Találatok a következő kifejezésre: A Pharmatex mennyi ideig (4 db)

8 éves szedek fogamzásgátló tablettát. Ez idő alatt 22 kilót szedtem fel. Ez normális? A Pharmatex mennyire megbizható?

Amugy 4 és fél évig Mercilont szedtem, azóta Diane 35-öt.

Legjobb válasz: Én is sok kilót szedtem fel tõle, de még nem tudtam leadni. Én is keresem a titkát.Szólj ha megvan.:)Mozogj sokat, egyél rendszeresen, de válogassd meg miket eszel.

Én is sok kilót szedtem fel tõle, de még nem tudtam leadni. Én is keresem a titkát.Szólj ha megvan.:) Mozogj sokat, egyél rendszeresen, de válogassd meg miket eszel.
Bitzos, hogy a gyógyszer miatt híztál? Én is 20 kgot híztam az elmúlt pár évben, de nem arra fogom, hanem tudom, hogy a rendszertelenség, kevés-illetve nulla mozgás-és a sok nassolás miatt híztam. Én már 10 éve szedtem gyógyszert, abból az utosló 6 évben Dianet, és semmi tünetem nincs miatta. A pharmatex is megbízhtó, csak sokkal macerásabb. Inkább próbálj meg egy alacsonyabb hormontartalmú gyógyszert.
Nem a tablettától hízol, attól esetleg éhesebb leszel. A kajától és a kevés mozgástól hízol.

A pharmatex kúppal mennyi ideig érdemes várni hogy feloldódjon?

Eddig a tablettát használtuk, de az nagyon csípett. Most ki akarom próbálni a kúpot, hátha az jobb lesz, csak nem vagyok biztos benne, hogy annak is elég e a 10 perc. Nektek hogyan vált be?

Legjobb válasz: várjál 20-at

várjál 20-at
10 percet ír a leírása, és a tapasztalat is ezt mondatja velem :) A krém pedig azonnali védelmet ad!A tabletta minket is csípett egyébként.Fõként a kedvesemet.

A Pharmatex kúp mennyi ideig elég szex közben, egyszeri felhelyezés kitart 1 óráig is biztonságosan? Ezt vény nélkül lehet kapni gyógyszertárban? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem kell hozzá vény.A hüvelytabletta 3órát hat és 12db 1499ft, a hüvelykúp 4órát hat és a 10db-os 2200ft,a hüvelykapszula 4órát hat a 6db-os 1620ft,és a hüvelykrém 1998ft és 10órán át hat.Mindegyiknél úgy van hogyha új szeretkezést kezdesz akkor újat kell felrakni,és szex után nem szabad hüvelyöblítést végezni.

Nem kell hozzá vény.A hüvelytabletta 3órát hat és 12db 1499ft, a hüvelykúp 4órát hat és a 10db-os 2200ft, a hüvelykapszula 4órát hat a 6db-os 1620ft, és a hüvelykrém 1998ft és 10órán át hat.Mindegyiknél úgy van hogyha új szeretkezést kezdesz akkor újat kell felrakni, és szex után nem szabad hüvelyöblítést végezni.

Párommal azt használtuk, 28-29 naposak a ciklusai, és a 13. napon a pharmatex hüvelykúppal védekeztünk CSAK. Mennyire megbízható? Ez még nem volt vészes idő?

Párommal azt használtuk, 28-29 naposak a ciklusai, és a 13.napon a pharmatex hüvelykúppal védekeztünk CSAK. Mennyire megbízható? Ez még nem volt vészes idő?

Legjobb válasz: A 13. napon szabályos ciklusokkal, középidei peteéréssel simán teherbe lehet esni, tekintve, hogy a spermiumok több napig életképesek. Természetesen a kúp véd valamennyire, de én peteérés környékén azért nem alkalmazná, túl nagy hibaszázalékkal dolgozik.

A 13. napon szabályos ciklusokkal, középidei peteéréssel simán teherbe lehet esni, tekintve, hogy a spermiumok több napig életképesek. Természetesen a kúp véd valamennyire, de én peteérés környékén azért nem alkalmazná, túl nagy hibaszázalékkal dolgozik.
Egyetértek az elõttem szólóval...peteérés körül mi is más védekezési módszert választunk
Nekem az orvos azt mondta, hogy a Pharmatex csak kiegészítõ védekezésre alkalmas, pl. Gumi+ kúp vagy megszakítás+ a kúp, de önmagában nem sokat ér, pláne peteéréskor. Sokan teherbeestek már mellette. Úgy magyarázta a doki, hogy csak néhány millió spermiumot képes megölni, márpedig egy ejakulátumban egészséges férfi esetében több tízmillió van. Tehát ha esetleg kiszakad a gumi, vagy megszakított védekezésnél az elõváladékkal belekerült spermiumokkal megbirkózik, de csak azzal védekezni elég veszélyes. Szóval középidõben mindenképpen mással, vagy mással is védekezzetek, ha nem szeretnétek még babát.
Egyet értek az elõttem szólókkal. Bár én használtam Patentex kúpot peteéréskor is több alkalommal és nem lettem terhes. Mondjuk nálunk jöhet a baba, ha jönni akar:) )) Ha tutira akarsz menni, akkor peteérés környékén ne csak ezt használd. A Pharmatex és Patentex között nem tudom, mi a különbség (mondjuk a Patentex olcsóbb). Kb. hasonlóan mûködik, mert spermaölõ anyag és ha kivárod a 10 perces hatóidõt és elég mélyre helyezted, akkor sûrû habot képez a méhszáj elõtt és nem engedi be a katonákat :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!