Találatok a következő kifejezésre: A Pharmatex elég biztonságos gumi (2 db)

A Pharmatex hüvelykúp elég biztonságos gumi mellett?

Mi a véleményetek egyáltalán a kúpról?

Legjobb válasz: Én két éve használom, csak a kúpot, nekem bevált.

Én két éve használom, csak a kúpot, nekem bevált.
Gumi mellett extrabiztonság! Viszont ha betartod az utasításokat, akkor csak a kúp is elég!
Ugyanolyan a hatékonysága a kúpnak helyes alkalmazás esetén, mintha valaki fogamzásgátló tablettát szedne. Én is azt használtam és teljesen bevállt.
A kúptól nekem nagyon erõs folyásom volt szex közben, a krém jobban megfelelt! Áá a 2 módszer egyszerre nagyon-nagyon biztos!!:D:D
A patentex oval nem csíp, és jobban véd mint a pharmatex

Azon gondolkodom, h abbahagyom a fogamzásgátlót. Az elég biztonságos, ha gumit, meg vmi pharmatex terméket használunk?

csak a gumiban nem biznék. vagy szexeljünk a terméketlen napokon, és ha belémkerül egy kis el?váladék, akkor ne izguljak? 19, l

Legjobb válasz: gumi + spermaölõ az sztem elég (gumiban amúgy én sem bízom) Meg szabad kérdeznem, hogy miért hagyod abba?

gumi + spermaölõ az sztem elég (gumiban amúgy én sem bízom) Meg szabad kérdeznem, hogy miért hagyod abba?
hát te tudod...olvasgatva itt a kérdéseket már kezdem érteni h egyes pasik miért menekülnek máshova szex terén. mert egyszerûen egyes nõkkel nem lehet egy normálisat szexelni. megszabja h mikor, megszabja h húzza ki, mert õ nemakar terhes lenni, szarráparázzák magukat mert nemképesek normálisan védekezni, a szexbõl egy eröltetett para szituációt csinálnak.....figyi...sztem NE hagyd abba a gyógyszert ha ennyire túlkomplikálod a védekezést. biztos a barátodnak is jobbvolt amikor még tablettát szedtél, akárhol akármikor lehetett, nemkellett gumiban és fõleg nem így napokra bontva....ja vagy ez téged nem is érdekel?
A kérdező hozzászólása: milyen 10 nap?? egy ciklusban kb. 5 termékeny nap van, a többin lehet szeretkezni. igen, kizárom, mert elõváladéktól is teherbeeshetek, és nem akarok mindig 72 órásért szaladgálni. nekünk eddig 3 x szakadt ki.
naptármódszer, szal kikötöd h mikor nincsen szex és a naptárban bekarikázod azt a kb 10 napot akkor lehet szex? ezígy nemtúl abszurd????? a gumi önmagában is elegendõ, nemkell hozzá semmi egyéb. ha netán kiszakadna akkor hajrá eseményuténi tabletta, de nem szakadozik az ki olyan gyakran.
A kérdező hozzászólása: és gumi és naptármódszer? az ugy jo? nem jut jobb az eszembe :S
Értem.Gumi, naptármódszer és pharmatex.Ez tényleg elég hatásosnak tûnik. :)
A kérdező hozzászólása: nem ugy gondolom, h csak naptármódszer, hanem gumi és naptármódszer. hat, ha kiszakad, lecsuszik, akkor kerulhet.
Szerintem is elég a gumi és a pharmatex együtt.Egyébként, ha gumit használtok, akkor hogy kerülne beléd elõváladék?Ha már a behatolásnál tartotok, akkor nyilván elötte felveszi a srác a gumit, az elöváladék amúgy nem kerül beléd. A naptármódszer pedig kb annyira hasznos, mint a megszakításos.Semennyire.
A kérdező hozzászólása: mert már régóta szedem, és azért is, mert egyre többet fáj a fejem. van, amikor ugy ébredek. meg egyre kevesebbet szexelunk. hetente 1 x. amugy nem tudod, h külföldön milyen spermaölõk vannak? szerbiában is van pharmatex? pedig a legujabbat szedem.
A kérdező hozzászólása: de érdekel. de azért a saját egészségem is érdekel. és nem a legjobb, h minden nap fáj a fejem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!