Találatok a következő kifejezésre: A Pharmatex elég biztonságos (5 db)

Azon gondolkodom, h abbahagyom a fogamzásgátlót. Az elég biztonságos, ha gumit, meg vmi pharmatex terméket használunk?

csak a gumiban nem biznék. vagy szexeljünk a terméketlen napokon, és ha belémkerül egy kis el?váladék, akkor ne izguljak? 19, l

Legjobb válasz: gumi + spermaölõ az sztem elég (gumiban amúgy én sem bízom) Meg szabad kérdeznem, hogy miért hagyod abba?

gumi + spermaölõ az sztem elég (gumiban amúgy én sem bízom) Meg szabad kérdeznem, hogy miért hagyod abba?
hát te tudod...olvasgatva itt a kérdéseket már kezdem érteni h egyes pasik miért menekülnek máshova szex terén. mert egyszerûen egyes nõkkel nem lehet egy normálisat szexelni. megszabja h mikor, megszabja h húzza ki, mert õ nemakar terhes lenni, szarráparázzák magukat mert nemképesek normálisan védekezni, a szexbõl egy eröltetett para szituációt csinálnak.....figyi...sztem NE hagyd abba a gyógyszert ha ennyire túlkomplikálod a védekezést. biztos a barátodnak is jobbvolt amikor még tablettát szedtél, akárhol akármikor lehetett, nemkellett gumiban és fõleg nem így napokra bontva....ja vagy ez téged nem is érdekel?
A kérdező hozzászólása: milyen 10 nap?? egy ciklusban kb. 5 termékeny nap van, a többin lehet szeretkezni. igen, kizárom, mert elõváladéktól is teherbeeshetek, és nem akarok mindig 72 órásért szaladgálni. nekünk eddig 3 x szakadt ki.
naptármódszer, szal kikötöd h mikor nincsen szex és a naptárban bekarikázod azt a kb 10 napot akkor lehet szex? ezígy nemtúl abszurd????? a gumi önmagában is elegendõ, nemkell hozzá semmi egyéb. ha netán kiszakadna akkor hajrá eseményuténi tabletta, de nem szakadozik az ki olyan gyakran.
A kérdező hozzászólása: és gumi és naptármódszer? az ugy jo? nem jut jobb az eszembe :S
Értem.Gumi, naptármódszer és pharmatex.Ez tényleg elég hatásosnak tûnik. :)
A kérdező hozzászólása: nem ugy gondolom, h csak naptármódszer, hanem gumi és naptármódszer. hat, ha kiszakad, lecsuszik, akkor kerulhet.
Szerintem is elég a gumi és a pharmatex együtt.Egyébként, ha gumit használtok, akkor hogy kerülne beléd elõváladék?Ha már a behatolásnál tartotok, akkor nyilván elötte felveszi a srác a gumit, az elöváladék amúgy nem kerül beléd. A naptármódszer pedig kb annyira hasznos, mint a megszakításos.Semennyire.
A kérdező hozzászólása: mert már régóta szedem, és azért is, mert egyre többet fáj a fejem. van, amikor ugy ébredek. meg egyre kevesebbet szexelunk. hetente 1 x. amugy nem tudod, h külföldön milyen spermaölõk vannak? szerbiában is van pharmatex? pedig a legujabbat szedem.
A kérdező hozzászólása: de érdekel. de azért a saját egészségem is érdekel. és nem a legjobb, h minden nap fáj a fejem.

Óvszer és a Pharmatex tabletta együttes használata elég biztonságos?

Legjobb válasz: igen..de a dupla óvszer dupla biztonságot ad.. :)

igen..de a dupla óvszer dupla biztonságot ad.. :)
Persze, meg még vegye is ki, nem? Tökéletesen megfelel az óvszer önmagában. Ellenõrizni kell aktus után, hogy nem luykas-e. Ha kiszakad, vagy lyukas úgyis el kell menni esemény utáni tablettáért, mert a Pharmatex csekély védelmet nyújt csak. Nem értem miért kell tönkretenni a szexet a parázás miatt. A pharmatexet szex elõtt X idõvel kell felrakni (nincs több spontán szex), akkor megvárni, amíg hat, és még folyik is a nõbõl közben..
A Pharmatex semmire sem jó!!!
Eléggé! :)
Teljesen felesleges a pharmatex. Ha kiszakad a gumi, az nem véd meg a teherbeeséstõl, így is úgy is esemény utáni kell. Akkor meg csak pénzkidobás. Szex után ellenõrizzétek az óvszert, az elég biztonságos.

A nőgyógyász Pharmatex kúp-ot írt fel nekem, hogy az elég biztonságos. Igazából jót is rosszat is lehet róla hallani. Félek azt használni. Mennyire megbízható?

Legjobb válasz: A doktor hidd el, hogy jobban tudja, mint bárki más. Most bízol egy szakemberben, vagy olyanokban, akik azt hiszik magukról, hogy azok :P

A doktor hidd el, hogy jobban tudja, mint bárki más. Most bízol egy szakemberben, vagy olyanokban, akik azt hiszik magukról, hogy azok :P

A Pharmatex hüvelykúp elég biztonságos gumi mellett?

Mi a véleményetek egyáltalán a kúpról?

Legjobb válasz: Én két éve használom, csak a kúpot, nekem bevált.

Én két éve használom, csak a kúpot, nekem bevált.
Gumi mellett extrabiztonság! Viszont ha betartod az utasításokat, akkor csak a kúp is elég!
Ugyanolyan a hatékonysága a kúpnak helyes alkalmazás esetén, mintha valaki fogamzásgátló tablettát szedne. Én is azt használtam és teljesen bevállt.
A kúptól nekem nagyon erõs folyásom volt szex közben, a krém jobban megfelelt! Áá a 2 módszer egyszerre nagyon-nagyon biztos!!:D:D
A patentex oval nem csíp, és jobban véd mint a pharmatex

A Pharmatex kúp mennyi ideig elég szex közben, egyszeri felhelyezés kitart 1 óráig is biztonságosan? Ezt vény nélkül lehet kapni gyógyszertárban? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem kell hozzá vény.A hüvelytabletta 3órát hat és 12db 1499ft, a hüvelykúp 4órát hat és a 10db-os 2200ft,a hüvelykapszula 4órát hat a 6db-os 1620ft,és a hüvelykrém 1998ft és 10órán át hat.Mindegyiknél úgy van hogyha új szeretkezést kezdesz akkor újat kell felrakni,és szex után nem szabad hüvelyöblítést végezni.

Nem kell hozzá vény.A hüvelytabletta 3órát hat és 12db 1499ft, a hüvelykúp 4órát hat és a 10db-os 2200ft, a hüvelykapszula 4órát hat a 6db-os 1620ft, és a hüvelykrém 1998ft és 10órán át hat.Mindegyiknél úgy van hogyha új szeretkezést kezdesz akkor újat kell felrakni, és szex után nem szabad hüvelyöblítést végezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!