Találatok a következő kifejezésre: A Pharmatex biztonságos (34 db)

Biztonságosak a pharmatex termékek? Tapasztalatok?

Az érdekelne hogy biztonságos e a termék és hogy mondjuk ovszer nélkül is lehetne a használni.Tapsztalatokat is várok.

Legjobb válasz: Szia! Mi fél évig használtunk Pharmatex krémet, semmi gond nem volt vele! Gumi nélkül is lehet így szexelni, bár a peteérés körüli idõszaknál azért azt tanácsolom, hogy e mellett ne élvezzen beléd a barátod! Fõ a biztonság! :) Szóval biztonságos, ha a szabályokat betartjátok, esemény elõtt és utána 2 óráig ne zuhizz (EZ FONTOS!), mert a tusfürdõ roncsolja a pharmatex hatását!

Szia! Mi fél évig használtunk Pharmatex krémet, semmi gond nem volt vele! Gumi nélkül is lehet így szexelni, bár a peteérés körüli idõszaknál azért azt tanácsolom, hogy e mellett ne élvezzen beléd a barátod! Fõ a biztonság! :) Szóval biztonságos, ha a szabályokat betartjátok, esemény elõtt és utána 2 óráig ne zuhizz (EZ FONTOS!), mert a tusfürdõ roncsolja a pharmatex hatását!
Én is ezt használom megszakítással!Sokan mondják, h csíp meg ilyenek, nálam ez az elsõ alkalommal fordult elõ, akkor is minimális volt, de azóta nincs semmi gond vele!Fontos, hogy betartsd a használati utasítást!

Biztonságos a pharmatex hüvelykúp?

17/F vagyok. A barátnõm 16 éves. Kb fél éve havi 1-2 alkalommal szoktunk szexelni. Eddig mindig óvszerrel.

Legjobb válasz: Ma már szülész körökben külön neve van: Pharmatex babák... Önállóan nem biztonságos. Megszakítással, naptármódszerrel kombinálva igen...

Ma már szülész körökben külön neve van: Pharmatex babák... Önállóan nem biztonságos. Megszakítással, naptármódszerrel kombinálva igen...
Egyetértek azzal, hogy nem akar fogamzásgátlót szedni a lány, és tisztellek érte, amiért támogatod ebben!Bármennyire mondják, hogy kevés a hormontartalma, sajnos hosszan elhúzódó külsõ-belsõ problémákat okozhat. A pharmatexet mi is megszakítással használjuk, bevallom nem merném másként bevállalni.Fontos az is, hogy nem szabad mellette szappannal mosakodni az akció elõtt minimum 1 órával, mert a szappan megtörheti az anyag védelmét.
ez a szappanos téma mekkora baromság.
Utolsó válaszoló, a szappanszármazékok tönkretehetik a benzalkónium hatását. De lehet, hogy csak viccbõl hívják fel erre a figyelmet, igazad van.
szerinted a puncit kimossák belülrõl szappannal dugás elõtt? Szerintem nem.

Mennyire biztonságos a pharmatex használata, óvszer mellett? Páromat nagyon zavarja hogy nem tud kielégíteni, de szerintem ez nem az ő hibája, élvezem vele az együttlétet csak mielőtt elmennék begörcsöl és fáj, ennek mi az oka?

Legjobb válasz: óvszer mellett már teljesen felesleges pharmatexet használni. valószínû a görcs is ezzel magyarázható, mert képtelen vagy elengedni magadat, folyton azon agyalsz h úristen átfog szakadni, vagy mi lesz ha a pharmatex mégse hat... szerintem lazíts egy kicsit, ha rendeltetésszerûen használjátok az óvszert, akkor nem lesz semmi gond, szex közbe pedig ne cikázzanak a gondolataid ide oda, próbáld meg kizárni õket és csak arra figyelni, hogy milyen jó Vele

óvszer mellett már teljesen felesleges pharmatexet használni. valószínû a görcs is ezzel magyarázható, mert képtelen vagy elengedni magadat, folyton azon agyalsz h úristen átfog szakadni, vagy mi lesz ha a pharmatex mégse hat... szerintem lazíts egy kicsit, ha rendeltetésszerûen használjátok az óvszert, akkor nem lesz semmi gond, szex közbe pedig ne cikázzanak a gondolataid ide oda, próbáld meg kizárni õket és csak arra figyelni, hogy milyen jó Vele
szia! én fél évig használtam pharmatex hüvelykúpot, csupán azért, mert utáltam óvszerrel, és mindig nagy volt a kísértés, h anélkül akár 1percig is csinálhassam a barátommal, így találtam rá erre.. nekem teljesen bejött, három dolog fontos: összebújás elõtt 10perccel rakd fel, aztán az, hogy ha elmegy benned a barátod, akkor utána 3órán keresztül ne érje víz a hüvelyedet, és az, hogy ha a hüvelykúp felhelyezését követõ 4órán belül újra együtt szeretnétek lenni, új hüvelykúpot kell felhelyezned. kicsit fehéres folyadék jön ki együtt lét után, de 90%os védelmet nyújt..azért 90%et, mert vannak olyan nyomik, akik vmelyik elõírást nem tartják be.. 17L.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de azért tartom jobbnak mindkét módszer használatát, mert az óvszer még elõvigyázatosan is lehet hibás, nem egyszer volt lyukas gyárilag...a görcs meg nem érzem hogy összefügg az aggodással, mert olyankor nem gondolok semmi hasonlóra, élvezem és amint jobb és jobb lesz hírtelen elkezd fájni.
Azért nézd már meg a tájékoztatón hogy nem-e a pharmatex ölte meg a gumit.
A kérdező hozzászólása: Mikor az óvszeres balesetek történtek nem volt használatban a pharmatex...utána kezdtük alkalmazni miután több balesett összejött...
A kérdező hozzászólása: Kikel javítanom magam nem "baleset" gyári hiba már a csomagolásban is lyukas lehetett.

A pharmatex hüvelykúp ugye vénynélküli? és ugye kiadják 18 alatt is? Mennyire biztonságos óvszerrel együtt használva?

el?re is köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: ajj tablettát akartam írni :D szóval pharmatex hüvelytabletta

A kérdező hozzászólása: ajj tablettát akartam írni :D szóval pharmatex hüvelytabletta
1. kiadják vény nélkül 2. mi gumi nélkül használjuk megszakításos módszerrel és semmi probléma bár azt mondják hogy 200emberbõl 30teherbe esik évente így de hát mi kockáztatunk:D
Kiadják, ahogy elõttem is írták. És alkalmazása esetén nem szükséges óvszer használata. A fogamzásgátló módszerek hatékonyságát a Pearl-indexszel jellemezzük, mely a 100 asszonyévre jutó terhességek számát adja meg (vagyis 100, az adott módszert egy évig alkalmazó nõnél elõforduló terhességek száma). Használata során a Pearl-index átlagos értéke kedvezõbb egyéb, nem hormonális fogamzásgátló módszereknél. Fogamzásgátló módszer / Pearl-index Hüvelyi spermicid anyag / 0, 7-7 Intrauterin eszköz / 0, 5-5 Condom / 3-28 Coitus interruptus(megszakított közösülés) / 8-38 A PHARMATEX Pearl-index átlagértéke 0, 74!
Szia! Igen vény nélkül kapható a gyógyszertárban, s kiadják 18 felett.Én is azt használom, és nem kell még gumi sem, ezt nem sokan szeretjük.De ha veszel tisztasági betét mindig legyen nálad, mert a váladékok kifolynak.... Szerintem akkor is jó, utoljára 2100 Ft-ért vettem.Ja utolsó kérdésedre válaszolva:még biztonságosabb ha gumit is használtok..
* mi gumi nélkül használjuk megszakításos módszerrel és semmi probléma bár azt mondják hogy 200emberbõl 30teherbe esik évente így de hát mi kockáztatunk:D 100 emberõl 33-37 egész pontosan. Minden harmadik.
A kérdező hozzászólása: de akkor 18 alatt nem adják ki?
KIADJÁK!!!!VAGY HA NEM MENJ EL AZT' KÉRDEZD MEG!!!!

Mennyire biztonságos a Pharmatex krém?

Krémmel védekezünk,nem élvez belém a barátom soha.

Legjobb válasz: így biztonságos.Teljesen.

így biztonságos.Teljesen.
Így oké, ha nem eévez beléd.
en is probaltam mar vagy 4 szer es a baratom elment bennem , a krem nekem biztonsagot nyujtott!

A pharmatex termek (krem) csak megszakitassal egyutt biztonsagosak? (mar amennyire lehet ez biztonsagos)

Legjobb válasz: Több éve használjuk a krémet,nekünk bevált.(Nem szoktuk megszakítani)

Több éve használjuk a krémet, nekünk bevált.(Nem szoktuk megszakítani)
Az elsõnek szerencséje van. Megszakítás nélkül elég rossz a hatásfoka.
Megszakítás nélkül is hatásos. Ha pedig, mindegy a pasinak, hogy hova lövi, akkor ne a punciba tegye és nem kell plusztablettát belepezsegtetni.

A Pharmatex hüvelykúp biztonságos? Első szeretkezésnél már lehet alkalmazni, vagy még akkor inkább nem? Ezt csak patikában lehet kapni? Vénynélküli?

Legjobb válasz: Gyszertárban és vény nélkül lehet venni,én évekig használtam és biztonságos. Elsõ alkalomra nem ajánlanám,a szûzhártya miatt,legalább ezen ne kelljen görcsölnöd,de késõbb nyugodtan. Arra figyelj,hogy hidegben kell tartani,mert melegben olvad,és nehezebb felrakni is,szval elõ kell rá készülni,de ha megszokod mikor van idõ rá felhelyezni akkor nincs gond.És még annyit, ha elkezd olvadni odabent,ez nem egybõl van,akkor kezd folydogálni kicsit,így lehet kicsit zavaró az orális szex,de sokakat nem zavar.De az elején felhelyezés után még nem folyik ki,szavl nem azért írom hogy elvegyem a kedved,hanem hogy tudd,én nagyon szerettem,mert nekem kényelmes megoldás volt.Másnapra azért egy tisztasági betétet tegyél be,mert folyhat még maradék. Sok sikert!

Gyszertárban és vény nélkül lehet venni, én évekig használtam és biztonságos. Elsõ alkalomra nem ajánlanám, a szûzhártya miatt, legalább ezen ne kelljen görcsölnöd, de késõbb nyugodtan. Arra figyelj, hogy hidegben kell tartani, mert melegben olvad, és nehezebb felrakni is, szval elõ kell rá készülni, de ha megszokod mikor van idõ rá felhelyezni akkor nincs gond.És még annyit, ha elkezd olvadni odabent, ez nem egybõl van, akkor kezd folydogálni kicsit, így lehet kicsit zavaró az orális szex, de sokakat nem zavar.De az elején felhelyezés után még nem folyik ki, szavl nem azért írom hogy elvegyem a kedved, hanem hogy tudd, én nagyon szerettem, mert nekem kényelmes megoldás volt.Másnapra azért egy tisztasági betétet tegyél be, mert folyhat még maradék. Sok sikert!

Rendeltetésszerű használat mellett, megszakítás nélkül is biztonságos a Pharmatex tabletta?

Egyszer használtuk és felhelyezés után kb fél-egy óra múlva került sor az aktusra. A barátom bennem ment el a végén pedig kifolyt valamennyi, de semmi mellékhatást nem érzékeltem.

Legjobb válasz: Mi kb 1 évig használtuk így és nem volt vele gond,de sokan ellenzik,ezért ha biztosra akarsz menni,akkor megszakítással kombináljátok.

Mi kb 1 évig használtuk így és nem volt vele gond, de sokan ellenzik, ezért ha biztosra akarsz menni, akkor megszakítással kombináljátok.
Csak megszakításos védekezéssel együtt hatékony, amúgy elég alacsony a pearl indexe, én tuti nem merném megszakítás nélkül használni.
Ismerek valakit aki Pharmatex -et hasznàlt s terhes lett.Ràadàsul ikrekkel:)

A PHARMATEX hüvelytabletta biztonságos?

Elég ha aktus elõtt felteszem 10 perccel, és utána (elvileg) nem kell gumi, meg semmi?! Én így tudtam, és vettem is egyet. Mennyire biztonságos így minden más védekezés nélkül?

Legjobb válasz: A semminél jobb, de elég sok baba születik belõle, szóval mellette még legalább egyféle védekezést alkalmazzatok.

A semminél jobb, de elég sok baba születik belõle, szóval mellette még legalább egyféle védekezést alkalmazzatok.
nem túlzottan sajnos sok a pharmatex baba a nõgyógyászom azt mondta, hogy kizárólag szoptatás alatt ajánlja nyugodt szívvel, amíg annyi tej van, hogy lefagyasztani is lehet belõle, mert akkor a tejtermelõdés is véd és ahhoz kiegészítésnek megfelelõ a pharmatex, egyébként nem
pontosan ahogy az elözök irják. Vna is erröl sok info a neten hogy melyik védekezési formánál mennyi az esély a babára. AMivel szerintem használható az a megszakitásos módszer. De ez csak akkor ajánlott ha nem olyan nagy baj ha becsuszik a baba. Ha nagy baj lenne akkor védekezztek máshogy. gumi vagy gyógyszer. Ez a kettö a legbiztonságosabb.
Mi egy éve használjuk a pharmatex krémet (a krémnél várni sem kell), nem lett belõle baba, szerintem mint mindennél igaz, megfelelõen kell alkalmazni! A tabletta és a kúp talán nem annyira biztonságos, mert sokszor gondolom meg sem várják a 10 percet míg szétolvad és ebbõl lesz a baj, vagy nem olvad el eléggé, illetve iritál és csíp, a krémet pedig be kell nyomni és kész is, azonnali a hatás és nem is iritál! A hatásosságot tekintve: Pearl index (A 100 nõnél egy évig alkalmazott módszer, illetve a módszer használatának egy éve alatt terhessé vált nõk száma, vagyis egy példát kirakadva: Ha egyáltalán nem védekeznek a párok, akkor a fogamzás valószínûsége egy év alatt 100 nõ esetében 85): PHARMATEX 0, 7-7 Megszakított közösülés: 8-38 óvszer (spermiciddel) 4-12 óvszer (hagyományos) 3-28 naptármódszer 9 hüvelyi spermiumölõ anyag 0, 7-7 hormonális fogamzásgátló tabletta 0, 1-2, 5 hormontartalmú injekció 0, 2-2, 6 sürgõsségi tabletta 0, 5-2, 5 méhen belüli fogamzásgátló eszköz 0, 5-5 méhen belüli helyi hormonhatású eszköz 0, 1 hormonális tabletta: 0, 1- 0, 5 mûtéti sterilizáció: 0, 1 Szerintem mostmár tiszta vizet öntöttünk a pohárba, mert mindenki csak vagdalódzik, hogy pharmatex baba, meg már az orvosok is azt mondják... NEM! Egyszerûen be kell ráhagyással tartani a betegtájékoztatót, persze így is elõfordúlhat a terhesség, 100%-os védelem nem igen van!
Elõzõ voltam! Pont a példa maradt le: Nincs fogamzásgátlás 85 Tehát 100 nõbõl egy év alatt 85-en lesznek terhesek, ha nem védekeznek!
Jó, én 5 évig védekeztem megszakítással, aztán mégse lett belõle baba... szóval pharmatex se kell, elég a megszakítás... Egyébként ez a Pearl-index azért elég becsapós. A pharmatex egy spermicid (spermaölõ szer). Ha annak a Pearl-indexére guglizol rá, ott azért elõfordul a 2-18, 5-20 közötti érték megadása is, ami azért elég magas. Na persze a pharmatex weboldalán nem ezek az adatok vannak, azonban nekik nyilván meggyõzõ értékeket kell produkálni. Összefoglalva: szerintem akkor jó, ha nem okozna gondot a baba, ha jönne. Akkor tényleg jobb mondjuk a tablettánál, mert nem hormonális, azaz tuti nem befolyásolja a magzat fejlõdését. De ha tutira nem szeretnétek még gyereket, akkor már túl nagy a kockázat. Bár ez attól is függ, hogy viszonyulsz az abortusz kérdéséhez.
Hát igen, ebben igazad van, de nekünk tuti bevált idáig.. De most mit lehet tenni, ha a gumi nem tetszik. A hormonális tablettától meg elhízik az ember lánya :( Lehet visszatérünk arra, mert macerásnak macerás a pharmatex is, illetve olajos játékok nem megengedettek, elméletileg, erre várom a gyógyszerésztõl a választ akitõl rendeljük! De mit lehet tenni, ha egyszer a hormon tabletta meg nem túl jó az egészségre sem... Sõt elég sûrûn volt gombásodása a barátnõmnek oda lent.. Igaz egy idõben tértünk át a bio életmódra és egy idõben hagyta el a fogamzásgátló tablettát, nem tudom, hogy minek köszönhetõ, hogy ez a panasz megszûnt neki (nem a pharmatex, mert fél évig gumi volt a fogamzásgátló elhagyása után).. Zöldség, gyümölcs, hús az eledelünk :D Semmi adalékanyag, antibiotikum és társai.. A fogamzásgátló tablettát, ha szedi esetleg újból, akkor kordában tartható edzéssel és a fentebb írt étrenddel szerinted a narancsbõr, gombásodás stb.? Vagy köze nincs ezeknek a fogamzásgátló tablettának hozzá? Az abortusz eléggé nehéz lenne megcsinálni jelen helyzetben, meg a másik, hogy nem szeretném, hogy a barátnõm átessen ezen meg én se.. Még fogamzásgátló tablettát is nehéz lenne feliratni, illetve megvennünk, de megoldanánk közeli rokon segítségével! Nem tudjuk mi tévõk legyünk..
Úristen, ezeket olvasni is szörnyû, az egyik AJÁNLJA a megszakításos módszert, a másik meg nyafog mert nem tetszik a gumi meg a hízás...Miattatok éli virágkorát az abortusz!!!! Szedj gyógyszert vagy védekezz gumival, ennél jobbat még senki nem talált ki(kivéve persze a drágább, macerásabb dolgokat de nyilván egy tininek teszem azt nincs ilyesmire pénze)!!!! Legyen már pici eszetek! 21L

Óvszer és a Pharmatex tabletta együttes használata elég biztonságos?

Legjobb válasz: igen..de a dupla óvszer dupla biztonságot ad.. :)

igen..de a dupla óvszer dupla biztonságot ad.. :)
Persze, meg még vegye is ki, nem? Tökéletesen megfelel az óvszer önmagában. Ellenõrizni kell aktus után, hogy nem luykas-e. Ha kiszakad, vagy lyukas úgyis el kell menni esemény utáni tablettáért, mert a Pharmatex csekély védelmet nyújt csak. Nem értem miért kell tönkretenni a szexet a parázás miatt. A pharmatexet szex elõtt X idõvel kell felrakni (nincs több spontán szex), akkor megvárni, amíg hat, és még folyik is a nõbõl közben..
A Pharmatex semmire sem jó!!!
Eléggé! :)
Teljesen felesleges a pharmatex. Ha kiszakad a gumi, az nem véd meg a teherbeeséstõl, így is úgy is esemény utáni kell. Akkor meg csak pénzkidobás. Szex után ellenõrizzétek az óvszert, az elég biztonságos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!