Találatok a következő kifejezésre: A Pharmatex akkor is lehet (3 db)

A Pharmatex hüvelykúpot akkor is lehet használni amikor megvan a mensi?

Ha már a mensi végén járok amikor már barnás a nedv, akkor már lehet használni?

Legjobb válasz: Használhatod, persze!

Használhatod, persze!
A kérdező hozzászólása: akkor nem lesz semmilyen "bajom"?
Használhatod nyugodtan, nem lesz semmi bajod tõle.
A kérdező hozzászólása: okés, köszi
Ha megvan a mensi, NEM TUDSZ TEHERBE ESNI kb. a 8-13. napig. Minek használod akkor????
Elöttem szólóhoz: teherbe lehet attól még esni, egy kósza petesejt elõfordulhat... Amúgy semmi baj nem lehet tõle. A használati utasításon olvastam, hogy pluszban jó hatással van a hüvelyflórára.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A petesejt megtermékenyülhet, de az endometrium még nincs olyan állapotban, hogy a petesejt beágyazódhasson. A petesejt pedig néhány nap alatt el fog pusztulni. (A tegnapi "Nem lehet teherbe esni... Akkor meg minek..." választ én írtam)
Szerintem hagyjátok, úgy néz ki allergiás vagy rá.
Szerintem se használd!Sok rosszat hallottam már errõl a tablettáról..
Szerintem se használd, a legjobb fogamzásgátló a gyomorsav az mindent szétmar!
Szerintem is hagyd. Nem lesz jobb, ha többször megpróbáljátok még. Régebben én is próbálkoztam Pharmatex hüvelytabival, de engem már a legelsõ alkalom után borzasztóan csípett. Persze, azthittem, hogy majd elmúlik pár alkalom után, és próbáltuk még kb 2-3 alkalommal. Ugy nem is fejeztük be, mert az elsõ 5-10 perc után annyira égett, és csípett, utána meg mintha smirglipapírral dörzsöltek volna végig. Ugyhogy nem érdemes szerintem. Inkább fogamzásgátló tabi. Már én is azt szedek.
Az van a betegtájékoztatóban, hogyha csíp, akkor legközelebb elõtte vizezd be. Nekem enyhítette a csípést, de nem szûnt meg teljesen. Ráadásul eléggé felborítja a hüvelyflórát, szóval aki hajlamos a hüvelygombára, az ettõl könnyen összeszedheti, lehet, hogy neked már ott a gombaspóra, azért csípett most jobban. Ráadásul most olvastam, hogy elég rossz a teherbeesési statisztikája is, szóval szerintem is inkább válassz más módszert.
Elsõ vagyok Én is használtam 3x, az utána való hetekben éreztem, hogy kívül csípett, és a hüvelygombám is elõjött. Szóval innentõl kezdve abba is hagytam a használatát.
Én is használtam, ugyanez a csípés volt, plusz állandó gomba utána 2 évig. Alig bírta a doki kikezelni. Keressetek mást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! fogamzásgátló tablettát nem szedhetek, mert szedek a szívritmus zavaromra gyógyszert, igaz, az orvost még nem kérdeztük meg.
A kérdező hozzászólása: ja, és meg is vizeztük a tablettát, úgy is csípett

Pharmatex hüvelykúpot használok. Előfordult párszor, hogy szex után is feltettem mégegyet. Akkor viszont égett és viszketet a hüvely és környéke. Mi miatt lehet ez?

Legjobb válasz: Szex után miért tettél fel még egyet? Amúgy meg az égõ és viszketõ érzés optt van a mellékhatási közt leírva:)

Szex után miért tettél fel még egyet? Amúgy meg az égõ és viszketõ érzés optt van a mellékhatási közt leírva:)
Szia! Bocsi a kérdésért, de mióta használod? Neked bevált? Tehát nem kellett mellé kiegészítõ védekezés?
A kérdező hozzászólása: Már 8 hónapja használom a pharmatex kúpot.Bevált.Tudom mi van a tájékoztatóba, 'én is olvastam'.A sok alkalom közül kb:4szer fordult csak elõ a mellékhatás, ezért kérdeztem.Azért tettem fel pluszat, mert régen fogamzásgátló mellett lettem terhes.Egy kicsit azóta félek.köszi a választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!