Találatok a következő kifejezésre: A Pharmatex akkor is (9 db)

Mennyibe kerül a pharmatex? Ha ezt is hasznalunk a gumi mellé, akkor akár bátrabb is lehetek?

mert igy nem vok elég bátor, mindig félek, h vmi gond lesz.. alig lazulok el.. csak a petting alatt tudok 1 kicsit ellazulni, egyébként nem.

Legjobb válasz: Pedig ha a gumit jól használjátok akkor minimális az esélye, hogy baj legyen. Annál már a Pharmatex se jobb.

Pedig ha a gumit jól használjátok akkor minimális az esélye, hogy baj legyen. Annál már a Pharmatex se jobb.
A kérdező hozzászólása: nem, nem, hanem ugy gondoltam, h egyszerre a kettõt, és akkor nem gond, ha lecsúszik..

A pharmatex hüvelykúpot akkor is felhelyezhetem, ha nem fog bekerülni sperma?

Mert például olvastam valamelyik kúpról, hogy csak akkor használható, ha ténylegesen fog sperma bekerülni, és ez megöli! Csak mi közben megszakításosan is védekezünk a biztonság kedvéért!

Legjobb válasz: Érdekes kérdés... Vajon csak akkor veszel fel ruhát az utcára, ha látod, hogy emberek is vannak kinnt?!

Érdekes kérdés... Vajon csak akkor veszel fel ruhát az utcára, ha látod, hogy emberek is vannak kinnt?!
Akkor is felhelyezheted. Sõt, nagyon okos döntés, hogy csak megszakítással együtt alkalmazzátok. Mert anélkül sajna nem sokat ér. Egy év alatt 100ból 5-20 nõ esik spermicid mellett teherbe...
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló Köszönöm!:)

Normális, ha a Pharmatex hüvelykúp maró érzést vált ki? Akkor is véd a terhesség ellen? Később "hozzászokik" a szervezet és elmúlik az égés?

A férjemet és engem is mindig éget, ha reakcióba lép az ondóval. Állítólag ritka az ilyen mellékhatás, de már nem tudunk hogyan védekezni: a gumira allergiás vagyok, a latexmentes óvszer egy kisebb vagyon (nem is szeretjük), a spirált nem bírja a méhem, szoptatás alatt is alkalmazható gyógyszert a cisztáim miatt nem szedhetek. Ha ez a módszer is cs?döt mond, akkor no szex... :( Esetleg van valami más kúp, tabletta vagy krém, ami más olyannak is bevált, akit a Pharmatex csípett?

Legjobb válasz: Minket is csípett... én nem tudom ajánlani... nem fog elmúlni... amúgy van olcsóbb latexmentes óvszer is pl: lifestyles skyn, és kb 800 ft 3 db

Minket is csípett... én nem tudom ajánlani... nem fog elmúlni... amúgy van olcsóbb latexmentes óvszer is pl: lifestyles skyn, és kb 800 ft 3 db
nekem csak rossz élmények kapcsolódnak a pharmatexhez, ezért néhány próbálkozás után nem használtam többé. Nekem is csípett, egész nap folyásom volt. Jelenleg fogamzásgátlót szedek, ami eddig bevált, nincs mellékhatása. de ott van még a hüvelykúp, meg Hallottam olyan védekezési módszerrõl is, ami során injekcióval juttatnak valamit a szervezetedbe, és néhány hónapig nem kell aggódni a gólya miatt. többet nem tudok róla, de ha érdekel, a google biztos elmond mindent.(ha viszont szoptatsz, nem biztos, h ajánlott) Remélem segítettem valamicskét.
Mikor szültél?
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok és fél éve szültem. Hetente többször szeretkezünk.
Értem én, hogy nem.Naná hogy nem, csak azért leírtam hogy tudd :)
HA éget az nem jó, akkor allergiás vagy valamelyik összetevõjére. Ha nem akarsz már több gyereket akkor köttesd le magad, vagy köttesse le magát a férjed
próbáltad a pesszáriumot? Az egy olyan gumi-sapka szerûség, amit aktus elõtt a méhszájadra kell felhelyezni. A nõgyógyásznál kell mondani, õ megnézi, hogy milyen méret kell neked. 20/L
A kérdező hozzászólása: Most fogok egy olyan kérdést feltenni, hogy hol lehet kapni pesszáriumot. Már 5 gyógyszertárban voltam és mindenhol azt mondták, évek óta nem kapni. :(
Voltál nõgyógyásznál, õ írta fel?? Én voltam az aki javasolta, de amúgy nem tudom, hogy megy ez, és engem is érdekelne! Majd írd meg légyszi, hogy hogyan sikerült találnod!
A kérdező hozzászólása: De nem akarom elköttetni magamat, mert késõbb még szeretnénk újabb babát.
A kérdező hozzászólása: Nuvaringet nem lehet szoptatás alatt.
Nem fájdalmasabb a menstruáció hiszen igazából csak az változik meg hogy az érett pete nem tud elindulni a méh felé. A méhnyálkahártya leválása( menstruáció) változatlan marad
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: mivel szoptatok, ezért nem szedhetek kombinált fogamzásgátlót (eredetileg azzal védekeztünk, mielõtt babát szerettünk volna). Naptármódszert nem merjük, mert össze-vissza menstruálok a szoptatás és a PCOS miatt. A megszakításos nem biztonságos meg korai magömlést okozhat. Talán akkor utánanézek ennek az olcsóbb latexmentes óvszernek, hátha...
Tényleg! Nuvaring? Amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Még szeretnénk gyereket, ezért nem akarom elköttetni magam, viszont még vissza akarok menni dolgozni pár évet. Meg állítólag fájdalmasabb azoknak a menstruációja, akiket elkötnek, szóval késõbb sem. Talán a férjem, de csak ha már befejeztük a családalapítást.
Szia! A Pharmatex krémet próbáltad már?Ezenkívül van még a Patantex Oval, de errõl többen mondtak rosszet, lehet, hogy Neked pont ez jön be. Egyébként naptár módszer megszakítással kombinálva, veszélyes napokon, latexmentes óvszer, esetleg krémmel kombinálva? Rendes foggátlót sem szedhetsz? Milyen gyakori a szexuális életetek? 30 éves nõ :-)
normális véd késöbb hozzászokik az égés nem fog elmúlni Igen, van olyan!
A kérdező hozzászólása: Nem kell felírni. A nõdokim nem tud róla semmit, azt mondta, érdeklõdjek a gyógyszertárakban, ahol utána is néztek, de a gyógyszertárba szállítók kerek perec megmondták, hogy 2-3 éve nem lehet kapni Magyarországon se pesszáriumot, se méhszájsapkát, egyedül a Pharmafutárral lehet hozatni külföldrõl - persze egy vagyonért.

Mennyire megbízható a pharmatex? Tudnék gyógyszert is szedni, de tegnap este jött meg és nem tudom hogy akkor ma bevehetem-e az elsőt?

Hosszú id? után szednék újra tablettát. Novynettet szedtem. Csak úgy simán kérhetek receptet, vagy mindenképpen kell a kivizsgálás?

Legjobb válasz: Ezt általában az orvos határozza meg, de ha jól tudom a háziorvos is ír ki gyógyszert. De inkább menj el nõgyógyászhoz az a biztos, az se baj ha megvizsgál legalább tudod hogy minden rendben van.

Ezt általában az orvos határozza meg, de ha jól tudom a háziorvos is ír ki gyógyszert. De inkább menj el nõgyógyászhoz az a biztos, az se baj ha megvizsgál legalább tudod hogy minden rendben van.
Nem megbízható. Csak akkor használd ha nem gond hogy mégis jön a baba. Szerintem ma beveheted az elsõ szemet. Háziorvos is ír föl fogamzásgátlót, ha már szedtél akkor lehet kiadja a receptet, de becsületes doki elküld vérvételre.
10 hónapja szedem, mindig a használati utasításnak megfelelõen, és nekem bevált. Kérdezd meg te is a nõgyógyászodat. Ami a kivizsgálást illeti, ha akkor lát elõször, és nem vizsgál ki, akkor hanyag orvos. Számíts rá, hogy megnéz, amivel semmi gond nincs, a rákszûrés sem ártott még meg senkinek.

A menszeszem elmúlta után 2-3 nappal Pharmatex hüvelykúppal védekeztünk kiegészitve megszakitásos módszerrel. Mégis félek, mert a 2. aktus során nem helyeztem fel új tablettát. Ha 2 szeretkezés van 3 órán belül, akkor is újat kell feltenni?

A használati utasitás szerint 3 óráig nyújt védelmet.Most kicsit elbizonytalanodtam, mert igaz, hogy mindkét aktust megszakitással fejeztük be, az els? után nem mosta meg a péniszét a párom, ráadásul kb. negyedórával a tabletta felhelyezése el?tt zuhanyoztam, ami elvileg csökkentheti a fogamzásgátlást. Húúúúúú, várom véleményeteket.

Legjobb válasz: sajnos van is mitõl félned ugyanis a spermicidekkel védekezõ 100 nõbõl egy év alatt 5-20 esik teherbe.

sajnos van is mitõl félned ugyanis a spermicidekkel védekezõ 100 nõbõl egy év alatt 5-20 esik teherbe.
A pharmatex-nek már a dobozára is rá van írva , h önmagában nem alkalmazható , mert kb 70%-os védelmet nyújt. Ami gyakorlatilag semmi. A megszakításos módszerrõl már ne is beszéljünk, hiszen nem csak az orgazmusnál távoznak spermiumok. Tehát felejtsd el ezt a módszert, írass fel tablettát, vagy használj gumit. Vagy szerezz be egy masszív kiságyat.
figyi, a pharmatex már önmagában is elegendõ ahhoz h nelégy terhes, felesleges ehhez még a megszakítás is...
szerintem nem kell aggódnod. védekeztetek, és még csak nem is benned ment el. meg a mensid elmúlása és az aktus között is rövid idõ telt el. szerintem szinte esélytelen, hogy terhes legyél. persze, bármi elõfordulhat. de nem látok rá nagy esélyt. biztonság kedvéért, ha nem tudsz megnyugodni, pár nap múlva tesztelj. 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató választ. Engem igazából csak az ijesztett meg, hogy a tájékoztatón az áll: a tabletta 3 óráig védelmet nyújt. Elõtte meg azt irják, hogy minden egyes aktus elõtt fel kell tenni a tablettát és én a másodiknál nem tettem fel újat, mert még bõven 3 órán belül voltunk. Kicsit megtévesztõ a tájékoztató, mert azt nem irja, ha 3 órán belül többször csináljuk, akkor is kell e új tabletta. Ja és kb. negyed órával a betétele után zuhiztam is! Reménykedem, hogy a megszakitással együtt azért nem lesz gond. Azért parázok ennyire, mert 5 évig fogamzásgátlót szedtem s pár hónapja abba hagytam, hogy tisztuljon a szervezetem s félek, könnyebben teherbe eshetek most.
Mivel semmit nem tartottál be a betegtájékoztatóból, ne csodálkozz, ha teherbe estél. 2 hét múlva már tesztelhetsz.
Nyugi.. mi is igy védekeztünk nekünk semmi gond nem volt :) és azóta sincs és votl ugy is hogy peteérésem volt..de ha mégse jött meg akkor 2 hét mulva teszt ! remélem segítettem :)

A Pharmatex hüvelykúpot akkor is lehet használni amikor megvan a mensi?

Ha már a mensi végén járok amikor már barnás a nedv, akkor már lehet használni?

Legjobb válasz: Használhatod, persze!

Használhatod, persze!
A kérdező hozzászólása: akkor nem lesz semmilyen "bajom"?
Használhatod nyugodtan, nem lesz semmi bajod tõle.
A kérdező hozzászólása: okés, köszi
Ha megvan a mensi, NEM TUDSZ TEHERBE ESNI kb. a 8-13. napig. Minek használod akkor????
Elöttem szólóhoz: teherbe lehet attól még esni, egy kósza petesejt elõfordulhat... Amúgy semmi baj nem lehet tõle. A használati utasításon olvastam, hogy pluszban jó hatással van a hüvelyflórára.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A petesejt megtermékenyülhet, de az endometrium még nincs olyan állapotban, hogy a petesejt beágyazódhasson. A petesejt pedig néhány nap alatt el fog pusztulni. (A tegnapi "Nem lehet teherbe esni... Akkor meg minek..." választ én írtam)

Pharmatex hüvelykúpot használok. Előfordult párszor, hogy szex után is feltettem mégegyet. Akkor viszont égett és viszketet a hüvely és környéke. Mi miatt lehet ez?

Legjobb válasz: Szex után miért tettél fel még egyet? Amúgy meg az égõ és viszketõ érzés optt van a mellékhatási közt leírva:)

Szex után miért tettél fel még egyet? Amúgy meg az égõ és viszketõ érzés optt van a mellékhatási közt leírva:)
Szia! Bocsi a kérdésért, de mióta használod? Neked bevált? Tehát nem kellett mellé kiegészítõ védekezés?
A kérdező hozzászólása: Már 8 hónapja használom a pharmatex kúpot.Bevált.Tudom mi van a tájékoztatóba, 'én is olvastam'.A sok alkalom közül kb:4szer fordult csak elõ a mellékhatás, ezért kérdeztem.Azért tettem fel pluszat, mert régen fogamzásgátló mellett lettem terhes.Egy kicsit azóta félek.köszi a választ
Szerintem hagyjátok, úgy néz ki allergiás vagy rá.
Szerintem se használd!Sok rosszat hallottam már errõl a tablettáról..
Szerintem se használd, a legjobb fogamzásgátló a gyomorsav az mindent szétmar!
Szerintem is hagyd. Nem lesz jobb, ha többször megpróbáljátok még. Régebben én is próbálkoztam Pharmatex hüvelytabival, de engem már a legelsõ alkalom után borzasztóan csípett. Persze, azthittem, hogy majd elmúlik pár alkalom után, és próbáltuk még kb 2-3 alkalommal. Ugy nem is fejeztük be, mert az elsõ 5-10 perc után annyira égett, és csípett, utána meg mintha smirglipapírral dörzsöltek volna végig. Ugyhogy nem érdemes szerintem. Inkább fogamzásgátló tabi. Már én is azt szedek.
Az van a betegtájékoztatóban, hogyha csíp, akkor legközelebb elõtte vizezd be. Nekem enyhítette a csípést, de nem szûnt meg teljesen. Ráadásul eléggé felborítja a hüvelyflórát, szóval aki hajlamos a hüvelygombára, az ettõl könnyen összeszedheti, lehet, hogy neked már ott a gombaspóra, azért csípett most jobban. Ráadásul most olvastam, hogy elég rossz a teherbeesési statisztikája is, szóval szerintem is inkább válassz más módszert.
Elsõ vagyok Én is használtam 3x, az utána való hetekben éreztem, hogy kívül csípett, és a hüvelygombám is elõjött. Szóval innentõl kezdve abba is hagytam a használatát.
Én is használtam, ugyanez a csípés volt, plusz állandó gomba utána 2 évig. Alig bírta a doki kikezelni. Keressetek mást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! fogamzásgátló tablettát nem szedhetek, mert szedek a szívritmus zavaromra gyógyszert, igaz, az orvost még nem kérdeztük meg.
A kérdező hozzászólása: ja, és meg is vizeztük a tablettát, úgy is csípett

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!