Találatok a következő kifejezésre: A Pharmatex akkor (33 db)

Mennyibe kerül a pharmatex? Ha ezt is hasznalunk a gumi mellé, akkor akár bátrabb is lehetek?

mert igy nem vok elég bátor, mindig félek, h vmi gond lesz.. alig lazulok el.. csak a petting alatt tudok 1 kicsit ellazulni, egyébként nem.

Legjobb válasz: Pedig ha a gumit jól használjátok akkor minimális az esélye, hogy baj legyen. Annál már a Pharmatex se jobb.

Pedig ha a gumit jól használjátok akkor minimális az esélye, hogy baj legyen. Annál már a Pharmatex se jobb.
A kérdező hozzászólása: nem, nem, hanem ugy gondoltam, h egyszerre a kettõt, és akkor nem gond, ha lecsúszik..

Van olyan, akinek a Pharmatex bevált?

Úgy értem kiegészít? védekezés nélkül (legyen az óvszer,megszakítás bármi). Pharmatex alatt a hüvelykúpot és a krémet értem. Ne haragudjatok, hogy ide írtam ki a kérdést, de a fogamzásgátlás témakörben senki sem válaszolt rá. El?re is köszönöm mindenkinek!

Legjobb válasz: Én 10 éve vagyok együtt a férjemmel, és általában pharmatexet használtam. Nem is lett baba amikor nem szerettük volna. Most a második babát várom és a két baba között is sokkal jobb volt mint tablettát szedni a szoptatás alatt. Szóval szerintem nyugodtan használd, persze mindig akadnak kivátelek, de nekünk bevált.

Én 10 éve vagyok együtt a férjemmel, és általában pharmatexet használtam. Nem is lett baba amikor nem szerettük volna. Most a második babát várom és a két baba között is sokkal jobb volt mint tablettát szedni a szoptatás alatt. Szóval szerintem nyugodtan használd, persze mindig akadnak kivátelek, de nekünk bevált.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Sokan rámijesztettek, hogy nem biztonságos, kell mellé óvszer, de ahogy néztem az indexét, nekem jónak tûnt. Még egyszer nagyon köszönöm megnyugtattál :) :)
Szia! Kb. 1 éve csak ezt használom, és bevált. Annyit még, hogy a peteéréses napokban megszakítást is alkalmazzuk, de csak azért, mert én extra-parás vagyok, elvileg nem kéne. Használjátok nyugodtan, csak jót tudok mondani róla! :) 21/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
a ciklus kozepén (ált. eléggé megérzem, mikor van pé-m) használunk ovszert is v. megszakítással egészítjuk ki, de csak mert így vagyok nyugodt. egyébként még mukodik:) sokáig a krémet használtuk, most álltunk át a kupra, szerintem jobb. igaz, várni kell vele, viszont "utána" jobb.

Ha babát szeretnénk, de fogamzásgátló miatt legalább 3 hónapot kell várni akkor a pharmatex helyi fogamzásgátló mennyire ajánlatos?

A fogamzásgátlót 6 évet szedtem és egy hete tettem le /lindynette 20/ Válaszokat előre is köszönöm! 24/l

Legjobb válasz: Nem kockáztatnék vele,inkább óvszert használnék. 3 hónapot ki lehet bírni óvszerrel és még kényelmesebb is,mint a pharmatex cuccok,amiknél meg kell várni míg elolvad és trutyis minden,a hibaszázaléka pedig nagyobb,mint az óvszeré.

Nem kockáztatnék vele, inkább óvszert használnék. 3 hónapot ki lehet bírni óvszerrel és még kényelmesebb is, mint a pharmatex cuccok, amiknél meg kell várni míg elolvad és trutyis minden, a hibaszázaléka pedig nagyobb, mint az óvszeré.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, esetleg valami más helyi fogamzásgátló? Ha más nincs akkor marad a gumi.
Helyi fogamzásgátló nincs más.
Nekem az orvosom azt mondta, hogy nem kell várni, mert a mai fogamzásgátlókban olyan kevés hormon van, hogy az a vérzés alatt ki is ürül, úgyhogy próbálkozhatunk a következõ hónapban rögtön. Én yadinét szedtem 7 évig. Most van 2 egészséges gyönyörû fiam, akik az elsõ gyógyszermentes hónapban meg is fogantak.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok hozzájuk :) Az igaz, hogy alacsony a hormon tartalmuk, de úgy vagyok vele, hogy jobb a "békesség", meg a dohányzást is most hagytam abba.
Pharmatexet csakis megszakításos módszerrel együtt használjátok!
Szerintem barmikor lehet, csak figyelmesen azert.
Pharmatexet megszakítással együtt, és az sem árt, ha számon tartod, mikor van peteérésed. És még így is lehetsz mellett terhes.
A Pharmatex fogamzásgátló, ha betartod az utasításait, nagy biztonsággal alkalmazaható védekezésként. Az egy bõdületes nagy marhaság, hogy csak megszakítással lehet használni!
Utolsó: Egyáltalán nem marhaság. 100 nõbõl évente spermicid mellett 5-25 teherbe esik. Az baromira nem kevés.
#5-ös: õk azok, akik nem az elõírás szerint használják. 5-25% nem sok, ha azt nézzük, hogy a csak megszakítással védekezõk 80-90%-a esik teherbe egy éven belül...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos informáciokat! várom még a tapasztalatokat!:) csak menzesz után szeretném használni és nem megszakitással!???vélemények?
biologia menses utan vagy a legtermekenyebb sperma akar 7 napig is megel a huvelyben mehnyakban pont szepe. kivarja a csinos petedet .tehat menses elott egy ket nap jobb valasztad
"#5-ös: õk azok, akik nem az elõírás szerint használják. 5-25% nem sok, ha azt nézzük, hogy a csak megszakítással védekezõk 80-90%-a esik teherbe egy éven belül..." 1. Rendeltetés szerû használat mellett. 2. Védekezés NÉLKÜL kb. a nõk 80%-a esik teherbe egy év alatt. 3. Megszakítással kb. 40%...

A pharmatex hüvelykúpot akkor is felhelyezhetem, ha nem fog bekerülni sperma?

Mert például olvastam valamelyik kúpról, hogy csak akkor használható, ha ténylegesen fog sperma bekerülni, és ez megöli! Csak mi közben megszakításosan is védekezünk a biztonság kedvéért!

Legjobb válasz: Érdekes kérdés... Vajon csak akkor veszel fel ruhát az utcára, ha látod, hogy emberek is vannak kinnt?!

Érdekes kérdés... Vajon csak akkor veszel fel ruhát az utcára, ha látod, hogy emberek is vannak kinnt?!
Akkor is felhelyezheted. Sõt, nagyon okos döntés, hogy csak megszakítással együtt alkalmazzátok. Mert anélkül sajna nem sokat ér. Egy év alatt 100ból 5-20 nõ esik spermicid mellett teherbe...
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló Köszönöm!:)

Ha a pharmatex-ből nem egy egész tablettát teszek fel mi történik akkor?

például, ha csak a felét. Véd akkor is?

Legjobb válasz: Nem véd.

Nem véd.
az hogy neked ez nem normális, kedves utolsó, arról nem mi tehetünk.
Nem véd, de egyébként sem megbízható módszer. Legalábbis önmagában nem.
Ha felnyomod magadnak az egészet, akkor sem véd rendesen!
megszakitással és naptármódszerrel tökéletes :) nálunk bevált. de ehhez az kell, h a pasid tapasztalt legyen, ismerje a testének a reakcióit, és h idõben ki tudja venni. fél tablettát ne használj, egy egészet kell felraknod.
Ha csak ebbõl áll a védekezés, akkor kevés, biztosabb, ha inkább kívül marad a sperma.
De legjobb lenne, ha az egész f*sz kívül maradna, ha nem vagytok képesek normális, megbízható védekezési módszert találni.

A Pharmatex hüvelykúp biztonságos? Első szeretkezésnél már lehet alkalmazni, vagy még akkor inkább nem? Ezt csak patikában lehet kapni? Vénynélküli?

Legjobb válasz: Gyszertárban és vény nélkül lehet venni,én évekig használtam és biztonságos. Elsõ alkalomra nem ajánlanám,a szûzhártya miatt,legalább ezen ne kelljen görcsölnöd,de késõbb nyugodtan. Arra figyelj,hogy hidegben kell tartani,mert melegben olvad,és nehezebb felrakni is,szval elõ kell rá készülni,de ha megszokod mikor van idõ rá felhelyezni akkor nincs gond.És még annyit, ha elkezd olvadni odabent,ez nem egybõl van,akkor kezd folydogálni kicsit,így lehet kicsit zavaró az orális szex,de sokakat nem zavar.De az elején felhelyezés után még nem folyik ki,szavl nem azért írom hogy elvegyem a kedved,hanem hogy tudd,én nagyon szerettem,mert nekem kényelmes megoldás volt.Másnapra azért egy tisztasági betétet tegyél be,mert folyhat még maradék. Sok sikert!

Gyszertárban és vény nélkül lehet venni, én évekig használtam és biztonságos. Elsõ alkalomra nem ajánlanám, a szûzhártya miatt, legalább ezen ne kelljen görcsölnöd, de késõbb nyugodtan. Arra figyelj, hogy hidegben kell tartani, mert melegben olvad, és nehezebb felrakni is, szval elõ kell rá készülni, de ha megszokod mikor van idõ rá felhelyezni akkor nincs gond.És még annyit, ha elkezd olvadni odabent, ez nem egybõl van, akkor kezd folydogálni kicsit, így lehet kicsit zavaró az orális szex, de sokakat nem zavar.De az elején felhelyezés után még nem folyik ki, szavl nem azért írom hogy elvegyem a kedved, hanem hogy tudd, én nagyon szerettem, mert nekem kényelmes megoldás volt.Másnapra azért egy tisztasági betétet tegyél be, mert folyhat még maradék. Sok sikert!

A Pharmatex hüvelykúpot akkor is lehet használni amikor megvan a mensi?

Ha már a mensi végén járok amikor már barnás a nedv, akkor már lehet használni?

Legjobb válasz: Használhatod, persze!

Használhatod, persze!
A kérdező hozzászólása: akkor nem lesz semmilyen "bajom"?
Használhatod nyugodtan, nem lesz semmi bajod tõle.
A kérdező hozzászólása: okés, köszi
Ha megvan a mensi, NEM TUDSZ TEHERBE ESNI kb. a 8-13. napig. Minek használod akkor????
Elöttem szólóhoz: teherbe lehet attól még esni, egy kósza petesejt elõfordulhat... Amúgy semmi baj nem lehet tõle. A használati utasításon olvastam, hogy pluszban jó hatással van a hüvelyflórára.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A petesejt megtermékenyülhet, de az endometrium még nincs olyan állapotban, hogy a petesejt beágyazódhasson. A petesejt pedig néhány nap alatt el fog pusztulni. (A tegnapi "Nem lehet teherbe esni... Akkor meg minek..." választ én írtam)
nem kell kimosnod magad, csak szimplán rakj fel egy másikat. :)
Szia.A lányom 2 éves "pharmatexes baba"!!!!Megfelelõen használtam.7éve helyi fogamzásgátlót használtam, nem vagyok bolond.Van egy fórum ahol csak pharmatex mellett teherbe esett nõk vannak.SOKAN VAGYUNK!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Kúp és gumi, biztonságos együtt.Ha az egyikkel baj lenne, még mindig ott a másik!
A kérdező hozzászólása: Gondolom azért lett terhes, mert nem használta megfelelõen. De én szeretnék még gumit is használni a kúp mellé. Biztonságos?
Szia.Én használtam mind kettõt és a kúp mart, és kellemetlen volt a szaga, a tablettánal semmilyen mellékhatása nem volt de én rendes fogamzásgátlóra váltottam mikor a sógornõm terhes maradt pharmatex mellett.
A kérdező hozzászólása: mi a különbség a kettõ között? melyik a hatásosabb?? tabletta vagy kúp?
Akkor enm kell újat felrakni!!Én is ezt csinálom csak Pharmatex hüvelytablettával, mert az sokkal jobb a kúpnál:nem kell hûteni se, és egyszerûbb is, kissebb is..
A kérdező hozzászólása: és, ha mind a 2x használunk gumit?
Nehogy ki mosd magad, akkor az elsõ kúp is felesleges volt! Tegyél fel újjat, de utána 2-3 óráig ne mosakodj le alulról, mert akkor kimosod és nem hat.
Hol van ez a fórum?Belenéznék én is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!