Találatok a következő kifejezésre: A PG53 ha csak (2 db)

Pg53 mikroszkópom csak 1 napig volt páfrányos, valami csoda folytán épp aznap amikorra a Ciklus.hu is húzta a pé-t. Pé előtt nem tudtunk együtt lenni. Ha ma már megint krumplit mutat a mikroszkóp, ma esti együttlétből tuti nem sikerülhet?

Legjobb válasz: Hát õszintén, kicsi az esély. A petesejt ugye 12-24 órát életképes csak. De ezek a mikroszkópok sokat tévednek,szóval mindenképpen legyetek együtt!

Hát õszintén, kicsi az esély. A petesejt ugye 12-24 órát életképes csak. De ezek a mikroszkópok sokat tévednek, szóval mindenképpen legyetek együtt!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a gyors választ. Azért kérdezem csak, mert itt aztán olvasok mindent.. Van aki szerint az 1. páfrányos nap a tuti, de van aki azt írja, hogy a páfrány után reped csak meg a tüszõ.. Másfél év után az ember már kapaszkodik minden szóba.. :)

A PG53 törpemikroszkópon ha csak a nyál mutat páfrányosodást, és a cervix váladék egyáltalán nem, azt jelenti lehet nincs is peteérésem?

A ciklusom 28 napos,12-13. és a23.napon/most itt tartok/a nyálból páfrányos képet látok,viszont a cervix váladékból nem./A fogmosást, evést-ivást minta vétel után végzem el/

Legjobb válasz: Szia.Nem mindenki lát a cervix váladékból mintát. Én csak nyállal néztem mivel abból könnyen és jól kivehetõ a minta.Bízzál benne nekem is körülbelül ezekre a napokra mutatta a páfrányokat.

Szia.Nem mindenki lát a cervix váladékból mintát. Én csak nyállal néztem mivel abból könnyen és jól kivehetõ a minta.Bízzál benne nekem is körülbelül ezekre a napokra mutatta a páfrányokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!