Találatok a következő kifejezésre: A PG53 ha (12 db)

Ha nem mutatott páfrányosat a Pg53 ovulációs mikroszkóp, akkor nincs is peteérésem?

Volt már olyan,h.valakinek nem mutatta a peteérést?

Legjobb válasz: Nekem nem mindig mutatja.

Nekem nem mindig mutatja.
A Pg53csupán egy "játékszer". Ha komolyan akarod venni, akkor inkább ovulációs tesztet használj. Nekem is van, és párhuzamosan használtam anno az ovutesztel együtt. Nos amikor az ovutesztem totál erõs pozitív volt a mikroszkópba csak ilyen hébe-hóba páfrányok voltak, inkább csak pöttyös volt, de volt hogy semmi páfrány nem volt. Sõt a PG a ciklus más napjain, pl mensi elõtt is volt már páfrányos. :) Én az ovutesztnek hittem, és be is jött :) :) Egyébként hogy csinálod, honnan veszed a mintát? Nyálból nehezebb, mert elõtte vagy 1órát nem szabad enni-inni, rágózni semmit, és úgy tenni a lapocskára. Hüvelyváladékból könyebb. Van aki ezzel nézi, és mutat páfrányokat.
nekem 2 hetente mutatta pedig egyáltalán nem is volt peteérésem 9 hónapig. Akkor abba is hagytam ennek a remek kis játéknak a nézegetésést.

Mit jelent az, ha a PG53 ovulációs mikroszkópom 4 hete páfrányt mutat? Közbe egy hétig megvolt, mellette szedek elevitet.

Legjobb válasz: Az elég érdekes! Tesztet csináltál már? Olvastam itt már olyat, h vkinek több hónapig megjött és mégis babás volt. Ha mégsem, rendesen használod a tesztet, azaz nem eszel-iszol elõtte egy órával?

Az elég érdekes! Tesztet csináltál már? Olvastam itt már olyat, h vkinek több hónapig megjött és mégis babás volt. Ha mégsem, rendesen használod a tesztet, azaz nem eszel-iszol elõtte egy órával?

2 napja késik 3 nappal ezelőtt volt egy negatív tesztem, ma kíváncsiságból megnéztem a PG53 mikroszkóppal és negatív volt de a mensesnek semmi jele ha volt már egy negatív tesztem és a mikroszkóp is negatív akkor biztos hogy nem vagyok babás?

a ciklusaim 27-28 naposak , mellem érzékeny egyéb tünetem nincsen , a h?m reggel 36,3 volt de nekem még soha nem volt 37 a h?m.Nem tudom mit tegyek annyira szeretnénk már babát de lassan 3 éve nem sikerül.

Legjobb válasz: Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.

Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: még nem teszteltem a hét vége fele terveztem és akármi is lesz az eredmény elmegyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Szia. Már rájöttem hogy a mikroszkóp semmit sem ér szerintem és kik kell dobni a kukába. :-D
Szia! Nekem is rendszeres a ciklusom, a tünetem u.az volt, mint Neked. Egyszer késett 3 napot, nagyon örültem, mert elõtte soha nem volt ilyen! Elhatároztam, hogy ha aznap még mindig nem jön meg, akkor másnap veszek egy tesztet. Na, erre már nem volt szükség :-( Megjött. A mikroszkóp sem tuti, szerintem!


Mit jelent, ha a mensi 3. napján tiszta páfrányos a PG53?

Lehet próbálkoznunk kéne, vagy csak a hormonok "rendez?dnek"?

Ha a PG53 páfrányt mutat, mikor érdemes együtt lenni?

17-ik cn-on járok, és most páfrányos, ma vettem. 14 cn-on együtt voltunk. 35 napos volt a legutóbbi ciklusom.

Legjobb válasz: Szia! Én is használom, de nekem a pco-val kb. 1hétig gomböket mutat, utána kristályos, majd páfrányos, (jó sokáig), és ha múlik,akkor megint inkább kristályos (cirmos). Szerintem ma uzsgyi, aztán amig mutat :) Persze mi nem csináltuk minden nap, amikor mutatta, de ha nálad minden rendben, és csak 2-3 napig páfrányos, akkor azokon a napokon érdemes együtt lenni, esetleg még utána 1 nap. Ha jól tudod használni, nem sok vagy kevés a nyál, elõtte nem eszel nem iszol már egy órája, akkor jól hasznlható, bár sokan szidják, de szerintem csak feladják, még mielõtt kitapasztalnák. Én többször is megcsinálom egymás után 2-3x) fõleg, ha gömbök vannak rajta, hogy biztosan jól csináltam-e. ja, és kicsi édeset eszek, iszok vizet, és utána kb. 1-1,5 órával csinálom, hogy még véletlenül se amiatt mutassa a páfrányokat, hogy sósat ettem.

Szia! Én is használom, de nekem a pco-val kb. 1hétig gomböket mutat, utána kristályos, majd páfrányos, (jó sokáig), és ha múlik, akkor megint inkább kristályos (cirmos). Szerintem ma uzsgyi, aztán amig mutat :) Persze mi nem csináltuk minden nap, amikor mutatta, de ha nálad minden rendben, és csak 2-3 napig páfrányos, akkor azokon a napokon érdemes együtt lenni, esetleg még utána 1 nap. Ha jól tudod használni, nem sok vagy kevés a nyál, elõtte nem eszel nem iszol már egy órája, akkor jól hasznlható, bár sokan szidják, de szerintem csak feladják, még mielõtt kitapasztalnák. Én többször is megcsinálom egymás után 2-3x) fõleg, ha gömbök vannak rajta, hogy biztosan jól csináltam-e. ja, és kicsi édeset eszek, iszok vizet, és utána kb. 1-1, 5 órával csinálom, hogy még véletlenül se amiatt mutassa a páfrányokat, hogy sósat ettem.
csak a peteéréskor páfrányos. utána már nem
A kérdező hozzászólása: Sokan írják, hogy ha baba van, akkor páfrányos marad ovu után is, azért kérdeztem. Reménykedek, hogy lehet ettõl még szerencsém :)
Attól még lehet baba. Elsõ gyermeknél végig páfrányos volt, a másodiknál nem... most vagyok 26 hetes :)
Ja! akkor ez már kiment a fejembõl, pedig én is használtam. akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit. (elsõ)
A kérdező hozzászólása: Akkor még reménykedek holnapig (holnap NEM kellene megjönnie) :)
21.16-os vagyok, drukkolok Neked! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkot, de sajnos megjött :((

A pg53-as ovu mikroszkóp állandóan"páfrányosat"mutat ha terhes vagyok? Mert a menszim nem volt normális, barnás és rózsaszines volt a végén!

Legjobb válasz: Hát nem hinném, hogy akor állandóa páfrányosat mutatna, de csinálj tesztet. Mit ír a tájékoztató? Én úgy emlékszem errõl is írnak.

Hát nem hinném, hogy akor állandóa páfrányosat mutatna, de csinálj tesztet. Mit ír a tájékoztató? Én úgy emlékszem errõl is írnak.
Benne van a nevébe hogy ovu teszt.A kkor miköze a terhességhez? Csak mert nekem is volt ilyenem, és az ovulációt mutatja, nem a terhességet. Terhességet nem mutat.Ha állandóan páfrányos, akkor elméletileg állandó pé van, ami lehetetlen, úgy hogy vagy rossz, (nekem az volt, ki is dobtam a francba), VAGY VALAMIT NEM JÓL CSINÁLSZ.DE HANGSÚLYOZOM TERHESSÉGET NEM MUTAT. 39 hetes kismama
Itt irnak olyanokat, hogy a mikroszkop vegyes kepet mutat, ha terhes vagy. Allando pafranyosat nem.

A pg53 törpemikroszkóp mit mutat olyankor ha már terhes vagy?

Legjobb válasz: Páfrányokat.Elõbb mutatja ki a terhességet,mint a terhes teszt.Tegnap teszteltem pozitivat,de a mikroszkópon már 2 napja látszott a babó.

Páfrányokat.Elõbb mutatja ki a terhességet, mint a terhes teszt.Tegnap teszteltem pozitivat, de a mikroszkópon már 2 napja látszott a babó.
Nekem sokszor páfrányos, de nem voltam terhes:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Az lehetséges, hogy a peteérés a 22-23. napon van ha a mensim általában a 29. vagy 30. napon jön meg? A PG53 mikroszkóp akkor mutatott a legtisztább, páfrányos képet.

Legjobb válasz: Lehetséges, azonban ha mindig ilyen idõben van és a ciklusod max. 30 napos, akkor azt jelenti, hogy a luteráis idõszakod nagyon rövid, tehát nagy valószínûsággel sárgatest hormon elégtelenséged van. Javaslom, hogy 2-3 hónapon át mérd a hõdet és használj ovu tesztet, ebbõl sok minden kiderül. A dokid a hõgörbéd alapján sokat tud segíteni.

Lehetséges, azonban ha mindig ilyen idõben van és a ciklusod max. 30 napos, akkor azt jelenti, hogy a luteráis idõszakod nagyon rövid, tehát nagy valószínûsággel sárgatest hormon elégtelenséged van. Javaslom, hogy 2-3 hónapon át mérd a hõdet és használj ovu tesztet, ebbõl sok minden kiderül. A dokid a hõgörbéd alapján sokat tud segíteni.

A PG53 törpemikroszkópon ha csak a nyál mutat páfrányosodást, és a cervix váladék egyáltalán nem, azt jelenti lehet nincs is peteérésem?

A ciklusom 28 napos,12-13. és a23.napon/most itt tartok/a nyálból páfrányos képet látok,viszont a cervix váladékból nem./A fogmosást, evést-ivást minta vétel után végzem el/

Legjobb válasz: Szia.Nem mindenki lát a cervix váladékból mintát. Én csak nyállal néztem mivel abból könnyen és jól kivehetõ a minta.Bízzál benne nekem is körülbelül ezekre a napokra mutatta a páfrányokat.

Szia.Nem mindenki lát a cervix váladékból mintát. Én csak nyállal néztem mivel abból könnyen és jól kivehetõ a minta.Bízzál benne nekem is körülbelül ezekre a napokra mutatta a páfrányokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!