Találatok a következő kifejezésre: A PG mikroszkópot (26 db)

Babát szeretnénk. Most vagyok a ciklusom 32. napján. Átlag 33-34 naposak. DE! A PG/53 mikroszkópom bepáfrányosodott! Ez mitől lehet? (Mai teszt negatív lett)

Legjobb válasz: Én már nem hiszek ezeknek a mikroszkópoknak. Inkább legyetek együtt minden másnap és várjátok a csodát. Én is próbáltam anno mindenfélét és egyik sem segített. Akkor estem teherbe mikor azt mondtam engem már nem érdekel...mellesleg én a ciklusom kb. 8-9. napján estem teherbe. 17 hetes kismami

Én már nem hiszek ezeknek a mikroszkópoknak. Inkább legyetek együtt minden másnap és várjátok a csodát. Én is próbáltam anno mindenfélét és egyik sem segített. Akkor estem teherbe mikor azt mondtam engem már nem érdekel...mellesleg én a ciklusom kb. 8-9. napján estem teherbe. 17 hetes kismami
Szia! Teljes mértékben egyet értek az elõttem szólóval. Amíg figyelgettem a ciklusom, meg számolgattam, meg folyton lestem a peteérést, nem estem teherbe. 2 hónapja meg rá se bagóztam, nem is voltunk együtt, amikorra a görbém a peteérést jelezte, és most 7 hetes terhes vagyok... Fogalmam sincs, mikor estem teherbe, vagy a ciklus 7., vagy a 24. napján, mert csak akkor csináltuk... Szóval akármi megeshet veled is!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Ez tényleg igy van.Nem gyõztem lesni állandoan, mindig negativ lett a tesztem, beleuntam.Igaz nekem peteérésem sem volt.Orvos adott gyógyszert és láss csodát 1hónap alatt terhes lettem.Most 8hetes vagyok.Kitartás türelem, nem görcsössen akarni, nem gondolni rá és fog jönni a baba hidd el.Sok sikert kivánok neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Nekem a mikroszkóp nagyon jól mutatta az ovus idõszakot, de menzi elõtt 1 nappal újra páfrányos lett, aztán megjött és még 2 napig ilyen maradt. Szerintem ez így nem használható terhesség megállapítására.
Mensi elõtt egy napig nekem is páfrányos a mikroszkópom, aztán újra buborékos lesz. Szerintem, ha az ovudat rendben mutatta és még egy-két napig páfrányos marad, érdemes újra tesztet csinálnod, addig viszont felesleges. Éna a35. nap elõtt nem javasolná, csak ha nagyon nem bírod ki :) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Oks, köszi! Egyébként, már 2. napja páfrányos.Mi lehet az összefüggés??

Peteéréskor hogyan mutatja a páfrányokat a PG/53 mikroszkóp? Csak páfrányt látni, vagy vegyesen a buborékokkal?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg páfrányt kell, hogy mutasson, de gyakorlatilag... Nekem szerintem volt peteérésem (hõ alapján, meg folyás alapján is), de a mikroszkóp mégsem mutatott páfrányt. Nagyon megoszlanak a vélemények.

Szia! Elvileg páfrányt kell, hogy mutasson, de gyakorlatilag... Nekem szerintem volt peteérésem (hõ alapján, meg folyás alapján is), de a mikroszkóp mégsem mutatott páfrányt. Nagyon megoszlanak a vélemények.
Elsõ válaszoló vagyok. Írd be a keresõbe, hogy mikroszkóp, és ott is tudsz hasonló dolgokról olvasni.

A PG/53-as mikroszkópom megint pozitív. Miért?

Pé környékén + volt 3 napig.A negyedik nap reggel és délben -,este +.

Legjobb válasz: DE! A reggeli steril nyál. Ivás, evés, fogmosás, cigizés elõtti nyál. Ill. napközben is lehet nézni, de ahhoz min. 3 órával elõtte nem lehet a fenti tevékenységeket folytatni, h normalizálódjon a száj ph értéke, sóságga. Tehát ha nem steril, akkor átl, hamis eredményt mutat a mikroszkóp.

DE! A reggeli steril nyál. Ivás, evés, fogmosás, cigizés elõtti nyál. Ill. napközben is lehet nézni, de ahhoz min. 3 órával elõtte nem lehet a fenti tevékenységeket folytatni, h normalizálódjon a száj ph értéke, sóságga. Tehát ha nem steril, akkor átl, hamis eredményt mutat a mikroszkóp.

A PG-53 ovulációs mikroszkópot érdemes megvennem?

Van akinek egyálltalán rendesen müködött?

Legjobb válasz: Nekem teljesen jól mûködött.

Nekem teljesen jól mûködött.
Bocsi, de sztem nem eri meg. Igaz olcso, de sz*rt se er. Nekem pl. sosem mutatott semmmit meg akkor sem mikor tuti peteeresem volt (ovu teszteltem is). Sot, egyik abrat sem mutatta a ketto kozul. Nem hiszem, hogy rossz lett volna, mert tul egyszeru, el sem romolhat es szinten emiatt rosszul sem lehet hasznalni. Egyik ismerosomnek pedig igen, mutatta a peteerest, de kivancsisagbol a ferje es kislanya nyalaval is kiprobalta es nekik is pafranyos , tehat pozitiv volt. Viszont azert ismerek olyat is, aki gond nelkul hasznalja. vagy csak azt hiszi, hogy jo :-)
Nekem jól mûködik, szerintem gyakorlat kérdése. Eleinte én sem láttam semmit rajta, de 3. hónapra már felhomályosultam :) ))) Gyakorlat teszi a mestert! :)
nekem sem vált be, viszont a sima vizeletes az teljesen jól mûködött, még a legolcsóbb fajtája is
Nekem sem vált be, nem ajánlom.

A PG/53 ovulációs mikroszkóp nektek jelezte a terhességet is? Páfrányos lett ciklus végén?

Legjobb válasz: Ez van akinél beválik, van akinél nem. Barátnõmnek páfrányos lett, mégsem baba, nekem az ovuteszt pár nappal mensi elõtt erõs volt és terhes is vagyok! Szóval nem lehet benne teljesen megbízni! Egyébként ha már jós tesztelésrõl van szó, szerintem még mindig biztosabb az ovuteszt!

Ez van akinél beválik, van akinél nem. Barátnõmnek páfrányos lett, mégsem baba, nekem az ovuteszt pár nappal mensi elõtt erõs volt és terhes is vagyok! Szóval nem lehet benne teljesen megbízni! Egyébként ha már jós tesztelésrõl van szó, szerintem még mindig biztosabb az ovuteszt!
Köszi és drukk! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok kedves utolsó, boldog babavárást! Az ovulációt nekem is mutatta!
Nekem nem mutatta, viszont a peteérést kiválóan. A jóstesztem ovuteszttel + lett, ezért a 12. dpo-n mertem tesztelni és + lett az is.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is úgy gondoltam hogy majd vasárnap reggel tesztelek egyet. Csak hátha! Szép napot!
Második vagyok. Szerintem a mikroszkópra ne alapozz, ha úgy gondolod, inkább csinálj egy 10-es tesztet 2 nap múlva. Sok sikert, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mielõbbi babásodást neked! Nekem vannak tüneteim, ma vagyok 10.dpo-n, viszont a pg/53 nem mutat páfrányt. Ezért kérdeztem. :-)
A barátnõmnek késés után páfrányos lett, jelezte a terhességet. Nekem mindig páfrányos mensi elõtt 1-2 nappal, 2 hónapja már egy héttel elõtte az volt és mégis megjött. Tényleg igaz, van akinél beválik, van akinél nem.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához és köszönöm a válaszod! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Képzeljétek munka után ismét megnéztem itthon és most páfrányos lett a kép! Jajj annyira izgulok, úgy szeretnénk már babát!!!

A PG/53 ovus mikroszkóp megbízható? Kérlek írjatok tapasztalatokat. Érdemes beszereznem egyet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy Én vagyok a béna, de Nekem nem jött be!

Lehet, hogy Én vagyok a béna, de Nekem nem jött be!
Sajnos nekem sem jött be. Igazából én érzem amikor pé-m van és látom a nyúlós nyákból is . A termékeny napjaimon semmnit nem mutatott a mikroszkóp. Amikor mensi volt akkor meg igen :/ Össze vissza mutat mindent.
Szórakozni jó, bár ha visszaolvasod itt az oldalon az ezzel kapcsolatos kérdéseket, sokaknak bevált. Egy próbát megér, mert megfizethetõ, sok sikert!
Én sem ajánlom, nekem sem jött be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Azért van olyan akinek bevált?
Nekem bevált. Akkor fogant a kislányom, és csak egyszer használtam. Nyálból néztem, és betartottam szigorúan a használatit. De sokaknak nem jött be.
Szia! Sajnos én is azoknak a táborát erõsítem, akiknek nem vált be. Össze-vissza mutatott mindent. Egyik nap páfrányos volt, másik nap buborékos, és így tovább... Volt, hogy menzesz alatt kíváncsiságból megnéztem, akkor is páfrányos volt. Pedig betartottam a szabályokat. Én is a nyákból tudom, hogy PÉ-m van. Meg vagyok olyan "szerencsés, hogy néha annyira fáj a hasam, hogy fájdalomcsillapítót kell bevennem. Egyébként sokan azt írják, hogy az ovu teszt sokkal megbízhatóbb!
Tényleg az, az ovuteszt jobb.

A PG 53 mikroszkóp 6 napig miért mutathat páfrányokat?

Január 24.-25.-én már kicsit látszódtak páfrányok/olyan átmenetes volt/.26.-án csak er?s páfrányok voltak,még másnap is eléggé látszódtak,utána alig,megint olyan átmenetes lett. De ma,31.-én újra er?s páfrányt mutat.

Legjobb válasz: Jó neked , hogy van páfrányod , nekem is van pé-m de én még sosem láttam a páfrányokat.

Jó neked , hogy van páfrányod , nekem is van pé-m de én még sosem láttam a páfrányokat.

1 héttel a nemvárt menzi elött ma páfrányokat láttam a PG 53-as mikroszkópomban, lehetek terhes?

Már volt peteérésem vagy 10 napja, együtt is voltunk. Azóta is nézem és amorf volt a mai napig az eredmény reggeli nyálból. De ma már megint van pár páfrányom. Most akkor mi lehet? Újabb petém érik estleg vagy terhes lettem?

Legjobb válasz: Valakinek volt már hasonló? Köszi!

A kérdező hozzászólása: Valakinek volt már hasonló? Köszi!
Olvastam több helyen hogy volt már valakiknek ilyen, és a cég is azt mondja hogyha páfrányos marad az jelezhet terhességet
Ez hülyeség!Nem jelent semmit, sõt a legtöbb esetben nem is mutat valós eredményt.Próbáld ki egyszer ovu. tesztel együtt és te is rájössz!Bár ne legyen igazam!
Nekem ovunál jó volt, egybevágott az ovuteszttel. De Terhességnél vegyes lett: páfrány és pötty.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nekem pötty is van, meg páfrány is. Majd elválik egy hét múlva.

Hogy kell használni a PG/53 törpe mikroszkópot? Meg kell várni míg meg száradni vagy azonnal mutatja az eredményt? Menyire megbizható?

Legjobb válasz: Ja azt elfelejtettem írni,hogy mindenképp várd meg a teljes száradást,és legyen elég mennyiség a vizsgált anyagból.

Ja azt elfelejtettem írni, hogy mindenképp várd meg a teljes száradást, és legyen elég mennyiség a vizsgált anyagból.
Mindenképp meg kell várni mig teljesen megszárad. Én napközben végeztem, bár elõtt nem ettem és ittam semmit folyamatosan kb. 3 héten keresztül páfrányokat mutatott. Már kezdtem örülni, de nem volt baba. Ezek után nem nagyon bizok már benne. De neked sok szerencsét.
Szia! Meg kell várni, amíg teljesen megszárad!!! Utána értékelhetõ csak. Én úgy szoktam, hogy vagy a fürdõszoba lámpába nézek bele, vagy egy kis lámpába. És akkor teljesen kivehetõ minden. És arra figyelj, hogy a reggeli eredmény a megbízható. Nekem is itt írták. Én úgy jártam, hogy amikor megvettem (egyébként kb másfél hete használom), rögtön kipróbáltam. De betartottam a szükséges elõírásokat, azaz elõtte több, mint 1 órát nem ettem, nem ittam. És gyönyörû páfrányokat mutatott. Már kezdtem örülni... A reggeli viszont vagy buborékot, vagy vegyesen (buborék és páfrány)mutatott. De a délutáni páfrány volt. Úgyhogy én azt nem értem, hogy miért írják rá, hogy bárhol és BÁRMIKOR használható. Majd írd meg, hogy mire jutottál. Sok sikert!!! Remélem, hogy azért tudtam valamennyire segíteni...
A kérdező hozzászólása: Szóval elég macerás.És az LH tesztrõl tudtok mondani valamit?Mikor kell elkezdeni és az mit mutat?
Sztem roppant egyszerû, és nem utolsó sorban hosszútávon sokkal kifizetõdöbb.Én is használtam, igaz, csak egy hónapon keresztül, és még a terhességi tesztelés elõtt már tudtam hogy baba van :) ) Persze nem mki egyforma.Nálam bevált!!
Én is használom több mint egy hete, eddig mindig buborékokat mutatott (mindig és csakis reggel nézem) most pedig 2 napja páfrányos. (A ciklusom 14.napján vagyok) Szóval remélem bizhatok benne! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!