Találatok a következő kifejezésre: A Péterfyben csinálják a (2 db)

Pesten a Péterfyben mikor csinálják a terheléses cukor vizsgálatot?

Sziasztok! Csak azért kérdezem, mert ma voltam terhesgondozáson, (22 hetes vagyok) és a doki azt mondta, hogy ráér majd, ha legközelebb megyek. Akkor viszont el fogok utazni 1 hétre, és csak 27 hetesen jövök haza. Nem lesz a kés?n? Köszi!

Legjobb válasz: 24-28 hetes korod kozt csinaljak optimalis esetben, mindenhol. ne aggodj emiatt, en pl 37 hetes multam, es meg csak most kaptam beutalót az utolsó nagy vérvételes mókára, ami nagyjából 36 hetesen mar mindenkinek megvan. ezek a vizsgalatok mindig tól-ig hétig vannak, (ami altalaban 3 hetes intervallumot fed le), semmi gond, idõben vagy :)

24-28 hetes korod kozt csinaljak optimalis esetben, mindenhol. ne aggodj emiatt, en pl 37 hetes multam, es meg csak most kaptam beutalót az utolsó nagy vérvételes mókára, ami nagyjából 36 hetesen mar mindenkinek megvan. ezek a vizsgalatok mindig tól-ig hétig vannak, (ami altalaban 3 hetes intervallumot fed le), semmi gond, idõben vagy :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, megnyugtattál!

A Péterfyben hogyan csinálják a cukorterhelést?

Legjobb válasz: Ki kell váltanod szõlõcukrot a gyógyszertárból, kb. 1 deci vízben feloldva meginni (én tettem bele egy citromot, így elviselhetõbb). Rá két órával menni kell a laborba vérvételre. Tehát ott egy vérvétel van csak!

Ki kell váltanod szõlõcukrot a gyógyszertárból, kb. 1 deci vízben feloldva meginni (én tettem bele egy citromot, így elviselhetõbb). Rá két órával menni kell a laborba vérvételre. Tehát ott egy vérvétel van csak!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!