Találatok a következő kifejezésre: A Péterfy kit ajánlanátok (3 db)

Kit ajánlanátok a Péterfy-ben terhesgondozásra?

Olyasvalakit keresek, aki nagyon alapos, odafigyel és lehet t?le kérdezni. Szülésre azért nem feltétlenül fogadnánk fel, ha nem muszáj.

Legjobb válasz: Szia hát ez elég nehéz Dr.kia az orvosom de a magánrendelésére járok nagyon szeretem nagyon alapos rendes lehet vele viccelõdni és bármit kérdezel válaszol,csak nagyon elfoglalt sok betege van mindig rohan de ettõl függetlenül mindig lehet rá számítani.

Szia hát ez elég nehéz Dr.kia az orvosom de a magánrendelésére járok nagyon szeretem nagyon alapos rendes lehet vele viccelõdni és bármit kérdezel válaszol, csak nagyon elfoglalt sok betege van mindig rohan de ettõl függetlenül mindig lehet rá számítani.
A kérdező hozzászólása: Na, az õ nevét még ismerem is. :)
Kia doktor vajon vállal terhesgondozást akkor is, ha nem fogadod fel õt a szülésre?
A kérdező hozzászólása: Ja, és ki volt a dokid, megkérdezhetem?
Ildi FOREVER, ahány babám lesz mindig õt fogom magam mellé akarni:) Szuper csaj, úgy áll melletted hogy a szülés nem egy rémálom hanem egy örök élmény mint egy kaland:)
Szia! Nemrég, október 26-án szültem a Péterfyben, Palotai Éva volt a szülésznõm. Õt meleg szívvel tudom ajánlani. 45 év körüli, tapasztalt. Nagyon lelkiismeretes. Már 13 hetesen felkerestem õ segített orvost választani (a Péterfyben nem ismertem senkit, én kizárólag a szülésznõ és az orvosom miatt szültem ebben a kórházban, és azért, mert itt a császárhoz is bemehet az apuka, ha arra kerül a sor), bármikor hívható. Megpróbálta a gátvédelmet, de mivel hozzám képest a 3 kg-os baba is nagynak bizonyult, így mégis vágni kellett. Nekem egy szülésznõ ismerõsöm ajánlotta, aki 25 éve van a szakmában és azóta pszichológus is- azt mondta róla, hogy õ a "top" és tényleg nem csalódtam- amúgy én is szülésznõnek tanulok. Szívesen megadom az elérhetõségét, ha érdekel. A többi szülésznõt sajnos nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod! Telefonszámot fogok kapni a dokimtól, csak elõtte rámbízta, melyiküket választom. Személyiségre õ inkább "keményebb", katonásabb, vagy olyan babusgató - empatikus? Ja, és gratulálok a kisbabádhoz, sok boldogságot nektek!:)
Kunné Palotai Évánál szültem, csak jót tudok róla elmondani, tündéri teremtmény, kiváló szakember. Lelkileg is támogat a szülés alatt, tájékoztat mindenrõl, elmagyaráz mindent, nagyon alapos. Nyugodt szívvel tudom ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Farkas Adriennt választottam végül, nagyon-nagyon jófej - de a sors úgy hozta, hogy a szülésem napján õ nem tudott bent lenni, ezért végül Czifra Ildikóhoz kerültem. Ildikó egy profi, rendkívül rátermett és szimpatikus ember. Ott a szülõszobán csupa anyáskodás, csupa nyugalom és csupa szakértelem volt, nem tudok elég hálás lenni neki... Nehéz szülésem volt, neki köszönhetem, hogy végül meg tudtam szülni normál úton a babát, és nem kellett semmilyen drasztikus beavatkozás.
Szerintem Kunné Palotai Éva a legjobb, mellesleg most jelöltem az "Év Bábája Díjra". Õszintén mondom, megérdemelné.
Én Ildikóval szültem, csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon jó szakembernek tartom, alapos, mindenre odafigyelõ - mindvégig biztonságban éreztem magam és a babám. Empatikus, kedves és nagyon emberi. Én úgy éltem meg, hogy szívvel - lélekkel - szakmaisággal volt mellettem. Csak ajánlani tudom!!!!

A Péterfy kórházban kit ajánlanátok orvosnak?

Nem szeretnék magánrendelésre járni, esetleg valaki tud olyan orvost mondani akivel jó tapasztalatai vannak?

Legjobb válasz: Dr. Bakó Erikát mindenképpen tudom javasolni. Igaz, hogy én a magánrendelésére járok, de nagyon elégedett vagyok vele. Egyébként õ az Auróra utcai rendelõben is rendel, ott is tudsz idõpontot kérni tõle.

Dr. Bakó Erikát mindenképpen tudom javasolni. Igaz, hogy én a magánrendelésére járok, de nagyon elégedett vagyok vele. Egyébként õ az Auróra utcai rendelõben is rendel, ott is tudsz idõpontot kérni tõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!