Találatok a következő kifejezésre: A Péterfy kit (14 db)

Kit ajánlanátok a Péterfy-ben terhesgondozásra?

Olyasvalakit keresek, aki nagyon alapos, odafigyel és lehet t?le kérdezni. Szülésre azért nem feltétlenül fogadnánk fel, ha nem muszáj.

Legjobb válasz: Szia hát ez elég nehéz Dr.kia az orvosom de a magánrendelésére járok nagyon szeretem nagyon alapos rendes lehet vele viccelõdni és bármit kérdezel válaszol,csak nagyon elfoglalt sok betege van mindig rohan de ettõl függetlenül mindig lehet rá számítani.

Szia hát ez elég nehéz Dr.kia az orvosom de a magánrendelésére járok nagyon szeretem nagyon alapos rendes lehet vele viccelõdni és bármit kérdezel válaszol, csak nagyon elfoglalt sok betege van mindig rohan de ettõl függetlenül mindig lehet rá számítani.
A kérdező hozzászólása: Na, az õ nevét még ismerem is. :)
Kia doktor vajon vállal terhesgondozást akkor is, ha nem fogadod fel õt a szülésre?

Ki ismeri a Péterfy kórház osztályvezető főorvosát, Dr. Szepesi Jánost?

Szült mostanság nála valaki? Véleményeket kérek. El?re is köszi mindenkinek.

Budapesten a Péterfy kórházba ki jön szülni?

Legjobb válasz: Semmi esetre sem ajánlom azt a kórházat! Menekülj onnan! Nem akarok rémmeséket írni,de hidd el jobb ha elkerülöd jó messzire.

Semmi esetre sem ajánlom azt a kórházat! Menekülj onnan! Nem akarok rémmeséket írni, de hidd el jobb ha elkerülöd jó messzire.
A kérdező hozzászólása: tegnap voltam látogatáson, szerintem jó, a szülõszoba is szép, nem kórházi jelleg, meg most szült ott két ismerõsöm is egy hónapon belül.
En latogatoban voltam ott egy honapja...de szornyu elmeny volt..nem tudok kifejezetten indokot mondani, de olyan nyomaszto volt.ultunk a folyoson es ugy toltak be ki az abortuszosokat mintha egy masszazsra mennenek.total futoszalag.meg persze a nem iden barnult kislany abortusz utan vigyorogva a folyoson aztmondja de jo mehetunk csavarogni...haaatttt kismamakent kikeszultem.tudom ez nem a korhaz hibaja de nekem nem volt vmi megnyugtato erzes.na meg az a lift...ha nem szorulsz be, amire felersz tuti megszulsz.:-)
Egyik kórház sem egy leány álom.Én is a Péterfyben fogok szülni, igaz, hogy csak jövöre.Ha megengedheted magadnak anyagilag és van hely alapítványi szobát kérj.fizetni kell érte, de legalább van külön fürdö, nem kell km-eket sétálnod, hogy wc-re mehess és nem 6-an vagytok egy szobában. Én nem ítélek el senkit, de sok a kissebbség és szerintem senkinek nem hiányzik, hogy a nap 24órájában bent legyen a pereputty.


Keresek egy, a Péterfy kórházban dolgozó fiatal szülésznőt. Valamilyen Kata. Rövid, sötét hajú, kicsit mintha tájszólással beszélne. Ki ő?

Teljes nevét és esetleg az elérhetőségét tudja valaki? Köszönöm a segítséget :)

Legjobb válasz: Megkérdezem neked. Férjem a kórházban dolgozik. Holnap megy is dolgozni.

Megkérdezem neked. Férjem a kórházban dolgozik. Holnap megy is dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon drága vagy, köszönöm szépen! :)
Addig itt nézegethetsz, hátha ráakadsz: http://www.peterfyszuleszet.hu/index.php/munkatarsak/munkata..
A kérdező hozzászólása: Köszi, párszor már átnéztem, de mivel nem emlékszem a vezetéknevére, nem vagyok beljebb :(
Óóóó csak most jutott eszembe... most látom, hogy én itt mit ígértem. Ne hari, teljesen elfelejtettem. Holnap megy a férjem dolgozni, megpróbálom nem elfelejteni. 1. voltam
A kérdező hozzászólása: Semmi hari, ráérünk :) Köszike elõre is :)
Szia! Annyit tudtam kideríteni, hogy (talán) Rados Kata az illetõ, akit keresel. Férjem telefonszámot nem tudott szerezni. Hívd fel a kórházat és kérd meg, hogy kapcsolják neked, vagy kérdezd az elérhetõségét. Remélem tudtam segíteni! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, rácuppanok a telefonra :) )

Kihez érdemes terhesgondozásra járni a Péterfyben?

Vélemény érdekelne és esetleg hogy ki mikor rendel.

Legjobb válasz: Szia! ha nincs fogadott orvosod ajánlanám Orbán doktort én nála szültem. Ha gondolod priviben megadom a számát!

Szia! ha nincs fogadott orvosod ajánlanám Orbán doktort én nála szültem. Ha gondolod priviben megadom a számát!
Én Gyõry Attila doktor úrnál szültem 4 hónapja. Csak ajánlani tudom. Én magánrendelésre jártam hozzá Újpestre. Hétfõn és csütörtökön rendel, ultrahangra és vérvételre mindig a Péterfybe kellett mennem.
Én a Csõsz doktorhoz jártam, de szintén a magánrendelésére, szerda délutánonként. csak ajánlani tudom, nagyon aranyos, lényegretõrõ, õszinte ember.

Kit válasszak orvosomnak a Péterfy kórházból?

18 hetes vagyok, és lassan szeretnék már orvost választani, akihez járhatok és akinél szülhetek, mert még az sztkba járok.

Legjobb válasz: A Czikmántory Péter doktor is nagyon jó,én terhesrendelésre jártam hozzá(az Istvánban szültem,és õ ott nem praktizál).2 gyerekes anyuka

A Czikmántory Péter doktor is nagyon jó, én terhesrendelésre jártam hozzá(az Istvánban szültem, és õ ott nem praktizál).2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Utána néztem Dr. Domokos Tamásnak és nagyon sok jót mondtak róla, azt hiszem, megismerkedek vele:) Köszönöm a válaszokat!
Szia! Én eddig a Péterfybe jártam, úgyhogy több jó orvost is tudok ajánlani: Dr. Timmermann Gábor, dr.Kia(Kiarash Bahrehman-egyiptomi doki, jó fej), Dr. Gyõry Attila, Dr. Domokos Tamás. Vagy nézzd meg õket szimpátia alapján! http://www.peterfyszuleszet.hu/orvosaink_lista/orvosaink sok siker!
Szia! Én is Czikmántory Péterhez jártam, sajnos én voltam az egyik utolsó, akit császározott, tehát most sajnos nem szülhetek nála (legalábbis azt hiszem, remélem tévedek), de nagyon kedves, elõzékeny, figyelmes doki! Anyuka+7 hetes pocakos Egyébként hányadik héten jársz? :)
17:19-es vagyok. Bocsi, már látom, hányadik héten vagy ;) Háát, ideje dokit választani :)
Dr. Timmermann már nem a Péterfyben dolgozik, Czikmántory meg már nem vállal szülést. akik nekem szimpatikusak: Dr. Orbán István Dr. Panyi Mihály Dr. Papp István
Dr. Panyi Mihályhoz nekem is volt "szerencsém". Én sem ajánlom õt!!!!

A Péterfy kórházban kit ajánlanátok orvosnak?

Nem szeretnék magánrendelésre járni, esetleg valaki tud olyan orvost mondani akivel jó tapasztalatai vannak?

Legjobb válasz: Dr. Bakó Erikát mindenképpen tudom javasolni. Igaz, hogy én a magánrendelésére járok, de nagyon elégedett vagyok vele. Egyébként õ az Auróra utcai rendelõben is rendel, ott is tudsz idõpontot kérni tõle.

Dr. Bakó Erikát mindenképpen tudom javasolni. Igaz, hogy én a magánrendelésére járok, de nagyon elégedett vagyok vele. Egyébként õ az Auróra utcai rendelõben is rendel, ott is tudsz idõpontot kérni tõle.

Ki jó orvos a Péterfyben, budapesten, és mennyibe kerül?

a mostaninál nem fogok tudni szülni úgy néz ki, nincs szülészetük, ezért keresek másik orvost. a péterfy aránylag közel van hozzám, remélem tud valaki jó orvost ott.

Legjobb válasz: Dr. Timmermann Gábor!!! www.timmermann.hu (nézd meg) Én is odamegyek, a barátnõ ott szült, és nagyon jó!

Dr. Timmermann Gábor!!! http://www.timmermann.hu (nézd meg) Én is odamegyek, a barátnõ ott szült, és nagyon jó!
Szia! Dr. Timmermann Gábor, van neki web lapja is, õ a Péterfyben dolgozik. :) )
Én is csatlakozom a két elõttem szólóhoz! Timmermann doktor úrhoz járok én is, maximálisan meg vagyok elégedve vele! Szülésznõm pedig (akirõl szintén csak a legjobbakat hallottam) Keserû Lászlóné Ági. De aki a doktor úr mellett dolgozik Hortobágyi Lilla, õt is tudom ajánlani.
Az árról meg kérdezd meg a TB-t mert ugye fizeted rendesen, akkor meg minek a dokinak fizetni.

Ki csinálja a Péterfyben a 12. heti uh-t a szülészeten? 9hkm

Még nem kértem időpontot.

Legjobb válasz: ÉS nagyon kellemetlen a hüvelyi uh? Akkor már megmondják a baba nemét?

A kérdező hozzászólása: ÉS nagyon kellemetlen a hüvelyi uh? Akkor már megmondják a baba nemét?
A kérdező hozzászólása: most.akkor.nem.értem.milyen.lesz?:Dbocsi.az.értetlenkedésért:D.és.párom.bejöhet.velem?vagy.meg.kell.elõtte.kérdezni?
Én délutánra kaptam idõpontot de nem kell fizetni érte csak a 4dért.Valami Dávidné vagy hasonló nõci van benn, nagyon aranyos.Nem. hüvelyi a genetikai uh, azon nem is látná rendesen.
A kérdező hozzászólása: vagyis szerintem az beutaló, ami nekem van :D mert terhesgondozáson adta ki az asszisztens. Te hány hetes vagy most? én26-án leszek pont 12.
A kérdező hozzászólása: Nem járok senkihez. Nincs is orvosom. Tudnál ajánlani? Elõször 6.kerben voltam aki megállapította a terhességet, de elküldött, hogy helyileg a péterfybe tartozom. Igy elmentem terhesgondozásra ahol megkaptam a beutalókat és azt mondták, akkor mennyek vissza, ha megvan minden lelet. Most még itt tartok hogy ezeket csinálom. Majd 11:20-ra kaptam idõpontot és beutalóval megyek.
Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Igen van kedvem. :) Én nem oda járok orvoshoz én csak az ortopédián dolgozok ezért nekem könnyebb, hogy ott helyben tudom elintézni a dolgaimat. Hasi volt, mert telt hólyaggal mentem és már nagy volt a baba. 12 hetesen és pár naposan mentem már nem emlékszem pontosan. Te kihez jársz? Én délután mentem. Te mikor mész? Ugyan a délutáni rendelésért fizetni kell, de kap az ember videót a babáról és egy képet. + egy cd amint van egy csomó kép a manóról.
A kérdező hozzászólása: 26-ára kaptam idõpontot. :) Lenne kedved beszélgetni, ismerkedni? :)
A kérdező hozzászólása: hüvelyin még nem voltam.
A kérdező hozzászólása: a terhesgondozáson azt mondták hogy hüvelyi lesz. melyik doki csinálta az uh-t? egyébként te kihez jársz? hányadik hétben vagy?
Szia! Én ott csináltattam meg a 12 heti UH-ot. Hasi volt de telt hólyaggal kell majd odamenni, mert így lehet, hogy fogják látni hasin is a babát. A hüvelyi Uh ugyan olyan mint amit a nõgyógyásznál csinált a doki. Ha van kérdésed akkor nyugodtaN ÍRJ, MERT ÉN IS AZ ÖSSZES VIZSGÁLATOKAT OTT CSINÁLTATOM.
Hasi ultrahang lesz, nem mehet be a párod és 500 ft egy fotó. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!