Találatok a következő kifejezésre: A Párommal szertnénk babát (3 db)

A párommal babát szertnénk. Szerdán kéne nem megjönnie! Én csak kamilla teát iszom, és ma olvastam, hogy az neheziti a beágyazódást a fogantatást! Lehet, hogy a tea miatt nem jön most össze?

Legjobb válasz: 11.05ös vagyok! A terhesseg topikban, a 13. oldalon van a kerdes! Nagy nehezen megtalaltam! Remelem sikerül a babo! :-)

11.05ös vagyok! A terhesseg topikban, a 13. oldalon van a kerdes! Nagy nehezen megtalaltam!Remelem sikerül a babo! :-)
Nem hallottam még errõl a kamilla teás dologról..hogy, hogy csak kamilla teát iszol? Vizet nem??? Egyébként ha egy baba be akar ágyazódni akkor bármit is egyél, igyál be is fog!!Nyugi.
Ez egy baromság, idd csak nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Iszok vizet is meg gyümi leveket is!Csak a teák közül a kamillát iszom meg! Remélem tényleg nem gond ha iszom!!de hát neten olvastam, hogy nem tesz jó:S
Szia! Felejtsd el a kamillat, vagyis heti 1-2 pohar bizti nem art! Nem tudok linkkelni, de epp ma olvastam asszem az egyeb kerdeseknel v. a terhessegnel, egy kismamanal gondott okozott a kamilla! A kerdese, Hogy ihat-e citromfü, vagy mentateat! (ilyesmi) 35h kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm..akkor leállok vele!!!megnézem a kérdést:)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon remélem!!!!Oksi megnézem:) :)
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos ma reggel meg jött..annyira reménykedtem, hogy össze jön a babó:(:( Hallottam olyat, hogy valaki a terhesség elsõ pár hónapjában menstruál...szerintetek lehetek terhes???
Ha tudnám most én is az lennék.Vitamin, nyugalom, helyes pózok ennél többet nem tudok tenni.
Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Én ugy csináltam hogy már nemérdekel hogy mikor jönn a baby nem akartam annyira, szeretkezés 2-3 naponta, nem kötötem idöhöz!Aztán már jött is a babo!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem a tippek be fognak jönni! :) )

A Magne B6-nak van ilyen jótékony hatása? Pár hónapja szedem, más vitaminokkal együtt mert babát szertnénk. Eddig minden hónapban középidő után feszültek a melleim, de hónapok óta nem fáj, még mielőtt megjön sem. Lehet ez a Mage B6 miatt?

Legjobb válasz: Szerintem manapság már minden lehetséges. Mindenki másképp reagál a különbözõ dolgokra, így a szervezetünk is eltérõen reagálhat bizonyos ingerekre, vagy szerekre.

Szerintem manapság már minden lehetséges. Mindenki másképp reagál a különbözõ dolgokra, így a szervezetünk is eltérõen reagálhat bizonyos ingerekre, vagy szerekre.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!