Találatok a következő kifejezésre: A One teszt (116 db)

Kinek mikor lett pozitív a one step (10-es) teszt? Vagy másik fajta érzékeny teszt?

Legjobb válasz: Nekem nem one step, hanem a fasttest.hu-ról rendeltem, nekem nem várt elõtt 4 nappal lett pozi!!! 10+3hkm.

Nekem nem one step, hanem a fasttest.hu-ról rendeltem, nekem nem várt elõtt 4 nappal lett pozi!!! 10+3hkm.
2/10 Ne add fel! Amit az elõzõ hozzászóló írt, az tényleg jó tanács. Mi is így voltunk. Nem jött össze, és a férjem mondta, hogy ne görcsöljek rá mert így nem lesz jó vége! És tényleg amikor nem figyeltünk arra, hogy a "jó"idõpontban legyünk együtt-sõt biztos voltam benne, hogy abban a hónapban nem lesz baba, mert a jó(nak hitt) idõben nem tudtunk együtt lenni-akkor lett pozitív a tesztem. Már tudom miért! Kitartást, és drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon aranyos vagy!Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
nem szabad feladni. Bár én is mikor elértem erre a pontra már, h elegem van, és miért nem sikerül, ha olyan nagyon akarjuk?? Elhatároztam, h ok, nem fog érdekelni egyáltalán innentõl kezdve. Próbáltam hozzáállni úgy, h férjemmel addigis elleszünk. Ahogy az agyam "átváltott" erre, rá 1 hónappal sikerült! :) Úgyhogy hajrá!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy és gratulálok!Sajnos nekem olyan lett, mint az elsõ, de tegnap meg is jött!Kicsit belefáradtam már oly régóta próbálkozunk!
http://kepfeltoltes.hu/view/110913/SAM_1062_www.kepfeltoltes.. Ez volt a tesztem, csak az egyik lett reggeli elsõbõl csinálva!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!Sajnos nekem mindig szellemcsíkos lesz!Úgy látszik ez egy ilyen teszt!
Nekem nincs túl jó véleményem a one steprõl. Nekem egy sima DM-es 25-ös teszt elõbb lett pozitív, mint a 10-es one step.
Nekem a kislányomat nemvárt elõtt 2 nappal mutatta halványan a one step. Most nekem is fastest.hu-s van. Kedves válaszadó, aki írtad, hogy a tied nemvárt elõtt 4 nappal lett a tied +, van görbéd, és be tudnád linkelni a képet a tesztedrõl, ha megvan még? Érdekelne, hogy kb. hány mm-re kell kijönnie a másik csíknak a kontroll csíktól. Látok valami nagyon-nagyon halványat, talán, de inkább csak sejtem, hogy ott kéne lennie talán egy csíknak, és bebeszélem. Hátha reggel már fogok látni valamit.
Nekem One Stepel lett a nemvárt után 4. nappal erõsen duplacsíkos. (május 1.én még megjött, május 15.-én fogant a baba) :)
Nekem nem várt után 4.napon lett nagyon halvány pozitív, de nem középidõben volt a peteérésem, hanem 5-6 nappal késõbb.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is!Mind a ketten adtok egy kis erõt, hogy végre sikerülhessen!

A One Step terhességi teszt mennyire megbízható teszt?

Legjobb válasz: Szerintem megbízható,de ahány ember annyi vélemény! Teszteltél?

Szerintem megbízható, de ahány ember annyi vélemény! Teszteltél?
Én azzal teszteltem , nekem bejött.
A kérdező hozzászólása: Nem holnap fogok csak kíváncsi voltam a megbízhatóságára!

Terhességi teszt kimutatja az ovulációt? 10-es érzékenységű. Most van peteérésem elvileg és totál 2csíkos a One step tesztcsíkom.

Legjobb válasz: A terheségi teszt - mind aneve is mutatja - a TERHESSÉGET mutatja ki, az ovuláció meg NEM az. Ha a terhsségi teszt pozitiv,akkor lehetsz terhes az elözö ciklusból...

A terheségi teszt - mind aneve is mutatja - a TERHESSÉGET mutatja ki, az ovuláció meg NEM az. Ha a terhsségi teszt pozitiv, akkor lehetsz terhes az elözö ciklusból...
Egyetértek, a terhességi teszt a HCG hormont mutatja ki és nem az LH-t, úgyhogy, ha pozitív lett a teszted, akkor valószínûleg terhes lehetsz. Csinálj egy másik terhességi tesztet is, ha az is két csíkos lesz, akkor terhes vagy! Egyébként az LH (ovulációs) teszt kimutathatja a terhességet, de nem minden esetben, viszont fordítva, azaz a terhességi teszt nem mutatja ki a peterését tudtommal.
én hallottam valahol, hogy terhességi teszttel is lehet ovut jósolni, mint ahogy az ovu teszttel terhességet. viszont ennek kipróbálására nem volt lehetõségem, így nem tudom, hogy valóban mûködik-e. majd esetleg írd meg, hogy nálad mit jelzett. képet tudsz fölrakni?
Terhes vagy, az nem lehet? Mert szerintem az ovu teszt néha pozitív, amikor terhes vagy, de fordítva nem igaz. Menj el dokihoz, õ majd megmondja a tutit. Vagy várj 3-4 napot és tesztelj újra és ha akkor is pozitív, akkor az már inkább egy babára utal.
Terhes lehetsz, csak késõi peteérésbõl szerintem.Tesztelj egyet patikai teszttel. Kivi vagyok!


Megbízhatatlan a ONE STEP VATERÁS teszt! Egyik nap pozitív aztán negatív. A többi tesztem (gabriel corax, cleareblue mind pozitív) pedig a one step sokkal érzékenyebb mert az 10-es, a többi mind 20-as 25-ös 50-es. Van hasonló tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Szia! A ONE STEP tesztet úgy árulják vaterán és teszveszen, hogy 10-es érzékenységü. Nekem sem mutatta a pozit, miközben a 25-ös és 50-es érzékenységû meg egybõl full pozitív lett. Elvileg a 10-es érzékenyebb én úgy tudom, de lehet, hogy rosszul tudjuk. Ne foglakozz vele, a lényeg, hogy a többi pozitív. 8hkm

Szia! A ONE STEP tesztet úgy árulják vaterán és teszveszen, hogy 10-es érzékenységü. Nekem sem mutatta a pozit, miközben a 25-ös és 50-es érzékenységû meg egybõl full pozitív lett. Elvileg a 10-es érzékenyebb én úgy tudom, de lehet, hogy rosszul tudjuk. Ne foglakozz vele, a lényeg, hogy a többi pozitív. 8hkm
Szerintem se foglalkozz vele hiszen a jobb minõségû tesztjeid pozik lettek! Boldog babavárást! 21 hetes km.
Nekem csak ilyen tesztem van egy csomó, akkor nem is lehet megbízni benne? Az ovu tesztet jónak találtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) ) Ovut is használtam ilyet, elvileg most az alapján lettem babás, Na meg mondjuk a mikroszkópom mutatta a gyönyörû páfrányokat:) Csak jövõhéten mennék a dokihoz, de azért bennem van a félsz, mi van ha mégsincs baba?Mesis görcseim vannak, és ami fõ hogy a gabriel teszt eddig mindig hófehér maradt, maximum szellemcsíkos lett ésmost ott virít rajta a bordó vonal:) És a qupido is szép duplacsíkos:) Jaj lányok, drukkoljatok nekünk:) Már elég rég óta várjuk Õt:)
Nyugi szivi! :) Ott van az a babó, ne idegeskedj most már és a többi tesztet dobd a francba:) Elég jövõ héten dokihoz menned sõt még annál is késöbb. Addíg ne stresszelj, pihizz sokat pozitív gondolatok. Régóta vártátok most megérkezett nemhiába választotta a baba ezt a késõi érkezést. Minden oké lesz. Jó egészséget! 21 hetes km.

Előforduhat, hogy a One Step terhességi teszt a várható mensi után 6. napon délután negatívot mutat annak ellenére, hogy valószínűleg terhes vagyok?

Legjobb válasz: Én a DM-ben és Rossmannban kapható One Step tesztre gondoltam!Nekem az nem hazudott soha. Vaterásat sose rendeltem. 6 nap késéssel délutáni pisibõl is mutatnia kéne. Vagy tényleg késöbb fogant a babó.

Én a DM-ben és Rossmannban kapható One Step tesztre gondoltam!Nekem az nem hazudott soha. Vaterásat sose rendeltem. 6 nap késéssel délutáni pisibõl is mutatnia kéne. Vagy tényleg késöbb fogant a babó.
elég kicsi rá az esély. talán akkor ha elszámoltad magad és késõbb történt a fogamzás
Hát vagy késõi ovud volt vagy nem vagy terhes:S A One Step teszt pedíg szuper nekem sosem hazudott. Nem adott álpozitívat és amikor negát mutatott akkor nem voltam terhes. Ez a teszt nekem a nemvárt napján már pozi volt, mikor terhes lettem.
Én nem tudom már mi a frankó..amikor babás lettem csináltam vateráról rendelt one step tízes tesztet..nega volt..hamar ellõttem õket ..szinte két óránként teszteltem mert éreztem, hogy hazudik a teszt..másnap reggel megint egy teszt one step..és ugyanakkor egy gyógyszertári qupido..mindkettõ nega lett..na akkor már bedühödtem és elrohantam a rosmannba vettem olcsó facelle tesztet..az meg azonnal pozit mutatott..pedig az 25-ös érzékenységû..vártam két napot és ismét one step akkor már az is mutatta de nem túl erõsen.
elsõ vagyok. nekem a vaterás nem hazudott. szintén nem várt napján egyértelmû + lett. amikor - volt, az is egyértelmû volt.
Na terhes vagy?(mert azt írtad, valószínú) 36 hetes km.

A One Step teszt milyen érzékenységű? Mik a tapaszatalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Nekem hétfõn nem jött meg, kedden már poz volt.. Azóta 30 hetesek vagyunk..

Nekem hétfõn nem jött meg, kedden már poz volt.. Azóta 30 hetesek vagyunk..
Szerintem is magbízható, jó teszt, de várd meg, h kimaradjon a mensi.
Szia. Csati elõttem szólókhoz, mondjuk annyit hozzáfûznék, hogy amikor terhes voltam, akkor csináltam egy tesztet One Step-pel, mensi kimaradás után 5 nappal, ami totál nega lett, gyorsan elküldtem a férjem Gabriel-ért, és ugyanabból a vizeletbõl a Gabrielen csak úgy virított a 2 csík.Én azt hallottam, hogy a Gabriel és a Clearblue a legjobb.Lizy
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Azt hiszem hogy megpróbálok még várni egy-két napot.
Szia. Teszteltél már vele? Mennyi van még a nem vártig? Én mára nem várom, és pénteken negatív volt! Így én is várok és holnap vagy utána próbálkozom. Írj ha teszteltél hogy mi újság! Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ezzel nem teszteltem, szombaton egy corax.szal de nem volt jó a teszt vagy nem tudom. NEm tudom mikor kell megjönni mert össze vissza van a miss ab óta. De írok ha megpróbáltam.:) Addig van remény. Neked is drukkolok.

Szerintetek melyik a jobb ovulációs teszt? A Wondfo (25 mIU/ml) vagy a One Step (20 mIU/ml)? Pozitív/negatív tapasztalatok? Melyik hány napig volt Nektek pozitív?

Én csak az utóbbit (One Step) használtam eddig, több napig is halvány pozitív volt, de egyforma erõs sosem volt a 2 csík.

Legjobb válasz: A One Step nekem ne vált be! Jóformán soha nem mutatta ki a peteérést, vagy csak nagyon halványan. A Wondfo viszont igen. Eddig még nem csalódtam benne, szépen látható a két erõs vonal. Sõt amikor terhes lettem, jóstesztként is kitûnõ volt, még a menzesz ideje elõtt kimutatta a terhességet! :-)

A One Step nekem ne vált be! Jóformán soha nem mutatta ki a peteérést, vagy csak nagyon halványan. A Wondfo viszont igen. Eddig még nem csalódtam benne, szépen látható a két erõs vonal. Sõt amikor terhes lettem, jóstesztként is kitûnõ volt, még a menzesz ideje elõtt kimutatta a terhességet! :-)

A one minute nevű terhességi tesztet véletlenül nem fejjel lefele tettem a vizelet sugaramba, de kijelezte hogy a teszt sikeres és negatív. Így is jó a teszt eredménye?

Akkor biztos igaz amit jelez,vagy lehet hogy csak emiatt negatív mert a rossz oldalára kevesebb vizelet jutott??

Legjobb válasz: akkor most csináljak újat,vagy így is elhihetõ az eredmény?:P

A kérdező hozzászólása: akkor most csináljak újat, vagy így is elhihetõ az eredmény?:P
Szerintem mindenképpen csinálj másik tesztet, mert ha nem az utasításnak megfelelõen csinálod nem ad értékelhetõ eredményt. Sok szerencsét.
Mivel a tesztablakban megjelent a megfelelõ vonal, - ami ugye azt jelzi, hogy jól csináltad a tesztet - szerintem elfogadhatod az eredményét. Azonban az, hogy most negatív eredményt kaptál ( még akkor is, ha jól mûködött a teszt ) nem jelenti azt feltétlenül, hogy nem vagy terhes. Csak azt jelzi, hogy nincs kimutatható HCG a vizeletedben. Ha nem jön meg két-három nap múlva, ismételd meg mindenképp.
Szerintem csinálj új tesztet. Mi vesztenivalód van? Legalább megbizonyosodsz és nem idegeskedsz hogy jó-e a teszt vagy nem.

Ma van a 21. napom. A 26. napon már kimutathatja a One step nevű teszt?

Legjobb válasz: A One step tesztet nem ismerem, de a Clearblue már kimutatja a 26.napon!

A One step tesztet nem ismerem, de a Clearblue már kimutatja a 26.napon!

Facebook-on minek a hatására teszik ezt?

Fényképeken a nõk a mellüket rakják középpontba. Férfiakon napszemüveg. Fiataloknál a retro, narancssárgás-lilás háttér a menõ, meg a tükörben fényképezõs szájcsücsörítés.

Legjobb válasz: jó képek, egy nevet ha lehet

jó képek, egy nevet ha lehet
A kérdező hozzászólása: Itt azok a népszerûek, akik menõk, izgalmas életet élnek. Lásd: Éjjel-nappal Budapest. Egy pucsítós kép alá 2400 komment és 1300 like érkezett.
Elment az eszük, vagy sose volt.
A kérdező hozzászólása: A való életben is ez van már?
A társadalmi elvárások, a megfeleléskényszer, a pozitív visszajelzés vágya miatt. Ha például egy tinilány azt látja, hogy a pucsítós képekre több száz lájk érkezik, és õ is ilyet rak ki, akkor nem benne keresendõ a hiba. Õ csak reagál az igényekre, elismerést, szeretetet akar, még ha ez hamis elismerés is.
A kérdező hozzászólása: Minél provokatívabb valaki, minél menõbb, vagy zûröket csinál, annál több követõje és lájkolója van. 2300 követõ? Hogy lehet azt megcsinálni?
A kérdező hozzászólása: Elõ kell rukkolnom valami "talent"-al, és máris híresebb lesz, mint maga Gyurcsány Ferenc a facebook-on.
Az eszük, értelmük hiányát, vagyis a butaságukat kompenzálják így. :-D
Az a kérdés, hogy téged ez miért zavar ennyire? Nekem is van egy rahedli ilyen ismerõsöm, akik ettõl hiszik menõnek magukat, hogy ribiként/macsóként fotózkodnak. Szánalmas erõlködés az egész, én csak nevetek rajta. És nem, nem az Éjjel Nappal Budapest tehet róla, akinek nem tetszik ne nézze, de erre fogni hogy az emberek hülyék...nagy hiba!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!