Találatok a következő kifejezésre: A Nuvaring biztonságos (4 db)

Biztonságos a NuvaRing hüvelygyűrű? Meg lehet benne bízni annyira mint a gyógyszerben?

Én a gyógyszert nem bírom. Legalábbis 3 hónapig szedtem bogyót és elég fura tüneteim voltak. Jobban fájt a hasam mint mensinél, ingerült voltam nagyon stb.. Orvosom a hüvelygy?r?t ajánlotta, mert azt mondta hogy lehet a tabit nem bírja a májam. Vélemény? Am 16 éves vagyok

Legjobb válasz: Ez nem egy merev gyûrû, nem lehet kényelmetlen. Valami gumiszerû anyagvól van, puha. Rosszul nem nagyon tudod felrakni, mert ze nem fizikai akadályt képez a sperma elõtt, hanem folyamatosan egy bizonyos adag hormont bocsát ki. Biztonságos, mint a tabletta.

Ez nem egy merev gyûrû, nem lehet kényelmetlen. Valami gumiszerû anyagvól van, puha. Rosszul nem nagyon tudod felrakni, mert ze nem fizikai akadályt képez a sperma elõtt, hanem folyamatosan egy bizonyos adag hormont bocsát ki. Biztonságos, mint a tabletta.
Nekem is ajánlotta az orvos a gyûrût. De nem tudom mi lesz ha rosszul rakom fel? vagy kényelmetlen...mert 16 évesen azért a hüvely nem úgy tágul mint szülés után. Ezek után más gyógyszert írt fel, azzal minden rendebe volt. :)
A kérdező hozzászólása: minden mensinél <- bocsi ezt akartam írni

A Nuvaring hüvelygyűrű biztonságos?

Nem nehéz felhelyezni vagy levenni? Most fog.gátlót szedek. Melyik a biztonságosabb?

Legjobb válasz: Teljesen biztonságos. Sõt, annyival jobb is, hogy közvetlen szívódik fel belõle a hatóanyag, nem megy át a májon, az egész szervezeten. nem nehéz se feltenni, sem levenni, észrevétlen, nem zavar még szex közben sem, a pasit sem. Nyugodtan áttérhetsz, ha akarsz. De nem hiszem, hogy biztonság szempontjából lenne különbség...

Teljesen biztonságos. Sõt, annyival jobb is, hogy közvetlen szívódik fel belõle a hatóanyag, nem megy át a májon, az egész szervezeten. nem nehéz se feltenni, sem levenni, észrevétlen, nem zavar még szex közben sem, a pasit sem. Nyugodtan áttérhetsz, ha akarsz. De nem hiszem, hogy biztonság szempontjából lenne különbség...
egyetértek az elõttem íróval
A kérdező hozzászólása: köszi köszi a választ

Mennyire biztonságos és kényelmes a NuvaRing hüvelygyűrű?

Aki tud róla b?vebbet, kérlek tájékoztasson.

Legjobb válasz: Nem túl zavaró, észre sem venni, hogy fent van, csak kétszer van vele baj: mikor beteszed meg kiveszed. Aktus közben meg változó, van akit zavar, van akit nem. Engem egy kicsit zavart.

Nem túl zavaró, észre sem venni, hogy fent van, csak kétszer van vele baj: mikor beteszed meg kiveszed. Aktus közben meg változó, van akit zavar, van akit nem. Engem egy kicsit zavart.
Én több évig használtam! Tényleg olyan mint a tabletta! Azt tanácsolom, hogy ha fejben elfelejted, hogy ott van akkor soha nem fogod érezni és soha nem fog zavarni. A férfiaknál pedig úgy tudod elérni, hogy ne vegyék észre, hogy vmi ott van nem kell egyszerûen szólni róla! Csak aktus után kérdezz rá hogy nem érzet-e vmit! Úgy sem fog semmit észrevenni. Ha jól van fent akkor észrevehetetlen! Néha olyan érzésed van mintha ki akarna csúszni, de hidd el, hogy nem tud kiesni! Van pesti tel.számom azt szívesen megadom! Nagyon okos orvosok veszik fel a telefont és minden kérdésedre szívesen válaszolnak! Õk erre vannak specializálódva, csak ezzel foglalkoznak!
nekem azt mondta a doki hogy ez kb olyan mint a tabletta mármint annyira megbizható! sõt tán még jobban is mert ha valami okbol kifólyólag leveszed három órára akkor sincs gáz. de annál többre nem lehet.szóval szerintem jó.
Hát az én páromat zavarja közben bizonyos póznál... Épp ezért le is fogom cserélni a gyûrût tabira...

A Nuvaring hüvelygyűrű is ugyanolyan biztonságos, mint a fogamzásgátló tabletta?

Legjobb válasz: 7., az a spirál... A hüvelygyûrû szintén hormonos, ezért nem lesz megtermékenyíthetõ petesejt, akárcsak a sima fogamzásgátlónál.

7., az a spirál... A hüvelygyûrû szintén hormonos, ezért nem lesz megtermékenyíthetõ petesejt, akárcsak a sima fogamzásgátlónál.
Én is kipróbáltam a Nuvaringet... Folyamatos vérezgetésem volt, a végén pedig méhszájsebem lett. És tényleg drága. 3 hónapra 10 000 körül van, a mostani gyógyszerem meg 6000 Ft. Én nagyon nem ajánlom, mert sokat szenvedtem miatta. De valószínûleg ez is egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Illetve tág a hüvelyem, mert a barátomnak eléggé nagy pénisze van.. Ez ugye nem akadályoz abba, hogy használjam? Nem fog kiesni?
Szex idejére ki lehet venni a gyûrût, ha zavaró. Csak napi 3 óránál nem lehet többet kint.
Ja, és a méretével nem hinném, hogy probléma lenne, mivel a gyûrû a kb tenyérnyi nagyságú. :)
A kérdező hozzászólása: Bocs, de te mirõl beszélsz? 3 gyûrû 10.000 ft, míg a mostani gyógyszerem 5500. Amúgy ha emellett fennáll a méhen kívüli terhesség veszélye, akkor a tablettánál is.
Sajnos a hüvelygyûrû esetén fennáll a méhen kívüli terhesség veszélye! Úgyhogy a fogamzásgátló biztonságosabb, bár drágább is sajnos!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, 4. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, szerintem váltok erre! 3. válaszoló: szerintem az undorító, hogy kifizettem 3 havi fogamzásgátlóért 8000 f-tot, és 2 hónapon keresztül hasmenést váltotta a hüvelygyulladás, ettõl a [email protected] bogyótól! Bezzeg a régivel semmi ilyen problémám nem volt. Az utolsó havit be se szedtem.
Mondjuk elég undorító sztem, h az annyi ideig ott van..
Én 1 éve használom, nem esik ki, és biztonságos. Semmi negatív tapasztalat
Igen, nem. Rajta van a papírján. 21/L
A kérdező hozzászólása: Ezt eddig is tudtam, de köszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!