Találatok a következő kifejezésre: A Nagytétényi még mindig nyitva (1 db)

A Nagytétényi kastély még mindig nyitva áll múzeunként? Ha igen, akkor mennyi a belépő, és lehet a kertet stb végigcsatangolni?

Anyukám gyerekori álma, hogy elmenjen oda, mert olvasott egy könyvet (Vilma doktorasszony) És az álma, hogy egyszer megnézhesse. Még nemtudott eljutni odáig, és szeretném meglepni azzal, hogy elvisszük oda. Aki volt ott, annak mi a tapasztalata? Köszönöm el?re is a segíséget...

Legjobb válasz: http://www.nagytetenyi.hu/ én nem voltam még ott,de itt minden infot megtalálsz:-)jó szórakozást nektek.

http://www.nagytetenyi.hu/ én nem voltam még ott, de itt minden infot megtalálsz:-)jó szórakozást nektek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sopronban milyen boltok, üzletek vannak a belvrosban? /divat/ H&m New yorker vagy ilyesmiket ne is keressek? Valami jó hely/akár vendéglátó/?

3

Melyik megoldás az olcsóbb?

Komáromból Tatabányára munkába járni.Busz?Vonat?autó? Ha dolgozom nincs kedvezmény? Tatabányai állomástól a Jókai utcába jár helyi járat?Koszike

3

Szalajka-völgy túrázható most?

Két hét múlva megyünk arra, ha az idő engedi, elmennénk oda is. Akik arra laknak, tőlük kérdezném, minden rendben most a Szalajka völggyel? Érdemes megnézni? Mert volt már kiszáradás meg magas vízállás is a hírekben.

2

Hogy is van ez vonatjegy vásárláskor?

Elnézést, ha kicsit értetlen vagyok, de nem túl gyakran vonatozok és az is csak sima menetjegyes út :) Most azonban 33%-os kedvezménnyel utaznék, a vonat pótjegy köteles. Amit az elvira.hu-n ír jegyárnak az ugye a teljes összeg szóval a menetjegy és a pótjegy együtt? A jegypénztárnál külön kell kérni a pótjegyet vagy hogy működik ez? :)

2

Magyarország-Szlovákia határon van határellenőrzés?

A suliba van színjátszó szakkör és az csoporttal meghívtak minket Szlovákiába hogy adjuk elő a színdarabot. A rendezőnk szerint mindefélle képpen kell személyi vagy útlevél. Nekem viszont jelenleg egyik sincs, mivel a jelenlegi személyim le van járva, és 1 hét alatt tuti nem lesz kész, útlevelem pedig nincs. Viszont mindenki azt mondja h NINCS ellenőrzés, de a rendezőnk szerint mindenféle képpen van... Ha van, igazolhatom magam valami mással is?

3

Hogy lehet eljutni Déli pályaudvárról Ferihegyre tömegközlekedéssel, metró nélkül?

Nagy bőröndjeim lesznek, és a metró mozgólépcsőjén kicsit problémás lenne őket cipelni...

8

A kiskunlacházai volt szovjet laktanya bejárható terület?

szívesen szétnéznék arra, tetszenek a szellemvárosok de be lehet oda menni vagy elzárt terület?

0

Jelenleg (2013 ősze) a Parlament és a Budai vár épületét állványzat borítja?

Úgy hallottam, hogy most nem érdemes megnézni, mert javítás alatt van.

1

Melyik BKV buszvonalát érdemes végigutazni élmény szempontjából?

6

Tudnátok mondani Debrecenben jó de nem túl drága éttermeket és pár látnivalót? Melyiket ajánljátok inkább a Debreceni vagy a Hajdúszoboszlói aquaparkot?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!