Találatok a következő kifejezésre: A Nagytétényi még mindig (1 db)

A Nagytétényi kastély még mindig nyitva áll múzeunként? Ha igen, akkor mennyi a belépő, és lehet a kertet stb végigcsatangolni?

Anyukám gyerekori álma, hogy elmenjen oda, mert olvasott egy könyvet (Vilma doktorasszony) És az álma, hogy egyszer megnézhesse. Még nemtudott eljutni odáig, és szeretném meglepni azzal, hogy elvisszük oda. Aki volt ott, annak mi a tapasztalata? Köszönöm el?re is a segíséget...

Legjobb válasz: http://www.nagytetenyi.hu/ én nem voltam még ott,de itt minden infot megtalálsz:-)jó szórakozást nektek.

http://www.nagytetenyi.hu/ én nem voltam még ott, de itt minden infot megtalálsz:-)jó szórakozást nektek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akadálymentes szállást, látnivalót, fürdőt keresek bárhol Magyarországon. A Ti környéketeken van ilyen?

Böngészem a honlapokat, de alig van feltüntetve, hogy hol lehet kerekesszékkel üdülni (legfeljebb a parkoló és a bejárat akadálymentesítéséről esik szó). Tragikus, hogy ha írok ezeknek a helyeknek e-mailt, sokszor válaszra sem méltatnak. Pedig ugyanúgy fizetnék a szolgáltatásért, mint bárki más!

3

A fonyódi Napsugár kempingben milyen lehetőség van netezésre? Wifi vagy asztali gép amin van net?

0

Budapesten tudtok egy jó hotelt, apartmant, amit a külföldi haverokkal ki tudnánk bérelni?

0

Szerintetek van rá esély, hogy belátható időn belül megszüntetik a gyorsvonati pótjegyet?

2

Szombathely vagy Zalaegerszeg jobb?

12

Mit lehet csinálni Tiszafüreden?

A strandon kivül van ott még valami, amivel az ember elfoglalhatja magát, vagy csak egy viszonylag szokványos városka?

3

Valaki megy ezen a héten vagy jövőhéten nyaralni Siófokra?

Én Hétfőn indulok este valami kis csavargásra gondoltam.Valaki?
18/F

0

Van valami jó buszos út a Debreceni Virágkarneválra? Kell ott belépőt fizetni?

Pécsről lenne a legjobb, de ha Pestről indul, az sem akkora probléma... egyik oldalon láttam, hogy kell venni jegyet.. de ahhoz, hogy nézelődjünk?

nem voltam még, segítsetek! köszi!

5

Miért tartják sokan Ferencvárost gettós kerületnek?

Sokat sétálgatok a IX. kerületben, mind a belső, mind a külső részén.
A legbelső része (Fővám tér-Kálvin tér-Corvin-negyed-Boráros tér által bezárt négyszög) szerintem kifejezetten jó környék, remek adottságokkal.
Aztán ott van a Haller utcáig tartó rész, ami valamivel modernebb, mint a fent említett városrész, de hihetetlen összhangban van egymással a régi és a modern építészet, valamint sok új kis parkot alakítottak ki a környéken.
A Haller utcától kifelé valóban gázos részek vannak, kivéve a Millenniumi Városközpont, ugyanakkor, ha jól tudom, a József Attila-lakótelep a legjobb megítélésű lakótelepek között van számon tartva.

Ezek alapján nekem egy teljesen normális kerületnek tűnik a IX., de nem értem, miért tartják sokan gettónak, már-már olyannak, mint Külső-Józsefváros?

1

Van itt aki ismerős Szombathelyen?

most lesz majd a nagy csillaghullás és az érdekelne hogy, van-e olyan hely szombathelyen ahol ki lehet feküdni éjjelre és nyugodtan nézni

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!