Találatok a következő kifejezésre: A Nagytétényi még mindig (1 db)

A Nagytétényi kastély még mindig nyitva áll múzeunként? Ha igen, akkor mennyi a belépő, és lehet a kertet stb végigcsatangolni?

Anyukám gyerekori álma, hogy elmenjen oda, mert olvasott egy könyvet (Vilma doktorasszony) És az álma, hogy egyszer megnézhesse. Még nemtudott eljutni odáig, és szeretném meglepni azzal, hogy elvisszük oda. Aki volt ott, annak mi a tapasztalata? Köszönöm el?re is a segíséget...

Legjobb válasz: http://www.nagytetenyi.hu/ én nem voltam még ott,de itt minden infot megtalálsz:-)jó szórakozást nektek.

http://www.nagytetenyi.hu/ én nem voltam még ott, de itt minden infot megtalálsz:-)jó szórakozást nektek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt fesztiválra, Sopronba mivel érdemes menni? Vonattal vagy autóval?

2

Dunaújvárosban az Aquantis végleg bezárt?

2

Jár az 5-ös HÉV a Szentlélek tér és Szentendre között?

Ez a hír már 1hetes és számomra nem teljesen érthető,mert nem vagyok odavalósi.

Köszönöm a segítséged!

2

Hogyan lehet éjszaka eljutni a reptérről a Gellért-hegyhez?

Július elején éjszaka 11 körül érkezik a barátom Budapestre, és nem tudom, hogyan tudnánk eljutni a hostelbe. Napközben semmi gond nem lenne ezzel, de éjszaka nincs metró, ezért tanácstalan vagyok. Tudom, hogy busz megy Kőbánya-Kispestig, de onnan tovább nem tudom, hogyan mehetnénk. Gondoltam, hogy gyalog, ha nincs más megoldás, de messze van a szállásunk, ráadásul éjszaka nem túl biztonságos szerintem, és fáradtak is leszünk. Találtam buszt is, de az messze van Kőbánya-Kispesttől. A taxi drága nekünk. Hát, ha nem lesz más megoldás, akkor gyalogolunk, de remélem tudtok segíteni. Fontos lenne. Előre is köszönöm annak, aki segít! :)

7

Tabajdi mezítlábas parkba lehet kutyát is vinni?

Természetesen felszedném utána amit kell :)

2

A MÁV-nál kinek jár kedvezményes biciklijegy?

1

Budapesti vidámpark?

Azt hallottam hogy elég sok játékot elvittek már... és hogy már nem olyan jó mint régen... valaki volt mostanában esetleg? hogy érdemes lenne-e elmenni??

6

Szilvásváradra érdemes-e ellátogatni a nyáron nyaralni? Van valaki, aki tud olcsó (kb.1500-2000, maximum 2500 Ft/fő/éj) szállást Szilvásváradra? Állatkert vagy valami van? Látványosságok mik?

U.i: Én szépen, udvariasan akartam írni a kérdést, köszönéssel együtt, meg udvariasan kérdezve, de úgy nem engedte, hogy kitegyem a kérdést, tehát akkor sziasztok, a lényeg meg fent van!:D

5

Melyik vonaton szallithatok biciklit? A piros, alacsonypadlos vonaton szallithatok? Kell ra kulon jegy?

2

A Nagygombosi laktanyába be lehet menni anélkül, hogy bárki megkövezne, vagy kizavarna onnan? (Fotózás miatt)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!