Találatok a következő kifejezésre: A Nagytétényi még (3 db)

A Nagytétényi kastély még mindig nyitva áll múzeunként? Ha igen, akkor mennyi a belépő, és lehet a kertet stb végigcsatangolni?

Anyukám gyerekori álma, hogy elmenjen oda, mert olvasott egy könyvet (Vilma doktorasszony) És az álma, hogy egyszer megnézhesse. Még nemtudott eljutni odáig, és szeretném meglepni azzal, hogy elvisszük oda. Aki volt ott, annak mi a tapasztalata? Köszönöm el?re is a segíséget...

Legjobb válasz: http://www.nagytetenyi.hu/ én nem voltam még ott,de itt minden infot megtalálsz:-)jó szórakozást nektek.

http://www.nagytetenyi.hu/ én nem voltam még ott, de itt minden infot megtalálsz:-)jó szórakozást nektek.

Hogy jutok el Budapest, Árpád-hídi buszmegállótól 1222 Bp, Nagytétényi út 29. címre, azaz az RTL székházba? Fontos még ma, a lehetõ legegyszerûbbet.

Nyertem jegyet a vasárnapi X-faktor adásba, de nem tudom, hogy tudok eljutni oda. Kérlek írjátok le a legegyszerûbb utat, és hogy nagyjából mennyi idõ alatt jutok el oda.

Legjobb válasz: maps.google.hu útvonaltervezõ, felül busz gombot megnyomod, címet beírod. Ha cifrázni szeretnéd még azt is megadod, mikorra szeretnél odaérni.

maps.google.hu útvonaltervezõ, felül busz gombot megnyomod, címet beírod. Ha cifrázni szeretnéd még azt is megadod, mikorra szeretnél odaérni.
A kérdező hozzászólása: nem tudom rendesen kezelni, valaki esetleg le tudná írni röviden? legalább mire számítsak, mennyi idõ az utazás?
Hmm. Az X faktor élõ adása nem az RTL székházból megy, hanem a Felsõkert utcai stúdióból. Legalább is az elõzõ évad tuti onnan ment, mert exemet oda vittem párszor, amikor mentek az X-faktorba. https://maps.google.com/maps?q=budapest&hl=hu&ie=UTF8&ll=47...
"nem tudom rendesen kezelni, " Pedig egyszerûbb mint ide egy kérdést kiírni...
A kérdező hozzászólása: de oda kell menjek, a nyert jegyekett itt kapom.meg. Nem. Nem egyszerûbb.
Hétköznap reggel és délután: Árpád hídtól M3-as metró (Kõbánya-Kispest felé) Ferenciek teréig. Onnan 133E vagy 233E busz (Nagytétény/Budatétény felé) Háros vasútállomásig. (kb 50 perc) Máskor: Árpád hídtól M3-as metró (Kõbánya-Kispest felé) Kálvin térig. Onnan 47-es vagy 49-es villamos Móricz Zsigmond körtérig. Onnan 33-as busz Háros vasútállomásig. (kb 1 óra) De ha a Google kezelése gondot okoz, az utazási idõre rászámolnék még pár eltévedést.
M3 metróval Kõbánya-Kispest felé a Corvin-negyedig. A 4, 6 villamossal a Móricz/Újbuda felé a Budafoki útig, mahd a 33-as busszal Nagytétény felé a Jókai Mór utcáig.

Ha Érd felsőtől Nagytétény-Diósdig BKSZ bérelttel (teljes) utazok, utána mehetek BKV Diák bérlettel még a vonattal? (nem pesten tanulok)

Legjobb válasz: Nem tisztább és olcsóbb diákjegyet venni a diák Budapest-bérlethez csatlakozó jegyként?

Nem tisztább és olcsóbb diákjegyet venni a diák Budapest-bérlethez csatlakozó jegyként?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem, mert heti 4x járok fel pestre, és úgy drágább lenne, és idõigényesebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!