Találatok a következő kifejezésre: A NOD32 vírust talált, (14 db)

A NOD32 virusirtóm talált egy virust, de nem tudom kiirtani mert nem ajánlja fel csak a kihagyást, mint lehetőséget. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem is ezt csinálta, én másik vírusirót telepítettem fel és azzal nincs semmi probléma.

Nekem is ezt csinálta, én másik vírusirót telepítettem fel és azzal nincs semmi probléma.
A kérdező hozzászólása: Milyen virusirtot telepitettel?
Megpróbálhatod, hogy a beállításokban megváltoztatod a akciót. Pl. az akció ne "akció felajánlása" legyen, hanem "vírusírtás", vagy valami más. Utána csak azon a fájlon futtasd le újra a NOD-ot. (Ha nem tudná vírusírtani/törölni, akkor úgyis kijelzi.) Elõfordulhat, hogy a fertõzött fájl össze van tömörítve más fájlokkal egybe, és azért nem tudja (nálam is van hasonló, és ott is csak ezt ajánlja fel). Tömörítsd ki, és a fájlt úgy nézd át. Utána a maradékot tömörítsd vissza. Ha így sem megy, akkor próbáld a fertõzött fájlt manuálisan eltávolítani. (Ezt eddig csak egyszer kellett csinálnom. De mint megtudtam, azt is fölöslegesen. :) )
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy azt a fájlt, ami a virust tartalmazza nem lehet megnyitni, azt irja hogy kizárolagos joggal használja egy másik személy vagy operációs rendszer. Ugyhogy nem tudom kitörölni. Már próbáltam az AVGt meg az avast de azok nem jeleznek fertõzöttséget. A NOD32 meg továbbra is jelzi a virust
Próbáld talán csökkentett módban indítani a géped. Hátha úgy sikerül leszedni.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam. Nem hogy sikerült volna letörölnöm, hanem még talált még egy leirthatatlan virust. Már próbáltam a Norton Antivirussal is, meg az Aviraval de sehol semmi. Érdekesek ezek a virusok. Tanácstalan vagyok
Ha nem tudod kitörölni a vírust, akkor az azért van, mert a Windows része a fájl, amit elkapott... Nincs más megoldás, újra kell telepítened a gépet. Újratelepítik neked egy számítógépboltban (nem tudom, mennyiért), de meg tudod csinálni te is, ha van Windows-od.

Hogy tudnám kikapcsolni a nod32-met? Le akarok valamit tölteni és kidobja pirossal hogy vírust talált! Pedig szükségem lenne a dologra!

És nem tudom kikapcsolni! Multkorában még sikerült de azóta asszem újabb van és ezen nem tudom kikapcsolni hogy engedélyezze azt az oldalt!

Legjobb válasz: Az esetek túlnyomó többségében a NOD nem szokott tévesen riasztani, valószínû hogy ténylegesen vírust talált. Én a helyedben inkább nem "reszkíroznám" meg a letöltést. Amúgy mi az, program vagy játék? Mert lehet hogy tudok letöltési linket adni hozzá. A NOD32-õt pedig a legegyszerûbben a feladatkezelõben lehet kikapcsolni. (folyamat leállítása)

Az esetek túlnyomó többségében a NOD nem szokott tévesen riasztani, valószínû hogy ténylegesen vírust talált. Én a helyedben inkább nem "reszkíroznám" meg a letöltést. Amúgy mi az, program vagy játék? Mert lehet hogy tudok letöltési linket adni hozzá. A NOD32-õt pedig a legegyszerûbben a feladatkezelõben lehet kikapcsolni. (folyamat leállítása)
A kérdező hozzászólása: Ahoz nem értek! sikerült letöltenem és egyenlõre semi bajom! :D (Ne is Legyen!!!)
Utolsó vagyok, megkockáztattam, hogy megnyitom ezt a weblapot: komoly vírus (talán trójai faló) lehet benne, a gépem állandó védelme két akármit fogott. Nézd meg, könnyen lehet, hogy a te géped már megfertõzödött. Vírusirtót és kémprogram irtót azonnal futtasd le. Nem téves riasztás.
Itt a leleplezés a G.portálról: http://wallhack.gportal.hu/. Igaza volt a NOD-odnak, nem téves riasztás.
Próbáld meg máshonnan letölteni, hátha van valahol tiszta is.
A kérdező hozzászólása: akkor hagyom! pedig jól jönne!
Mondjuk könnyen lehet, hogy wallhack+keylogger. Utána meg megy a sírás, hogy jajazaccountom...
Szokott tévesen riasztani igenis: http://kepfeltoltes.hu/view/091004/nod_www.kepfeltoltes.hu_... Egy a sok közül, a spyware doctor pedig legális és több gépen is ugyanezt csinálja.
Ha mégis letöltöd és futtatni akarod, bal oldalon piros pajzsot látsz, akkor hiába próbálkozol, a Windows fogja letiltani.
Ha kikapcsolod a NOD-ot, megkapod a vírust. Nem kell mindent mindenáron letölteni.
A kérdező hozzászólása: pár kb az egész, de wallhack egy játékhoz szóval nem tom! Majd valami lesz!
Nem vírus van benne, hanem két .TEMP fájl. Alacsony kockázatú cookiek.

Az lehet, hogy vírust kaptam, feltelepítettem a NOD32-t, majd kerestettem vele a vírust, de nem talált vírust?

Vagy megtalálta és kérdezés nélkül kiirtotta? V köddé vált a vírus?:D El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha a NOD nem jelez vírust, talán nincs is. Mibõl gondolod, hogy vírusod van?

Ha a NOD nem jelez vírust, talán nincs is. Mibõl gondolod, hogy vírusod van?
A kérdező hozzászólása: Mert kiírta, h trójai vírusok vannak a gépemen, miután mikor bekapcsoltam a gépem magától elindult vmi PC átvizsgálás.
Ezek jó része kamu, hogy megvedd a drága vírusirtót...
A kérdező hozzászólása: Utánanéztem, és azt írta az állítólagos vírusomra (Win32/Fakevmi meg Win32/Bluster), hogy tényleg csak a legális megvásárlást akarja kicsikarni. De akkor hogy tudnám eltüntetni, hogy ne írja ki mindig 10 perc gépátvizsgálás után, hogy egyre több vírusom van? És addig nem is enged használni semmit.
Biztos, hogy HAMIS virusírtó települt gépedre. Szedd le a NOD-ot (ha nem innen töltötted le: http://www.eset.hu/letoltes/otthoni/nod32 Az lenne a legjobb, ha az Online Scannert futtatnád le: http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)


Miért nem talál vírust a gépen a Nod32?

Biztos vagyok benne hogy van rajta, pedig mindig azt írja ki hogy nincsen.. De tuti van, egyre lassabb, az egér néha elkezd villogni, a programok lassabban futnak... Miért nem talál rajta vírust? Vagy én csinálok valamit rosszul? El?re is köszi! NAGYON FONTOS VOLNA

Legjobb válasz: Attól, hogy lassabb a géped még nem biztos hogy vírusod van. Egy oprendszer pár év alatt rendesen teleszemeteli a vinyód és ettõl is lehet lassú a géped...

Attól, hogy lassabb a géped még nem biztos hogy vírusod van. Egy oprendszer pár év alatt rendesen teleszemeteli a vinyód és ettõl is lehet lassú a géped...
A kérdező hozzászólása: Rendben.. Köszönöm a válaszokat. Amúgy kiírja, hogy frissíteni kell, de kér valami jelszót..
Fizetõs virusirtó rég lejárt próbaváltozata NEM ÉR SEMMIT. Miért? Mert nem naprakész, nem frissiti magát naponta. Ezt töröld és tegyél fel valami jobb ingyeneset.
igen lehet hogy van rajya virus es nem jelzi! ajanlom neked a Kingsoftantivirus 2012-ot teljsen ingyenes es nem fekel anyira geptole
Ez van rajta? Mert ez a legújabb. Egyébként ESET-NOD fizetõs. http://www.eset.hu/letoltes/otthoni/nod32
elõfordul, az hogy egy új géphez adnak egy fizetõs vírusirtót hozzá természetesen határ idõs, gondolom alapból rajta volt, lejárt...
A kérdező hozzászólása: nem tudom, ezt egy szerelõ rakta rá.. nem tudom mi lehet a probléma, szerintem a tesómmal jobban utána nézünk.. hátha
Nincs ezzel semmi baj. Én sem vagyok autószerelõ, gázszerelõ, festõ, ezért viszem szervizbe az autóm, hívok valakit ha nem úgy ég a gáztûzhely, vagy ha ki kell festeni a kisszobát.
Egy vírusirtó használatához nem kell informatikus diploma. ECDL tananyag. Vagy éppen általános iskolai. Érdemes lenne az alapokat elsajátítani, mielõtt használod a gépet.
Miért nem nézeted át a géped egy szakival, aki legalább a fogalmakkal tisztában van?
A kérdező hozzászólása: és azt hogy tehetem?
Az szerintem azt jelenti, hogy nem naprakész a NOD32. Próbálj erõsebb keresést lefuttatni.
A kérdező hozzászólása: hozzá tenném december elején kaptam.. tehát még egy éves sincs.. és folyamatosan kiírja, hogy lehetséges hogy a számítógép veszélyeknek van kitéve..
A Felhasználói név és jelszó a licenszkód vásárlásakor email-ben küldött kód. Az ESET-NOD cég magyarországi partnere küldi, a Sicontact Kft. De ehhez meg kell venni. http://www.eset.hu/vasarlas/arak

Az miért lehet, hogy az Avast nem talált 1 vírust se a gépemen, utána a Nod32 meg 14-et talált?

Legjobb válasz: Valódi=eredeti? Mi köze van ennek a játék módhoz?Tudod mire jó az egyáltalán?

Valódi=eredeti? Mi köze van ennek a játék módhoz?Tudod mire jó az egyáltalán?
A heurisztikus keresés talált annyit, vagy valós vírusból talált annyit? Mert nem mindegy. A sok barom bekapcsolva hagyja a heurisztikát, aztán csodálkozik, hogy miért vágja rá mindenre a NOD, hogy vírus.
ESET tûzfalán kell beállítani, hogy Automatikus szûrés kivételekkel. Valódi újságkódos egyébként, a Játék üzemmódban nem ugrik feleslegesen a crackekre, de nem is enged be trójaiakat. Az ESET Smart Security és az ESET-NOD Antivirus nem azonos, az Esetben van tûzfal és email-szûrõ is.
Érdekes! Valódi kódos ESET Smart Security5 NEM TALÁL ilyeneket a gépemen. Miért? Mert valódi, mert be lehet állítani JÁTÉK üzemmódra.
Azért mert az Avast egy nagy fos.A Nod32 se egy nagy szám de ezerszer jobb mint az Avast.Nem véletlenül adnak rá 1 éves licenszet ingyen
Azért mert valszeg vannak letöltött játékok a gépeden, amik crackelve vannak. A Nod32 imádja a crackeket, ezért úgy gondolja hogy megviccel téged vele, ha közli az egyszerû crackre hogy tönkreteszi a géped. Az Avast! ezzel szemben felismeri hogy mi ártalmas és mi nem. UI: Nézd át mind a 14-et, ha valamelyik nem crack fálj, vagy olyan fálj ami crack mûködtetéséhez kell, vagy furcsa helyen van (Windows fõkönyvtát pl) akkor azokat töröltesd ki vele, mert lehet hogy tényleg csak az Avast! nem ismeri fel õket.
Én azért nem használok nod32-t mert minden fájlt vírusnak vett szinte.Állandó+Web védelemre jó az avast, teljes rendszervizsgálathoz pedig malwarebytes anti-malware.

A Nod32 talált egy olyan vírust nekem, hogy: Műveleti memória = C:\Windows\Microsoft. NET\Framework\v 2. \AppLaunch. Exe?

Aki ért hozzá meg mondaná ez ellen tenni,ugyan is a nod nem tudja kiirtani.

Legjobb válasz: Csökkentett módban sem tudja irtani?

Csökkentett módban sem tudja irtani?
A kérdező hozzászólása: Újra teiepítés azért nem lenne jó mert rengeteg fontos adat van a gépemen. :S
A kérdező hozzászólása: Nekem nem ainslot.B, hanem ainslot.AA. És a skype miért lenne fertõzött, ha a frameworkon belül van a vírus?
Skype fertõzött a gépeden, töröld le egészen és futtasd le a vírusirtót.
Mindegy, hogy AA, vagy B, csevegéssel (Skype) terjed! Mit tettél, hogy sikerült?
A kérdező hozzászólása: Hiába állítom le feladatlkezelõbe majd megpróbálom törölni, újra és mégse gomb jön elõ, és nem lehet, megpróbáltam normális módban, és csökkentett módban is, de nem mûködik.
A kérdező hozzászólása: Miért ír hibát nod csökkentett módban?
A kérdező hozzászólása: Nem sikerül, és nagyon lassítja a gépet :S
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom.
A kérdező hozzászólása: Azt hogyan kell? :)
Újratelepítés megoldja.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan egy üzenetet alig tudok leirni skypeon.
A kérdező hozzászólása: A problémát megoldottam, magam se tudom hogy, de ha valakinek mégis ilyen problémája lenne mint nekem nyugodtan irjon pm-et.
A kérdező hozzászólása: Míg leállítom a feladatkezelõbe minden jó, de miután elindul belassul az egész gép, és kb 20mp mire ujra bejön.

Nod32 vírusirtó talált a gépemen egy vírust, de nem tudja törölni, miért nem, mit tegyek? Erre az objektumra nem használható, v. valami ilyesmit ír ki.

Legjobb válasz: Sajnos, az elõzõ komment igaz.Így teszt gyõztes meg úgy, de valójában semmit sem ér.Én az avastot javaslom. Rakd fel és próbáld meg azzal.

Sajnos, az elõzõ komment igaz.Így teszt gyõztes meg úgy, de valójában semmit sem ér.Én az avastot javaslom. Rakd fel és próbáld meg azzal.
nod32 mostanában a lehetõ legszarabb vírusírtó a piacon, sajnos! Rengeteg ingyenes alternatíva áll a rendelkezésedre, amelyek sokkal jobbak. Esküszöm sírva fakadok már, annyi vírusos nod32-vel "védett" gépet adtak be ide szervízbe az utóbbi 1 hétben. Ha win7-ed van használj Avast-ot. Ha vista vagy régebbi, használja Avira Antivir-t.
Egyet értek az elõttem válaszolókkal. De én a Comodo IS-t is ajánlom. Még annyi hogy csökkentett módban futtasd a scan-t mert csökkentett módban nem tud elindítani semmi service-t a vírus
Fizetõs, jogtiszta Eset Smart Security beengedte a Sasfris trójait, nem ismerte fel, hazavágta az Office-t. Annyira nem vette észre, hogy egy mocskos rotkit is bejutott. Gratula, Sicontac!
Bpcs, ESET-ék neve: Sicontact. De ez nem változtat a tényeken.
Valaki megtudná mondani, hogy nálammi lehet az avast baja? win7em van, én a fõmenüben vannak ikonok, de ha keresni akarok akkor semmi.
A NOD32 inkább véd Sztem Trojan Horse- od van vagy egyéb erõs virus, amit a NOD32 nem fog elpusztitani Használd a " Trojan Remover "- t vagy a " Malwarebytes " virusölöket, nem olyanok mint a NOD32, de nkm ezek ölték meg a virust
ESET Smart Security mellett az A-Squared Free megfér, nem zavarják egymást, idõnként érdemes frissiteni és lefuttattni. http://www.emsisoft.com/en/software/free/

Mikor a nod32 program vírust talál akkor automatikusan ki is törli?

Legjobb válasz: Szerintem az a logikus, hogy karanténba teszi.

Szerintem az a logikus, hogy karanténba teszi.

Ha vírust talált a NOD32 akkor mit csináljak?

Lefuttatam mert kicsit lassabb a gép és 4 fert?zött fájlt írt ki. Ilyenkor mit kell csináni?

Legjobb válasz: Mit írt ki? Kérdezi, hogy törölje vagy tegye karanténba? Vagy azt jelzi, hogy megtisztitotta és betette karanténba? Egyébként ez jó megoldás, onnan már nem tud kijutni a dög.

Mit írt ki? Kérdezi, hogy törölje vagy tegye karanténba? Vagy azt jelzi, hogy megtisztitotta és betette karanténba? Egyébként ez jó megoldás, onnan már nem tud kijutni a dög.
Udv Jo is meg nem is, , ha a fertozott fajl rendszerfajlk akkor rosz a megoldas, ird ide mijen fajl irt ki.
Ha rendszerfájl, akkor azt szokta jelezni, hogy megtisztitva és karanténba helyezve. Automatikusan ezt teszi (ez Eset Smart Security).
Persze nem a rendszerfájl, hanem a trójai kerül a karanténba.
hm, azt csak a kerdezo tudna megirni, mivel azt amit irsz nemigaz, mert pldaul ha az userinit.exe megvan ferozve es karantenba helyezte akkor mar a rendszerbe nemtud bejelenkezni.Eztet a ESET es semi mas virusvedo nemtudja megtisztitani.Tehat a tanacsom az hogy eloszor megkell tudnod mijen fajlk rol van szo, , ha trojak torolni , ha rendszer fajlk akkor kigyogyitani a geppet es kicserelni a rendszer fajlkat.

Ha ESET NOD32 van a gépemen, és 44 vírust talált végül ellenõrzés után, mit tudok csinálni? Nincs olyan lehetõség, hogy "megtisztítás" vagy hasonló, meg magától karanténba sem teszi mi a teendõ?

Pedig érvényes,nincs is lejárva:(

Legjobb válasz: Háttt... Pedig az ESET -nek elég joo vírusírtói vannak. Ha esetleg egyáltalán nem bírkóznál meg vele töltsd le a honlapjáról (eset.hu vagy eset.com) az ESET Smart Security -t. Ha vegzett a víruskereséssel lehet választani, hogy törölje, vagy megtisztítja (ha lehet). Sok sikert! :)

Háttt... Pedig az ESET -nek elég joo vírusírtói vannak. Ha esetleg egyáltalán nem bírkóznál meg vele töltsd le a honlapjáról (eset.hu vagy eset.com) az ESET Smart Security -t. Ha vegzett a víruskereséssel lehet választani, hogy törölje, vagy megtisztítja (ha lehet). Sok sikert! :)
Szia. Nyisd meg az eset ablakát, válaszd a Számitógép elenõrzését, majd Egyéni ellenõrzés, aztán Beállitások gomb alul, Megtisztitás, és a csuszkát huzd el vagy balra (viruskeresés után, kapsz egy ablakot a találatokkal és minden egyes fájlra, meghatározhatod, hogy mi történjen) vagy jobbra, (automatikusan próbálja tisztitani a fertõzött fájlokat). Sok sikert. Üdv.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Miután feltelepítetted a programot, illett volna személyre szabni, BEÁLLÍTANI azt, hogy mit vársz el tõle! [link] [link] Ha megnyitod a Súgót többet is megtudhatsz a Beállításokról! Sõt az ESET weboldaláról letöltheted a felhasználói útmutatóját is! [link] [link] [link]
a 2., jó irányra mutató kép [link]
Hogyan érvényes, megvetted a licenszét? Újságkóddal használod? Az az érzésem, hogy egyik sem igaz, mert akkor azonnal betenné a karanténba a vírusokat, sõt a böngészõt meg is megtisztítja. Valamilyen netrõl leszedett "fix"-ed van? Az nem ér semmit.
Ekkora marhaságot, hogy a fix nem ér semmit... napersze hogy jó az, semmi baj vele. Frissít-riast-smart szûrõ is mûködik.... beállítani meg persze tudni kéne azt, amit használunk ugyebár!
Már nincs ilyen, csak felhõalapú "Nod32" létezik, olyan belsõ védelemmel, hogy hiába törik fel, nem fog védeni. Csak újságkóddal vagy vásárlással megbízható. Mi van most? Például Eset Internet Security10, vagy Eset Antivírus10.
[link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!