Találatok a következő kifejezésre: A NOD32 vírust (38 db)

Biztos van benne valami reklám amire jelez.
A kérdező hozzászólása: "igeiglenesen, a letöltés idejére!!! kapcsold ki a NOD-ot. (jobb klikk a Tálcán lévõ ikonján, Ideiglenes kikapcsolást választva) azután, az xFire.exe fájlt töltsd fel a Vírustotalra. http://www.virustotal.com/hu/ Futtatass le egy teljes ellenõrzést! Ha csak a NOD (vagy esetleg pár ismeretlen gagyi vírusírtó) jelzi veszélyesnek (kiírja a veszélyes kártevõ nevét!), és pl. a Kaspersky NEM, nyugodtan telepítsd, kiiktatott NOD mellett, majd kapcsold vissza a NOD-ot, és vizsgáltasd át vele, a telepített mappát, és a registry-t. Meggyõzõdésem, ha a gyártó oldaláról töltötted le, hogy nem valós a fenyegetés, úgy ahogy pl. az Unlocker alkalmazás LETÖLTÉSE közben is rinyál! (de, csak a NOD, a többi 42 víruskergetõ, nem) A telepített programban, már semmit nem talál, még csökkentett módban sem! /vszínû, azért van még veszélyként a NOD adatbázisában, mert kijátsza a Windows "éberségét" és olyan mappákat fájlokat is, törölni lehet vele, ami zárolás alatt van/" Köszönöm szépen, mûködik tisztán! A többieknek is köszönöm!
http://www.xfire.com/faq A telepítés és egy regisztráció után (ingyenes) a program meglesi milyen telepített, vagy felmásolt játékok vannak a gépünkön. ...tehát, átszkenneli, (kutakodik, ugyanugy mint a mikrofoss is teszi, de az "barát" a nod-nak) a gépet, és EZ nem tetszik a NOD-nak! letöltés: http://www.xfire.com/download/
használj MSE virusirtót
igeiglenesen, a letöltés idejére!!! kapcsold ki a NOD-ot. (jobb klikk a Tálcán lévõ ikonján, Ideiglenes kikapcsolást választva) azután, az xFire.exe fájlt töltsd fel a Vírustotalra. http://www.virustotal.com/hu/ Futtatass le egy teljes ellenõrzést! Ha csak a NOD (vagy esetleg pár ismeretlen gagyi vírusírtó) jelzi veszélyesnek (kiírja a veszélyes kártevõ nevét!), és pl. a Kaspersky NEM, nyugodtan telepítsd, kiiktatott NOD mellett, majd kapcsold vissza a NOD-ot, és vizsgáltasd át vele, a telepített mappát, és a registry-t. Meggyõzõdésem, ha a gyártó oldaláról töltötted le, hogy nem valós a fenyegetés, úgy ahogy pl. az Unlocker alkalmazás LETÖLTÉSE közben is rinyál! (de, csak a NOD, a többi 42 víruskergetõ, nem) A telepített programban, már semmit nem talál, még csökkentett módban sem! /vszínû, azért van még veszélyként a NOD adatbázisában, mert kijátsza a Windows "éberségét" és olyan mappákat fájlokat is, törölni lehet vele, ami zárolás alatt van/
Más oldalakról próbáltad?
A kérdező hozzászólása: user/local/temp -be rakja a vírust amit karanténba rak aztán törli. Ezt nem lehet valahogy megoldani, hogy feltelepítsem a programot vírus mentesen?
Reklámban lehet Javascriptbe ágyazott trójai. JS Win32/---
Megvetted vagy újságkódos valódi "NOD" ez? Ha nem, akkor már egész trójai ménes lehet a gépeden. Ha viszont az UpdateStar oldalt tölti be a gyártóé helyett, azzal már sok gond volt. Nekem az Adobe Flash Player miatt volt vele bajom (ESS6 megfogta a trójait).
Ezért jobb az ESET Smart Security6, abban van Játékos üzemmód, ok nélkül nem tilt le semmit.

Hogy tudnám kikapcsolni a nod32-met? Le akarok valamit tölteni és kidobja pirossal hogy vírust talált! Pedig szükségem lenne a dologra!

És nem tudom kikapcsolni! Multkorában még sikerült de azóta asszem újabb van és ezen nem tudom kikapcsolni hogy engedélyezze azt az oldalt!

Legjobb válasz: Az esetek túlnyomó többségében a NOD nem szokott tévesen riasztani, valószínû hogy ténylegesen vírust talált. Én a helyedben inkább nem "reszkíroznám" meg a letöltést. Amúgy mi az, program vagy játék? Mert lehet hogy tudok letöltési linket adni hozzá. A NOD32-õt pedig a legegyszerûbben a feladatkezelõben lehet kikapcsolni. (folyamat leállítása)

Az esetek túlnyomó többségében a NOD nem szokott tévesen riasztani, valószínû hogy ténylegesen vírust talált. Én a helyedben inkább nem "reszkíroznám" meg a letöltést. Amúgy mi az, program vagy játék? Mert lehet hogy tudok letöltési linket adni hozzá. A NOD32-õt pedig a legegyszerûbben a feladatkezelõben lehet kikapcsolni. (folyamat leállítása)
A kérdező hozzászólása: Ahoz nem értek! sikerült letöltenem és egyenlõre semi bajom! :D (Ne is Legyen!!!)
Utolsó vagyok, megkockáztattam, hogy megnyitom ezt a weblapot: komoly vírus (talán trójai faló) lehet benne, a gépem állandó védelme két akármit fogott. Nézd meg, könnyen lehet, hogy a te géped már megfertõzödött. Vírusirtót és kémprogram irtót azonnal futtasd le. Nem téves riasztás.
Itt a leleplezés a G.portálról: http://wallhack.gportal.hu/. Igaza volt a NOD-odnak, nem téves riasztás.
Próbáld meg máshonnan letölteni, hátha van valahol tiszta is.
A kérdező hozzászólása: akkor hagyom! pedig jól jönne!
Mondjuk könnyen lehet, hogy wallhack+keylogger. Utána meg megy a sírás, hogy jajazaccountom...
Szokott tévesen riasztani igenis: http://kepfeltoltes.hu/view/091004/nod_www.kepfeltoltes.hu_... Egy a sok közül, a spyware doctor pedig legális és több gépen is ugyanezt csinálja.
Ha mégis letöltöd és futtatni akarod, bal oldalon piros pajzsot látsz, akkor hiába próbálkozol, a Windows fogja letiltani.
Ha kikapcsolod a NOD-ot, megkapod a vírust. Nem kell mindent mindenáron letölteni.
A kérdező hozzászólása: pár kb az egész, de wallhack egy játékhoz szóval nem tom! Majd valami lesz!
Nem vírus van benne, hanem két .TEMP fájl. Alacsony kockázatú cookiek.

Ha beteszek a gépbe 1 akármilyen usb-t v a telefonom csatlakoztatom, ak a nod32 kidobja h van rajta féreg virus! Mit tegyek?

Ha törlésre megyek és kihuzom,majd újra bedugom ak megint kidobja.ártalmas ez?nem virus?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak valamiért heurisztikus kicsit a Nod32. De az is lehet, hogy vírusos volt a géped, és egyszer mikor rádugtad az eszközt, akkor megfertõzted. (Bár egy telefonnál nem olyan egyszerû a telefonra tölteni pl. exe fájlt, de ez telefon típusától függ.) De szerintem inkább heurisztikus riasztás, semmint vírus.

Lehet, hogy csak valamiért heurisztikus kicsit a Nod32. De az is lehet, hogy vírusos volt a géped, és egyszer mikor rádugtad az eszközt, akkor megfertõzted. (Bár egy telefonnál nem olyan egyszerû a telefonra tölteni pl. exe fájlt, de ez telefon típusától függ.) De szerintem inkább heurisztikus riasztás, semmint vírus.
Elképzelhetõ, hoyg vírusos. Ellenõrizd le az USB-s cuccot a víruskeresõvel, és ha az, akkor nyírd ki. Pendrive-nál pl. elég jellemzõ egy autorun-ba beágyazódó kártevõ. Nem veszélyes, de kellemetlen - és terjed szépen. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, azt irja ki hogy fertõzött az autorun!Különben ez nem csak az én pendrive-omon van hanem az összes haverom usb-jén van sõtt a telefonomon is volt.Amugy ha ez tovább fertõz ak milyen károkat tud csinálni?


Virus van a gépemen és a nod32 már ki irtotta de a gép meg van zavarodva egy csomo dolgot ki ir angolul hogy töltsem le mi lehet ez?

Legjobb válasz: a nod32 egy nagyon jó vírusírtó, a legjobb, de nem mindenható. Eltávolítja ugyan a vírust, de azt amit tönkretett, azt nem tudja rendbehozni. Ráadásul nem is tud mindent felismerni, eltávolítani. Szerintem kezdjed lementeni a cuccokat, beállításokat a gépedrõl és készülj fel egy új telepítésre. Nem sok teteje van nekiállni foltozgatni.

a nod32 egy nagyon jó vírusírtó, a legjobb, de nem mindenható. Eltávolítja ugyan a vírust, de azt amit tönkretett, azt nem tudja rendbehozni. Ráadásul nem is tud mindent felismerni, eltávolítani. Szerintem kezdjed lementeni a cuccokat, beállításokat a gépedrõl és készülj fel egy új telepítésre. Nem sok teteje van nekiállni foltozgatni.
javaslom egy hozzáértõ ismerõs meginvitálását vagy a költségesebb megoldást egy megbízható szervizben...
Valószínûleg spyware van a gépeden. JAvaslom a Spyware Doctor nevû progit, ami kinyírja ezeket. Csak a teljes verzió írtja ki, szóval keresgélj rapidhares linkek között, mert ott tuti találsz. Üdv

Az lehet, hogy vírust kaptam, feltelepítettem a NOD32-t, majd kerestettem vele a vírust, de nem talált vírust?

Vagy megtalálta és kérdezés nélkül kiirtotta? V köddé vált a vírus?:D El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha a NOD nem jelez vírust, talán nincs is. Mibõl gondolod, hogy vírusod van?

Ha a NOD nem jelez vírust, talán nincs is. Mibõl gondolod, hogy vírusod van?
A kérdező hozzászólása: Mert kiírta, h trójai vírusok vannak a gépemen, miután mikor bekapcsoltam a gépem magától elindult vmi PC átvizsgálás.
Ezek jó része kamu, hogy megvedd a drága vírusirtót...
A kérdező hozzászólása: Utánanéztem, és azt írta az állítólagos vírusomra (Win32/Fakevmi meg Win32/Bluster), hogy tényleg csak a legális megvásárlást akarja kicsikarni. De akkor hogy tudnám eltüntetni, hogy ne írja ki mindig 10 perc gépátvizsgálás után, hogy egyre több vírusom van? És addig nem is enged használni semmit.
Biztos, hogy HAMIS virusírtó települt gépedre. Szedd le a NOD-ot (ha nem innen töltötted le: http://www.eset.hu/letoltes/otthoni/nod32 Az lenne a legjobb, ha az Online Scannert futtatnád le: http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Miért észleli trójai vírusnak a LEGO Pirates of Caribben játék egyik fájlját a nod32?

El se indul emiatt mert mindíg kitörli!

Legjobb válasz: mert gyanúsnak találja a benne lévõ adatokat, bár azt is mondják tejelnek a játékfejlesztõk, ctrl+alt+del, feladatkezelõ folyamotoknál lõdd ki a nod32-t míg bemásolod.

mert gyanúsnak találja a benne lévõ adatokat, bár azt is mondják tejelnek a játékfejlesztõk, ctrl+alt+del, feladatkezelõ folyamotoknál lõdd ki a nod32-t míg bemásolod.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm! :) De hiába kilövöm... Ha kilövöm, bemásolom aztán visszalövöm a nodod automatikusan törli! :S Tehát csak úgy tudok játszani ha ki van kapcsolva a nod! :S
Szívesen, az a baj már nincs fent a nod, jobb oldalt nyisd meg az ikonját, és add hozzá kivételként, karantén és környékén nézegess végig a menüjében.
A kérdező hozzászólása: Oké! :) Köszönöm! ;)

Miért nem talál vírust a gépen a Nod32?

Biztos vagyok benne hogy van rajta, pedig mindig azt írja ki hogy nincsen.. De tuti van, egyre lassabb, az egér néha elkezd villogni, a programok lassabban futnak... Miért nem talál rajta vírust? Vagy én csinálok valamit rosszul? El?re is köszi! NAGYON FONTOS VOLNA

Legjobb válasz: Attól, hogy lassabb a géped még nem biztos hogy vírusod van. Egy oprendszer pár év alatt rendesen teleszemeteli a vinyód és ettõl is lehet lassú a géped...

Attól, hogy lassabb a géped még nem biztos hogy vírusod van. Egy oprendszer pár év alatt rendesen teleszemeteli a vinyód és ettõl is lehet lassú a géped...
A kérdező hozzászólása: Rendben.. Köszönöm a válaszokat. Amúgy kiírja, hogy frissíteni kell, de kér valami jelszót..
Fizetõs virusirtó rég lejárt próbaváltozata NEM ÉR SEMMIT. Miért? Mert nem naprakész, nem frissiti magát naponta. Ezt töröld és tegyél fel valami jobb ingyeneset.
igen lehet hogy van rajya virus es nem jelzi! ajanlom neked a Kingsoftantivirus 2012-ot teljsen ingyenes es nem fekel anyira geptole
Ez van rajta? Mert ez a legújabb. Egyébként ESET-NOD fizetõs. http://www.eset.hu/letoltes/otthoni/nod32
elõfordul, az hogy egy új géphez adnak egy fizetõs vírusirtót hozzá természetesen határ idõs, gondolom alapból rajta volt, lejárt...
A kérdező hozzászólása: nem tudom, ezt egy szerelõ rakta rá.. nem tudom mi lehet a probléma, szerintem a tesómmal jobban utána nézünk.. hátha
Nincs ezzel semmi baj. Én sem vagyok autószerelõ, gázszerelõ, festõ, ezért viszem szervizbe az autóm, hívok valakit ha nem úgy ég a gáztûzhely, vagy ha ki kell festeni a kisszobát.
Egy vírusirtó használatához nem kell informatikus diploma. ECDL tananyag. Vagy éppen általános iskolai. Érdemes lenne az alapokat elsajátítani, mielõtt használod a gépet.
Miért nem nézeted át a géped egy szakival, aki legalább a fogalmakkal tisztában van?
A kérdező hozzászólása: és azt hogy tehetem?
Az szerintem azt jelenti, hogy nem naprakész a NOD32. Próbálj erõsebb keresést lefuttatni.
A kérdező hozzászólása: hozzá tenném december elején kaptam.. tehát még egy éves sincs.. és folyamatosan kiírja, hogy lehetséges hogy a számítógép veszélyeknek van kitéve..
A Felhasználói név és jelszó a licenszkód vásárlásakor email-ben küldött kód. Az ESET-NOD cég magyarországi partnere küldi, a Sicontact Kft. De ehhez meg kell venni. http://www.eset.hu/vasarlas/arak

A Nod32 jó vírus irtó?

Legjobb válasz: Jó.

Jó.
Persze, csak régi gépeken annyira megeszi a ramot, hogy még a böngészõ megnyitása is perceket vesz igénybe.
A kérdező hozzászólása: Nekem Asus K55V laptop van.

A Nod32 talált egy olyan vírust nekem, hogy: Műveleti memória = C:\Windows\Microsoft. NET\Framework\v 2. \AppLaunch. Exe?

Aki ért hozzá meg mondaná ez ellen tenni,ugyan is a nod nem tudja kiirtani.

Legjobb válasz: Csökkentett módban sem tudja irtani?

Csökkentett módban sem tudja irtani?
A kérdező hozzászólása: Újra teiepítés azért nem lenne jó mert rengeteg fontos adat van a gépemen. :S
A kérdező hozzászólása: Nekem nem ainslot.B, hanem ainslot.AA. És a skype miért lenne fertõzött, ha a frameworkon belül van a vírus?
Skype fertõzött a gépeden, töröld le egészen és futtasd le a vírusirtót.
Mindegy, hogy AA, vagy B, csevegéssel (Skype) terjed! Mit tettél, hogy sikerült?
A kérdező hozzászólása: Hiába állítom le feladatlkezelõbe majd megpróbálom törölni, újra és mégse gomb jön elõ, és nem lehet, megpróbáltam normális módban, és csökkentett módban is, de nem mûködik.
A kérdező hozzászólása: Miért ír hibát nod csökkentett módban?
A kérdező hozzászólása: Nem sikerül, és nagyon lassítja a gépet :S
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom.
A kérdező hozzászólása: Azt hogyan kell? :)
Újratelepítés megoldja.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan egy üzenetet alig tudok leirni skypeon.
A kérdező hozzászólása: A problémát megoldottam, magam se tudom hogy, de ha valakinek mégis ilyen problémája lenne mint nekem nyugodtan irjon pm-et.
A kérdező hozzászólása: Míg leállítom a feladatkezelõbe minden jó, de miután elindul belassul az egész gép, és kb 20mp mire ujra bejön.

A nod32 folyton figyelmeztet egy bizonyos win32/perlovga. B vírus miatt. Hogyan tudom eltávolítani?

A nodban rákattintok hogy törlés de 1-2 óra múlva megint el?ugrik a figyelmeztet?ablak.

Legjobb válasz: Futtass egy teljes vizsgálatot, hátha megoldja.

Futtass egy teljes vizsgálatot, hátha megoldja.
a nod sajnos sz*r! legalábbis az uj verzió de folyamatosan frissít!vagy vedd meg eredetibe, vagy használj más vírusírtót
Próbáld meg így: Rendszergazdai fiók, Startmenû, Minden program, Kellékek, Rendszereszközö, Rendszer-visszaállítás. Bal oldalon alul kattints a szövegre, kis ablakban kapcsold ki a Figyelést, határozott IGEN-nel. Futtasd le a NOD-dal a Mélyvizsgálatot, ha megvan és nem tudja törölni, akkor zárd karanténba. Újrainditás után kapcsold vissza a Figyelést,
Ez valszeg trójai faló. Ehhez nem elég a NOD. Töltsd le kémprogram irtót a netrõl, pl. ezt innen: http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/59144/ De amelyik tetszik, jó a Spybot et Search, vagy a Spyware Terminator is. Telepitsd, állítsd be és ereszd rá a gépre.
A kérdező hozzászólása: Spybot-ot használok...amit talált azt leirtottam.Most váltottam Nod32 Smat Security-ra azóta nem csesztet ezzel...azért köszi a válaszokat!
Eset Smart Security mellett elfér egy ilyen Free program, mint a Spybot. Én az A-Squared Free-t használom mellette.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!