Találatok a következő kifejezésre: A NOD32 talált egy (5 db)

A Nod32 talált egy olyan vírust nekem, hogy: Műveleti memória = C:\Windows\Microsoft. NET\Framework\v 2. \AppLaunch. Exe?

Aki ért hozzá meg mondaná ez ellen tenni,ugyan is a nod nem tudja kiirtani.

Legjobb válasz: Csökkentett módban sem tudja irtani?

Csökkentett módban sem tudja irtani?
A kérdező hozzászólása: Újra teiepítés azért nem lenne jó mert rengeteg fontos adat van a gépemen. :S
A kérdező hozzászólása: Nekem nem ainslot.B, hanem ainslot.AA. És a skype miért lenne fertõzött, ha a frameworkon belül van a vírus?
Skype fertõzött a gépeden, töröld le egészen és futtasd le a vírusirtót.
Mindegy, hogy AA, vagy B, csevegéssel (Skype) terjed! Mit tettél, hogy sikerült?
A kérdező hozzászólása: Hiába állítom le feladatlkezelõbe majd megpróbálom törölni, újra és mégse gomb jön elõ, és nem lehet, megpróbáltam normális módban, és csökkentett módban is, de nem mûködik.
A kérdező hozzászólása: Miért ír hibát nod csökkentett módban?
A kérdező hozzászólása: Nem sikerül, és nagyon lassítja a gépet :S
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom.
A kérdező hozzászólása: Azt hogyan kell? :)
Újratelepítés megoldja.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan egy üzenetet alig tudok leirni skypeon.
A kérdező hozzászólása: A problémát megoldottam, magam se tudom hogy, de ha valakinek mégis ilyen problémája lenne mint nekem nyugodtan irjon pm-et.
A kérdező hozzászólása: Míg leállítom a feladatkezelõbe minden jó, de miután elindul belassul az egész gép, és kb 20mp mire ujra bejön.
Nekem elvileg automatikusan karantéba teszi.
Ha felismeri a vírust akkor magától el is tünteti, 99%-ban nincs teendõd :)
Szia Menta 34! Nekem most talált egyet(megnyitottan egy linket, jelzett, hogy veszélyben a számítógépem és karanténba tette), akkor ez azt jelenti, hogy törölte a vírust és biztonságban van a gépem? Köszi a válaszodat! És bocsi, hogy belekérdeztem a kérdésbe!
A kérdező hozzászólása: Igen ez azt jelenti hogy "biztonságban van" De most van egy másik bajom:D
Micsoda?
A karanténba helyezés nem egyezik meg a törléssel, mert nem törölte csak elkülönítette, szóval már nem tud kárt tenni! Amúgy ha fontos rendszerfájlt támad meg akkor nem is érdemes kitörölni, mert az a rendszer hibás mûködéséhez vezet!
A kérdező hozzászólása: Már feltettem az a kérdésem úgyanúgy "Vírus" keresõ szóval

A gépemre a NOD32- virusirtó van telepítve (7. 0-ás változata). Induláskor néha egy fekete kerettel jelentkezik be. Ilyenkor vajon valami kártevõt talált?

Legjobb válasz: Program lesz fekete keret vagy mi? Nem egészen világos,mert ha ilyesmirõl van szó,akkor az lehet program hiba is.

Program lesz fekete keret vagy mi? Nem egészen világos, mert ha ilyesmirõl van szó, akkor az lehet program hiba is.
Megvetted a licenszkódját vagy csak a netrõl szedtél le valamit hozzá? Akkor nem ér semmit, mert nincs kapcsolata a valódi gyártó ESET cég szerverével.
Nekem akkor tette ezt, amikor lejárt a 30 napos próbaverzió. Letiltották.


A NOD32 virusirtóm talált egy virust, de nem tudom kiirtani mert nem ajánlja fel csak a kihagyást, mint lehetőséget. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem is ezt csinálta, én másik vírusirót telepítettem fel és azzal nincs semmi probléma.

Nekem is ezt csinálta, én másik vírusirót telepítettem fel és azzal nincs semmi probléma.
A kérdező hozzászólása: Milyen virusirtot telepitettel?
Megpróbálhatod, hogy a beállításokban megváltoztatod a akciót. Pl. az akció ne "akció felajánlása" legyen, hanem "vírusírtás", vagy valami más. Utána csak azon a fájlon futtasd le újra a NOD-ot. (Ha nem tudná vírusírtani/törölni, akkor úgyis kijelzi.) Elõfordulhat, hogy a fertõzött fájl össze van tömörítve más fájlokkal egybe, és azért nem tudja (nálam is van hasonló, és ott is csak ezt ajánlja fel). Tömörítsd ki, és a fájlt úgy nézd át. Utána a maradékot tömörítsd vissza. Ha így sem megy, akkor próbáld a fertõzött fájlt manuálisan eltávolítani. (Ezt eddig csak egyszer kellett csinálnom. De mint megtudtam, azt is fölöslegesen. :) )
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy azt a fájlt, ami a virust tartalmazza nem lehet megnyitni, azt irja hogy kizárolagos joggal használja egy másik személy vagy operációs rendszer. Ugyhogy nem tudom kitörölni. Már próbáltam az AVGt meg az avast de azok nem jeleznek fertõzöttséget. A NOD32 meg továbbra is jelzi a virust
Próbáld talán csökkentett módban indítani a géped. Hátha úgy sikerül leszedni.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam. Nem hogy sikerült volna letörölnöm, hanem még talált még egy leirthatatlan virust. Már próbáltam a Norton Antivirussal is, meg az Aviraval de sehol semmi. Érdekesek ezek a virusok. Tanácstalan vagyok
Ha nem tudod kitörölni a vírust, akkor az azért van, mert a Windows része a fájl, amit elkapott... Nincs más megoldás, újra kell telepítened a gépet. Újratelepítik neked egy számítógépboltban (nem tudom, mennyiért), de meg tudod csinálni te is, ha van Windows-od.

Nod32 vírusirtó talált a gépemen egy vírust, de nem tudja törölni, miért nem, mit tegyek? Erre az objektumra nem használható, v. valami ilyesmit ír ki.

Legjobb válasz: Sajnos, az elõzõ komment igaz.Így teszt gyõztes meg úgy, de valójában semmit sem ér.Én az avastot javaslom. Rakd fel és próbáld meg azzal.

Sajnos, az elõzõ komment igaz.Így teszt gyõztes meg úgy, de valójában semmit sem ér.Én az avastot javaslom. Rakd fel és próbáld meg azzal.
nod32 mostanában a lehetõ legszarabb vírusírtó a piacon, sajnos! Rengeteg ingyenes alternatíva áll a rendelkezésedre, amelyek sokkal jobbak. Esküszöm sírva fakadok már, annyi vírusos nod32-vel "védett" gépet adtak be ide szervízbe az utóbbi 1 hétben. Ha win7-ed van használj Avast-ot. Ha vista vagy régebbi, használja Avira Antivir-t.
Egyet értek az elõttem válaszolókkal. De én a Comodo IS-t is ajánlom. Még annyi hogy csökkentett módban futtasd a scan-t mert csökkentett módban nem tud elindítani semmi service-t a vírus
Fizetõs, jogtiszta Eset Smart Security beengedte a Sasfris trójait, nem ismerte fel, hazavágta az Office-t. Annyira nem vette észre, hogy egy mocskos rotkit is bejutott. Gratula, Sicontac!
Bpcs, ESET-ék neve: Sicontact. De ez nem változtat a tényeken.
Valaki megtudná mondani, hogy nálammi lehet az avast baja? win7em van, én a fõmenüben vannak ikonok, de ha keresni akarok akkor semmi.
A NOD32 inkább véd Sztem Trojan Horse- od van vagy egyéb erõs virus, amit a NOD32 nem fog elpusztitani Használd a " Trojan Remover "- t vagy a " Malwarebytes " virusölöket, nem olyanok mint a NOD32, de nkm ezek ölték meg a virust
ESET Smart Security mellett az A-Squared Free megfér, nem zavarják egymást, idõnként érdemes frissiteni és lefuttattni. http://www.emsisoft.com/en/software/free/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!