Találatok a következő kifejezésre: A NOD Víruskeresés, ha talál, karantén (1 db)

A NOD 32-nél: Víruskeresés, ha talál, karantén a végén vírusírtás, vagy egyből vírusírtás és akkor ha talál vírust ki is írtja? Melyik a helyes?

Legjobb válasz: Ha legális, boltban vásárolt verziód van, akkor helyezd karanténba, küld el vizsgálatra, majd irtsd ki. Ellenben ha nem legális a virusírtód, akkor felesleges karanténba zárnod, hisz úgy sem tudsz vele semmit csinálni. Ilyen esetben az a legjobb, ha egybõl kiírtod.

Ha legális, boltban vásárolt verziód van, akkor helyezd karanténba, küld el vizsgálatra, majd irtsd ki. Ellenben ha nem legális a virusírtód, akkor felesleges karanténba zárnod, hisz úgy sem tudsz vele semmit csinálni. Ilyen esetben az a legjobb, ha egybõl kiírtod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik vírusvédelmet javasolnátok a Glaxy Tabra?

4

Minden dolog Teljes eltávolítása a gépről?

Hali!

Eladom a gépemet, és minden adatot le szeretnék róla teljesen törölni. Úgy hallottam, ha leformázom a gépet az egyáltalán nem elég. Utána még bárki visszahívhatja az adatokat. Nekem ezen elég sok dolog volt, ami fontos, nem tudhatom ezután kinek a kezébe kerül. Egyébként is sok merevlemezt használok, azokon is használnám a programot.

Tehát van olyan program, ami teljesen, mindent ledarál a vinyóról? Azthiszem a Kasperskynek volt ilyenje, de nem tudom mi a neve.

Köszi

4

Hogy lehet beállítani, hogy ne zárolja magát a rendszer? Win7 64x

Tehát, hogy ne "kapcsoljon ki" a gép, ha nem nyúlok hozzá.

1

Milyen vírusirtót ajánlotok?

Olyan kéne amitől nem lassul be a gépem annyira.

RAM: 2GB

PROCI: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T3400 @ 2.16 GHz 2.17 GHz

Vidi kártya: Mobil intel(R) 965 Express Chipset Family

3

Skype vírus következményei vagy mi ez?

tegnap előtt megkaptam 1 skype vírust,"láttad ezt a képet".
1 youtube videó szerint eltávolítottam 2 fájl-t, úgy oké jó lett, vírusírtóval áttvizsgáltam a gépet, minden oké.
de mikor böngészek akármit csinálok mindig behozza az avast hogy blokkolt 1 káros URL-t, 1 perc alatt behozza vagy 30-szor és mindig ugyan azt, már ha belépeg a böngészőbe akkor is egyből csinálja(google crome,mozzila).
És a legrosszab már volt tegnap óta 3 kékhalálom.

6

Hotmail jelszó visszaállításhoz megkaptam a hivatkozási számot és a jelszó helyreállítási linket;mindezt három emailben. A harmadik csak angolul . Mind ezt hova kell bemásolni, mert az általam gondolt és ismert helyeken nem történik semmi? KÖSZÖNET

0

Mi az a Virtuális Magánhálózat (VPN) és hogy lehet olyat használni?

5

Avast+Comodo? Eset Smart Security programmal mit csináljak? (Bővebben lent. ->

Windows 7-esem van, amin éppen egy Eset Smart Security megy ingyenes próbaverzióként, de problémáim vannak, és ezért helyette szeretnék egy jó, de ingyenes vírusirtót. pl: Avast. Az Avast Internet Security miben más a a sima Free verziótól? Lehet hozzájuk telepíteni Comodo tűzfalat, anélkül hogy gondot okoznának? Vagy még gondolkoztam a Microsoft Security Essentials-ban. Melyik jobbb: Avast vagy Micr.Sec.Ess.?? Az utóbbihoz szükséges tűzfalat telepítenem(ha igen milyet?) vagy elegendő a Windows Tűzfal? És mielőtt telepíteném az új vírusirtót ugye töröljem a Esetet?? NAGYON KÖSZÖNÖM ELÕRE IS A VÁLASZOKAT!!! :)

3

Egy IP cím teljes blokkolása?

Egy IP-t szeretnék tiltani, hogy a gépem se kimenő csomagokat ne küldjön, és ne is fogadjon az adott Ip címről. Hogyan lehetne ezt kivitelezni? Köszi!

3

Hogy kell törölni azt a jelszót, amit közvetlenül a gép bekapcsolása után pár másodperccel kell beírni?

Pár éve lett felrakva, ilyen-olyan korlátozások végett, és kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig be kell pötyögni. Melyik menüpontnál lehet beállítani, hogy ne kérje többet?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!