Találatok a következő kifejezésre: A NOD Víruskeresés, (1 db)

A NOD 32-nél: Víruskeresés, ha talál, karantén a végén vírusírtás, vagy egyből vírusírtás és akkor ha talál vírust ki is írtja? Melyik a helyes?

Legjobb válasz: Ha legális, boltban vásárolt verziód van, akkor helyezd karanténba, küld el vizsgálatra, majd irtsd ki. Ellenben ha nem legális a virusírtód, akkor felesleges karanténba zárnod, hisz úgy sem tudsz vele semmit csinálni. Ilyen esetben az a legjobb, ha egybõl kiírtod.

Ha legális, boltban vásárolt verziód van, akkor helyezd karanténba, küld el vizsgálatra, majd irtsd ki. Ellenben ha nem legális a virusírtód, akkor felesleges karanténba zárnod, hisz úgy sem tudsz vele semmit csinálni. Ilyen esetben az a legjobb, ha egybõl kiírtod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Használsz/használnál-e hálózati felügyelőt otthon, vagy egyéb helyen?

Ha létezne olyan rendszer, mely a következő főbb tulajdonságokkal rendelkezik, használnád-e?
- minimális hardverigények
- beépített proxy
- tartalomszűrő
- víruskereső
- frissítéskezelő (ahol a rendszerfrissítések eltárolódnak, így a második letöltéskor már nincs netes adatforgalom)
- hatékony forgalomszabályzás
- hálózati fájlmegosztás (SAMBA)
- Wifi hotspot
- teljes mértékben ingyenes

S ha azt mondom, ez a rendszer létezik és IPFire a neve, és akár üzleti célra is használható ingyenesen?
Akár ARM lapokon is fut (természetesen ekkor csak egy átlag router teljesítményét fogja tudni hozni), x86-os alapon pedig 500 MHz körüli processzorral is tökéletesen használható.

Bővebb infó:

8

A facebookot meg lehet úgy csinálni h bizonyos személyek meg se találjanak?

Ha a keresöbe írják a nevem ne dobja ki h létezek.

2

Összeszedte megy adware-t valahol, azóta random (nem tudom böngészőtől függően-e) elindulnak orosz reklámok (beszédes, hangszóróból), akkor is ha bezárok mindent. Ötlet?

Próbálkoztam már Avast-tal, SuperAntiSpyware-rel, Ad-Aware-rel, Malware-rel, találtak is 1-2 dolgot, de semmi olyat ami szerintem az lehet. Ha meg az is, volt amelyik a windows mappában volt és féltem kitörölni. Tanács, hogy mit tehetnék?

4

Melyik az a vírusirtó/kereső?

Régen volt egy vírus kereső a gépemen, aminek az ikonja egy ganajtúró bogárra hasonlított. Melyik volt az? Valaki tudna nekem segíteni?

2

Ncore lopás? Hogy tudnám helyre hozni? Segítség

Áprilisban én marha regeltem Ncorra persze egy kamu oldalról.Azóta folyamatosan minden hónapban jön a számla a T-mobile-től és rá van tüntetve az 1600ft-os emelt díjas sms,ami persze ÁFÁ-val 2036-ft!Ugyanakkor az Ncorra persze nem tudok belépni,levagyok tiltva!Hogy tudnám letiltani ezt a szolgáltatást?

3

Windows xp fut a gépen. A képernyő védőt jelszóval védtem de elfelejtettem. Honnan tudhatom meg a jelszót vagy hogyan tudok újat csinálni?

1

Rendszer visszaállítás miért nem aktív? Nem ajánlja föl a tovább-ot. Csak az van a panelen, hogy a rendszervédelem ki van kapcsolva. És amit választhatok, az a "mégse".

1

Hogyan tudnék a sz. Gépen egy mappát jelszóval ellátni?

Szöveges dokumentumok lennének a mappában, mert naplónak készül. Viszont nem szeretném, hogy bárki is elolvassa, mert néha a nővérem használja a gépemet. Nem a felhasználói fiókot szeretném lekódolni, mert abból csak egy van. A mappát nem lehetne külön levédni? Előre is köszönöm :)

3

Számítógép-problémák megoldása. Win biztonsági központ miért van kikapcsolva, és miért nem tudom bekapcsolni? McAfee van a gépemen, lefuttattam, szerinte nincs probléma. (Gép indításkor automatikusan lefut a Hard Disk Sentinel is).

1

Újabban ha rákattintok egy oldalra (bármilyen) eltűnik minden a laptopról, s alig lehet újra indítani. Win 7 64 bit-es verzió fut. Mi lehet az ok?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!