Találatok a következő kifejezésre: A Mozilla nem tudom használni, mert (2 db)

A Mozilla Firefoxot nem tudom használni, mert a következő üzenet jelenik meg: "A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítani a rendszert.". Mit jelent ez?

A gép újraindítása, vagy a program ismételt telepítése csak rövid ideig eredményes.

Legjobb válasz: Nyomj ctrl+alt+del -t, elõjön a Feladatkezelõ, menj a Folyamatok lapfülre, keresd ki a firefox.exe-t.. folyamat leállítása. Majd ezután indítsd el a firefox-t újra, és mûködni fog. :)

Nyomj ctrl+alt+del -t, elõjön a Feladatkezelõ, menj a Folyamatok lapfülre, keresd ki a firefox.exe-t.. folyamat leállítása. Majd ezután indítsd el a firefox-t újra, és mûködni fog. :)

Nem tudom használni a mozillát, mert nagyon lassú! A gép alapjába véve elég gyors, csak a mozillával vannak bajok! Már letöröltem és tettem rá új mozillát és ez is ugyanolyan gyenge lassú. Mi mást tehetnék még?

Legjobb válasz: Szerintem tegyél fel másik böngészõt is,a Foxot igencsak elszúrták. Zabálja a memóriát.Amúgy takarító progi valamelyest segíthet,javaslom az ADVANCED SYSTEM CARE nevût.-Ingyenes,hatékony.

Szerintem tegyél fel másik böngészõt is, a Foxot igencsak elszúrták. Zabálja a memóriát.Amúgy takarító progi valamelyest segíthet, javaslom az ADVANCED SYSTEM CARE nevût.-Ingyenes, hatékony.
Probáld meg a Google Chrome-ot. Nekem bevált, egyszerû, gyors.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!