Találatok a következő kifejezésre: A Mozilla nem tudom (64 db)

Mi a baja a Mozillának? Nem tudok belépni a gyakorikérdésekbe miután beírom az e-mailt és a jelszót..

Rányomok a bejelentkezésre aztán semmi. ugyanott vagyok. Semmit nem ír ki hogy rossz lenne a jelszó vagy valami. csak úgy megy hogy kérek egy email-t a jelszóval. Aztán megnyitom a freemail-t. Belépek. Link. Új jelszó és akor csinálok új jelszót és akkor automatán belép. Mostmár nagyon idegesít segítsetek! ha valaki tudja.

Legjobb válasz: Próbáld meg a gyorsítótárat törölni.

Próbáld meg a gyorsítótárat törölni.
Valszeg be van csak hülyülve..nálam is elõfordul.
Szerintem telepítsd újra. De lehet h a netkapcsolat miatt csinálja ezt.. mikor Wifim volt nekem is volt ilyen. Vagy használj másik böngészõt. Egyszerû ez (:
Egyetértek az elöttem szólokkal.Nekem is szokott ilyet(mert én mindig mozillát használok)csak nekem az iwiw-nél.
Ugyanúgy kell megadnod az e-mail címedet, ahogy regisztrációkor is. Te kezdõ nagybetûvel regisztráltál, ezért belépéskor is nagybetûvel kezdd az e-mail címedet és akkor majd nem lesz ilyen gondod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az 5.-ik hozzászólónak, . Tényleg az volt a baj. :) :) Köszi nagyon. Megoldottad sok problémám :P
nyomj egy f11-et
Jobb egér pl. a kezdõlap ikon mellé. Menüsor szövegre kattints.
A kérdező hozzászólása: Ohh, köszi!Az elsõ változat bejött!:) KÖSZIKE!:D


Facebook oldalra lépésnél, ill. ért. Linkre katt-nál kidob a Mozilla, miért csinálja ezt? Köszönöm a segitő válaszolat. A Firefox nem tudja maradéktalanul helyreállítani ablakait és lapjait. Ezt általában egy nemrég megnyitott weboldal szokta okozni.

Legjobb válasz: két nappal korábban kamtam egy levelet a facebookon.. az ért linkre katt. bejött az oldal.. irtam a választ amikor kidobott és azóta egyáltalán nem tudom elõhozni.. de más oldalat is kidob azóta. Mit kellene tenni hogy megszünjön ez az állapot. Köszi a válaszolat !

A kérdező hozzászólása: két nappal korábban kamtam egy levelet a facebookon.. az ért linkre katt. bejött az oldal.. irtam a választ amikor kidobott és azóta egyáltalán nem tudom elõhozni.. de más oldalat is kidob azóta. Mit kellene tenni hogy megszünjön ez az állapot. Köszi a válaszolat !
Próbáld meg ujratelepiteni a mozzilát
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ megtettem, de nem oldotta meg a problémát. Elvittem számitástechnikus doktorhoz. :-)))

Nem tudom megnyitni google chromot de viszont a mozillával fel tudok menni a netre. Mi lehet a baj a chrom-al. Letöröltem utánna újra feltelepítettem de ugyan az mi lehet a baj?

Legjobb válasz: ne csak szedd le hanem törölj ki mindent ami hozzákapcsolódik, azthiszem az application data-ban van, és utána telepítsd újra, nekem így mûködött

ne csak szedd le hanem törölj ki mindent ami hozzákapcsolódik, azthiszem az application data-ban van, és utána telepítsd újra, nekem így mûködött
A kérdező hozzászólása: semi ugyan az megint The webpage at http://www.google.com/chrome/intl/en/welcome.html might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error. ezt írja ki mi lehet ez ???

Regisztráltam magamat az Origó hírekbe. Windows Internet Explorer böngészőben, betudok lépni a kommentbe. Mozilla Firefox böngészőbe, miért nem tudok a kommentbe belépni?

Legjobb válasz: 1. a Mozilla Firefox-ban le van tiltva a Javascript 2. az Origó hírportál, nem támogatja a Mozilla Firefox böngészõd jelenlegi verzióját, vagy ami még biztosabb, hogy "túl jó barátságban van", ne tán anyagilag is függ a Microfoss-tól, ezért ez a nagy I.Explorer támogatás!

1. a Mozilla Firefox-ban le van tiltva a Javascript 2. az Origó hírportál, nem támogatja a Mozilla Firefox böngészõd jelenlegi verzióját, vagy ami még biztosabb, hogy "túl jó barátságban van", ne tán anyagilag is függ a Microfoss-tól, ezért ez a nagy I.Explorer támogatás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, biztosan igazad van, miszerint "valami" miatt nem sikerül a kommentezés a Firefox-ban. Akkor nem is erõltetem tovább. Kérlek írjál nekem egy-két mondatot a (Javascvipt-rõl) légyszi!
Firefox - Beállítások http://postimage.org/image/envdbvsd7/

Nem tudom használni a mozillát, mert nagyon lassú! A gép alapjába véve elég gyors, csak a mozillával vannak bajok! Már letöröltem és tettem rá új mozillát és ez is ugyanolyan gyenge lassú. Mi mást tehetnék még?

Legjobb válasz: Szerintem tegyél fel másik böngészõt is,a Foxot igencsak elszúrták. Zabálja a memóriát.Amúgy takarító progi valamelyest segíthet,javaslom az ADVANCED SYSTEM CARE nevût.-Ingyenes,hatékony.

Szerintem tegyél fel másik böngészõt is, a Foxot igencsak elszúrták. Zabálja a memóriát.Amúgy takarító progi valamelyest segíthet, javaslom az ADVANCED SYSTEM CARE nevût.-Ingyenes, hatékony.
Probáld meg a Google Chrome-ot. Nekem bevált, egyszerû, gyors.

Mozilla Firefox 4. 0 Beta 7-ben hol vannak a kiegészítők? Az egyszerű Mozilla Firefoxban tudom, de ez új és nem tudok elmenni rajta, viszont azokat a mókás kis ikonokat szeretném alapértelmezettnek beállítani.

Legjobb válasz: Ugyanúgy eszközök/kiegészítõk alatt találod, rá lehet keresni dolgokra, de figyelmeztetlek, hogy sok minden nem kompatibilis vele, ami a régihez jó volt (azokat általában ki se dobja)

Ugyanúgy eszközök/kiegészítõk alatt találod, rá lehet keresni dolgokra, de figyelmeztetlek, hogy sok minden nem kompatibilis vele, ami a régihez jó volt (azokat általában ki se dobja)

Miutan megnyitom a mozillat, 2percenkent ugranak elo uj ablakok (az is mozilla), reklamoldalakkal. Nem csak mikor egy bizonyos oldalon vagyok, hanem mindig. Nagyon idegesito. Valaki meg tudja mondani, h ez mitol van es hogyan lehet megszuntetni?

peldaul gyakran elougrik :adserving. Cpxinteractive.com/st? Ad_type=iframe&ad_size=728x90§ion=671539 vagy a travians oldala es egyebek..

Legjobb válasz: Ez valami reklámprogram, kémprogram vagy trójai lehet. Töltsd le a Spyware Terminator vagy az AdAware nevû programot, ellenõriztesd vele végig a gépedet (lehetõleg csökkentett módban vagy boot-idejû kereséssel), tutira találni fog valamit. És lehetõleg minél hamarabb! Na és persze a Spyware Terminatort hagy fent ezután is, talán segít kcisit visszaszorítani a további fertõzéseket. Ezen kívül - ha még nem lenne - tegyél fel egy vírusirtót és egy valamire való tûzfalat is! És ezentúl ésszel netezz! Ne kattogass mindenhové; csak olyasmit telepíts, amirõl tudod, hogy mi; illetve msnen ne nyiss meg minden marhaságot csak azért, mert ismerõstõl jött. Pont így terjednek ezek a kártevõk.

Ez valami reklámprogram, kémprogram vagy trójai lehet. Töltsd le a Spyware Terminator vagy az AdAware nevû programot, ellenõriztesd vele végig a gépedet (lehetõleg csökkentett módban vagy boot-idejû kereséssel), tutira találni fog valamit. És lehetõleg minél hamarabb! Na és persze a Spyware Terminatort hagy fent ezután is, talán segít kcisit visszaszorítani a további fertõzéseket. Ezen kívül - ha még nem lenne - tegyél fel egy vírusirtót és egy valamire való tûzfalat is! És ezentúl ésszel netezz! Ne kattogass mindenhové; csak olyasmit telepíts, amirõl tudod, hogy mi; illetve msnen ne nyiss meg minden marhaságot csak azért, mert ismerõstõl jött. Pont így terjednek ezek a kártevõk.
Vírus?
Igen.A korábbi rendszer visszaállítási pontok törlõdnek.
A kérdező hozzászólása: es a rendszervisszaallitas eseten torlodik valami rendszerfajl a geprol?
19:54-es! De igen az SP3 fontos, hogy telepítve legyen. Csak így érhetõ el a belsõ hibák kijavítása. Persze HA! nem jogtiszta a Win akkor nem ér a nevem.
Az SP3 feltelepítése annyira nem életbevágóan fontos, ellenben az, hogy ne rendszergazdai fiókból netezz, az igen. Hozz létre egy korlátozott fiókot, és a rendszergazdát csak akkor használd, ha feltétlenül szükséges. (Ha meg valaminek az indításához rendeszergazda jog kell, akkor az ikonján jobb kattintás, futtatás más hitelesítõ adatokkal, és ott futtathatod rendszergazdaként.) És ahogy írták, összefér az Avast a Spyware Terminatorral, nekem is ez a kettõ van fent, no meg a ZoneAlarm tûzfal.
A kérdező hozzászólása: ees a winsp3-at hol lehet beallitani?:-S
A kérdező hozzászólása: kerlek, irjatok le, h kell csokkentett modban futtatni, vmint a rendszervisszaallitast kikapcsolni.. nem szeretnek tul bunkonak tunni, de tenyleg nem ertek ezekhez a dolgokhoz...:)
Igen. Összefér. De mindkettõt, csak csökkentett módban futtasd. Elõször pedig a rendszer visszaállítást kapcsold ki. És ami a legfontosabb! WinSP3 és nem rendszergazdai jogokkal netezni!
A kérdező hozzászólása: es a spyware terminator összefér az avasttal? koszonom a valaszokat
A kérdező hozzászólása: avast virusirtom van, ma vegigfuttattam, talalt virust, most a kovetkezo a kerdesem: miutan "karantenba" tettem a fertozott fajlokat, mit tegyek veluk? nem talaltam sehol egy leirast sem...
Mi akkor jártunk így, amikor a vezetékes egér és az infrás vevõje is be volt dugva, és ráesett egy magazin az infrás billentyûzetre, s nyomta! Talán beszorult a Windows gomb? Ott a Ctrl mellett! Vag ybármelyik másik? N gomb? Mertz a ctrl+n az új ablak
Helyesbítek! Csak akkor, ha kikapcsolod a rendszer visszaállítást. Egyébként meg készít a C:\-re, vagy ahol a win van egy újabb rendszer visszaállítási könyvtárat.
Bakker, telepítés elõtt, zárd be azt a nyomorult böngészõt
A kérdező hozzászólása: jah koszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!