Találatok a következő kifejezésre: A Mozilla nem (215 db)

A kérdező hozzászólása: de eddig jól mûködött a mozillán.tehát ráenged menni a fülekre de nem látni
Teljesen töröld a mozillát a programok közül, majd telepítsd újra.Nálam is elkezdett szórakozni múltkor és ez segített.Egy próbát megér.

A chrome és a mozilla nem képes a 4 gmail jelszavaimat megjegyezni.2öt megjegyzett, a többit nem ajánlja fel. Van megoldás?

Legjobb válasz: " A chrome és a mozilla nem képes ...." szemetek ezek,köpd le õket,mi az,hogy csak 2-öt képes megjegyezni,mikor neked 4 van,menjenek ezek a k.anyjukba-hát nem ? -de komolyra fordítva : veled sincs minden rendben,ha ilyen problémád van hogy 4-5-6 email címet használsz ,

" A chrome és a mozilla nem képes ...." szemetek ezek, köpd le õket, mi az, hogy csak 2-öt képes megjegyezni, mikor neked 4 van, menjenek ezek a k.anyjukba-hát nem ? -de komolyra fordítva : veled sincs minden rendben, ha ilyen problémád van hogy 4-5-6 email címet használsz ,
Használd a lastpass kiegészítõt, biztonságos és tárolja az összes jelszavad.


Se az Internet Explorer se a Mozilla nem nyitjameg a gmailt, miért?

Pár napja elromlott a tölt?m és csontra lemerült a laptopom. Most hogy van új tölt?m minden mük?dik,de a net a gmail.com-ot nem nyitja meg se a mozilla, se az explorer. mindig azt dobja fel, hogy a tanusítvány lejárt vagy nem jó. Tudna valaki segíteni?

Legjobb válasz: Firefoxban próbáld meg a Ctrl-Shift-Del megnyomása után törölni a gyorsítótárat, sütiket stb annyi napra visszemenõleg, amennyire szükséges. Hátha segít. :)

Firefoxban próbáld meg a Ctrl-Shift-Del megnyomása után törölni a gyorsítótárat, sütiket stb annyi napra visszemenõleg, amennyire szükséges. Hátha segít. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi próbálom is :)
A kérdező hozzászólása: Kipróbálta, de semmi sem történt, ugyanazt irja mint elõtte. esetleg vmi más tipp?
A kérdező hozzászólása: Ha a hülyeség fájna tuti, hogy ordítanék!!! :) ) Mindent lecsekkoltam csak a gép idejét nem. a dátum nem volt jól beállítva és így nem nyitota meg az oldalt mondván, hogy lejárt a tanusítvány. mikor lemerült a gépem minden elszállt. szóval lehet tanulni a hülyeségembõl. :D Azért köszönöm a segítséget!
Karbantartás van.

Mi a baja a Mozillának? Nem tudok belépni a gyakorikérdésekbe miután beírom az e-mailt és a jelszót..

Rányomok a bejelentkezésre aztán semmi. ugyanott vagyok. Semmit nem ír ki hogy rossz lenne a jelszó vagy valami. csak úgy megy hogy kérek egy email-t a jelszóval. Aztán megnyitom a freemail-t. Belépek. Link. Új jelszó és akor csinálok új jelszót és akkor automatán belép. Mostmár nagyon idegesít segítsetek! ha valaki tudja.

Legjobb válasz: Próbáld meg a gyorsítótárat törölni.

Próbáld meg a gyorsítótárat törölni.
Valszeg be van csak hülyülve..nálam is elõfordul.
Szerintem telepítsd újra. De lehet h a netkapcsolat miatt csinálja ezt.. mikor Wifim volt nekem is volt ilyen. Vagy használj másik böngészõt. Egyszerû ez (:
Egyetértek az elöttem szólokkal.Nekem is szokott ilyet(mert én mindig mozillát használok)csak nekem az iwiw-nél.
Ugyanúgy kell megadnod az e-mail címedet, ahogy regisztrációkor is. Te kezdõ nagybetûvel regisztráltál, ezért belépéskor is nagybetûvel kezdd az e-mail címedet és akkor majd nem lesz ilyen gondod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az 5.-ik hozzászólónak, . Tényleg az volt a baj. :) :) Köszi nagyon. Megoldottad sok problémám :P

Benyomtam vmi gombot és kisebb lett a képernyőnk! De csak az Internet Explorer. A Mozilla nem. Mit kell tennem?

Laptopunk van!

Legjobb válasz: Húzd szét az egérrel a kép széleit. Ráviszed a szélsõ vonalra a kurzort, és ahol megváltozik, ott a bal gombot nyomva tartod, és húzod kifelé. Próbálgasd, majd rájössz.

Húzd szét az egérrel a kép széleit. Ráviszed a szélsõ vonalra a kurzort, és ahol megváltozik, ott a bal gombot nyomva tartod, és húzod kifelé. Próbálgasd, majd rájössz.
Másik megoldás, duplán kattintasz az explorer fejlécére, vagy fent ahol az x, négyszög és vízszintes vonal van, a négyszögre kattintasz.

Fiam betelepitett valamit (yahoo messenger ujabb valtozata) de nekem nem tetszik, mert most mar ha be akarok menni a Mozillaba, nem nyitja hanem a yahoo keresoje jelenik meg. Hogy allithanak mindent vissza? Kezdo vagyok. Segitseg!

Legjobb válasz: Ha jól értem a kérdésedet , akkor ha megnyitod a böngészõt akkor megváltozott a kezdõlapod.Ha ez a probléma akkor , --Eszközök(felül ) ---Beállítások--Fõlap--Kezdõlap--Itt beírod azt az oldal címét ami ezelõtt volt a kezdõlapod és nyomsz egy OK-t.

Ha jól értem a kérdésedet , akkor ha megnyitod a böngészõt akkor megváltozott a kezdõlapod.Ha ez a probléma akkor , --Eszközök(felül ) ---Beállítások--Fõlap--Kezdõlap--Itt beírod azt az oldal címét ami ezelõtt volt a kezdõlapod és nyomsz egy OK-t.

Nem tudom használni a mozillát, mert nagyon lassú! A gép alapjába véve elég gyors, csak a mozillával vannak bajok! Már letöröltem és tettem rá új mozillát és ez is ugyanolyan gyenge lassú. Mi mást tehetnék még?

Legjobb válasz: Szerintem tegyél fel másik böngészõt is,a Foxot igencsak elszúrták. Zabálja a memóriát.Amúgy takarító progi valamelyest segíthet,javaslom az ADVANCED SYSTEM CARE nevût.-Ingyenes,hatékony.

Szerintem tegyél fel másik böngészõt is, a Foxot igencsak elszúrták. Zabálja a memóriát.Amúgy takarító progi valamelyest segíthet, javaslom az ADVANCED SYSTEM CARE nevût.-Ingyenes, hatékony.
Probáld meg a Google Chrome-ot. Nekem bevált, egyszerû, gyors.

Miért nem megy a Mozilla böngészõ?

A leptopra tettem fel ugy 6 honapja és vagy 1 honapja nem akarja sehogy megnyitni a programot. Most a Chrome-ot használom. Vajon miért nem megy ? Telepitettem másikat és az se megy.

Legjobb válasz: töröld a mozilla-t majd tlepítsd újra. amúgy hogy hogy nem megy? hibaüzenetet ír ki vagy mi?

töröld a mozilla-t majd tlepítsd újra. amúgy hogy hogy nem megy? hibaüzenetet ír ki vagy mi?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!