Találatok a következő kifejezésre: A Mozilla hova (12 db)

A mozilla menti máshova is az előzményeket? Ha igen akkor hova?

El?re is kösz a segítséget!

Legjobb válasz: mi az hogy 'máshova is'?? c:\documents and settings\felhasználónév\local settings\application data\mozilla\firefox\profiles ide menti

mi az hogy 'máshova is'?? c:\documents and settings\felhasználónév\local settings\application data\mozilla\firefox\profiles ide menti
A kérdező hozzászólása: ezt már láttam máshol is leírva! de azért köszi! amúgy meg nekem nincs olyan mappám h documents and settings! az lehet?? windows 7-et használok!

Hova menti a Mozilla Firefox a könyvjelzőkbe mentett hivatkozásokat?

Legjobb válasz: Ide: %AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles\<blablabla>\bookmar ks.html

Ide: %AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles\<blablabla>\bookmarks.html

A Mozilla Firefox hova tárolja el a megtekintett oldalakat, milyen mappába?

Ki akarom törölni ezeket az adatokat. Az Internet Explorernél tudom hogyan kell csinálni, de itthon a Mozilla van telepítve. Légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: Mozillát be lehet állítani úgy, hogy kilépéskor töröljön bizonyos dolgokat. Itt találod meg: Eszközök - Beállítások - Személyes beállítások - Beállítások itt kiválaszthatod, hogy miket töröljön ki.

Mozillát be lehet állítani úgy, hogy kilépéskor töröljön bizonyos dolgokat. Itt találod meg: Eszközök - Beállítások - Személyes beállítások - Beállítások itt kiválaszthatod, hogy miket töröljön ki.
bocs így talûlod meg: Eszközök - Adatvédelem - Személyes beállítások - Beállítások
M. Firefox 2.0.0.14. verzió. 1. Eszközök 2. Személyes adatok törlése.


C:\Documents and Settings\*felhasználónév*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
Könyvjelzõk->Könyvjelzõk kezelése->Importálás és Mentés->Mentés... A lementett file-t átmásolod a másik gépre vagy ahova tetszik és importálod: Könyvjelzõk->Könyvjelzõk kezelése->Importálás és Mentés->Visszaállítás->Tallózás...
MozBackup

Hova menti le a Mozilla azokat a fájlokat, amelyeket csak részben töltött le?

Letöltöttem egy filmet kb. félig,és ki kéne törölnöm ahhoz,hogy az egészet újra letöltsem.De fogalmam sincs hova rakja.A teljes fájlt Dokumentumon-Letöltésekbe rakja.Akkor a részben letöltöttet?Köszönöm.

Legjobb válasz: ahova mentetted amikor le akarsz tölteni valamit akk elõtte mindig bejön 1ablak és ott kiválasztod h hova mentse

ahova mentetted amikor le akarsz tölteni valamit akk elõtte mindig bejön 1ablak és ott kiválasztod h hova mentse
A kérdező hozzászólása: Szia, tudom, de oda nem tette be.Kb.a felét letöltöttem, de ott nincs.
Win_XP Intézõ > Eszközök menü, Mappa beállításai..., Nézet fül, Speciális beállítások, Fájlok és mappák: A rendszermappák tartalmának megjelenítése és a Rejtett fájlok és mappák megjelenítését bejelölni!!, majd... C:\Document and Settings > (felhasználó neved...) >Local Settigs > TEMP mappába keresgélj
A Firefox címsorba beírjuk, hogy about:config és a pirossal bekeretezett mappában vannak az ideiglenesen letöltöttek. http://lh5.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/TDX_sz_8XlI/AAAAAAAACF4/DT..
És hova rakja azokat a fájlokat amiket visszaállitok? accessibility.blockautorefresh;false ilyenekt dob ki!

Hogyan lehet azt beállítani a Mozilla Firefox-ban, hogy ha pl. : egy sima képet letöltesz, az hova kerüljön, a Firefox hova töltse le?

Azért mert a C meghajtó megtelt, de a D meghajtón sok hely van, hogyan állíthatom be, hogy a letöltött fájl hova menjen?

Legjobb válasz: Nincs eldugva. Eszközök>Beállítások>Fõlap>Tallózás

Nincs eldugva. Eszközök>Beállítások>Fõlap>Tallózás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Könyvjelzõk menü Ctrl+D (oldal hozzáadása)
Amúgy mit szeretnél mert a kérdésedbõl ez nem egészen érthetõ .

A Mozilla Thunderbirdön megjelennek a leveleim, Elolvasom, és utána azonnal eltûnnek, vajon hová?

Amikor odakattintok jelzi, (vagy nem) hogy üzeneteim vannak. Egyenként rákattintok, megjelenik az üzenet, de amint elolvastam, vagy odébb állok eggyel, azonnal a nyoma veszik! Mintha ott sem lett volna! Valami beállítási hiba lehet, mert az összes rubrikám üres?

Hova menti a Mozilla firefox a könyvjelzőket?

Újra szeretném telepíteni a gépem,de elég sok oldalt mentettem a könyvjelz?be,amit most szeretnék kiírni cd-re,hogy meglegyen.

Legjobb válasz: Igen, de fontos hogy ugyanoda rakjad vissza!

Igen, de fontos hogy ugyanoda rakjad vissza!
Hát én nem így csinálnám , van erre sokkal egyszerübb módszer is. https://docs.google.com/View?id=dwd7hvt_379f6wg4qgw
Másolgatni egyszerûbb, és minden ebben a mappában van benn, tehát ha visszaállítod, teljesen ugyan az lesz mint elõtte.
Sztem meg MozBackuppal könnyebb. Kiválaszthatod mi kell, és egyetlen fájlba menti a dolgokat, aztán arról vissza is teszi neked. Akkor is hasznos, ha több Mozilla profilt használsz!
c:\Documents and Settings\*GÉP NEVE*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ Itt lesz egy mappa, ezt kell egyedül lementeni meg a profiles.ini-t, hogy késõbb tudja a mappa nevét.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! Akkor ha ezt kiírom CD-re, majd mikor újra lett telepítve visszamásolom, akkor ugyan úgy meglesz az összes kedvencek oldal?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi! :)
MozBackup nevû ingyenes kicsi progi! Elmenthetsz vele mindent a firefoxodból. Beállításokat, jelszavakat, könyvjelzõket, cookiekat, amit csak akarsz. Aztán vissza is tudod állítani vele egy gombnyomással. Én ezt használom, naggyon egyszerû használni. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!