Találatok a következő kifejezésre: A Mozilla 3 (18 db)

Hogy tudom beállítani a Mozilla 3-nál az URL címsort hogy megjegyezze a címeket?

Mozilla Firefox 3.6.13-at használok eddig Mozilla 2-t használtam. Az lenne a kérdésem hogy lehet beállítani az url cím beírót hogy megjegyezze az webcímeket.

Legjobb válasz: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/save-to-read/has.. pl.ezt!Letöltöd a kiegészítõt,a címsorba kapsz egy kis "+" jelet.,a címsor mellé meg egy "save to read" gombot.Ha kell egy oldalklikk a "+"-re,ha elõ akarod hívni klikk a "save to read" gombra. Egyébként meg a címsor végén lévõ lefelé mutató kis háromszög nyitja a címsort!

https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/save-to-read/has.. pl.ezt!Letöltöd a kiegészítõt, a címsorba kapsz egy kis "+" jelet., a címsor mellé meg egy "save to read" gombot.Ha kell egy oldalklikk a "+"-re, ha elõ akarod hívni klikk a "save to read" gombra. Egyébként meg a címsor végén lévõ lefelé mutató kis háromszög nyitja a címsort!
A kérdező hozzászólása: amit adtál linket az nem jó mert azt írja ki hogy "nem találjuk amit keres"

Hogyan lehet a Mozilla 3.6-ból a Messenger Live Toolbart eltűntetni?

Eléggé zavar, és köszi érte (:

Legjobb válasz: Eszközök/Kiegészítõk között van? Onnan lehet törölni.

Eszközök/Kiegészítõk között van? Onnan lehet törölni.

Hogyan tudom beállítani a Mozilla 3-nál azt hogy az oldalkeresőben megjegyezze az én általam már használt oldalakat és amit automatikusan ad azt végleg ki tudjam törölni, mert azok nekem nem kellenek?

Legjobb válasz: ha te most a könyvjelzõkre gondolsz akkor a Ctrl+D bill kombinációval tudsz felvenni könyvjelzõket(oldalakat).Törölni meg: jobb klikk rá és Törlés nemtom erre-e gondoltál

ha te most a könyvjelzõkre gondolsz akkor a Ctrl+D bill kombinációval tudsz felvenni könyvjelzõket(oldalakat).Törölni meg: jobb klikk rá és Törlés nemtom erre-e gondoltál
A kérdező hozzászólása: Nem erre! Hanem ahova az oldal nevét írjuk be, ott! Van olyan böngészõ, illetve a régebbi Mozilla is ilyen volt, hogy megjegyezte a legutóbb látogatott kb. 10 oldalnevet.


Nem veszik észre? ! Adathalász támadás a Gmail belépőoldalán, kizárólag a Mozilla Firefox 3.6.3-ban jelenik meg.

Ez jelenik meg a Belép?oldalon, a Felhasználónév és a jelszó között: "ex: [email protected]". A Mozilla Firefox kiegészít?je, a NoScript szerint ez káros XSS (Javascript) kód. És nem tesznek semmit ellene.

Legjobb válasz: ez [email protected]ág. nem káros. régebben is volt ilyen. az ex/example azt jelenti h PÉLDA. a gugliba már nem gmail-es címmel is be lehet jelentkezni, mint youtube-ba, msn-re. pl a google felhasználóm: [email protected] amúgy meg szted egy ilyen nagy cég nem venné észre? a mozilla kiegészítõk meg kiegészítõk (nem garanált eredmény) plusz a firefox utálja a google-t mert a chrome túl jól sikerült:)

ez [email protected]ág. nem káros. régebben is volt ilyen. az ex/example azt jelenti h PÉLDA. a gugliba már nem gmail-es címmel is be lehet jelentkezni, mint youtube-ba, msn-re. pl a google felhasználóm: [email protected] amúgy meg szted egy ilyen nagy cég nem venné észre? a mozilla kiegészítõk meg kiegészítõk (nem garanált eredmény) plusz a firefox utálja a google-t mert a chrome túl jól sikerült:)
A kérdező hozzászólása: Akkor mi a fene baja van vele a NoScriptnek? Letiltotta.
Valszeg, az, hogy a NoScript, mint a nevében is benne van, mindent tilt, amit potenciálisan veszélyesnek tart. Nem egy szofisztikált víruskeresõ. Arra jó, hogy ismeretlen oldalakon garantáltan ne jöjjön be semmi. Neked kell tudni, melyik oldalakban bízol meg.

A Mozilla Firefox 3. 0-hoz milyen Winamp toolbar kell, és honnan tudom azt letölteni?

Legjobb válasz: azért "kell" a böngészõhöz, mert onnan is irányítható pl a hangerõ, hogy ugorjon a következõ trackre.... amúgy ne winamp toolbart használj, hanem Foxy Tunes-t, nekem a 3.0.4. fut a gépen és tökéletesen kezeli winampot, winfos media playert, real playert, yahoo music playert meg még egy csomót... https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/219 oldalról hozzáadhatod a böngészõdhöz

azért "kell" a böngészõhöz, mert onnan is irányítható pl a hangerõ, hogy ugorjon a következõ trackre.... amúgy ne winamp toolbart használj, hanem Foxy Tunes-t, nekem a 3.0.4. fut a gépen és tökéletesen kezeli winampot, winfos media playert, real playert, yahoo music playert meg még egy csomót... https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/219 oldalról hozzáadhatod a böngészõdhöz
firefoxhoz minek winamp toolbar? ilyenrõl még nem is hallottam... max. live messengeresrõl, hogy kiírja hogy mit mennyi ideje hallgatsz

A Mozilla most frissítette magát, és ez most a 3. 0.1. -es verzió. Hol találok rá új témákat?

A honlapról(www.firefox.hu)nem tudta telepíteni, amelyiket kiválasztottam. Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni! :S

Legjobb válasz: addons.mozilla.org

addons.mozilla.org
Elég kevés új téma van még hozzá, nekem is hiányzik a régi :S
A kérdező hozzászólása: 3.0.1*
A kérdező hozzászólása: Ooh, köszi szépen!

Bedöglött a Mozilla Firefox 3.0.3, milyen jó böngészőt használhatnék helyette?

És ha igen honnan tölthetném le,a nemtudom még mit.... :DD Köszi mindenkinek.

Legjobb válasz: Próbáld ki az Operát: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/opera-v9-60-magyar--NL1.. -falcon-

Nem bántottál meg egyáltalán.Én egy percig sem vitatom, hogy az opera nagyszerû webböngészõ.Ehhez kétség sem fér.A firefox alapból nem tud ugyanannyit, viszont a letölthetõ kiegészítõkkel tökéletesen testreszabható.Minden operás funkciónak van firefoxos add-onja.Sokszor jobb.A Mozillánál úgy gondolják, hogy csak arra tudd használni amire akarod.De hát, aki az operát szereti jobban, az nyugodtan használhatja azt is.Töéletesen megfelel az is, de szerintem a róka jobb.De ez az én véleményem.Sokak szerint biztos az opera jobb.Kinek a pap, kinek a papné:)
Google Chrome-ot nem ajánlom. Egyrészt, az egész olyan kis sovány és üres, az még oké is lenne, de a pár óra használat alatt annyiszor kifagyott hogy többet néztem a task managert mint a webböngészõt :) Még kezdeti stádiumban van, eléggé.
Semmit.A firefox a legjobb böngészõ.Az opera is kétség kívül nagyon jó, de valahogy nem az igazi.A chrome jó lehet majd, de nemrég csinálták, úgyhogy még gyerekcipõben jár.Ha semmiképp sem megy a róka, akkor szedd le, aztán telepítsd újra.Szerintem:)
Véleményem szerint az Opera a legjobb böngészõ odakünn. Nézz utána a feature-jeinek. Ha csak a felét kihasználod azoknak a lehetõségeknek amiket nyújt már szuperkényelmesen, szupergyorsan böngészhetsz :) Nem akarok megbántani egy FF-est sem, de szerintem jobban fogod szeretni a FireFoxnál ^^
Google Chrome
Nekem is Firefox, Opera a sorrend, de ha nem bízol a Chrome-ban ott van a Safari is. Firefoxban pedig ha nem segít az újratelepítés próbáld ki a 2.10envalahány-at (legújabb), vagy a Mozilla, esetleg a Szoftverbázis archivumából a korábbi 3.0.2-es variánst. Ha egyik se jön be, akkor itt: "http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/bongeszo.. biztosan kapsz valami megfelelõt. Egy tanácsom van Internet Explorert NE HASZNÁLJ, mert a Microsofthoz híven sok minden nem megy benne, és hemzseg a hibáktól és a biztonsági részekrõl, amelyek többször hónapokig (vagy soha) nem kerülnek javításra.

Figyu valaki megmondaná azt hogy honan lehet letölteni a mozilla firefox 3.6.18-ast magyar változatban létszi?

Legjobb válasz: Figyu használd a googlet, azért találták ki! http://lmgtfy.com/?q=firefox+3.6.18+magyar

Figyu használd a googlet, azért találták ki! http://lmgtfy.com/?q=firefox+3.6.18+magyar
létszi, az vagy, sokeszû
Hú, de kemény itt mindenki, elsõ találat az ami magyar lenne és ez a verzió (3.6.18) de az a link meg már nem él...
jah és amúgy itt megtalálható ez a verzió és magyarul: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/mozilla_firefox_v3.6hu...

Frissítettem az Adobe flash player (11.3) Valahányszor a Mozillán elindítom a Youtube-ot a zene akadozni kezd, ha megállítom a kép egy jó 2-3 másodpercig megy tovább. Másik böngészőt választottam, de 2 napja itt is akadozik minden. Mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Még egy probléma ... Nem tudom hova töltötte le Az adobe flash-t amikor újratelepítettem , néztem a Total Commander/Program Files/Adobe de itt csak az Adobe Reader X van ... tényleg mindenhol összekerestem de nem kapom a flash file-t... így hiába , nem tudok másat letölteni.

A kérdező hozzászólása: Még egy probléma ... Nem tudom hova töltötte le Az adobe flash-t amikor újratelepítettem , néztem a Total Commander/Program Files/Adobe de itt csak az Adobe Reader X van ... tényleg mindenhol összekerestem de nem kapom a flash file-t... így hiába , nem tudok másat letölteni.
Nekemis ilyen volt. Most 11.2 van fent megint és minden jó.
> Mit lehetne tenni? Tegyél fel egy régebbi Flash Player-t. http://www.oldapps.com/flash_player.php
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!