Találatok a következő kifejezésre: A More folyamatosan szedhetem (1 db)

A More Milk-et folyamatosan szedhetem?

Mert a homeos bogyókról azt olvasom itt, h ha tovább szedték, akkor apasztotta a tejet. Én 80kg felett vagyok, akkor napi 3x2-t szedhetem addig, míg el nem fogy a doboz?

Legjobb válasz: NYugodtan szedheted. A homeós bogyók alacson potenciában tejserkentõ hatásúak, magas potenciában apasztó hatásúak. Az alaphelyzet hogy addig kell szedni amíg szükséges. Ha elég a tej akkor abba lehet hagyni a homeos bogyók szedését, ha csökken a tej akkor lehet tovább szedni. Hamis információ hogy a tartós szedésüktõl apad a tej!!!! Sokat kell szoptatni! Én az elsõ hónapban szedtem a More milket 2 dobozzal és nagyon jó volt, azóta boldogan szoptatok, a kisfiam 3.5 hónapos.

NYugodtan szedheted. A homeós bogyók alacson potenciában tejserkentõ hatásúak, magas potenciában apasztó hatásúak. Az alaphelyzet hogy addig kell szedni amíg szükséges. Ha elég a tej akkor abba lehet hagyni a homeos bogyók szedését, ha csökken a tej akkor lehet tovább szedni. Hamis információ hogy a tartós szedésüktõl apad a tej!!!! Sokat kell szoptatni! Én az elsõ hónapban szedtem a More milket 2 dobozzal és nagyon jó volt, azóta boldogan szoptatok, a kisfiam 3.5 hónapos.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Virslit ehet a szoptatós anya?

Napi fél kiló virslit ehet a szoptatós anya??? Eléggé imádom a virslit. :) Nem árt a babának?

3

3oránkénti szoptatás, de honnan számolva? A szoptatás befejezésétől kell "számolni" a 3orát vvagy mikor elkezdem szoptatni?

pl ha 7kor elkezdek szoptatnni,fél 8ig akkor a következő 10kor kezdődjön vagy fél 11or?

13

Ha most pont annyi tejem termelődik, amennyi a babámnak kell, tudok még annyit szaporítani, hogy tejleadó lehessek?

3

Melyik tápszer válhat még be?

Kislányom anyatejes és mellette kap pótlás is. Eddig a beba ha start prot kapta,de ez nagyon drága jelenleg nekünk. Ebben a hónapban most spórolnunk kell. Melyik tápszert vehetném neki ez helyett ami picit olcsóbb. A válaszokat előre is köszönöm.

3

Szoptatás alatt pikkelysömör kezelése szteroidos szerrel?

Kiskorom óta van pikkelysömör a fejemen. Terhesség előtt már nagyon rossz volt a helyzet. De amikor terhes lettem, majdnem teljesen elmúlt egyik napról a másikra. A terhesség folyamán kicsit terjedt az a pár pici folt, de szülés után rohamosan növekedett. Azóta nagyon viszked, már véresrze kaparom. Voltam bőrgyógyásznál, aki Diprosalic oldatot és Clobex sampont írt fel. Mind a kettő erős szteroid. Mondtam, hogy szoptatok, de azt mondta ez nem tabletta, csak külső szer. Nem lehet baja a babának. De én aggódom! Nem merem használni, mert en úgy tudtam eddig, hogy ez felszívódik a szervezetbe. De valamit kezdeni kellene vele, mert elég elviselhetetlen. Volt valaki ilyen helyzetben? Tényleg használhatom, vagy inkább nem?

9

Szoptatás alatt menszi kérdés. Akinek beállt a havivérzése, volt olyan, hogy egy idomulva késett vagy hamarabb jött?

7

Kolosztrum lehet vagy mi?

4 hónapja nem szoptatok. Amikor megnyomom a cicim, akkor sárgás, nagyon sűrű és zsíros tej jön belőle. Ez most megint kolosztrum vagy ez azért van, mert apad el? Illetve mikor fog teljesen elapadni a tejem?

2

Két napja megharapott a babám. Egyre jobban fáj, mit lehet tenni?

8

úgy ennék diós rétest? Szabad? Nem okoz hasfájást? 7 hetes a manom

2

Akik nem szoptattak: milyen tejapasztó gyógyszert kaptatok a dokitól? Mennyi idő alatt hatott? Volt valamilyen mellékhatása?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!