Találatok a következő kifejezésre: A Microsoft ha (127 db)

Ha külföldön veszek egy Xbox 360-at, majd meghibásodik, a Microsoft beveszi itt, Magyarországon garanciába?

Legjobb válasz: elvileg igen...hát microsoft....ha megveszel egy samsung porszívót és elromlik akkor vissza ki kell küldeni keletre?.....nem , hogyha garanciás akkor azt a samsung nárkaszervízbe javítják vagy cserélik ki......amúgy csa nem azért ott akarod venni mert olcsóbb?

elvileg igen...hát microsoft....ha megveszel egy samsung porszívót és elromlik akkor vissza ki kell küldeni keletre?.....nem , hogyha garanciás akkor azt a samsung nárkaszervízbe javítják vagy cserélik ki......amúgy csa nem azért ott akarod venni mert olcsóbb?

Kiadták már magyarul a Microsoft Office 2010-et? és ha igen eseteleg egy linket lécci ahonnan le tom szedni.

Legjobb válasz: És ha ezt leszedném akkor egy seriál koddal lehet ful verziós? http://www.microsoft.com/hun/office2010/

A kérdező hozzászólása: És ha ezt leszedném akkor egy seriál koddal lehet ful verziós? http://www.microsoft.com/hun/office2010/

Mit jelent ha a Microsoft Office megkérdezi kilépés előtt, hogy akarom-e, hogy más alkalmazások számára elérhető maradjon?

Eddig mindig nemet nyomtam és nem is érdekelt a dolog, de most véletlenül leokéztam. Nem tudom, hogy mit jelent, de nem szeretném ha a háttérben futna valami amire semmi szükségem. Amikor újból beléptem és ki akartam lépni, akkor már nem kínálta fel ezt az opciót. Vissza lehet valahogy csinálni? Tudom, hogy hülyeség, de zavar a dolog.

Legjobb válasz: Microsoft Office Word.

A kérdező hozzászólása: Microsoft Office Word.
Szia. Semmi problémát nem csináltál vele. Akkor szokta megkérdezni a fenti kérdést, ha valamit a vágólapra helyeztél (általában képnél vagy egy nagyobb mennyiségû szöveg vágólapra helyezése után teszi fel a kérdést). Ha igennel válaszolsz akkor a vágólapra helyezett "anyagot" CTRL+V gomb segitségével a wordból való kilépés után még fel tudod használni (pl. excelben), ha nemet valaszolsz akkor kilépéskor a word törli a vágólap tartalmát. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszi


A kérdező hozzászólása: gmail-om van
imap és pop3 a mostanában használatos lehetõség. Különbségei, ami alapján dönthetsz: http://gyumolcstarhely.hu/tudasbazis/e_mail_imap_pop3 Ha magától nem állítja be, akkor az adatai: pop3: bejövõ: popgooglemail.com Port 995. Kapcsolat biztonsága: SSL/TLS kimenõ: smtp.googlemail.com Port 465. Kapcsolat biztonsága: SSL/TLS imap: bejövõ: imap.gmail.com Port: 993 Use SSL: Yes kimenõ: smtp.gmail.com Use Authentication: Yes Use SSL: Yes Port: 465 or 587
Mindenképpen az IMAP-ot érdemes használni. Fõleg, hogy a gmail bõven ad tárhelyet.

A microsoft wordba van olyan h az oldalszamot a lap aljara irja es ha igen hol kell beallitani?

Legjobb válasz: http://office.microsoft.com/hu-hu/word-help/oldalszamok-besz..

2007-esben: Beszúrás -> Oldalszám -> Oldal alján -> Ott választhatsz, de a leggyakrabban használt a 2. (billentyûkombinációkkal: Alt+e+ns+a (nem kell egyszerre lenyomni))
A kérdező hozzászólása: koszi szepen!

Ha használom a Microsoft pont generálót Xbox 360-hoz akkor bannolhatnak?

Legjobb válasz: Nem vagyok Xbox-tulajdonos, de mivel a Microsoft-pontok úgy tudom pénzért kaphatóak, ezért biztosan súlyos következményei lennének egy ilyen program használatának. Talán még pert is akaszthatnak a nyakadba, de ebben (szerencsére) nincs sok tapasztalatom.

Nem vagyok Xbox-tulajdonos, de mivel a Microsoft-pontok úgy tudom pénzért kaphatóak, ezért biztosan súlyos következményei lennének egy ilyen program használatának. Talán még pert is akaszthatnak a nyakadba, de ebben (szerencsére) nincs sok tapasztalatom.

Ha fent van a gépen a Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable, akkor letörölhetem a Microsoft Visual C 2005 Redistributable-t?

Legjobb válasz: ne töröld le, van olyan program amelyiknek a 2005ös, van amelyiknek a 2008as kell, nélkülük nem fog az a program mûködni

ne töröld le, van olyan program amelyiknek a 2005ös, van amelyiknek a 2008as kell, nélkülük nem fog az a program mûködni

Te mit tennél, ha csődbe menne a Microsoft?

Én sztem kiugranék az ablakon (földszinten lakom), nem bírnám tovább. :( Ha meg belegondolunk abba, hogy mi lenne ha leállna a Facebook... jajj ne, elképzelni is rossz :(

Legjobb válasz: Soha nem menne csõdbe. De ha mégis, akkor tutira biztos, hogy Linuxot akkor se használnék.

Soha nem menne csõdbe. De ha mégis, akkor tutira biztos, hogy Linuxot akkor se használnék.
Mi köze a facebooknak a microsofthoz?
Semmi köze a microsoftnak a fészbúkhoz. Egyik egy szoftver szolgáltató a másik meg egy weboldal.
A kérdező hozzászólása: Nincsen, csak hangosan levázoltam a rémálmomat... Am. ez a humor kategória ha nem tûnt vna fel...
Örülnék hogy nincs internet explorer.
Dobnák utánunk a windows-t. Nahát...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!