Találatok a következő kifejezésre: A Meliane mellett (2 db)

A Meliane fogamzásgátló mellett lehet fogyni?

Az túlzás hogy meger?ltetném magam, de azért pár kilót már igazán leadhattam volna:S

Legjobb válasz: Szia! En is melianet szedek. De ennem fogytam tole, sõt hiztam is tole.:( De nem akarlak elszomoritani, ez lehet egyén függõ.

Szia! En is melianet szedek. De ennem fogytam tole, sõt hiztam is tole.:( De nem akarlak elszomoritani, ez lehet egyén függõ.
Szia, én nem is fogytam, de nem is híztam tõle.
A kérdező hozzászólása: Én nem a Melianetól akarok fogyni, hanem a Meliane mellett:S Csak félek h ez nem fog menni. Jah és Köszi a választ:) )))
persze, hogy lehet! kevesebb étel, több mozgás segíthet, ha nincs semmilyen szervi bajod. ha nem megy, érdemes elmenni a háziorvosodhoz, õ elküld kivizsgálásokra, dietetikushoz(õ összeállít étrendet stb)
A barátnõm is Melanie-t szed, és hát nem fogyott tõle, mert nem nagyon van hova :D de nem is hízott. Szerintem sportolás a kulcsa mindennek!! Mozgás nélkül nem megy, ha koplalsz, akkor csak az izomzatodat veszíted el, a zsír nagyrésze megmarad, és az izom tesz formássá. Nekem ez a véleményem.

Cerazette mellett akkor bármikor elkezdhetem szedni a melianet? Részletek lent.

Ha korábban kizárólag progesztogént tartalmazó készítményt

Legjobb válasz: Igen jól gondolod,Cerazette után simán lehet folytatni a Meliane-t,menstuáció majd az egy adag után jelentkezik.Addig pecsétlõ vérzés elõfordulhat,védekezni pedig min.az elsõ 7 szem alatt kell.Én is most vagyok ebben a fázisban!

Igen jól gondolod, Cerazette után simán lehet folytatni a Meliane-t, menstuáció majd az egy adag után jelentkezik.Addig pecsétlõ vérzés elõfordulhat, védekezni pedig min.az elsõ 7 szem alatt kell.Én is most vagyok ebben a fázisban!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!