Találatok a következő kifejezésre: A Medilab negatív, a (5 db)

A medilab teszt tényleg olyan megbízhatalan mint ahogy mondják és ha igen milyen értelemben téved a negatívban vagy a pozitívban?

Legjobb válasz: Nekem is múlt héten volt téves pozitív... :( Maria Momed tesztet se vegyetek...3 teszt volt halvány pozitív,utána meg Gabriel negatív...Szerintem a Gabriel és a HCG a legmegbízhatóbb.. Mind a kettõ kimutatta a terhességet,meg a negatív eredményt is pontosan!

Nekem is múlt héten volt téves pozitív... :( Maria Momed tesztet se vegyetek...3 teszt volt halvány pozitív, utána meg Gabriel negatív...Szerintem a Gabriel és a HCG a legmegbízhatóbb.. Mind a kettõ kimutatta a terhességet, meg a negatív eredményt is pontosan!
Én úgy tudom, h pozitívban, azaz mutat téves pozitívat. :(
nekem 2db téves pozitívom volt..

A Medilab teszt negatív, a Gravi-hcg pozitív. Melyik a megbízhatóbb?

sziasztok!

Legjobb válasz: Most akkor megjött vagy még késik?? Nekem gyanus az az egy pozitiv? reggeli vizelettel csináltátok? Ha biztosra akartok menni, menjen el a barátnõd a dokihoz, de most akkor hány napja késik?

Most akkor megjött vagy még késik?? Nekem gyanus az az egy pozitiv? reggeli vizelettel csináltátok? Ha biztosra akartok menni, menjen el a barátnõd a dokihoz, de most akkor hány napja késik?
Én ezek láttán sûrgõsen elmennék dokihoz. Oké hogy kettõ negatív lett, de ha nem vagy terhes akkor mért mutatott volna pozitívat is. A másik meg hogy én is csináltam már ilyen tesztet és sztem nincs olyan hogy alig láthatóan pozitív.
Menejen el nõgyógyászhoz, õ kizárja a terhességet (szerintem tuti nem az) és ott már írathat is gyógyszert. Ezután nem kell aggódnotok.
A kérdező hozzászólása: ja még vmi nem szed semmilyen fogamzásgátlót
A kérdező hozzászólása: na akkor lépésrõl lépésre! Április elején voltunk együtt. Április 14.-én kellet volna megjönni a havijának késett 3rom napot. Megilyedtünk vettünk 1 medilab tesztet ami negatív lett. Na ez tök jó de biztosra akartunk menni ezért 8 nappal késõbb vagyis 23-24 én csináltunk még egy tesztet ez nagyon halványan mutatott pozitívat (ez is medilab volt). Ma vettünk egy másikfajtát (gravi-hcg) ami egyértelmûen negatív lett.
Úristen sok sikert!!! Elvileg ha rendesen szedte... De most akkor megjött neki végül, és csak 3 napot késett ugye? Csak azt nem értem, hogy a 3 közül 2 miért lett negatív és egy miért pozitív...magyarázza már el valaki...
Ha nem szed tablettát, akkor az a 3 nap késés ok, az bármitõl lehet, ha megjött és uolyan mint eddig, akkor nyugodjatok meg.
A kérdező hozzászólása: persze reggel csináltuk mindet
A kérdező hozzászólása: ja és nem érzi magát rosszul nincs hányingere meg ilyesmi
A kérdező hozzászólása: nem késett csak 3 napot
Jobb lesz ha a kisasszon elfárad dokihoz.Nem is a baba a fõ gond, mert megjött, így nem hiszem, hogy babás, hanem az a pozitív jobban zavar, ugyais petevezeték ciszta is okozhat pozitív tesztet, ami lehet oka a késésnek is, és akkor viszont jobb ha minél hamarabb orvos látja.(Tapasztalat!)

Medilab halvány pozitiv. Tényleg nem jó ez a teszt? Clearblue tegnap negativ volt.

Legjobb válasz: A legrosszabb amit vehettél! Nekem mindig téves halvány pozit mutatott a nemvárt napján is!

A legrosszabb amit vehettél! Nekem mindig téves halvány pozit mutatott a nemvárt napján is!
A kérdező hozzászólása: :-( Máskor nem veszek ilyet...
Én is a Medilab és a Clearblue teszteket használtam egyszerre. Medilab halvány pozitív lett, Clearblue negatív. Nem volt baba. Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy nálad sincs. Ha nem jön meg, 2-3nap múlva tesztelj újra egy másik fajta teszttel! Sok sikert! Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Tegnap óta. De úgy érzem már nem sokat fog késni...

Nekem késik 9 napja és csak a pocim szurkál meg hányingerem van de csak megszakítással csináltuk tegnap este is meg ma reggel is teszteltem medilab 2 vel és negatív lett mind a kettő lehet még h lesz baba?

Legjobb válasz: Jelentkezz be egy uh-ra, ha a teszt nem mutatja, az uh akkor is látja, ha ott van ..kb már látható ha tényleg 9napja késik, de pár nap múlva tesztelhetsz mégegyet,lehet baba, csak késõn volt pé-d.

Jelentkezz be egy uh-ra, ha a teszt nem mutatja, az uh akkor is látja, ha ott van ..kb már látható ha tényleg 9napja késik, de pár nap múlva tesztelhetsz mégegyet, lehet baba, csak késõn volt pé-d.

Kb. Egy hete teszteltem medilab teszttel, halványan, de pozitív lett. Ma pedig teszteltem lilyvel, de sajna nem vártam meg a holnap reggelt, így már a sokadik vizeletből csináltam, és negatív lett. Előtte sokat ittam. Akkor most melyiknek higyjek?

Nagyon szurkál már jó pár napja a hasam, hol itt, hol ott, néha kicsit görcsöl.

Legjobb válasz: Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?

Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?
szia. nem akarlak elkeseríteni de sajnos azt hallottam hogy a medilab sokszor mutat hamisan pozitívat, de attól neked még nem biztos hogy hazudott. ha ma sokat ittál elötte az befolyásolhatta, de szerintem az a biztos ha csinálsz holnap reggel elsõ vizeletbõl.amúgy mikor kéne megjönnie?lehet még korán teszteltél.sok sikert mejd írd ide mit teszteltél.
szia, sajnos nekem már volt poz. medilabom, baba meg sehol!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!