Találatok a következő kifejezésre: A Mecsek teából mennyit (5 db)

A Mecsek Baby teából mennyit ihat egy 5 hetes baba?

Legjobb válasz: Szerintem bármennyit, amennyit kér. A babateáknál nincs megkötés, én még nem találkoztam ilyennel, bár nem Mecsek Baby teát iszik a picim, hanem Hipp babateákat, de én úgy tudom, bármelyikbõl bármennyit lehet inni.

Szerintem bármennyit, amennyit kér. A babateáknál nincs megkötés, én még nem találkoztam ilyennel, bár nem Mecsek Baby teát iszik a picim, hanem Hipp babateákat, de én úgy tudom, bármelyikbõl bármennyit lehet inni.
Bármennyit ihat!Hipp teákat csak 3 hós kortól láttam.

A Mecsek Baby teából mennyit adtok a babátoknak és milyen gyakran?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a baba? Szopik, vagy tápszeres? Milyen okból kell neki tea? Talán hasfájós. Ha hat hónapnál fiatalabb és szopik, és nem adnék neki külön teát, állítólag tápszer mellé sem kell. Ha idõsebb, akkor annyit, amennyi jólesik neki. Hozzáteszem, két gyerkõcöm van, és sose ittak teát. Amíg lehetett szopiztak, mikor már több igényük volt folyadékra, csak vizet ittak. Nem csak én akartam így, azt szokták meg, és nem is fogadtak el semmi ízesített löttyöt.

Mennyi idõs a baba? Szopik, vagy tápszeres? Milyen okból kell neki tea? Talán hasfájós. Ha hat hónapnál fiatalabb és szopik, és nem adnék neki külön teát, állítólag tápszer mellé sem kell. Ha idõsebb, akkor annyit, amennyi jólesik neki. Hozzáteszem, két gyerkõcöm van, és sose ittak teát. Amíg lehetett szopiztak, mikor már több igényük volt folyadékra, csak vizet ittak. Nem csak én akartam így, azt szokták meg, és nem is fogadtak el semmi ízesített löttyöt.
A kérdező hozzászólása: Igen hasfájós a babám. Szinte üvölt annyira fáj a hasa, a doktornõ ajánlotta az Infacolt de attól csak még jobban üvöltött szegénykém. Egyébként nem ízesítem, csak leforrázom hagyom állni és kész. A kajája az kb. 30-40% anyatej a többi tápszer. 6 hetesek vagyunk

A Mecsek bébi teából mennyit főztök le egy napra a babátoknak?

milyen mennyiségben kap bel?le egy nap, és minden nap újat f?zzek le?sajnos nagyon hasfájós és már minden mást próbáltam, de eddig semmi nem vált be.

Legjobb válasz: nem írtad, mennyi idõs a babád... De ha hasfájós, gondolom max 5 hónapos lehet... Szerintem 200ml-nél többet nem nagyon érdemes,kb ennyit iszik meg. ÉS minden nap fõzz újat. Én legalábbis minden nap új vizet forralok a picimnek.

nem írtad, mennyi idõs a babád... De ha hasfájós, gondolom max 5 hónapos lehet... Szerintem 200ml-nél többet nem nagyon érdemes, kb ennyit iszik meg. ÉS minden nap fõzz újat. Én legalábbis minden nap új vizet forralok a picimnek.
elsõ vagyok... Az Espumisan cseppet is próbáltad már? Nálunk csodát mûvelt. Pillanatok alatt hat. Ha próbáltad már, akkor bocsi.
A kérdező hozzászólása: holnap lesz nyolc hetes a kisfiam.Próbáltam már az Espumisant Infacolt és az Angol vizet is. Akkor max.két deci vizet forralok neki és abból fõzök teát. köszi szépen a választ :)
egy jó tanács amikor csinálod a teát és kb 2 dl akkor csak egy pillanatra tedd bele a filter h épp legyen szine a víznek ne legyen sõtét.én ugy csináltam h azert ne dobjak ki egy majdnem teljesen j de használt filtert h eltettem másnapra egy kitányérba lefedve.és semmi baj nem volt belöle.inkabb igy adom mint a két napos teát.remélem segítettem...

Mecsek baby teából mennyit lehet adni egy alkalommal a babámnak? Mennyi a napi max adag? Vagy ilyen nincs? 3 hetes a babám

köszi

Legjobb válasz: Ez van a dobozon: Naponta 0-6 hónapos korig 1 alkalommal 1 filter, 3- 5dl vízzel. Én másfél dl vízbe teszek 1 filtert nagyon kevés ideig hagyom ázni a filtert, nehogy erõs legyen. És napi max. ennyit iszik, de ált. inkább csak 1 dl iszik meg, mikor hogy.És még az van ráírva, hogy egyfolytában csak 2-3 hétig lehet itatni, sztem utána 1-2 nap szünet kell (addig kaphat felforralt és aztán lehûtött vizet) és utána megint lehet neki adni. Az én babóm is 3 hetes. Gondolom tápisak vagytok, ha a te felöl érdelõdsz. Van egy két éves lányom is, õ is így itta ezt a teát.

Ez van a dobozon: Naponta 0-6 hónapos korig 1 alkalommal 1 filter, 3- 5dl vízzel. Én másfél dl vízbe teszek 1 filtert nagyon kevés ideig hagyom ázni a filtert, nehogy erõs legyen. És napi max. ennyit iszik, de ált. inkább csak 1 dl iszik meg, mikor hogy.És még az van ráírva, hogy egyfolytában csak 2-3 hétig lehet itatni, sztem utána 1-2 nap szünet kell (addig kaphat felforralt és aztán lehûtött vizet) és utána megint lehet neki adni. Az én babóm is 3 hetes. Gondolom tápisak vagytok, ha a te felöl érdelõdsz. Van egy két éves lányom is, õ is így itta ezt a teát.
A kérdező hozzászólása: szia. nem, anyatejesek vagyunk...hasfájás miatt adnám neki...ezt ajánlották...köszi a választ

Mennyit ihat egy baba a Mecsek bébi teából?

Most 5 hetes, anyatejjel táplálom. 1 dl-t ivott meg a mai délután. Én nem találom soknak. Ugye nem tévedek?

Legjobb válasz: Ha szoptatsz, akkor minek a tea? Csak lemosod a védõréteget a beleirõl. Nem kell az neki, ha igény szerint szoptatsz!

Ha szoptatsz, akkor minek a tea? Csak lemosod a védõréteget a beleirõl. Nem kell az neki, ha igény szerint szoptatsz!
Az én kislányom is anyatejes, kamillateát iszik, napi 1-2 decit (elõfordult már, hogy lement 2, 5 deci) mikor mennyi esik jól neki. Arról pedig ne nyissunk újra vitát, hogy teázhat-e a baba, döntse el az anyuka, hogy ad-e neki. Attól, hogy valaki teáztat se nem buta, se nem felelõtlen és fõleg nem rossz anya. Jó babázást!
Az én kisfiam imádja a Mecsek teát!alig tudom az üveget kivenni a kezéböl!:-)napi szinten megiszik 2-2.5dl! pontosan ma kérdeztem meg az orvosunkat hogy ihat-e ennyit a picim!A válasz:igen csak ne cukrozva!nagyon figyelni kell ennél a teánál mert nagyon hamar megromlik!mindig frisset fözzél neki! Minden jót!
Én nem azt mondtam, hogy buta, csak felesleges, ha van tej. Ide véleményeket kell írni. El kellene gondolkodni azon, miért is dühít Téged ez annyira!:) Én sosem leszek ideges, akármit olvasok is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!