Találatok a következő kifejezésre: A Mb a Gb (145 db)

Ezzel nem sokra lehet menni. Mi a Laptop pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: TravelMate 2414 NLC Intel Celeron M processor 380. 256Mb DDR2 (suport dual chanell. csak ennyit tudok rolla

Mi a különbség a GB, GiB és a MB, MiB között?

Legjobb válasz: Most kezdtük el a szakmát tanulni és ez a házi hogy nézzünk utánna ennek!

A kérdező hozzászólása: Most kezdtük el a szakmát tanulni és ez a házi hogy nézzünk utánna ennek!
a megabit az nem szolgáltatóhülyétés. az világban mindenhol a sebességet megabitben kilobitben és gigabitben mérik lásd hálózati eszközök. ha mindenhol ezt használják a sebességnek akkor miért pont az internetszolgáltató ne ezt használná? A GiB az IEC szabvány, a GB meg SI. Így: 1 GB = 1000 MB 1 GiB = 1024 MiB De ezen teljesen felesleges vitatkozni, csak érdekesség. Egyébként ahol jelentõsége lehet az pl a winchesterek, ezért ha veszel egy "500 gigás" vinyót ne csodálkozz hogy valamivel alatta lesz.
8-as és 1024-es váltószám. De ha nem csak kipuskáztad volna az ECDL vizsgádat, hanem még legalább egyszer át is böngészted volna a tananyagot, akkor nem tetted volna fel ezt a nagyon alapvetõ kérdést.
1GB=8GiB=1024MB=8192MiB
az utolsónak ne higyj, hülyeséget írt. valójában maga a jelölés is helytelen. olyan van, hogy az elõtag után a b/B-t kis vagy nagybetûvel írjuk aszerint, hogy bitre vagy bájtra gondolunk. a bájtos változat 8xosa a bitnek. tehát egy KB = 8 Kb, egy GB = 8 Gb. A bites változatnak egyébként sok jelentõsége nincs, az átlagembert hülyítik vele a szolgáltatónál. "2 megás netem van" és a hülye láma azt hiszi, hogy két megabájtot tud lerántani másodpercenként, aztán csodálkozik amikor 8-ad annyi jut, és persze ez még általában csak a maximális sávszél, hol van attól még a garantált. egyébként, van olyan, hogy GiB, meg MiB: http://en.wikipedia.org/wiki/Gibibyte de ez aztán végképp érdektelen.
Már bocsánat, de a kilo, mint rövidítés kis k-val írandó.. És így lehet kb kilobit, kB kilobyte, és hogy teljes legyen a sor Mb megabit, MB megabyte..

Melyik a nagyobb? Mb vagy Gb?

és a 16 Gb az nagyon nagy?

Legjobb válasz: GB a nagyobb. 1024 MB az 1 GB. Attól függ milyen felhasználásra van a 16 GB. RAM-nál még sok is, HDD-nél kevés, telefon memóriánál átlagos (ha belsõ memória, akkor rajta lesz az OS, tehát kevesebbet fogsz tudni használni belõle), pendrive-nál ok.

GB a nagyobb. 1024 MB az 1 GB. Attól függ milyen felhasználásra van a 16 GB. RAM-nál még sok is, HDD-nél kevés, telefon memóriánál átlagos (ha belsõ memória, akkor rajta lesz az OS, tehát kevesebbet fogsz tudni használni belõle), pendrive-nál ok.
Gb a nagyobb és igen a 16 Gb az elég nagy. Játék ugye?
az 16834Mb
A kérdező hozzászólása: ó köszi csak tudjátok Asus Memopad Hd7 tableten gondolkozok, és a 16 Gb-sat venném, az jó tárhely? képek? videók? számok? pár kisebb játék letöltéshez?
#1 Telefon memóriánál átlagos? O.O Hol élsz te? 2-4 az átlagos, esetleg!


A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Jó, aki így löki az átváltásokat......
Alapfogalmak: 1kByte=1024Byte 1MByte=1024kByte=1 048 576Byte 1GByte=1024MByte=1 048 576kByte=1 073 741 824Byte. A 4.7GBytenak írt lemez valójában 4 700 000 000Byte (kicsit több, nem kereken ennyi), vagyis kb 4.37GByte=4482MByte. A 4.39GB adat 4495MB, tehát tényleg nem fér rá. A túlírást meg nem javasolnám, DVD-nél nem nagyon szokott jó lenni.
jo tanács ne neroval ird és ráfér az. Nekem a filmet 4500re konvertálta nero nem irta fel windowsba simán ki irta
"Jó, aki így löki az átváltásokat..." Ja. Csak amikor 1km=1024m-rel számolok akkor néha baj van :)

Szerintetek el indulna a gépemen a GTA 4 ha: 64 mb video kártya és 1, 25 GB ram de lehet veszek bele még 1 gb és akkor már 2 gb rammal?

mert szeretnék játszani vele mert már unom a játékokat 64 mb video kártnyára...azért kösz

Legjobb válasz: Még az 512 megás videokártyák is éppen elegek ehhez a játékhoz. Úgyhogy felesleges RAM-ot venned, ide egy teljes gépcsere szükségeltetik legalább 100 ezer forintért.

Még az 512 megás videokártyák is éppen elegek ehhez a játékhoz. Úgyhogy felesleges RAM-ot venned, ide egy teljes gépcsere szükségeltetik legalább 100 ezer forintért.
A kérdező hozzászólása: azért kössz
64 mb-al még a San Andreas is laggol nem?Nekem 140 ezres gépem van, de az optimalizálatlanság miatt még ezt is megeszi.
10000 körül, többet nem adnék érte.
A kérdező hozzászólása: akkor te beteg vagy.mert csak a videókártya annyi. sztem 20-25öt ér
processzor foglalatja? a memória DDR? merevlemez IDE vagy SATA? körbe tudsz amúgy nézni milyen árakon mennek hasonló tudású konfigok esetleg alkatrészek mondjuk vatera stb és akkor tudsz hasonlítani

Fontos! Következő a helyzet: A C-n van 2, 81 GB szabad hely. Csak netezek és fél óra-óra alatt ez a 2, 81 GB eltűnik és 100 MB lesz belőle?

Aut. frissítés kikapcsolva, win saját t?zfal kikapcsolva (ha számít vmit), ESET Smart Security van, legfrissebb vírus leírások, talált 7 db fert?zött fájlt, kijavította ?ket, de a probléma maradt.

Legjobb válasz: Windows hozhat létre ideiglenes fileokat.

Windows hozhat létre ideiglenes fileokat.
ESET valódi? Ha netrõl leszedett licenszkódos, akkor tele a géped trójaival. Ha valódi, akkor nincs beállítva, se a tûzfala, se a védelem konfigurálása (kiterjesztett heurisztika!).
Akkor telepítsd újra.
A kérdező hozzászólása: És ennyi idõ alatt még csak letölteni sem lehetne majdnem 3 gigát, mert 3 Megás netem van.
A kérdező hozzászólása: De ekkorákat? Soha nem volt még ilyen.
Vagy használd a ccleaner-t!
igy van ccleaner-t vagy win32 virusod van :) )

Miért csökkent a kapacítás a pen driveon? ( 32 GB ról 8 MB)

Ma vettem egy Maxell 32 GB-os pendriveot bedugtam, rá akartam tenni egy 21 gb-os BD filmet. Azt irta ki hogy a fájlrendszernek túl nagy a fájl. Ezért NFST-re formáztam majd rátettem , sikerült. Azután egy smart TV-be bedugtam hogy megnézzem rajta van-e a film, de a TV szerint semmi nem volt rajta. Vissza dugtam a PC-be és 32( 28.8GB) kapacításról hirtelen a max 8 MB lett. Nem tudom mit tegyek, a napokban majd kicseréltetem ha lehet, de esetleg valaki nem-e tudja hogyan lehetne visszaállítani?

Legjobb válasz: próbáld újraparticionálni.

próbáld újraparticionálni.
A kérdező hozzászólása: azt hogyan? én már mindennel probálkozok diskpart... de ugyanott vagyok ahol kezdtem.. vissza jön a 8 mega... :( nagyon elszomorít.
8 mega? Még csak nem is 8 giga? Akkor szinte semmit nem lát belõle a gép...
Egyébként gyakori a hamis adat feltüntetése: [link]
Elõször annak kéne utána nézni, hogy mi az a konzol.
Minden PS3 elviszi azokat a játékokat, amiket kiadnak rá. És mivel a GTA5, és a Battlefield 4 kijött rá, ezért igen, elviszi. Ez már nem a PS1/2 korszakból való, nem memóriakártyán tárolja az adatokat, hanem a beépített memórián/HDD-n. Ebben a változatban 12GB flash memória van, ami csak arra elég, hogy mentéseket, kiegészítõket, esetleg demókat tárolj rajta, de játékot erre nem nagyon tudsz telepíteni. De 2, 5"-os HDD-vel lehet bõvíteni akár 1 TB-ig is.
-_- Nem értem miért olyan rohadt nehéz használni a keresõt... 1. minden ps3 fat legelsõ modelljétõl a superslim legutolsó modelljéig ugyan azokat a játékokat viszi is ugyan úgy... EZ NEM PC 2. 12gb-os ne vegyél mert abból te csak 9gb-t érsz el abból a gta 5 8gb ot elfoglal patch-eket nem tudod telepíteni szal nincs online játék... 500-ast vegyél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!