Találatok a következő kifejezésre: A Mb a (947 db)

Elő van fizetve a net a telefonomon 100 mb, 50 mb-nál küldtek sms-t hogy ennyi már lefogyott, de 100 mb-nál is fognak ha lefogy?

Legjobb válasz: Igen. De amúgy gondolom ezt elmondták ott, vagy a neten fent is van, hogy mikor küldenek.

Igen. De amúgy gondolom ezt elmondták ott, vagy a neten fent is van, hogy mikor küldenek.
Mivel netezel? én a 150 megámat képtelen vagyok elhasználni, pedig youtubézok, az összes oldalon képek, bannerek, minden megjelenik. Opera mini!!!
Sokáig tart megkérdezni az ügyfélszolgálaton? Ha lejár, akkor számlázzák xFt/kB alapon vagy csökkentik a sebességet?

Mit jelent a MB/S?

letöltéseknél szoktam ezt látni, mint pl.: 4.1MB/S. ez mit jelent, v mire jo?

Legjobb válasz: 1 mp alatt, mb ot töltesz le

1 mp alatt, mb ot töltesz le
Így pl egy cd kb 3 perc

Mi a MB es mi a KB?

fenykepezogepek eseteben

Legjobb válasz: MB - megabájt kB - kilobájt kb - körülbelül KMB - körzeti megbízott

MB - megabájt kB - kilobájt kb - körülbelül KMB - körzeti megbízott
A kérdező hozzászólása: jo, ezt eddig is ertettem, de mit hataroznak meg?
[link]
Az egyesek és nullák számát egy bináris adatfolyamban. Ez ugyanolyan általános mértékegység, mint a kilogramm, vagy a méter. Ha valami 1 kB, akkor 1024*8 = 8192 darab egyes vagy nulla szerepel benne, ha 1 MB, akkor 1024*1024*8 = 8388608 egyes vagy nulla van benne. Ez lehet a fényképezõ által készített kép mérete, vagy a benne lévõ memóriakártya kapacitása.

Egy 14 megapixeles fényképező gép átlagosan mekkora méretű (itt a Mb-os méretére vagyok kíváncsi) képeket csinál?

Legjobb válasz: Tömörítéstõl függ. Ha nyers a kép, akkor 14-15 MB körül, ha tömörítve van, akkor is olyan 7-8 körül lehet.

Tömörítéstõl függ. Ha nyers a kép, akkor 14-15 MB körül, ha tömörítve van, akkor is olyan 7-8 körül lehet.
A kérdező hozzászólása: köszi, zárom a kérdést!

Miért lassítja a netet a TP-link wr340g router? Pár napja kezdett el vacakolni, 3-4 Mb/s el töltött eddig, most csak 0.3 vagy 0.5 mb/s et mér, nagyon lassú. Mit kell áttálitanom?

Status nál a következ?ket irja: Firmware Version: 4.3.3 Build 090812 Rel.61475n Hardware Version: WR340G v5 08118989 MAC Address: 00-25-86-DD-A0-90 IP Address: 192.168.1.100 Subnet Mask: 255.255.255.0 Wireless Radio: Enable SSID: Nikolas-net Channel: 6 Mode: 54Mbps (802.11g) MAC Address: 00-25-86-DD-A0-90 IP Address: 192.168.1.100 MAC Address: 00-25-86-DD-A0-91 IP Address: 10.34.127.15 Dynamic IP Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 10.34.127.1 DNS Server: 10.35.252.6 , 10.204.101.1

Legjobb válasz: Szia kezdetnek reseteld le

Szia kezdetnek reseteld le
A kérdező hozzászólása: reseteltem, próbáltam mindent... az összes beállitást a gyárira tettem, ugyse ment rendesen aztán beállitottam ugy ahogy kellene mennie de mégsem jó..:S
Szia és router nélkül nézted a netet? csak simán modemröl?
A kérdező hozzászólása: Router nélkül tökéletes az internet, akkor megy normálisan. Egy lakótelepen vagyok és az épület tetején van egy router szerüség vagy nemtudom miaz és onnan megy lankábelen keresztül mindenkinek az internet. De azzal megy rendesen... Routeren pedig nem, de csak 2 napja csinálja ezt. Pls help
Szia A szobába milyen routered van ? Gondolom van 1 modem és egy router vagy tévedek?
A kérdező hozzászólása: mondtam hogy van a lakotelepnek egy router vagy vmi kozos antena vagy nemtoom, onnan jon 1 lan kabel nalam... ha azt bedugom a gepbe nem lassu a net, csak ha routeron keresztul megy
Nem kell 1MB ahhoz hogy pornót nézz.
Ha még nem tetted volna meg, restartold a routert (kikapc s-15 mp szünet - bekapcs). Újracsatlakozás után esetleg már az új beállításokkal indul. Az ilyen csomagokat csak Annex M szabványú hálózaton lehet elérni. http://hu.wikipedia.org/wiki/ADSL Modem menûjében ADSL muduláció baállítások környékén keresd az Annex M -et.
A kérdező hozzászólása: http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/tar.. Ukrajnában lakok... a táblázatban van, fentrõl lefele a 2.
"Most emelték 1/3 Mb/s-ra (a szolgálató oldalára is ki van írva)..." Melyik szolgáltató, link ahol ki van írva?
A kérdező hozzászólása: De nekem a feltöltés lett magasabb mint a letöltés. :) Mondták, hogy a routerben be lehetne állítani, hogy 3 Mb/s legyen a feltöltés. D-Link routerem van.
A kérdező hozzászólása: Amikor bevezettettük, akkor volt a letöltés 1 Mb/s a feltöltés pedig 512 Kb/s. Ekkor a http://www.speedtest.net 1/0.36 Mb/s-t mért (letöltött 120 Kilobyte-ot másodpercenként, fel pedig 55 Kilobyte-ot). Most emelték 1/3 Mb/s-ra (a szolgálató oldalára is ki van írva), a http://www.speedtest.net 1/0.6 Mb/s-ot mér. Így a letöltés 120 Kilobyte egy másodperc alatt, a feltöltés 95 Kilobyte.
A feltöltési sebesség szokott alacsonyabb lenni, mint a letöltési.
Na akkor kezdjuk elõrõl. Vedd elõ a szerzõdésedet, keresd meg mit vásároltál, mennyi a letöltés és feltöltés sávszélessége. Mérd meg mit kaptál valójában, mondjuk itt: http://speedtest.net/ Ugye nem kell mondanom, hogy mérés közben állíts le minden egyéb forgalmat? Hasonlítsd össze az adatokat. Valószínûleg megkaptad a válast. Ha mégsem, írd le az adatokat, segítünk.
A kérdező hozzászólása: Szerinted pornó nézéshez mire jó a feltöltési sebesség? -.-
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, így már gyorsabb lett, de max csak 120 kb/s jön, mindegy. :D

Mit rontottam el? Mp3-as albumból szeretnék audio cd csinálni. Total video converterrel csináltam, lett belőle 730 MB . A CD ugyebár 700 MB -os de 80 percnyi anyagot enged rá írni . Folyt.

nekem kB 74percnyi az anyag ,nem is tiltotta hanem engedte ki írni a neroval. na de els? kiírásra a 4. számtól egy kicsit sistergett végig ,másodjára minden szám elején mintha ugrálna a lemez? ha lehagytam az utolsó számot minden franko lett. ez így természetes,vagy én rontottam el valamit,és hiába a nyolcvan perc ,700MB -nál nem lehet több?

Legjobb válasz: Rá fog férni. De ha Nerot használsz amúgy CD-írásra akkor mindenféle konvertálgatás fölösleges. Ugyen nem a Wav vagy Raw kiterjesztésû fájlokat szeretnéd adatként a CD-re ráírni?

Rá fog férni. De ha Nerot használsz amúgy CD-írásra akkor mindenféle konvertálgatás fölösleges. Ugyen nem a Wav vagy Raw kiterjesztésû fájlokat szeretnéd adatként a CD-re ráírni?
Jól megbonyolítottad magadnak! Ha már nero-t használsz, indítsd el a nero-t, válaszd az audio cd írást. A jobb oldalról a kívánt mp3-akat húzd át a baloldalra, vagy válaszd a fájl hozzáadást, és úgy add hozzá (itt kicsit tököl, míg konvertál), nyomd meg az írás gombot! Ha nem engedi megírni, akkor a beállítások menüben engedélyezned kell a túlírást. Egyébként a 80 perc, az kb 800 MB! A CD-n is szerepel: 70 perc/700 MB.
Arra ügyelj, hogy a Néró betesz 2sec szünetet alapból kiírásnál a számok közé. Ha egybefüggõ volt az album, kissé zavaró lehet ez, tehát a 2sec-et érdemes kivenni... Maga a Néró nagyon jól konvertál ahogy mondták. Egyszer nekem is ugrált minden szám az elején...eleve mp3 tömörítési hiba volt, mivel máshonnan letöltve már nem volt gond...azt hiszem mp3 pro volt...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat , akkor megpróbálkozom a Néróval simán , remélem menni fog. igen a totálnál valami wav-okat adott és azokat úgy ahogy van próbáltam ki írni :-) mentségemre legyen szólva hogy még sosem csináltam ilyet , meg nem is értek hozzá. még egyszer köszi mindenkinek , akkor próbálkozom.

Miért kell a win7-nek 100 mb, a win8-nak 350 mb külön particio a merevlemezen?

Legjobb válasz: abba pakoljak a rendszervisszaallitashoz szukseges adatokat.

abba pakoljak a rendszervisszaallitashoz szukseges adatokat.
Milyen böngészõt használsz? Frissítettél mostanában Flash Player-t?
A kérdező hozzászólása: Google Chrome-t használok. De a Flash Player frissítés jó ötlet. Ki is próbálom.Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: fent van a legfrissebb de így is szaggat recseg..lehet az internetsebességgel van baj?
nekem is ez van, meg 2 barátnõm is mondta:/ lehet valami más van itt a háttérben. csak nem tudom mi xd:D
Milyen gépeitek vannak? Mert mostanában olyan szintre frissítették a dolgokat, hogy elég sok régi gépen akadozik. Azt tudom javasolni ami nálam pár gépnél bevált: http://www.youtube.com/html5 Ezen az oldalon lehet aktiválni a html5-öt de kell is hozzá böngészõ ami támogatja, vagyis a legújabb.
A kérdező hozzászólása: Akkor nálam ez lesz a baj, mert már 6 éves a laptopom. :(
Még találtam valamit amit megpróbálhatsz: http://pcmadeeasy.tumblr.com/post/28946881866/youtube-videos..
húú nekem ez az utolsó ötlet bevált, nagyon köszii:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Zabpehely sikerült!!! Jeehááá :) .... Köszönöm végtelen meg 1 szer :)

Kicsit, 49, 9 MB-tal több a kiírandó fájl, mint ami ráfér a lemezre. Összesen 4500 MB a hely. Mit tegyek?

Egy sorozatról lenne szó, és hát (természetesen) az utolsó epizód nem fér rá ):

Legjobb válasz: próbáld meg a túlírást engedélyezni.

próbáld meg a túlírást engedélyezni.
esetleg ha jó minõsgú convertáld kicsit roszabbfajtába ha nem plazma tvre kell

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!