Találatok a következő kifejezésre: A Mastodynon milyen (4 db)

Milyen hatással van a Mastodynon csepp a teherbeesésre?

Legjobb válasz: Szia! Én szedtem clostyt, és ahhoz írta fel az orvos a mastodynon cseppeket. Meg vagyok gyõzõdve róla, hogy nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a 2. hónapban várandós lettem. Úgy tudom, hogy vastagítja a méhnyálkahártyát, és így elõsegíti a beágyzódást.

Szia! Én szedtem clostyt, és ahhoz írta fel az orvos a mastodynon cseppeket. Meg vagyok gyõzõdve róla, hogy nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a 2. hónapban várandós lettem. Úgy tudom, hogy vastagítja a méhnyálkahártyát, és így elõsegíti a beágyzódást.

Kinek milyen tapasztalatai vannak a Mastodynon cseppel?

Használt? Milyen gyorsan? Milyen íze van? Mellékhatásai voltak nálad? Minden történet érdekel! :)

Legjobb válasz: Ez engem is érdekel!

Ez engem is érdekel!
Szia! Én most kezdem a harmadik hónapot. Hogy használ-e azt nem tudom, a ciklusomban nem lett tõle változás, de hormonokat nem néztek. Lehet hogy nekem más gondom van. :-) Mellékhatást nem tapasztaltam, íze nincs, csak az alkoholt lehet érezni, de nem marja szét a torkom. :-)

A Mastodynon cseppek milyen panaszokra szedhető?

Eddig Hormeel S cseppeket szedtem. Sajnos hetek óta hiánycikk, nem lehet beszerezni.

Legjobb válasz: Én is Hormeelt szedtem, és nekem is mondták, hogy jelenleg nincs Magyarországon! Nekem is ezt ajánlották, amit neked. Szerintem, egy próbát megér, de azt is csinálhatod, hogy kimész Ausztriába a Hormeel-ért, és mondjuk, Bécsben ,addig járkálsz, míg meg nem találod! Én ezt teszem valószínû, ha ez elfogyott.

Én is Hormeelt szedtem, és nekem is mondták, hogy jelenleg nincs Magyarországon! Nekem is ezt ajánlották, amit neked. Szerintem, egy próbát megér, de azt is csinálhatod, hogy kimész Ausztriába a Hormeel-ért, és mondjuk, Bécsben , addig járkálsz, míg meg nem találod! Én ezt teszem valószínû, ha ez elfogyott.
Most nézem, a prolaktin szintet csökkenti, így hat. DE bõven nem áll annyi összetevõbõl, mint a Hormeel...
Inkább mellfájdalomra szedik...
Még mindig én vagyok. Itt szerintem tudunk rendelni, nézd: http://www.uniapotheke.at/webshop/advanced_search_result.php..
neked a hormeel s csepp segitett? mert nekem meg az a baj hogy 41. napon jön meg a menzim neked hány naposak a menzijeid?
Ezt a kérdésfeltevõnek tetted fel, vagy te vagy az?
Én a Mastodynont a rendszertelen mensesemre szedtem, nem volt peteérésem sem.Ja és persze babát szerettem volna.Nekem a nõgyógyászom írta fel.Az én problémámra nem segített, de még a clostilbegyt sem.Ezért nem mondom hogy nem használ, mert neked lehet, hogy beválik.
A kérdező hozzászólása: Nekem rendszertelen a mensim, volt, hogy 3 hónapig nem is volt meg. Amúgy 39-42 napokra jött meg.Aztán elkezdtem szedni a Hormeel-t és beállt 33 napra.Ez is valami.Segített. Köszönöm az infot ahol meg tudom rendelni.Hétfõn meg is próbálom, remélem lesz nekik. Mindenkinek köszönöm a válaszokat!


Mastodynon tablettát ajánlott a nőgyógyász a mellfájásomra, milyen tapasztalataitok vannak evvel a készítménnyel kapcsolatban? Vényköteles, mert én nem kaptam receptet? !

Legjobb válasz: Barátcserje az egyedüli hatóanyaga. Barátcserjét már szedtem hónapokig, tényleg hatékonyan csökkenti a menszesz elõtti kellemetlen tüneteket (PMS), mint pl a mellfeszülés, idegesség és társai.

Barátcserje az egyedüli hatóanyaga. Barátcserjét már szedtem hónapokig, tényleg hatékonyan csökkenti a menszesz elõtti kellemetlen tüneteket (PMS), mint pl a mellfeszülés, idegesség és társai.
Szerintem nagyon jó a Mastodynon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!