Találatok a következő kifejezésre: A Malusz sorolás mennyi időre (1 db)

A Malusz 2-be sorolás mennyi időre hat ki? Milyen következményei vannak? Kb mennyivel lesz drágább és mikortól a néves biztosítás?

Válófélben vagyunk, az autónk közös. Tavaly a férjem okozott baleseteta kkor 0-ba ker?lt. Januárban ugyanezzel a kocsival én okoztam. A kocsi az ? nevén van. Most felszólított, hogy fizessem ki az általam okozott kárt, mert akkor marad 0-ban. Nem is érdekem, nem is akarom, de nem értem, hogy ha én vezettem, miért a kocsi tulajdonosát sorolják vissza. Van olyan ember, aki a helyemben fizetne? (Õ a közös vagyonból semmit nem akar adni, de én fizessem ezt ki.)

Legjobb válasz: Azért õt sorolják vissza, mert az õ nevén van a biztosítás. Itt van a rendelkezés: http://www.pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_kgfb&switch-con.. Itt röviden, hogy mikor kerül vissza bonusba: http://www.allianz.hu/sw31_allianz_internet/online/bonus_mal..

Azért õt sorolják vissza, mert az õ nevén van a biztosítás. Itt van a rendelkezés: http://www.pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_kgfb&switch-con.. Itt röviden, hogy mikor kerül vissza bonusba: http://www.allianz.hu/sw31_allianz_internet/online/bonus_mal..
Ja, és érdemes kiszámolni, hogy mennyi a károkozás miatt befizetendõ összeg, valamint hogy mennyivel emelkedik a díj arra a 4 évre amíg vissza kerül megint bonus 2-be! Mi éri meg jobban? Egyszerre kifizetni egy nagyobb összeget, vagy részletekben?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nádudvari vagyok interneten hol tudok biztosítást kötni a simsonomra?

2

Mi történik olyankor, ha megállít a rendőr és nincs nálam a biztosítási csekk?

Minden hónapban be van fizetve. A rendőr ilyenkor megbüntet?

3

Jogosítványban a BE kategória mit jelent?

Németországban vagyok, és egy munkához BE kategóriás jogosítvány szükséges. Ugyanaz, mint nálunk a B1?

4

Egyedi autó ellopása elleni biztosítás létezik?

Van egy kisfurgonom, ami szerintem átlagáron szinte semmit nem ér, de a belseje és a külseje egyaránt át van alakítva igényesen, csak a felnik érnek annyit mint amennyit szerintem a biztosító adna az egész kocsiért. Úgy néz ki hamarosan utcán kell parkolnom egy jó darabig. Van valami megoldás, vagy a biztosító ha ellopják figyelembe fogja venni az egyedi dolgokat? Mi ilyen esetben a teendő? Válaszotokat előre is köszönöm!

1

Mennyibe kerül egy 1.2-es Ford KA átpapírozása?

A vételáron felül mennyibe kerül a tejes átpapírozás? És kb mennyi az egy éves költsége (üzemanyag nélkül persze)?

1

Ha más autóját vezetem kell valami szerződést csinálni?

3

Tényleg közlekedhet?

Állítólag változott a jogszabály,és a műszaki vizsga lejártát követően 30 napig lehet (?) közlekedni az autóval? Nem találom a jogszabályt, tud valaki valamit?

3

Átirattam az autómat, de most mit tegyek? Ha lejár a határidő mi fog történni?

Na a problémáma következő. elsején vettem egy kocsit.most tudtam csak átiratni.de nem kaptam új forgalmit se törzsköyűnyvet egyelőre,mert régen hitel volt a kocsin. és a hitelt a régi tulaj kifizette de a törlő lapot nem adta le az önkormányzatba. így nekem a rendszer nem engedi hogy egy új forgalmi engedélyt állítsanak ki és nevemre szóló törzskönyvet. tehát a kérdésem. a biztosítást már megkötöttem,eredetiség vizsgán voltam. okményirodába pedig amit kaptam 12000 ezer ft és 34000 ezer ft azt a 2 csekket befizettem. kaptam egy pecsétet az adásvételimre ha rendőr megállit igazolni tudom hogy folyamatban van az átírás,de megkell várnom amig ez a törlőlap megérkezik. a régi tulaj postán adja fel hétfőn így kb csütörtökre ér ide. kifutok a 15 napból de ez ilyenkor nem jár már büntivel? mivel mindent amit tudtam elintéztem! vagy igen?? és mennyivel ha igen.. bár ez nem az én hibám lenne .köszi

4

Parkolási büntetés elengedéséhez milyen szöveget javasoltok?

Kicsúsztunk a 15 napos befizetési határidőből,de be lett fizetve a csekk. Viszont most küldtek egy nagyobb összegű számlát,mert későn fizettük be a büntetést.
Mit javasoltok? Mit írjak a kérelembe?

Köszönöm!

3

50ccm-es robogót be lehet iratni (biztosítás) külföldi nyelvű adásvételivel?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!