Találatok a következő kifejezésre: A Magnesium hogyan (3 db)

jólesz úgy kiskanállal....vagy kis fejt anytejbe keverve .esetleg
TEjbe(vagy tápszerbe) De miért kell neki adni? (még nem hallottam ilyet)

A Magnesium phosphoricum-ot hogyan kell használni, hogyan és mennyit kell beadni a babáknak?

Legjobb válasz: Szia! Ha hasgörcsre adod akkor 2x2-t babavízben feloldva utána 2 nap múlva ha javulás van, csökkenteni ad adagot 2x1-re majd 1x1 és elhagyni. Nekünk homeopátiás orvos mondta így, de attól is függ hogy a babádnak milyen típusú hasfájása van. EGyénbként a lycopodium jobb szerintem. Mûangyag pohárban és mûanyag kanállal add neki. Jobbulást!

Szia! Ha hasgörcsre adod akkor 2x2-t babavízben feloldva utána 2 nap múlva ha javulás van, csökkenteni ad adagot 2x1-re majd 1x1 és elhagyni. Nekünk homeopátiás orvos mondta így, de attól is függ hogy a babádnak milyen típusú hasfájása van. EGyénbként a lycopodium jobb szerintem. Mûangyag pohárban és mûanyag kanállal add neki. Jobbulást!

Lányok egy magnézium receptes kérdés! Írt a dokim magnesium citricit vagy mi a fenét, de a patikában ezt úgy keverik ki! Mi lehet ez? Én azt hittem, hogy sima gyógyit kapok. Holnap lehet menni érte.

Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Nekem ez vmi kikeverõs lesz, délután lesz készen. 3x1-et kell majd szednem belõle, állítólag jó lesz a görcseimre, meg a keményedéseimre. Sajna már a külsõ méhszáj nyitott, sokat fáj a pocakom. A bérsebõl is kettõt szedtem, de nem mulasztotta el a görcsöket, remélem ez segít, mert nagyon rossz érzés, fõleg mikor keményedek, pedig még csak 27hetesek vagyunk...:( Majd teszek fel képet mit kaptam :D

A kérdező hozzászólása: Nekem ez vmi kikeverõs lesz, délután lesz készen. 3x1-et kell majd szednem belõle, állítólag jó lesz a görcseimre, meg a keményedéseimre. Sajna már a külsõ méhszáj nyitott, sokat fáj a pocakom. A bérsebõl is kettõt szedtem, de nem mulasztotta el a görcsöket, remélem ez segít, mert nagyon rossz érzés, fõleg mikor keményedek, pedig még csak 27hetesek vagyunk...:( Majd teszek fel képet mit kaptam :D
Ja és nem lány vagyok hanem vegyész.
Amit az orvos írt fel gyógyszer! Úgy hívják magisztrális szer amit a patikában állítanak össze.A magnéziumhiányra adják a jól felszívódó magnéziumcitrátot.Sok magisztrális szer van amit az orvos felír.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Azt hittem, hogy ez is sima magneB6 lesz mint a Béres, meg is lepõdtem, hogy úgy állítják össze. :) ) Remélem ez segít majd a görcseimen, mert a Béres semmit nem használ. :(
Ezt a szert több cég is gyártja és vannak patikák, aki maguk csinálják. Én spec ilyen formában eszem: http://www.pirulapatika.hu/210211972/adatlap Biztos jó gyógyszert kaptál, bízz a gyógyszerészekben!
Nekem sokat segített, a napi 1 béres az 250 mg volt, ebbõl meg napi 2x2-t kellett bevennem, ami 2000mg
Nekem kész magnesii citrit adnak, még nem találkoztam kevert formájában, hogy azt patika kevergetné. Piros-kék-fehér csomagolásban van egy doboz 10szemes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!