Találatok a következő kifejezésre: A Márió hogy lehet (5175 db)

Erre te? Erre õ?
Gondolom vmilyen tizenéves hülye kis p*csa vagy.
És miért nem lehet a tiéd?
Kicsit több önuralommal.
Biztos van rà megoldàs..beszélj vele! Mondd el mit érzel..lehet, hogy majd lekoptat, lehet, hogy csak ràd vàr, hogy megtedd ezt a lépést!

Milyen név az, hogy José Maria? Van akinek ez a keresztneve, hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Régen az egész katolikus Európában elterjedet volt, ma már csak fõleg spanyol, portugál nyelvterületzen szokás, hogy a Szûz Mária iránti tiszteletbõl a fiúk egyik keresztneve is Mária lesz.

Régen az egész katolikus Európában elterjedet volt, ma már csak fõleg spanyol, portugál nyelvterületzen szokás, hogy a Szûz Mária iránti tiszteletbõl a fiúk egyik keresztneve is Mária lesz.
A Maria Jose nõi név, a Jose Maria pedig férfinév, valószínû. (2. válaszoló)
Marie-José Nat Van egy ilyen nevû szinésznõ. Egyébként nem csak spanyol és portugál nyelvterületen szokás fiúknak a Mária nevet adni, hanem példáúl a Habsburg-Lotharingiai családban a mai napig is létezik.
Az én nagy-nagybátyám meg Antal Mária =D Én is megdöbbentem, mikor megtudtam. Ez régen tényleg szokás volt, ezzel kb Szûz Mária oltalma alá helyezták azt, akinek a nevét adták.
Szemelyesen ismerek egy Maria Jose-t, aki lany:)
A Jose valószínû Józsefet, a Maria pedig egyértelmüen Máriát jelent.
Igen, a José jelentése József. Olyanról még nem hallottam, h Maria José. Nõknek nem adnak férfi nevet, még Szt. Józsefét sem. Szûz Mária helyzete teéjesen más. 1.
A kérdező hozzászólása: Ja még a José Maria tetejére jön a családnév.


A muskátlit hogyan lehet töveztetni? Már rákerestem az interneten, de mindenhol csak azt találtam, hogy valamilyen gyökereztető szerrel lehet. De engem az érdekel, hogy ilyenek nélkül hogyan lehet eredményesen töveztetni.

Legjobb válasz: Egészséges hajtásokat vágsz, és pl. tejfölös poharakba (dús földbe) elülteted. Télire világos, hûvös helyre teszed, és igény szerint öntözöd. Tavasszal ki lehet ültetni. Nagyanyám felhasítja a hajtások szárát, és beledug egy-egy szem árpát is. Állítólag az segít gyökeret erszteni.

Egészséges hajtásokat vágsz, és pl. tejfölös poharakba (dús földbe) elülteted. Télire világos, hûvös helyre teszed, és igény szerint öntözöd. Tavasszal ki lehet ültetni. Nagyanyám felhasítja a hajtások szárát, és beledug egy-egy szem árpát is. Állítólag az segít gyökeret erszteni.
A kérdező hozzászólása: Tényleg? De jó ötlet! Próbáltam kigyökereztetni egyet, és azt mondták, hogy mindennap kell locsolni(persze nem sokat), meg erõsen oda kell szoritani a földet, de maghalt. Mit jelent az, hogy igény szerint locsolni? Tényleg erõsen oda kell szoritani a földet? Mert én úgy tanultam, hogy a gyenge hajtás képtelen áthatolni a kemény földön.
Akár barkácsáruházakban is kapható marhatrágya, ezt keverd el felesben virágfölddel, jól körbe kell nyomkodni. A föld mindig legyen nedves néhány hétig, amíg ki nem gyökerezik, aztán már kevesebb víz is elég neki! Gyakorlás, és tapasztalt nem árt!
Szerintem hajlakkal le kell fújni .
Igen fixáld valamilyen lakkal. Nem akarok kukacoskodni, de a buzogány, a pávatollakkal egyetemben, erõsen a '80 években volt divat. Kicsit (nagyon) retrós hatást kelt majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem gond ha retró! :)

A mell belső részére (tudom, hogy sokszor volt már), hogy lehet edzeni?

Konkrétan erre a részre gondolok.

Legjobb válasz: Mi van?????

Mi van?????
A kérdező hozzászólása: A képen a piros színnel megjelölt területre gondolok.
Csinálj kábeles keresztezést úgy, hogy minél jobban keresztezd a két kezed, és tartsd ki 1-1, 5 másodpercig a csúcsösszehúzódást, és keményen feszíts rá izmaidra. Illetve csináld ugyan ezt minden tárogató mozdulatnál, és fekvenyomó mozdulatnál is, ne végezz 3/4 ismétléseket, az másra jó, de ne úgy értelmezd hogy fekvenyomás végén kattania kell a könyöknek, egy kicsit maradjon behajlítva, de csak láthatatlanul...
nincs belsõ mell. A mellizom rostjai vízszintes tapadásúak, nem tudod elkülönítve a belsõ részét megdolgozni. Majd ha lesz tömege a mellizmodnak, akkor ott is vastagabb lesz.
Aki meg nekem nem hisz, az olvasson: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1025

Valaki mást is átvert e már az az oldal hogy star-chat? Hogyan küldtek számlát a telefonról? Hogyan lehet kivédeni az ilyen ál chatelő cégeket?

nehogy bárki is kipróbálja mert pórul jár, nem létez? személyek nevében válaszolnak és mire gyanussá válik már sms eztél jó párat. az ÁSZF egyoldalú és neked nagyon hátrányos persze alig olvasható miniat?r bet?vel van írva haloványan..hogyan engedhetnek ilyen "céget" létezni???

Legjobb válasz: Úgyhogy szemét mocskos rablóbanda az összes pénzlenyúlásról szól hányinger

Úgyhogy szemét mocskos rablóbanda az összes pénzlenyúlásról szól hányinger
Engem is átvert ez az oldal.2009 januárjában bukkantam az oldalra, azóta is smsezgetek egy lánnyal.Egyszer õ írta, hogy az oldalról ingyen lehet sms-t küldeni, azóta én csak onnan írok neki.De egyáltalán nem akar eljönni hozzám, legalábbis 2009 óta nem ért ide.Tehát valaki nagyon megszívatott, pedig azt írta bármit megtenne értem.Írt már boltnevet, mobilszámot, de azt kiikszelték.Azt is írta, hogy õ élõ személy, de hát nem tudok róla semmit.Segítsetek!
Igen ismerem ezt a helyet több éve mûködik teljesen zavartalanul...Ha nem is sok mindent de valamit LEHET TENNI ELLENE, lépjetek a kezdõoldalára és Mozilla esetén tegyétek a következõt: Súgó > Hamisított webhely bejelentése... Itt jelentsétek be mint adathalász webhelyet (mert végül is az...) és ha elég ilyen bejelentés érkezik talán elérhetetlenné teszik.
Egyszer engem is lehúztak, a Srác két sms után szerelmet vallott..:-)Nem X-elnek ki mindent Csak aki válaszol az sms-re, az Írja meg neked egy számítógép elõtt a sok X -et hiszen ez a Munkája, ezért fizetik..4 sms után rájöttem még körül sem tudja "akarja"Írni a számát, tette a hüjegyereket.Úgyhogy én elküldtem zabot hegyezni..
A válasz IGEN!
Szerintem tedd fel ezt a kérdést egy másik témában mert itt nem igazán ilyenekkel foglalkoznak, nagyobb eséllyel kapsz hasznos választ ha mondjuk: számítástechnika, kultúra-közösség, vagy szórakozás témában teszed fel.
A kérdező hozzászólása: Van itt valaki jogász? kíváncsi lennék a véleményére, hogyan tudja magát megvédeni egy ember, lehet e ennyire egyoldalú egy szolgáltatás(sok sok pénz semmiért).Külföldi a cég persze az itthoni telefonszámon nem mondhatják el a címet....NIncs megkövetelve az ÁSZF látható érthetõ verziója, nem lehet sehová fordulni, a jogorvoslat neked egyenlõ a nullával, a bíróság Birminghami...vagy még az se...
Ezért jó amúgy az olyan csomag pl mint a T-mobile-nál a Domino, amin vagy egy bizonyos összeg amit rátöltesz és arról több nem fogyhat le. Így sehogysem keletkezhet 30ezres számla.
A kérdező hozzászólása: az elõzõ összeg: négyszáz ft. egy nap alatt csináltak nekem harmincezres telefonszámlát.
A kérdező hozzászólása: Na. Utánajártam.00 ft bruttó(ha nem több) egy db sms, a kapottat is számlázzák rád, és ha nem irsz akkor is nyomják neked az sms-t, mindegy hogy olvasod e vagy sem. Kíváncsi lennék rá, hogy a fogyasztóvédelmisek tudnak e errõl. Alig tudtam letiltani, tiltás után is küldték a kedves szavakat. A megoldás az, amikor arra a 90-es számra küldesz egy stop sms-t akkor talán leállítják de már semmiben nem vagyok biztos.A mobilszolgáltatóm nagyon kedves, segítettek, soha de soha többet nem megyek fel ilyen lapra . Ez rossz fényt vet sajnos a tisztességes(ebb) oldalak tulajdonosaira is...megfontolandó
Ne keresd a nem létezõ lányt elõzõ kommentelõ. Ez egy hazug álbanda. Én 2000 mínusszal jöttem ki a dolgoból, még éjszaka is küldték az sms-eket. Nagyon durván leállítottam, akkor hagyta abba, le is tiltattam azt a telszámot, a mobilszolgáltatómnál.De viszont sajnos nem hagyta a mobilcég, hogy ne kelljen kifizetnem, mert végülis, nem én csináltam a számlát, hanem kapott sms-ekbõl gyûlt össze.ÚGYHOGY NEHOGY MÁSOK IS BEDÕLJENEK!!!!

Van egy 10 hónapos lányom, de azt akarja, hogy állandóan cipeljem. Ha belerakom a járókába, kompba, babakocsiba, hisztizik, rugdos, meg tépi a hajamat. Hogy lehet errõl leszoktatni? Mert már az ideg összeroppanás küszöbén vagyok.

Sehol nem jó neki,csak,ha cipelem.Most megint terhes vagyok,de mondták,hogy ne cipeljem,különbözõ okok miatt.De ha a földön van,és ülök a széken,feláll mellém,kapar,és üvölt.Ha ülök,vagy állok mellette,akkor is húzza a nadrágom,meg hisztizik,persze,ha felveszem,már minden jó.Hogyan tudnám errõl leszoktatni?Vágjam bele valamibe,és hagyjam üvölteni???

Legjobb válasz: Ilyen idoszaka volt az en lanyomnak is kb ennyi idosen, csak az olembe maradt meg sehol mashol. Semmit nem tudtam ellene tenni. Aztan atment rajta. Ne cipeld ha nem muszaj inkabb ulj vele ugy vedd az oledbe. :-) kitartast de leszokik rola de most a te kozelsegedre van szuksege.

Ilyen idoszaka volt az en lanyomnak is kb ennyi idosen, csak az olembe maradt meg sehol mashol. Semmit nem tudtam ellene tenni. Aztan atment rajta. Ne cipeld ha nem muszaj inkabb ulj vele ugy vedd az oledbe. :-) kitartast de leszokik rola de most a te kozelsegedre van szuksege.
Ne vedd föl. Mondd meg neki, hogy nem, mert anyu fáradt, majd késõbb felveszed. A lényeg, hogy tarts ki az elhatározásodnál. A gyerek képes egy órán keresztül üvölteni, legközelebb már fél óráig, utána 5 percig. Ám ha felveszed az elõtt, ami elõtt abbahagyja, akkor buktál, és még rosszabb lesz, ugyanis a gyerek tapasztalja, hogy elég ideig tartó hisztizéssel elérheti az akaratát. Ilyenkor még tovább üvölt, mint egy óra. Szóval, ha nekikezdesz, akkor tarts ki. Jó ha elõtte szólsz a szomszédodnak, hogy a gyerek sírni fog egy darabig. De arra vigyázz, hogy ne tegyél vele semmit sem idegbõl, ne "vágjad bele" valamibe, hanem maradj higgadt. Ez neked is próba.
Te örülnél, ha csak egy széken ülhetnél egész nap, vagy az ágyon?Le kell vele ülni játszani ha ráérsz.Ha valamit csinálsz, akkor nyilván állsz, simán nem veszed fel és annyi. Te se örülnél ha szeretetre vágynál és csak beb.sznának egy ketrecbe.Ha nem emelgetheted, akkor ülj le többet hozzá a földre, mást nem tehetsz.
Csak annyit tudok mondani, h kitartás, türelem. Valószínûleg a szeparációs szorongás miatt akar ennyire téged. Nagyobbik gyerekem pont ilyen volt, a kicsi még ilyenebb. Annyi volt a különbség, hogy a nagynak nem volt jó csak az ha állok és mászkálok vele, ha csak leültem vele megpróbálni játszani, vagy ülve vettem ölbe, húzta a hajam, sõt meg is harapott, kiborító volt. Ráadásul várandós lettem amikor egy éves volt, hányinger, álmosság, alig bírtam magam, meg tudom érteni h nagyon nehéz. Ami segített, sokat játszottunk kukucs-játékot, és sokat voltunk a szabadban, udvaron, játszón vagy csak a városban babakocsival, így kellemesebben teltek a napok. Valamint osztottunk szoroztunk és a házimunkából leadtam a fõzést, inkább rendeltünk ebben az idõszakban kifõzdébõl, ennyivel is könnyebb volt.
A kérdező hozzászólása: Hát, ha leülök vele játszani, akkor is csak nyúz, nem játszik, ha kimegyünk az udvarra, és lerakom a fûbe, pár percig birizgálja a füvet, aztán már huzogat is, meg nyafog...csak kényszerhelyzetbe rakom bele valamibe, pl.ha elmegyek wc-re, mosogatok, (mert ha alszik, akkor nem tudok, mert minden kis zajra felébred), vagy porszívózás-seprés-felmosásnál.Amúgy szabadon garázdálkodhat a házba.:) Meg, mikor belerakom a járókába, nekiáll üvölteni, pár perc alatt abbahagyja (addig nem lát), aztán meglát engem, és már torka szakadtából üvölt...Na ezt kéne kicsit elviselhetõbbé tenni, mert ha ülök egész nap mellette, akkor nem lesz belõlem semmi, "egyedül nevelem", mert az apja, mikor megy dolgozni, a lányom MÉG alszik, mikor hazaér, a lányom MÁR alszik...Már 4 napja nem fõztem, 2 napja nem mosogattam, mert nem hagy.:)
Szeparációs szorongás ezt úgy hívják ezt az állapotot.majd kinövi.ne fogd fel ezt olyan drasztikusan, mert azért ilyen nehéz, a gyerek megérzi rajtad.amikor azt akarja hogy felvedd tereld el a figyelmét pl jàtékkal vagy hol van ez vagy az.nálunk bevált.én pelusozásnál szoktam mondani hogy hol a lámpa?és gyors rárakom amig el van vele foglalva.nagyszülõk nem tudnak segíteni?
Ja és egy ekkora gyerek még nem hidztizik.párod nem tud szabit kérni?vagy egy takarítónõt nem tudtok alkalmazni?így csak a gyerekkel és magaddal tudsz foglalkozni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!