Találatok a következő kifejezésre: A Márió hogy lehet (4976 db)

Milyen név az, hogy José Maria? Van akinek ez a keresztneve, hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Régen az egész katolikus Európában elterjedet volt, ma már csak fõleg spanyol, portugál nyelvterületzen szokás, hogy a Szûz Mária iránti tiszteletbõl a fiúk egyik keresztneve is Mária lesz.

Régen az egész katolikus Európában elterjedet volt, ma már csak fõleg spanyol, portugál nyelvterületzen szokás, hogy a Szûz Mária iránti tiszteletbõl a fiúk egyik keresztneve is Mária lesz.
A Maria Jose nõi név, a Jose Maria pedig férfinév, valószínû. (2. válaszoló)
Marie-José Nat Van egy ilyen nevû szinésznõ. Egyébként nem csak spanyol és portugál nyelvterületen szokás fiúknak a Mária nevet adni, hanem példáúl a Habsburg-Lotharingiai családban a mai napig is létezik.
Az én nagy-nagybátyám meg Antal Mária =D Én is megdöbbentem, mikor megtudtam. Ez régen tényleg szokás volt, ezzel kb Szûz Mária oltalma alá helyezták azt, akinek a nevét adták.
Szemelyesen ismerek egy Maria Jose-t, aki lany:)
A Jose valószínû Józsefet, a Maria pedig egyértelmüen Máriát jelent.
Igen, a José jelentése József. Olyanról még nem hallottam, h Maria José. Nõknek nem adnak férfi nevet, még Szt. Józsefét sem. Szûz Mária helyzete teéjesen más. 1.
A kérdező hozzászólása: Ja még a José Maria tetejére jön a családnév.

A muskátlit hogyan lehet töveztetni? Már rákerestem az interneten, de mindenhol csak azt találtam, hogy valamilyen gyökereztető szerrel lehet. De engem az érdekel, hogy ilyenek nélkül hogyan lehet eredményesen töveztetni.

Legjobb válasz: Egészséges hajtásokat vágsz, és pl. tejfölös poharakba (dús földbe) elülteted. Télire világos, hûvös helyre teszed, és igény szerint öntözöd. Tavasszal ki lehet ültetni. Nagyanyám felhasítja a hajtások szárát, és beledug egy-egy szem árpát is. Állítólag az segít gyökeret erszteni.

Egészséges hajtásokat vágsz, és pl. tejfölös poharakba (dús földbe) elülteted. Télire világos, hûvös helyre teszed, és igény szerint öntözöd. Tavasszal ki lehet ültetni. Nagyanyám felhasítja a hajtások szárát, és beledug egy-egy szem árpát is. Állítólag az segít gyökeret erszteni.
A kérdező hozzászólása: Tényleg? De jó ötlet! Próbáltam kigyökereztetni egyet, és azt mondták, hogy mindennap kell locsolni(persze nem sokat), meg erõsen oda kell szoritani a földet, de maghalt. Mit jelent az, hogy igény szerint locsolni? Tényleg erõsen oda kell szoritani a földet? Mert én úgy tanultam, hogy a gyenge hajtás képtelen áthatolni a kemény földön.
Akár barkácsáruházakban is kapható marhatrágya, ezt keverd el felesben virágfölddel, jól körbe kell nyomkodni. A föld mindig legyen nedves néhány hétig, amíg ki nem gyökerezik, aztán már kevesebb víz is elég neki! Gyakorlás, és tapasztalt nem árt!


Szerintem hajlakkal le kell fújni .
Igen fixáld valamilyen lakkal. Nem akarok kukacoskodni, de a buzogány, a pávatollakkal egyetemben, erõsen a '80 években volt divat. Kicsit (nagyon) retrós hatást kelt majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem gond ha retró! :)

A mell belső részére (tudom, hogy sokszor volt már), hogy lehet edzeni?

Konkrétan erre a részre gondolok.

Legjobb válasz: Mi van?????

Mi van?????
A kérdező hozzászólása: A képen a piros színnel megjelölt területre gondolok.
Csinálj kábeles keresztezést úgy, hogy minél jobban keresztezd a két kezed, és tartsd ki 1-1, 5 másodpercig a csúcsösszehúzódást, és keményen feszíts rá izmaidra. Illetve csináld ugyan ezt minden tárogató mozdulatnál, és fekvenyomó mozdulatnál is, ne végezz 3/4 ismétléseket, az másra jó, de ne úgy értelmezd hogy fekvenyomás végén kattania kell a könyöknek, egy kicsit maradjon behajlítva, de csak láthatatlanul...
nincs belsõ mell. A mellizom rostjai vízszintes tapadásúak, nem tudod elkülönítve a belsõ részét megdolgozni. Majd ha lesz tömege a mellizmodnak, akkor ott is vastagabb lesz.
Aki meg nekem nem hisz, az olvasson: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1025

Valaki mást is átvert e már az az oldal hogy star-chat? Hogyan küldtek számlát a telefonról? Hogyan lehet kivédeni az ilyen ál chatelő cégeket?

nehogy bárki is kipróbálja mert pórul jár, nem létez? személyek nevében válaszolnak és mire gyanussá válik már sms eztél jó párat. az ÁSZF egyoldalú és neked nagyon hátrányos persze alig olvasható miniat?r bet?vel van írva haloványan..hogyan engedhetnek ilyen "céget" létezni???

Legjobb válasz: Úgyhogy szemét mocskos rablóbanda az összes pénzlenyúlásról szól hányinger

Úgyhogy szemét mocskos rablóbanda az összes pénzlenyúlásról szól hányinger
Engem is átvert ez az oldal.2009 januárjában bukkantam az oldalra, azóta is smsezgetek egy lánnyal.Egyszer õ írta, hogy az oldalról ingyen lehet sms-t küldeni, azóta én csak onnan írok neki.De egyáltalán nem akar eljönni hozzám, legalábbis 2009 óta nem ért ide.Tehát valaki nagyon megszívatott, pedig azt írta bármit megtenne értem.Írt már boltnevet, mobilszámot, de azt kiikszelték.Azt is írta, hogy õ élõ személy, de hát nem tudok róla semmit.Segítsetek!
Igen ismerem ezt a helyet több éve mûködik teljesen zavartalanul...Ha nem is sok mindent de valamit LEHET TENNI ELLENE, lépjetek a kezdõoldalára és Mozilla esetén tegyétek a következõt: Súgó > Hamisított webhely bejelentése... Itt jelentsétek be mint adathalász webhelyet (mert végül is az...) és ha elég ilyen bejelentés érkezik talán elérhetetlenné teszik.
Egyszer engem is lehúztak, a Srác két sms után szerelmet vallott..:-)Nem X-elnek ki mindent Csak aki válaszol az sms-re, az Írja meg neked egy számítógép elõtt a sok X -et hiszen ez a Munkája, ezért fizetik..4 sms után rájöttem még körül sem tudja "akarja"Írni a számát, tette a hüjegyereket.Úgyhogy én elküldtem zabot hegyezni..
A válasz IGEN!
Szerintem tedd fel ezt a kérdést egy másik témában mert itt nem igazán ilyenekkel foglalkoznak, nagyobb eséllyel kapsz hasznos választ ha mondjuk: számítástechnika, kultúra-közösség, vagy szórakozás témában teszed fel.
A kérdező hozzászólása: Van itt valaki jogász? kíváncsi lennék a véleményére, hogyan tudja magát megvédeni egy ember, lehet e ennyire egyoldalú egy szolgáltatás(sok sok pénz semmiért).Külföldi a cég persze az itthoni telefonszámon nem mondhatják el a címet....NIncs megkövetelve az ÁSZF látható érthetõ verziója, nem lehet sehová fordulni, a jogorvoslat neked egyenlõ a nullával, a bíróság Birminghami...vagy még az se...
Ezért jó amúgy az olyan csomag pl mint a T-mobile-nál a Domino, amin vagy egy bizonyos összeg amit rátöltesz és arról több nem fogyhat le. Így sehogysem keletkezhet 30ezres számla.
A kérdező hozzászólása: az elõzõ összeg: négyszáz ft. egy nap alatt csináltak nekem harmincezres telefonszámlát.
A kérdező hozzászólása: Na. Utánajártam.00 ft bruttó(ha nem több) egy db sms, a kapottat is számlázzák rád, és ha nem irsz akkor is nyomják neked az sms-t, mindegy hogy olvasod e vagy sem. Kíváncsi lennék rá, hogy a fogyasztóvédelmisek tudnak e errõl. Alig tudtam letiltani, tiltás után is küldték a kedves szavakat. A megoldás az, amikor arra a 90-es számra küldesz egy stop sms-t akkor talán leállítják de már semmiben nem vagyok biztos.A mobilszolgáltatóm nagyon kedves, segítettek, soha de soha többet nem megyek fel ilyen lapra . Ez rossz fényt vet sajnos a tisztességes(ebb) oldalak tulajdonosaira is...megfontolandó
Ne keresd a nem létezõ lányt elõzõ kommentelõ. Ez egy hazug álbanda. Én 2000 mínusszal jöttem ki a dolgoból, még éjszaka is küldték az sms-eket. Nagyon durván leállítottam, akkor hagyta abba, le is tiltattam azt a telszámot, a mobilszolgáltatómnál.De viszont sajnos nem hagyta a mobilcég, hogy ne kelljen kifizetnem, mert végülis, nem én csináltam a számlát, hanem kapott sms-ekbõl gyûlt össze.ÚGYHOGY NEHOGY MÁSOK IS BEDÕLJENEK!!!!

Sony xperia j telefonom van és már kb 1 honapja nem jo a play áruházam rálépek és azt irja ki h google play áruház leállt . Mi lehet a baja? Hogy lehet megcsinálni?

Legjobb válasz: Beállítások, alkalmazáskezelõ, Google Play, adatok törlése. Ha így se jó, akkor alkalmazáskezelõ, bal fizikai gomb, és ott van valami alkalmazásbeállítás nemtommi :))

Beállítások, alkalmazáskezelõ, Google Play, adatok törlése. Ha így se jó, akkor alkalmazáskezelõ, bal fizikai gomb, és ott van valami alkalmazásbeállítás nemtommi :) )

Samsung galaxy miniről van szó. Csináltam egy gyári visszaállítást. Minden eltünt és vele a googleplay is. Market van, de nem tudok letölteni. Sztem gmailel van a baj, mert áll. nem vok elérhető. Gépen is próbáltam már. Hogyan lehet megcsinálni?

Mit csináljak a gmailel?Hogyan tölsem le a google playt?miért nem mükődik a market?

Legjobb válasz: Elöbb be kell jelentkezz a telón a gmail-ba azután fog mûködni a market, azon keresztül fogod tudni elérni a play-t.

Elöbb be kell jelentkezz a telón a gmail-ba azután fog mûködni a market, azon keresztül fogod tudni elérni a play-t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!