Találatok a következő kifejezésre: A MÁV egyik károsultja vagyok. Mit (1 db)

A MÁV biztosító egyik károsultja vagyok. Mit tegyek?

Új biztosító után nézek és már csak 4 napig lehet elintézni, teljesen kétségbe vagyok esve. Válasszak egy drágábbat vagy kockáztassak megint egy olcsóval? Ugye nincs esély hogy mégegyszer megtörténjen a "máv-incidens"?

Legjobb válasz: A MÁV-al egyenlõre nem, mert ugye annak annyi lett, de ha olcsót választasz azokkal is megeshet. Tudod olcsó húsnak híg a leve! Én a gagyikat elkerülném messzire ha MÁV-os lettem volna!

A MÁV-al egyenlõre nem, mert ugye annak annyi lett, de ha olcsót választasz azokkal is megeshet. Tudod olcsó húsnak híg a leve! Én a gagyikat elkerülném messzire ha MÁV-os lettem volna!
A kérdező hozzászólása: te melyiknél vagy? vagy melyiket ajánlod?
Olyat válassz, aminek azért jobban ismered a nevét. Olyat ne, amirõl még nem is hallottál. Bár a MÁV-nak is volt/van neve, így bármikor elõfordulhat más biztosítóval is ez. A párom is MÁV-os volt, de most a Postához (nem tudom hogy van pontosan a neve) ment át. Neki még az se jön ki túl drágára és egyelõre a posta biztosan áll a lábain. Több ismerõsünk is ezt kötötte meg még jóval elõbb... õk jártak jobban, mert most nem kell váltaniuk.
netrisk.hu a legjobb!
A kérdező hozzászólása: sziasztok újra! köszi a válaszokat. közben már "leigazoltam" az Allianz-hoz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyit keres egy biztosítónál egy közép vezető holnap után megyek interjúra érdekelne?

8

Egy munkatársamról kiderült pár dolog. Sorban köti kamu életbiztosításokat. Mire számíthat?

Csak alanyokat keres akik aláírják a biztosítási szerződést,majd díjfizetés nélkül megszűnnek 3hónap után.

35

Mit számít biztosítási csalásnak?

3

Létezik olyan ember, akinek felveszi a telefont a Posta Biztosító?

Ma beutazom Pestre, immáron másodszor, olyan betegen, hogy alig van hangom. és rájuk borítom az asztalt!

Ilyen a világon nincs! Decemberben átkötöttem hozzájuk a kötelezőmet. Azóta csak a problémák vannak. Össze-vissza küldenek megmagyarázhatatlan összegekről csekkeket. Ha mind befizettem volna, már legalább a 8xos összegnél tartanánk, mint az eredeti szerződéses összeg.

Bementem 1x: Nem tudták rögzíteni a bónuszom. Oké, bevittem az igazolást, kértem, hogy ugyanazokat a kedvezményeket számolják el, mint a szerződéskötésnél...

A bónuszt megkaptam, a kedvezményt nem...
Mit csinálnak ezek???

Jaaaa, a kérdést csak azért írom, mert SOHA nem veszik fel a telefont. Ma tuti beírok a panaszkönyvbe, és jól megfertőzöm szegény ügyfélszolgálatost is...

7

Mi van akkor ha nem fizetem be az Axa Univerzum II-es első számláját? Jár-e ez nekem valami fajta költséggel?

2 napja kötöttem szerződést egy EFS-es üzletkötővel. Ha jól tudom 8 napon belül el lehet állni a szerződéstől.

2

Posta életbiztosító halál esetén mennyit fizet?

Fontos lenne

3

Fizet az Aegon biztosító ilyen esteben?

2008-ban kötöttünk életbiztositást és most 2012-ben kórházba kerültem 4 napra. A terhességemmel volt gond.Fizet ilyen esetben Az Aegon?

3

Elhunyt házastárs esetén, honnan lehet megtudni, hogy volt-e életbiztosítása? Ilyenkor kutakodni kell otthon a papírok után? Vagy a biztosító értesül valahonnan a dologról? Nem tudom hogy működik.

2

Mennyibe kerül a Generali egészségbiztosítása?

Ha megfeszülök sem találok árat az oldalon. Van lehetőség arra, hogy megadjam az adataimat, és ők megkeresnek, viszont azt írják, hogy akkor felhasználják marketing célokra. Nekem meg ez pont nem hiányzik.

3

Miert kaptam a Tb. -tol csekkeket, ha be voltam regisztralva a rendszerben es meg tanultam? Ha nem fizetem be, le tudnak foglalni valamit az otthonunkbol? Semmi nincs a nevemen.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!