Találatok a következő kifejezésre: A MÁV egyik károsultja vagyok. Mit (1 db)

A MÁV biztosító egyik károsultja vagyok. Mit tegyek?

Új biztosító után nézek és már csak 4 napig lehet elintézni, teljesen kétségbe vagyok esve. Válasszak egy drágábbat vagy kockáztassak megint egy olcsóval? Ugye nincs esély hogy mégegyszer megtörténjen a "máv-incidens"?

Legjobb válasz: A MÁV-al egyenlõre nem, mert ugye annak annyi lett, de ha olcsót választasz azokkal is megeshet. Tudod olcsó húsnak híg a leve! Én a gagyikat elkerülném messzire ha MÁV-os lettem volna!

A MÁV-al egyenlõre nem, mert ugye annak annyi lett, de ha olcsót választasz azokkal is megeshet. Tudod olcsó húsnak híg a leve! Én a gagyikat elkerülném messzire ha MÁV-os lettem volna!
A kérdező hozzászólása: te melyiknél vagy? vagy melyiket ajánlod?
Olyat válassz, aminek azért jobban ismered a nevét. Olyat ne, amirõl még nem is hallottál. Bár a MÁV-nak is volt/van neve, így bármikor elõfordulhat más biztosítóval is ez. A párom is MÁV-os volt, de most a Postához (nem tudom hogy van pontosan a neve) ment át. Neki még az se jön ki túl drágára és egyelõre a posta biztosan áll a lábain. Több ismerõsünk is ezt kötötte meg még jóval elõbb... õk jártak jobban, mert most nem kell váltaniuk.
netrisk.hu a legjobb!
A kérdező hozzászólása: sziasztok újra! köszi a válaszokat. közben már "leigazoltam" az Allianz-hoz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha elfagyott a szivattyúm, arra fizet a biztosító? Háztartási ingóság, alapveszélynemek, ez van a biztosítási papíromon.

1

Hallott-e már valaki az Aegon (lakás) start életbiztosításról, megtakarításról. Ha igen, tapasztalatokat, véleményeket várok. Esetleg van-e valamilyen hasonló vagy jobb konstrukció hasonló témában?

Kisbabám született, és számára szeretnék egyfajta megtakarítást, ami elég rugalmas, de mégis biztonságos életkezdést nyújthat. (a babakötvény mellett/helyett).
Várom a válaszokat. Köszönettel:
macann

6

Kinek van union24 biztositása?

6

Kell fizetnem a TB-met itthon, ha Németországba megyek au pairnek, de kint a család fizetni fogja a biztosításomat?

Ha nem kell fizetni, mi a teendőm? Be kell jelentenem, hogy kimegyek külföldre? Most munkanélküli ellátást kapok, tehát még biztosított vagyok, de ha kimegyek külföldre, akkor kijelentkezem és akkor már itthon nem leszek biztosított. Hogy működik ez?

1

Megéri életbiztosítást kötni? És ha igen milyet és havi mennyi összeggel?

22 éves vagyok és szeretnék kötni magamra életbiztosítást vagy bármi más biztosítást magamra amit majd x év múlva kivehetek...Milyen biztosítás a legcélszerűbb és mennyit érdemes havonta befizetni? 150 000 Ft a nettom!

18

Milyen tapasztalatotok van a biztosítókkal kapcsolatban?

Lakásbiztosítást szeretnék kötni, de nem tudom melyik biztosító fizet határidőre, ill. mennyire gördülékeny az ügyintézés káresemény bekövetkeztekor. Ti melyik biztosítót ajánlanátok?

13

Kinek volt dolga az Európai Kártalanítási Központtal? Valakinek fizettek már, vagy csak munkát ajánlanak?

0

Nem küldték idén a kötelező gépjármű felelősség biztosításra csekket, ilyenkor mit tehetek? Astra biztosító

Negyed évente szoktam csekken fizetni. Idén még semmit nem kaptam, már február van. Próbálom hívni egész nap az ügyfélszolgálatot, foglalt az összes telefonszám! Írtam nekik e-mailt, abban írták, hogy majd válaszolnak, de addig is hívjam fel őket! Megadták azt a számot ami egész nap foglalt...Ha a rendőr megállít az meg megbüntet.
ASTRA BIZTOSÍTÓ

16

Felmondás után mennyi ideig van még tb-m?

Mondták az apeh-nál,hogy felmondás után még egy bizonyos ideig az előző munkáltatóm fizeti a tb-m. De mennyi ideig?

2

Álláskeresési járulékot kapok jan 1 óta, TB járulékot abból vonnak?

Munkaügyi központban ezt nem mondták.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!