Találatok a következő kifejezésre: A MÁV egyik károsultja (1 db)

A MÁV biztosító egyik károsultja vagyok. Mit tegyek?

Új biztosító után nézek és már csak 4 napig lehet elintézni, teljesen kétségbe vagyok esve. Válasszak egy drágábbat vagy kockáztassak megint egy olcsóval? Ugye nincs esély hogy mégegyszer megtörténjen a "máv-incidens"?

Legjobb válasz: A MÁV-al egyenlõre nem, mert ugye annak annyi lett, de ha olcsót választasz azokkal is megeshet. Tudod olcsó húsnak híg a leve! Én a gagyikat elkerülném messzire ha MÁV-os lettem volna!

A MÁV-al egyenlõre nem, mert ugye annak annyi lett, de ha olcsót választasz azokkal is megeshet. Tudod olcsó húsnak híg a leve! Én a gagyikat elkerülném messzire ha MÁV-os lettem volna!
A kérdező hozzászólása: te melyiknél vagy? vagy melyiket ajánlod?
Olyat válassz, aminek azért jobban ismered a nevét. Olyat ne, amirõl még nem is hallottál. Bár a MÁV-nak is volt/van neve, így bármikor elõfordulhat más biztosítóval is ez. A párom is MÁV-os volt, de most a Postához (nem tudom hogy van pontosan a neve) ment át. Neki még az se jön ki túl drágára és egyelõre a posta biztosan áll a lábain. Több ismerõsünk is ezt kötötte meg még jóval elõbb... õk jártak jobban, mert most nem kell váltaniuk.
netrisk.hu a legjobb!
A kérdező hozzászólása: sziasztok újra! köszi a válaszokat. közben már "leigazoltam" az Allianz-hoz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem küldték idén a kötelező gépjármű felelősség biztosításra csekket, ilyenkor mit tehetek? Astra biztosító

Negyed évente szoktam csekken fizetni. Idén még semmit nem kaptam, már február van. Próbálom hívni egész nap az ügyfélszolgálatot, foglalt az összes telefonszám! Írtam nekik e-mailt, abban írták, hogy majd válaszolnak, de addig is hívjam fel őket! Megadták azt a számot ami egész nap foglalt...Ha a rendőr megállít az meg megbüntet.
ASTRA BIZTOSÍTÓ

16

Felmondás után mennyi ideig van még tb-m?

Mondták az apeh-nál,hogy felmondás után még egy bizonyos ideig az előző munkáltatóm fizeti a tb-m. De mennyi ideig?

2

Álláskeresési járulékot kapok jan 1 óta, TB járulékot abból vonnak?

Munkaügyi központban ezt nem mondták.

2

Biztosítás számítástechnikai cikkre mikor jár? (lent)

csak villámcsapásnál jár?
számítástechnikai cikre?

2

A munkahelyemen 2011 április 1-től 2012 március 31-ig vagyok biztosítva határozott idejű munkaszerződéssel. Kisbabát várok április 25 -re vagyok kiírva jelenleg táppénzen vagyok . Szerintetek ezek alapján jogosult vagyok-e GYED-re?

2

Az Allianznal kotottem eletbiztositast kulfoldre. Orvosi ellatasban reszesultem es kaptam hivatalos leletet. Hova kell kuldeni a leleltet a penz visszateriteshez? Cs

2

Érdekel hol van olyan biztosítás hogyan kell rákeresnem . Annyit tudok, hogy takarékszövetkezeti termék, temetésre lehet biztosítást kötni, ismerősöm csak úgy emlegeti koporsóbiztosítás. Hallot valaki ilyen termékről?

3

Mit érdemes tenni életbiztosítással ebben az esetben? (uniqa)

Van egy életbiztosításom amit 8 éve fizetek folyamatosan. A jelenlegi anyagi helyzetem vizsgálva úgy látom nem fogom tudni fizetni az immár 12000 Ft-ra emelkedett biztosítási díjat. Ebben az esetben mi a legjobb megoldás? Eddig összeszámoltam 900 000 Ft-ot fizettem be. Visszavásároljam vagy esetleg díjmentesítsem? Ezek mit takarnak pontosan?

10

Mi ennek a papírnak a neve?

Amiben a munkáltató vezeti,hogy fizeti a munkavállaló után a tb-t.
Elvileg valami rózsaszín, kinyitható papír.

2

Aegon életpálya programról tapasztalatok?

Most fog lejárni a tíz év, amíg ugyebár nem vehetem ki a pénzem, vagy vissza kell fizetni az adójóváírásokat. Az első két év befizetéseiből igen sok ment el mindenféle költségnek, de a megkötéskor arról volt szó, hogy azért ennyi, mert ekkor vonják le a költségek nagy részét, utána már gyakorlatilag alig valamit. Ehhez képest a héten kapott értesítő szerint 60-70 ezer körül vontak le tőlem az elmúlt évben. Mire fel? Ha megszüntetem, visszakapom azt az összeget, ami a kimutatáson szerepel?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!