Találatok a következő kifejezésre: A Lindynette20 gyógyszer (8 db)

A Lindynette20 milyen gyógyszer?

Legjobb válasz: Fogamzásgátló gyógyszer. Viccen kívül, nekem eddig bevált. Nincs semmilyen mellékhatása nálam, és nincs probléma.

Fogamzásgátló gyógyszer. Viccen kívül, nekem eddig bevált. Nincs semmilyen mellékhatása nálam, és nincs probléma.
Én most kezdtem szedni. Csak kicsit érzékenyebb vagyok, és gyorsan elsírom magam, de semmi egyéb. :)
A korszerû fogamzásgátlók az elsõ naptól védettséget nyújtanak, ha a ciklus elsõ napjától szedik. Mellesleg a lindynette nagyon alacsony hormontartalmú. És attól, hogy valaki fiatal, még képes lehet pontosan szedni... Mindenkinek más gyógyszer jön be, nem lehet ezt így konkrétan megmondani. Mondom, nekem jó.
Én egy évig szedtem. Utána kb. 2 év volt mire helyreállt a menstruációm. Amíg szedtem nem volt semmi panaszom. Sztem ez egy olyan gyógyszer, amit fiataloknak írnak fel. Olyanoknak, akik nem tudják pontosan szedni. Ezért szerintem több hormont tartalmazhat, károsabb. Elég ijesztõ számomra, hogy kapásból védettséget ad, nem kell szedni egy hónapig a kívánt hatás eléréséhez, mint a fogamzásgátlók többségét.

1 éve szedem a Lindynette20 nevű gyógyszert. Múltkor hasmenésem volt, ezért 2 tablettát vettem be egy nap. Lehetek terhes?

Csütörtökön szedtem volna be az utolsó szemet, ehelyett ez egy nappal korábbra esett, utána egjött a menszeszem, azt olvastam a tájékoztatón, hogy ha nem vettünk be egy szemet, akkor 7 napig más fogamzási módszer is szükséges. Menszeszem utolsó napjaiban lefeküdtem a barátommal, de még nem telt le 7 nap, csak 5, de közben menstruáltam, lehet-e terhes?

Legjobb válasz: velem is ez történt, csak más tablettával. nem lesz gond, de ne csináld ezt gyakran.

velem is ez történt, csak más tablettával. nem lesz gond, de ne csináld ezt gyakran.
sztem nem lesz gondod, én is cisnáltam ilyet, bár nem ezt a tabit szedem. De sztem ugyanolyanok
Én most kezdtem el 9. napja a tabit, a 4. napon a bevétel után kb. 5-6 órával volt hasmenésem, átolvastam a tabitájákoztatót, és az nem is beszél hasmenésrõl, csak hányás esetén kell védekezni a menstruációs ciklus alatt...szal lehet nem is kellett vna paráznod. Bár most egy kicsit én is, mert a 8. napon már nem védekeztünk másként.
Hát védekeztél január óta, vagy nem? Ilyen pofon egyszerû.
a gyógyszer azért van, hogy ne legyen csík, ha abbahagyod attól még nem lesz csík, még halvány se, ismételd meg és ha van csík azon is akkor gratulálok anya leszel
A kérdező hozzászólása: nem
A kérdező hozzászólása: Nem védekeztünk! És 3x voltunk együtt, és valószínû peteéréskor! Én örülnék ha baba lenne! Csak nem tudom nem e a gyógyszer van még bennem
Hát akkor meg mégis miért ne lennél terhes, ha nem védekezel cirka 2 hónapja??
a gyógyszertõl nem lesz terhességi hcg hormon a szervezetedben...
tesztelj még egyet. sztem terhes lettél. gratulálok.
Gyógyszer mellett nem mutat terhességet a teszt. A halvány csík is csík, de menj el nõgyógyászhoz, õ 100%-ra megmondja. Vagy csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

Több mint 1 hete ( 9 napja) szedem a Lindynette20 fogamzásgátlót és még mindig menstruálok! Ilyenkor megváltozhat úgy is a menstruáció hogy hosszabb lesz mint volt, amikor nem szedtem még a gyógyszert?

Legjobb válasz: Így szokik hozzá a szervezeted. Ha a következõ levél szedésénél sem marad abba a vérzés, akkor menj vissza a dokihoz, és írass fel másik tabit. Addig pedig szedj 1000mg-os c-vitamint, mert amúgy nagyon le fog gyengülni a szervezeted.

Így szokik hozzá a szervezeted. Ha a következõ levél szedésénél sem marad abba a vérzés, akkor menj vissza a dokihoz, és írass fel másik tabit. Addig pedig szedj 1000mg-os c-vitamint, mert amúgy nagyon le fog gyengülni a szervezeted.
Általában az elején, amikor a szervezeted szokik hozzá a gyógyszerhez, ilyen is elõfordul. Én amig egy msikat szedtem, kb 2 napig menstruéltam, de a lyndinette-tõl nekem is tovább tart. Viszont ha az elsõ levél után is marad vérzés, az annak a jele is lehet, h gyenge neked a gyógyszer.
Mintha csak én írtam volna a kérdést. Meg is lepõdtem, amikor megláttam. Ugyanezt szerettem volna én is kérdezni, én is kb. ennyi ideje szedem, és még mindig vérezgetek. Régebben (még a gyerekek elõtt) szedtem már más fogamzásgátlót, soha nem volt hasonló problémám. Amúgy mennyi idõ után nyújt biztonságos védelmet? Nem igazán szeretnék kockáztatni, mert mindkét fiammal nagyon könnyen estem teherbe.
A kérdező hozzászólása: Ez amugy rajta van a papírján...:) de elvileg akkor ha beszedted a 21 tabit, utána 7 nap szünet, aztán az elsõ tablettát beveszed és onnantól teljesen védve vagy..

1 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedést (lindynette20), két tesztem is nagyon halvány pozitívat mutatott, elvileg ma kellett volna megjönnie, elképzelhető hogy mivel már nem szedem a gyógyszer így felborult a ciklusom és lehet nem is ma jön meg?

Vagy tényleg babás vagyok? Egyszer már hagytam abba 1 hónapra és akkor normálisan megjött! Nem bánnám ha most nem jönne meg

Legjobb válasz: Bazze! Ne ijesztgess! Most akarom abba hagyni én is.... Nem elég, hogy sok a mellékhatása - legalábbis nekem..., de még ez is...

Bazze! Ne ijesztgess! Most akarom abba hagyni én is.... Nem elég, hogy sok a mellékhatása - legalábbis nekem..., de még ez is...
Lehetséges, hogy "babás" vagy. Amúgy el kellett volna menjél a dokihoz, hogy õ mint mond a két halvány pozitív eredményre. Az elsõnél úgy is azt mondta volna, hogy bizonyos idõ után megint csinálj egyet. De a másodiknál már elküldött volna vérvételre. Az sokkal biztosabb.
Szia! Azért lett halvány pozitív, mert korán csináltad, azt írtad ma kellett volna megjönnie. 2 nap múlva ismételd meg a teszted, akkor már erõs pozitív lesz :) Lehetõleg 10-es tesztet használj :) Gratulálok :)

A menzeszem első napján kezdtem el szedni a tabletátt. A következőt 2 orával előbb vettem be. Lehet belőle gond? és mennyi idő után hat a gyógyszer? (lindynette20)

Legjobb válasz: Szerintem gond nem lehet belõle, DE! pontosan be kell tartani a leírást! Hatása minden gyógyszernek más és más!

Szerintem gond nem lehet belõle, DE! pontosan be kell tartani a leírást! Hatása minden gyógyszernek más és más!
A 2 órás késés nemgond. Velem is volt ilyen. De szerintem olyan 5 óránál ne legyen nagyobb a késés SEMMIKÉPP. De a legjobb tényleg ha ugyan akkor. 12 órát írnak de a legvégsõ eset..
Ha 12 órán belül volt, akkor nem lesz semmi bajod, de azért törekedj arra, hogy mindig ugyanakkor vedd be, mert így a mensid is pontosan fog megjönni (órára)!

Januárban abba hagytam a gyógyszer szedés ( lindynette20)! Azóta rendszertelenül jön meg! Miért?

Februárba olyan 30napra, márciusban 30-33napra, áprilisba 31, most meg már 34.-napja semmi! Voltunk együtt a párommal 3x! Elképzelhet? hogy babás vagyok? Nagyon jó lenne! Mikor csináljak tesztet? Semmi jele annak hogy meg akarna jönni! Milyen tesztet?

Legjobb válasz: Hát, akkor most már egy tesztet megpróbálhatnál. Ha negatív, és még 1 hét múlva sincs mensi, akkor is várj türelmmel, mert a bogyó abbahagyása után idõ kell a szervezetnek, hogy felébredjen. A te mensijeid egyébként nem is rosszak, nem atomórapontosak, de legalább vannak. Nekem a bogyó abbahagyása után 1évig nem jött meg, és gyógyszerrel sem tudták meghozni. Nem is szedek soha többé ilyen mérget, hiába van vagy 30 féle a piacon. Mindegyik teszt jó, nem kell drágát venni, ha pozitív, akkor azt a legolcsóbb is ki fogja mutatni. Corax, One Step, Gravi-hcg, HCG_line, stb, bármelyik jó. De a vaterás, teszveszes olcsóbbak is jók...

Hát, akkor most már egy tesztet megpróbálhatnál. Ha negatív, és még 1 hét múlva sincs mensi, akkor is várj türelmmel, mert a bogyó abbahagyása után idõ kell a szervezetnek, hogy felébredjen. A te mensijeid egyébként nem is rosszak, nem atomórapontosak, de legalább vannak. Nekem a bogyó abbahagyása után 1évig nem jött meg, és gyógyszerrel sem tudták meghozni. Nem is szedek soha többé ilyen mérget, hiába van vagy 30 féle a piacon. Mindegyik teszt jó, nem kell drágát venni, ha pozitív, akkor azt a legolcsóbb is ki fogja mutatni. Corax, One Step, Gravi-hcg, HCG_line, stb, bármelyik jó. De a vaterás, teszveszes olcsóbbak is jók...
Szia, én is ezt a gyógyszert szedtem. Nekem 10 hónap kellett ahoz, hogy regenerálódjon a testem. Csak e után sikerült a baba. Már teljesen el voltam kesereddve. Addig minden hónapban hihetetlen dolgoket produkált a testem. Valami új mindig történt velem, amire elõtte nem volt példa. 10. hónapra szépen beállt 28 naposra a ciklusom. Addj idõt a testednek, de azért egy tesztet megér a dolog, csak azért írtam, hogy ha véletlen több hónapig nem sikerülne a baba, ne parázz rá. 23 h km

Gyógyszert váltok, Lindynette20-ról Belarára. Mikor kezdjem el szedni a belarát? Szünet utána vagy szünet nélkül? Aki erre váltott, az mit csinált?

A tájékoztató szerint ne hagyjak szünetet, de direkt kérdeztem az orvost, h szünet után, ? azt mondta, h igen.

Legjobb válasz: Én annak idején mercilonról tértem át belara-ra. A doki azt mondta tartsam meg a 7 napos szünetet, de a tájékoztatóban az volt hogy nem kell szünet. Én nem tartottam szünetet és egy hónapig tartó pecsételõ vérzésem lett. Egy másik orvos azt mondta, hogy meg kellett volna várnom amíg megjön a megvonásos vérzés és annak az elsõ napján kellett volna elkezdeni szedni az új tabit. Szerintem vagy csináld így, vagy tarts 7 napos szünetet, de ne megszakítás nélkül kezd szedni!

Én annak idején mercilonról tértem át belara-ra. A doki azt mondta tartsam meg a 7 napos szünetet, de a tájékoztatóban az volt hogy nem kell szünet. Én nem tartottam szünetet és egy hónapig tartó pecsételõ vérzésem lett. Egy másik orvos azt mondta, hogy meg kellett volna várnom amíg megjön a megvonásos vérzés és annak az elsõ napján kellett volna elkezdeni szedni az új tabit. Szerintem vagy csináld így, vagy tarts 7 napos szünetet, de ne megszakítás nélkül kezd szedni!
Szedd úgy, ahogy a tájékoztatóban van. Ha váltasz, akkor ne hagyj szünetet, folytasd az új tabit egybõl.
Amikor nekem kellett váltanom, akkor szünet nélkül kellett elkezdeni szedni az újat!És azt mondta, hogy nem kell kieg. védekezés!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!