Találatok a következő kifejezésre: A Lindynette tabletta 2 (4 db)

A Lindynette 20-as tabletta 2 hét után véd?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Én is lindynette 20-at szedtem, mikor elkeztem akkor az orvosom nekem az mondta hogy 1 hónap mire annyira fog hatni a szervezetben hogy biztonságos lesz, addig kiegészítésnek javasolt más védekezési módszert is.

Én is lindynette 20-at szedtem, mikor elkeztem akkor az orvosom nekem az mondta hogy 1 hónap mire annyira fog hatni a szervezetben hogy biztonságos lesz, addig kiegészítésnek javasolt más védekezési módszert is.
Ne aggódj, ha a tájékoztató azt írta, hogy 7 nap után hat, akkor semmi gond! Én csak 10 szemet szedtem be és aztán óvszer nékül szeretkeztünk, és bennem ment el a barátom! Nem volt semmi para!
Úgy van, hogy: -- ha a mensid elsõ napján kezdted el szedni, akkor már az elsõ szemtõl véd -- ha a 2.-5. napon kezdted el, akkor 7 napig védekezni kell óvszerrel is, de utána már védett vagy -- ha késõbb kezdted el szedni, akkor kell 1 hónapot várni Tehát ha a mensid elsõ 5. napjának valamelyikén kezdted el szedni, akkor már védett vagy!
Szeretném megkérdezni, hogy végül mi lett?hasonló szituáció, és barátommal a 72órás tablettát fontolgatjuk!

Hány napig kell szedni a Lindynette 20 tablettát, míg hatni kezd? 1 hónap szedés után már lehet gumi nélkül szeretkezni vagy 2 levelet kell végigszedni?

Mennyi id? után 100%, hogy nem esek teherbe óvszer nélküli szeretkezés esetén?

Legjobb válasz: Ez mind szép és jó,de az a baj, hogy a tájékoztatóban egy árva szót sem írnak arról,hogy mennyi idõ után nyújt védettséget. Ezért tettem fel itt a kérdést.

A kérdező hozzászólása: Ez mind szép és jó, de az a baj, hogy a tájékoztatóban egy árva szót sem írnak arról, hogy mennyi idõ után nyújt védettséget. Ezért tettem fel itt a kérdést.
sose lesz 100%os. am meg olvasd el a tájékoztatot
Igen, a tájékoztatóban nincs benne, ezért inkább 1 hónap után szeretkezzetek a barátoddal gumi nélkül! Biztos, ami biztos! Szedd be a 21 szemet, majd megjön a mensid és utána már lehet gumi nélkül!!! Nem kell 2 hónapot várni!
ez egyáltalán nem normális.keresd fel az orvosod.
ez már rég nem egészséges. de azt a tabit valaki felírja, nem szokta kérdezni, h. az utolsó menzeszed mikortól meddig volt? :o tõlem mindig megkérdezik.
A kérdező hozzászólása: Nem kérdez semmit, csak felírja.

Ha véletlenül 2 db fogamzásgátló tablettát vettem be (lindynette 20), mi a teendő?

Holnap ne vegyek be semmit vagy vegyem be és akkor most csak 20 napig szedjem?

Legjobb válasz: Nem értem a nõket komolyan. Vagy duplán szeditek be vagy be se szeditek. Nem tudnátok kicsit figyelni valamire ? :D

Nem értem a nõket komolyan. Vagy duplán szeditek be vagy be se szeditek. Nem tudnátok kicsit figyelni valamire ? :D
Akkor túlságosan FOGamzani fogsz, és vagina dentata-d lesz, azaz fogak nõnek a pinádon is. Sajnálom.
Meg van rá az esély hogy ne tudj gyereket nemzeni. A lindynette 20 egy nagyon erõs gyógyszer. Amilyen hamar csak lehet menny el orvoshoz. De az is lehet hogy tudsz gyereket nemzeni csak mikor megszületik ki fog repülni egy sátor a $eggébõl és hitlerbajusza nõ ki 1 nap alatt.
FOSSÁÁÁÁ MARII.
Szexelj dupla annyit ne vesszen kárba
5-bõl egy ember sem tudott egy normális választ adni... Gratulálok, nagyon menõk és lazák vagytok! Én köv. hónapban kezdem el szedni a fog.gátlót, úgyhogy nem tudok egyértelmû választ adni...:S De szerintem ne vegyél be semmit, és mellette óvszer vagy más egyéb a következõ ciklusig.
Nyugi a te válaszod se volt sokkal hasznosabb. :-)
Nem is a hasznosságról beszéltem, hanem a stílusról, amit itt egyesek megengednek maguknak. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!