Találatok a következő kifejezésre: A Lindynette tablettánál (2 db)

A Lindynette 20 tablettánál melyik nap kell elkezdeni a szedést?

A vérzés 1. napjától? Mert a n?gyógyász azt mondta, hogy az 5. napon kell.

Legjobb válasz: Ha a doki azt mondta, akkor miért kételkedsz benne? Egyébként itt sok emberrel nem gyõzzük hangsúlyozni, hogy betegtájékoztató olvasása nagyon is elõnyös dolog! De ha meg a doki elmondta, hogy hogyan szedd, akkor meg azt kövesd, megbízható a szava, különben nem lenne doki! Ha így kezded el szedni, ahogy õ mondta, akkor viszont egy hónapig kiegészítõ védekezést alkalmazzatok! :)

Ha a doki azt mondta, akkor miért kételkedsz benne? Egyébként itt sok emberrel nem gyõzzük hangsúlyozni, hogy betegtájékoztató olvasása nagyon is elõnyös dolog! De ha meg a doki elmondta, hogy hogyan szedd, akkor meg azt kövesd, megbízható a szava, különben nem lenne doki! Ha így kezded el szedni, ahogy õ mondta, akkor viszont egy hónapig kiegészítõ védekezést alkalmazzatok! :)
Elvileg az vérzés 1. napjától kell elkezdeni szedni, mert akkor már 7 nap után védett vagy! Ha az 5. napon kezded el szedni, akkor a köv. mensidig más módszerrel is kell védekezned! Amúgy meg inkább olvasd el a tájékoztatót!
Én is ezt szedem és nekem azt mondta az orvos h a vérzés elsõ napján kell elkezdeni.Meg a tájékoztatóba is le van irva.

Lindynette 20 tablettánál hogyan lehet eltolni a menstruációt 2-3-4 nappal?

Lindynette 20 fogamzásgátlót szedek, és kedden kezdem el szedni a levelet, tehát mindig hétf?n hagyom abba. Viszont most hétvégén gyógyfürd?be mennénk a családommal, és nekem mindig csütörtökön-pénteken szokott megjönni! lehet valahogy úgy eltolni hogy hétf?n jöjjön meg? és hogy ha meg lehet akkor utána rendesen lehetek ugyanúgy együtt a párommal? nem kell kiegészít? védekezést használni?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne :).. Tesi érettségim végett

Ez engem is érdekelne :) .. Tesi érettségim végett
Mekkora duma ez a gyógyfürdõõõõ... lol, bocs, de ez átlátszó, hétvégén tudtok csak dugni .. :D mellesleg sztem logikus, kezd minden hónapban 1 nappal késõbb szedni :D
nem nem lehet eltolni ha kihagysz szemeket nem fog védeni az egyetlen amit lehet tenni hogy nem tartasz 7 gyógyszermentes napot hanem elkezded szedni a következõ levéllel de ennek megvan az a kellemetlen hatása hogy a hónapban akármikor megjöhet és akár hosszú idejig pecsételõ vérzésed lesz
citrom
ne írjatok ilyen bugyutaságokat:S Úgy lehet eltolni, mint a legtöbb másik tabival. Két lehetõség van: a) nem tartasz szünetet, de ez annyira nem jó. A gesztagénnel még nem is lenne gond, de az ösztrogén azért van benne hogy vastagítsa a nyálkahártyád mint rendes ciklus alatt lenne, amire amúgy nem lenne szükség, de így folyamatosan fog vastagodni. Ezért kell a szünet. Logikusan a következõ vérzés sokkal erõsebb és hosszabb lesz, ha 2 hónapig vastagszik 1 helyett. b) hamarabb hagyod abba. Ezt szokták inkább javasolni. Nem jó össze-vissza szedni, de ettõl nemigen lesz bajod. Nem csökkenti a hatásosságát, el ne hidd!! Ilyenkor azt kell csinálni, hogy úgy hagyod abba a levelet hogy a vérzésed megjöjjön és elmúljon, mire dolgod lenne. A maradék szemeket ne vedd be, inkább nézd meg a "szavatosságát" és tedd félre, hátha jól jön még.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!