Találatok a következő kifejezésre: A Lindynette fogamzásgátló okozhat (3 db)

Okozhat a lindynette fogamzásgátló depressziót?

Lehet, hogy furcsa kérdés, de 1 hete szedem és magamon is észreveszek furcsa változást. Ingerült vagyok, ny?gös, hirtelen hangulatváltozásaim vannak, indokolatlanul és túl gyakran elsírom magam, magam sem értem az okát, vagy akkor is ha az ok csak apróság.

Legjobb válasz: Nem csak a Lindynette, az összes okozhat depressziót. Egyébként a betegtájékoztató is feltünteti....

Nem csak a Lindynette, az összes okozhat depressziót. Egyébként a betegtájékoztató is feltünteti....
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, többször elolvastam a betegtájékoztatót, de szinte mindenféle gyógyszerre rá vannak írva, a legtöbbre ugyanaz, minden általános mellékhatás. Épp azért itt kérdezem, hogy tapasztalatok alapján, személyesen volt-e valakivel hasonló.
Ma A nevem Earl-ön sírtam majdnem (éppen börtönbe csukták). Vicc:D Persze én mindig idõben észreveszem magam, úgyhogy tudok nevetni is ezen:) )
Nekem alapból volt depresszióm régen, de utána sokáig tünetmentes volt. Elkezdtem szedni a Lindynettet, sikeresen elõhozta:-S Nem szedtem végig az utolsó levelet, 7 szem után azt mondtam, elég. Jelentkezett a megvonásos vérzés, de félek, meddig tarthat, és milyen tünettel számoljak még...

Lindynette fogamzásgátló tabi okozhat szédülést? Ilyen esetben mikortól hagyható abba a szedése?

10 napja szedem, de rosszul vagyok tõle.Szeretném abbahagyni de tegnap szexeltem párommal és nem szeretnék terhes lenni.Mikortól hagyhatom abba?UTána megfog jönni?

Legjobb válasz: hagyd abba azonnal és húzzon gumit. ennyi

hagyd abba azonnal és húzzon gumit. ennyi
A kérdező hozzászólása: de most nincs kéznél gumi de ma már bevettem egy tablettát akkor ha holnap nem veszembe úgy csinálhatjuk?
végig kell szedni a levelet:S
A kérdező hozzászólása: Akkor is ha szédülök? Ó :S csak így zárható ki a terhesség igaz?

A Lindynette 20 fogamzásgátló okozhat erős fejfájást?

Legjobb válasz: Én is ezt használtam,de nekem miden mellékhatásai kijöttek pl: hányinger,szívfájdalom,fejfájás is.Ha neked is van ilyen próblémád beszélj a Nõgyógyászoddal és lehet.hogy felír egy másikat.Nekem sajnos nem tudott mást felírni,mert azt mondta,hogy akkor nem bírom a többit se.Te lehet,hogy nem ilyen vagy.

Én is ezt használtam, de nekem miden mellékhatásai kijöttek pl: hányinger, szívfájdalom, fejfájás is.Ha neked is van ilyen próblémád beszélj a Nõgyógyászoddal és lehet.hogy felír egy másikat.Nekem sajnos nem tudott mást felírni, mert azt mondta, hogy akkor nem bírom a többit se.Te lehet, hogy nem ilyen vagy.
én is ezt szedem már 4éve.nekem semmi bajom tõle, de menj el az orvoshoz, és felír egy másikat!
Én is ezt szedem, az elsõ hónapban nekem is volt fejfájásom és hányingerem, de elmúlt. Már a 4.hónapnál járok...
nekem a menses megjövetele elõtt mindig erõs fejfájásom volt 2 napig...de megszoktam, meg tudtam, hogy megjön és elmúlik... késõbb elmúlt a fejfájás is, de kitartott az elsõ 2 évben végig

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!