Találatok a következő kifejezésre: A Lily tesztnél (2 db)

Lily tesztnél milyen a negatív eredmény?

Nekem már 2 tesztnél is halvány csík jelent meg, mivel egyáltalán nem er?södik a csík színe,(pedig kellene 1-2 nap elteltével) arra gondolok, hogy ez negatív eredmény, de Lilynél alap, hogy halványan látszik a másik csík is.

Legjobb válasz: Szia! Hányadik nap késik Neked? Én tegnapelõttre nem vártam, nem is jött, de ma reggeli tesztem negatív lett... :-( Azt olvastam, hogy ez 25-ös érzékenységû, az, ha jól tudom nem valami hú, de érzékeny... Ezért bizakodjunk, de szerintem jobb lenne másfajtával is próbálkozni! Sok sikert és +++! :-)

Szia! Hányadik nap késik Neked? Én tegnapelõttre nem vártam, nem is jött, de ma reggeli tesztem negatív lett... :-( Azt olvastam, hogy ez 25-ös érzékenységû, az, ha jól tudom nem valami hú, de érzékeny... Ezért bizakodjunk, de szerintem jobb lenne másfajtával is próbálkozni! Sok sikert és +++! :-)
Megint az elõzõ vagyok, most látom, hogy Neked halványan látszódik a második csík! Akkor ez biztos jó jel! Nekem annyira erõs a tesztcsík, mellette még egy ici-pici halványka második sincs! Én úgy gondolom, hogy gratulálhatok! :-)
Ez tuti baba lesz!
sziasztk én is mindig Lillit használok, az elsö helyen semmi nincs, tök fehér, a controll vonal meg erös. ez a negativ, ha kicsit is halványan látszik bármi, az bizony gratula:)
A kérdező hozzászólása: Hm:) Újra reményt adtál! Szerdára tervezem a következõ tesztelést, ha addig nem lesz menstruáció. Neked még egyszer gratulálok és ha minden jól meg karácsonykor már eggyel többel lesztek:) /Kiszámoltam már magamnak is:( /
Szia! Én is lilyt vettem amiben kettõ van. A múlt hónapban 40 napra jött meg, elõtte persze teszteltem, és valóban hófehér volt a controllcsíkon kívül. Semmi elszinezõdés, semmi nem látszott. E hónapban a második lilyvel a 30. napon teszteltem (egyébként korábban 28-29 naposak voltak) és megjelent nagyon-nagyon halványan a másik csík is. Így ezért pár nap múlva teszteltem másik típusúval (Rossmannban Easy)amin már erõsebb lett a csík :) Úgyhogy szerintem te is várj még pár napot, és tesztelj másik fajtával. Bízom benne, hogy babó van a dologban Neked is! :o)
A kérdező hozzászólása: De ma reggel próbáltam! meg pénteken is... Melyik teszt a legjobb?
reggel probáld meg egy másik teszttel:) és ir j mi van én a helyedben elmennék vaárnap révén egy ügyeletes gyogyszertárba és reggel már meg is tudod csinálni:) másik fajtát vegyél. vagy a Rossmannban is leht kapni az nyitva van vasárnap:)
A kérdező hozzászólása: Ma kellene megjönnie. Tudom ezt vehetném biztatónak és köszi is a gratulákat:) , de azt olvastam, hogy a hcg szint a szervezetben naponta megháromszorozódik, így már bizony élénk csíknak kellene lenni a péntekihez képest. Ez viszont semmit nem erõsödött, ugyanaz a halvány rózsaszín.
Elsõ kettõ válaszadó vagyok. Igen, teljesen fehér! SEMMI változás nem volt a tesztemen (sajnos)! Mióta késik a mensesed?
A kérdező hozzászólása: Köszi. De milyen a negatív Lilynél? Teljesen fehér, semmi nem látszik??
A hcg nem naponta háromszorozódik, mint ahogyan ezt föntebb írta valaki, hanem másfél naponta duplázódik. Az nem ugyanaz. Egyébként eddig mindig lilyt használtam, de mivel szinte állandóan "gyanús" eredményt mutatott, így már nem tudtam bízni benne.

A Lily terhességi tesztnél a két vonal milyen távolságra van egymástól?

Bocsika, ha idétlennek t?nik a kérdésem!

Legjobb válasz: Minden teszten kb fél centi. De mindegy ha kettõ van, te is ketten vagy! :)) Ui: mi is idétlenségeket kérdezünk egymástól, de ezért van ez az oldal! :))))))

Minden teszten kb fél centi. De mindegy ha kettõ van, te is ketten vagy! :) ) Ui: mi is idétlenségeket kérdezünk egymástól, de ezért van ez az oldal! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Van alulról a fényes rész, ahol fel van tûntetve hogy max. És után van egy kis rész, ami olyan mattabb. Felette meg a kék borítás. Szóval, azon a középsõ matt részen lesz a két csík?
A két csík felfog tünni, mert az piros lesz a 2 vagy 1 csík. felfog tünni. Ne aggódj. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Az elõzõ válaszoló vagyok. :) Nekem eddig mindig negatívat mutatott. :(
A matt részben (a fényes kék alatt) kell kijönnie a csíknak/csíkoknak. Ha kettõ lesz, akkor a kettõ kb. fél cm-re van egymástól, és bíborszínûek. A Lily használati utasításán le is van rajzolva! Egyébként az én második "halvány csíkom" 24 és fél hetes éppen! =o) Ja, és nincs idétlen kérdés, mindig segít valaki, ezért vagyunk egymásnak!
lényegében mindegy, ugyis kiderül mit mutat a csik.a távolság ugyan olyan lényegtelen, mint az, hogy ha 2 csik van és az egyik halványabb az is pozitiv-e.az hát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!