Találatok a következő kifejezésre: A Lilly teszt (21 db)

A Lilly teszt milyen erősségű? Esemény után 1 héttel a kimaradt után 3 nappal mutatna pozitívat? Vagy egy héttel az esemény után még nincs annyi HCG a szervezetben? ÉS ha a 4 nap altt beágyazódik az "akció" után?

Legjobb válasz: A Lily 25-ör érzékenységû, szóval nem a legérzékenyebb. Egyébként akáérmelyik teszttel leghamarabb esemény után 2 héttel érdemes tesztelni, függetlenül attól, hogy mikor maradt ki. Akció után 4 nappal még a méhbe se biztos, hogy leért, nemhogy egyáltalán elkezdett volna beágyazódni. A beágyazódás a 10. nap környékén fejezõdik be, de ekkor még kimutathatatlanul alacsony a HCG szintje.

A Lily 25-ör érzékenységû, szóval nem a legérzékenyebb. Egyébként akáérmelyik teszttel leghamarabb esemény után 2 héttel érdemes tesztelni, függetlenül attól, hogy mikor maradt ki. Akció után 4 nappal még a méhbe se biztos, hogy leért, nemhogy egyáltalán elkezdett volna beágyazódni. A beágyazódás a 10. nap környékén fejezõdik be, de ekkor még kimutathatatlanul alacsony a HCG szintje.
4 nap alatt biztos h nem ágyazódik be.minimum 1 hét, de lehet h több.még várj a teszteléssel mert nem fog mutatni semmit akkor sem ha sikerült.
25-ös. Nekem a nem várt napján, az együttlét után 14 nappal délután már szép pozitív lett. Várj még egy hetet, mert 1 héttel az aktus után még csak beágyazódik, nincs annyi hcg hogy kimutassa!

Mennyire megbízható a Lilly teszt? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: nem igazén, ha rákeresel sok fals pozitív eredményt találsz ezen az oldalon...

nem igazén, ha rákeresel sok fals pozitív eredményt találsz ezen az oldalon...
Én a nem várt napján teszteltem Gabriellel, ami kimutatta a terhességet, erõs két csikos lett. Rá 3 napra a Lily még semmit nem mutatott ki... Én nem vennék az biztos.
Nekem erõs pozitív lett egy héttel a nemvárt után. Korábban is ezt a típust használtam, akkor mindig negatív lett. Szóval nem értem, honnan az a sok fals pozitív eredmény... 17h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Szia nekem anno + at mutatott 2 db is és babás vagyok üdv 25 heteske ja és a nemvárt napja után volt két csikom nekem bevált.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: bocsi, 32. napon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem azt már nem vezetek!Azt tudom, hogy eddig mindig 28 naposak voltak a ciklusaim!Ma már 31. napon vagyok!
Szia! Görbét vezetsz?
A kérdező hozzászólása: Én most ezzel teszteltem.Sajna nega lett.E hét szerdára nem vártam!Nem is jött!Remélem babóca!
Sziasztok!Hát nekem nem volt jó.(-ik napon csináltam és 1 csíkos volt aztán másik nap egy másikkal csináltam az meg + volt és valóban terhes is voltam.

Lehet olyan hogy három hónapos terhességet nem mutatja ki a Lilly teszt?

Legjobb válasz: Csináltam már többet is...hol volt halvány csík hol nem. Csináltam másikat is...ott nem volt. Nem értem :D Meg nem rózsaszín, csak olyan átlátszó, halvány vonal :D Fura...

A kérdező hozzászólása: Csináltam már többet is...hol volt halvány csík hol nem. Csináltam másikat is...ott nem volt. Nem értem :D Meg nem rózsaszín, csak olyan átlátszó, halvány vonal :D Fura...
Akkor menj el a dokihoz! Még nem voltál??????
A kérdező hozzászólása: Nem ! Nem is nagyon gyanakodtam, mert védekeztünk! És azóta eddig minden hónapban rendesen 28 napra volt mensim is. Igaz 3 napnál nem tartott tovább, de az elsõ nap egész élénk piros volt. Nem is éreztem semmit. Most viszont szédülök már egy hete..olyan fura érzés...Melleim is normálisan megduzzadtak mensi elõtt, aztán nem fájtak mikor elmúlt...Ezek alapján én nem gondoltam terhességre...viszont elmegyek akkor dokihoz...
Szia Kérdezõ, Mi lett veled? Terhesség? Fontos lenne, mert nekem is hasonló eredmények jöttek ki lily-vel, 3 szor is:(, de mensi sehol. Igaz még csak 4 napot késik.
legfeljebb akkor, ha a teszt túl régi, minõségileg rossz. De három hónaposan már annyi hormont kell termelj, hogy a legócskább is ki kell, hogy mutassa.
3 hónaposan már tuti kimutatná, olyan nincs hogy nem!
A kérdező hozzászólása: háát 2011 van ráírva dátumként :) Én látom a teszten a control vonalat erõsen. A másikat csak akkor ha fény felé fordítom, de az nem rózsaszín hanem egy hajszál vékony fehér vonal. Szerintem az a terhességi csíknak a helye(mármint azt jelöli, hol kellene beszinezõdnie). Vagy nem? Lehet ez pozitív?
csinálj egy másik tesztet. lehet hogy rossz a teszt, attól függetlenül hogy milyen lejárati dátum van rá irva (pl fényt kapott). De 3 hónapos terhességet már biztos hogy ki kell mutatnia.
De akkor mibõl gondolod hogy terhes vagy? pláne hogy 3 hónapos? Mert az is lehet hogy tényleg terhes vagy de csak mondjuk 2 hete és azt meg nem biztos hogy kimutatja!

A Lilly teszt megbízható?

Szülés után még nem állt helyre a ciklusom, bár legutoljára 28 napra jött meg. Most 26-27-én kellett volna, de nem jött meg. Tegnap csináltam egy Lilly tesztet, negatív lett.

Legjobb válasz: Engem még nem csapott be. Nézd meg a dobozán nincs -e lejárva. Esetleg az lehet hogy késöbb fogant a baba -ha mégis baba- és azért nem mutatta még ki. Leghamarabb aktus után 11 nappal lett +. Ha két hét múlva se jön meg mindenképp lásson a dokid.

Engem még nem csapott be. Nézd meg a dobozán nincs -e lejárva. Esetleg az lehet hogy késöbb fogant a baba -ha mégis baba- és azért nem mutatta még ki. Leghamarabb aktus után 11 nappal lett +. Ha két hét múlva se jön meg mindenképp lásson a dokid.
Én ezzel teszteltem pozit mensi elmaradása után délutáni vizeletbõl.Engem nem vert át
A kérdező hozzászólása: Ok! Köszi. Várok még:)
Igen
A kérdező hozzászólása: Megjött:( Tényleg megbízható

A Lilly teszt tényleg nem megbízható? Mit ajánlotok helyette? Mikor érdemes már tesztelni?

Legjobb válasz: az elmaradt mensi másnapján érdemes tesztelni (clearblue, gabriel tesztel) de ha tutira akarsz menni vársz egy hetet ha nem jött meg. megkíméled magad a naponkénti teszteléstõl a jajistenem szellemcsikos halványcsíkos most akkor mi van érzésektõl.

az elmaradt mensi másnapján érdemes tesztelni (clearblue, gabriel tesztel) de ha tutira akarsz menni vársz egy hetet ha nem jött meg. megkíméled magad a naponkénti teszteléstõl a jajistenem szellemcsikos halványcsíkos most akkor mi van érzésektõl.
Nekem nem volt gondom a Lilyvel. Az elmaradt mensi napján halványan mutatta a babómat. Nem szellemcsíkosan. Igazából mindenkinél máshogy termelõdik a Hcg a szervezetében. Esetleg vegyél többféle tesztet.

A Lilly teszt délután is elvégezhető és megbízható eredményt ad a nem várt utáni első napon? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Az ára úgy 700 forint körül lehet. A tájékoztatóján, hogy már az elmaradás napján használható. Márkától függetlenül ilyen korai tesztelést inkább reggel kellene megejteni.

Az ára úgy 700 forint körül lehet. A tájékoztatóján, hogy már az elmaradás napján használható. Márkától függetlenül ilyen korai tesztelést inkább reggel kellene megejteni.
Én vagyok, akit átvert a Lily. Én a Gravi-HCG-t ajánlom. Nekem a nemvárt napján mutatta félerõs csíkkal, jól láthatóan! 20-as, nem 25-ös, mint a többi átlagban. Tehát érzékenyebb. A párom vette egy gyógyszertárban, 600 ft volt. Kazettás ez a teszt, pisit kell rá csepegtetni, 3 cseppet. De határozottakat cseppents, nem baj, ha több élesz 3-nál, mert nekem a 3-ra nem reagált, így kettészedtem a tesztkazettát, és kivettem a benne lévõ tesztcsíkot, és úgy mártottam bele a pisibe. :) 30 másodpercen belül ott volt a 2 csík. :) ) 9 hetes kismami
Nekem bevált, a nem várt elõtti nap délután már pozitív lett és nem is olyan halványan. És ott a baba a pocimban, már uh-n is láttam. (plussz még 5 másik teszt is pozitív lett :)
Mindenképpen varj reggelig és, ha nagativ lesz akkor sem keseredj el, lehet még korai a tesztelés...
Szia én most vettem a rossmann-ban, aciós: a kettõ db együtt volt 799 Ft
Jo a teszt, de tutibb a reggeli pisibõl, mert az koncentráltabb. Ilyenkor ha babás vagy sûrûbben mész pisilni és ez által felhigulhat a HCG a pisidben.Ugyhogy vagy ne pisilj legalább 3-4órán keresztül, vagy várj reggelig. De akkor se izgulj a negativ, hiszen van akinek csak 1-2 héttel késõbb válik csak pozitivvá! Drukkolunk;) Ird meg mi lett az eredmény!
Mármint 5hetes terhesnek nézték!
Nagyon rossz teszt! Nekem kb 30-szor mutatott téves pozitívat!!! csak szólok...
A kérdező hozzászólása: jaj, úgy izgulok, de valamiért azt érzem, hogy most sem sikerült (lassan egy éve próbálkozunk, volt 2 vetélés) és már nagyon vágyunk egy pici babára! :-)
A kérdező hozzászólása: És melyik a legjobb? Van olyan, amiben még nem csalódtatok vagy nem mutatott hamis eredményt? Szerintetek várjak még, hogy tuti legyen az eredmény, vagy csinálhatom holnap?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon szeretnék már megint 2 csíkot látni és egyúttal végigélni a terhesség élményeit! :)
Szerintem hagyd a tesztet egyszer ugyis menned kell nögyógyászhoz akkor minek a teszt szerintem csak pénz kidobás menj el a dokihoz mond neki hogy mióta probálkoztok és hogy szerinted most talán összejött nézze meg neked, biztosabb mint egy teszt habár ha túl korán mész még az orvos sem láthatja söt 5hetesen a sogórnömnek azthitték és aztán kiderült hogy ciszta ami miatt nagyot csalodott!

Ha ma (mensi előtt egy nappal) a Lilly teszt nem mutatta ki, akkor holnap a One Step kimutathatja, ha esetleg terhes vagyok?

Nagyon türelmetlen vagyok...

Legjobb válasz: Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:)Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)

Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:) Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor szerda reggel tesztelek :) )))
Ismét én:) )Inkább várj péntekig, biztos ami biztos:) És ha negativ akkor rá két napra csinálj másikat!Drukkkk:) )

Milyen a Lilly teszt?

Legjobb válasz: szia..valaki esküszik rá-...de nekem sosem vált be..én medilabot használok..500 ft.patikában..és amit a lily nem mutatott ki az a medilab kimutatta 2-szer is.sok sikert

szia..valaki esküszik rá-...de nekem sosem vált be..én medilabot használok..500 ft.patikában..és amit a lily nem mutatott ki az a medilab kimutatta 2-szer is.sok sikert
Én a Lillyt csináltam dec.29-én, és 15.-én estem teherbe.Nekem már azt is kimutatta.Bár biztos attól függ, hogy mennyi hcg hormon van a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:-)

Mennyire megbizható a lilly terheségi teszt? A mensi elött 2-3 nappal.

clostit szedtem.A15. napon voltam uh-on.Volt kettö nagy tüszöm megkértem az orvosom injekcioval repeszük meg.Azt mondta 36 óra múlva reped meg.Sikerült párszor együtt lennünk.Ma csináltam egy tesztet negativ lett.Lehet korán csináltam meg mert csak csütörtök körül kell megjönnie.A megérzésem azt súgja a negativ teszt után is hogy terhes vagyok.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: A lilly negatív volt mig egy másik gyógyszertárban kapható pozitív lett.fél nap eltérés volt a 2 mérés között!És már uh is kimutatta a terhességet.Van akinek jo a lilly van akinek nem!Azért kérlek ne legyen irányadó az én esetem!Nem szeretnélek hiú ábrándokba kergetni,de minden jót kívánok!Ja és hogy tesztelj másikkal!

A lilly negatív volt mig egy másik gyógyszertárban kapható pozitív lett.fél nap eltérés volt a 2 mérés között!És már uh is kimutatta a terhességet.Van akinek jo a lilly van akinek nem!Azért kérlek ne legyen irányadó az én esetem!Nem szeretnélek hiú ábrándokba kergetni, de minden jót kívánok!Ja és hogy tesztelj másikkal!
Nekem a Lilly akkor mutatta ki, mikor nem jött meg a mensesem, tehát 1-2 napot még várj vele.
Szia! Én igaz lillyvel teszteltem menszi elõtt 2 nappal és nekem nagyon de nagyon halványan kimutatta a két csíkot!Persze ez nem feltétlenül jelenti azt h te nem vagy babás! Szerintem várd meg h késik e és utána tesztelj újra! Én drukkolok neked!30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Én is arra gondolta hétvégéig ha nemjön meg akkor tesztelek egy másfajta tesztel.Azaz igazság nem reggeli elsö vizeletböl volt a teszt.A megérzésémet nem tudom elhessegetni.Már többször volt, hogy negativ lett a teszt és beletörödtem .Most a negativ után se tudok beletörödni.A hétvégén meglátjuk.

A Lilly terhességi teszt kimutatja a mensi napján?

Holnap nem kellene megjönnie. Nagyon reménykedem...

Legjobb válasz: A Lilly elég elavult, általában csak a mesni után mutatja ki a terhességet. Szerintem vegyél Gabrielt, az már most is kimutatja, ha terhes vagy.

A Lilly elég elavult, általában csak a mesni után mutatja ki a terhességet. Szerintem vegyél Gabrielt, az már most is kimutatja, ha terhes vagy.
Nekem menstr. elõtt 1 nappal halványan kimutatta, valójában szerintem az számít mikor volt peteérés ill. beágyazódás. (nekem az már a kb. 14-15. nap volt peteéréstõl)
Jó a lily. Semmi baj nincs vele. Attól függ az eredmény, hogy hányadik napon volt a beágyazódás...ha volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, habár végül One Step-et vettem. Arról azt írták, hogy a mensi napján már jó.
one steppel csináltam és a mensi idõpontja után 3.napon poz lett, elõtte már a lily is mutatta, de még halvány volt és akartam egy olyat ami konkrét. Reggel tesztelj mindenképp.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, reggel fogok tesztelni, de lehet hogy csak a mensi után egy nappal. Ha nem jön meg...remélem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!