Találatok a következő kifejezésre: A Lilly a (54 db)

Csík a Lillyn a ragasztás alatt. Na ez mi lehet?

Tegnap délben csináltam egy HCG line-t, az negatív lett, miután már két napja késik, gondoltam ha ma reggelig sem jön meg, akkor csinálok egy másik tesztet. Vettem egy Lilly-t. A kontroll csík a helyén van, szép er?s, de a másik csík persze most sem jelent meg (viszont fény felé fordítva a ragasztás alatt, volt egy er?s rózsaszín csík... ) ez mi lehet? Csak beképzelem, és az a ragasztástól van, vagy ott lenne a másik vonal?

Legjobb válasz: Nekem is így volt,terhes is voltam,de sajnos felszívódott a baba.Kívánom,hogy veled ez ne történjen meg!!

Nekem is így volt, terhes is voltam, de sajnos felszívódott a baba.Kívánom, hogy veled ez ne történjen meg!!
Szia, te vagy aki tegnap is írtál igaz? Akkor is írtam, na szóval a Lilly szerintem nem valami jó teszt, nekem csak 5 nap késés után mutatott valamit is, ha biztosra akarsz menni, akkor Qupido-t, Corax be sure-t, vagy Clearbluet vegyél, ezek szerintem megbízhatóak. (Lily, Medi-lab ezekrõl nem sok jót hallottam) De már nagyon izgat engem is hogy baba van e!! Szorítok!!!
Én ajánlanám neked a Gábriel tesztet! Nekem az még nem hazudott, mikor nem volt csík, nem volt baba. Mikor volt csík, volt baba! Bár a kisfiamnál csak halványan látszódott a második csík, de azért nem kellett a fény felé tartani. Sok sikert! 2 gyerekes anyuka
Kíváncsiságból szétszedtem a negatív tesztemet, amivel negyed órája teszteltem. Hcg line. A ragasztás alatt közvetlen ahol a vatta véget ér rózsaszín. De szerintem ez akkor is negatív, mert nem hiszem hogy a tesztgyártók úgy találták volna fel a tesztet hogy ahhoz hogy lássuk a 2. csíkot szét kelljen szedni. De persze ettõl még lehetsz terhes, pár nap múlva csinálj másik tesztet! Drukkolok!
Nekem a medilab-os teszt mutatta ki.Igen nekem is a ragasztás alatt volt a csík.Én is fény felé fordítva vettem észre.Nagyon jó teszt még a gabriel is.Várj 2 napot és tesztelj újra.Tudom sok az a 2 nap, de addig termelõdik annyi hormon, hogy kimutassa a teszt.Ha pedig negatív és nem jön meg keress fel egy nõgyógyászt.Nekem sajnos egy ciszta miatt nem maradt meg a babám, de ha kigyógyulok, nagy az esélyem a babára.Írj, hogy mi lett a teszt eredménye.Várom!! (1.válaszoló)
Hihetetlen hogy képesek az emberek addig addig nézni a negatív tesztet is, míg nem lát egy halvány valamit. nem biztos hogy terhes vagy , vagy ha még mindig nem hiszed el, csinálj másik tesztet, de azért a tesztet nem kell szétszedni, hátha van valami jel rajta:) )) Drukkolok, ha terhes vagy, úgyis látszódni fog a csík a teszten, és nem alatta, nem csak a fényben, hanem egyértelmûen.
Nagyon sajnálom! De légy pozitív, majd a kövi hónapban! Én is így vagyok ezzel! Lehet azért darabos mert a szervezet tisztítja önmagát és most biztos a nyálkahártyádat fogja "frissíteni", gondolom ez olyan mint hogy hullik az ember haja és új nõ helyette (egészségesebb). Így tuti 1-2 hónapon belül sikerül! Szorítok nagyon! (én voltam aki szétszedte kíváncsiságból a negatív tesztet!)
Nem akarlak elkeseríteni de ez nem pozitív. A ragasztás alatt azért látszik mert ott ér véget a vizeletet felfogó párna (vagy mi). Nekem is volt ilyen, de nem volt baba. Akkor pozitív ha a ragasztás feletti felületen jelenik meg a kontroll vonal alatt. Szerintem tesztelj mással! Sok sikert és csíkokat!!! :)
Szia! Nagyon sajnálom:((( szerintem akkor nem volt baba, néha nekem is ilyen darabos volt, amikor esélyem se volt terhesnek lenni. Akkor majd következõ hónapban sikerül!!! Sok sikert kívánok hozzá!
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos nem volt rá szükség, mert megjött, bár aggódom, mert nagyon fura, darabos... és ilyen még nem volt... ez lehet valami baci is, vagy inkább baba volt? :-(
Szia, én vagyok aki a három tesztet ajánlotta, mi újság?? Teszteltél ma reggel??
Épp 1-2 napja kérdeztem hasonlót, ott volt a csík a ragszatás alatt, de ez nem jelentett babát, sõt, semmit se jelentett. Már aznap (tegnap) elkezdtem pecsételni, ma is tart, holnap meg megjön, és pénteken megyek a 3 fázisos hormonvizsgálat 1. vérvételére. :-)
A kérdező hozzászólása: Jól van, jól van... azért szét nem szedtem...! :-) Csak érdeklõdtem hogy más is látott e már ilyet, vagy tényleg csak odaképzelem...
Nekem is volt már ilyen, de nekem a ragasztás alatti 2. csík pár óra múlva eltûnt. Ez a teszt egyelõre negatív, de ha mindig pontos a mensid, akkor bizony reménykedhetsz! Egyébként én is kérdeztem tegnap a Lily-vel kapcsolatban... És írták többen, hogy nem a legjobb. Úgy látszik, tegnap és ma nem teljesített jól, kb hármunknak, - tényleg másikkal kell próbálkozni...
A kérdező hozzászólása: Köszi... ha a héten nem jön meg, akkor kipróbálok valami mást is... Már én is nagyon kíváncsi vagyok, mert mindíg napra pontosan jön a menzim, ezért is nem értem, hogy ha eddig semmi, akkor a teszt miért negatív. Meglátjuk, ha nincs baba, majd talán jövõ hónapban lesz :-) és akkor látok végre egy kétcsíkos tesztet is :-))))
A kérdező hozzászólása: És te teszteltél mással ami kimutatta? Tnap, tnap elõtt egész nap görcsölt a hasam...de semmi... azért is gondoltam hogy baba... de miután ez a második teszt ami elvileg negatív, kezdek elkenõdni... Te is úgy láttad a csíkot, ha fény felé fordítottad? És pont a ragasztás alatt volt, ugye? Sajnálom ami veled történt... de a rossz után mindíg jó jön, úgyhogy hajrá... :-)
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy nem fog megjönni.. már három napja görcsölök... megõrülök ettõl... legalább tudnám hogy van értelme , és baba miatt van a menzi szerû görcs, és nem más miatt... :-) Reménykedek... ha holnap sem jön meg, hnap ismét tesztelek egyet sztem Qupido-val vagy Clearblue val, mert azokat dícsérik a legjobban. Ha meg megjön a menzi, akkor talán jövõ hónapban... lehet hogy karácsonyi meglepi baba akar lenni :-)))

Mennyire megbizható a lilly terheségi teszt? A mensi elött 2-3 nappal.

clostit szedtem.A15. napon voltam uh-on.Volt kettö nagy tüszöm megkértem az orvosom injekcioval repeszük meg.Azt mondta 36 óra múlva reped meg.Sikerült párszor együtt lennünk.Ma csináltam egy tesztet negativ lett.Lehet korán csináltam meg mert csak csütörtök körül kell megjönnie.A megérzésem azt súgja a negativ teszt után is hogy terhes vagyok.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: A lilly negatív volt mig egy másik gyógyszertárban kapható pozitív lett.fél nap eltérés volt a 2 mérés között!És már uh is kimutatta a terhességet.Van akinek jo a lilly van akinek nem!Azért kérlek ne legyen irányadó az én esetem!Nem szeretnélek hiú ábrándokba kergetni,de minden jót kívánok!Ja és hogy tesztelj másikkal!

A lilly negatív volt mig egy másik gyógyszertárban kapható pozitív lett.fél nap eltérés volt a 2 mérés között!És már uh is kimutatta a terhességet.Van akinek jo a lilly van akinek nem!Azért kérlek ne legyen irányadó az én esetem!Nem szeretnélek hiú ábrándokba kergetni, de minden jót kívánok!Ja és hogy tesztelj másikkal!
Nekem a Lilly akkor mutatta ki, mikor nem jött meg a mensesem, tehát 1-2 napot még várj vele.
Szia! Én igaz lillyvel teszteltem menszi elõtt 2 nappal és nekem nagyon de nagyon halványan kimutatta a két csíkot!Persze ez nem feltétlenül jelenti azt h te nem vagy babás! Szerintem várd meg h késik e és utána tesztelj újra! Én drukkolok neked!30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Én is arra gondolta hétvégéig ha nemjön meg akkor tesztelek egy másfajta tesztel.Azaz igazság nem reggeli elsö vizeletböl volt a teszt.A megérzésémet nem tudom elhessegetni.Már többször volt, hogy negativ lett a teszt és beletörödtem .Most a negativ után se tudok beletörödni.A hétvégén meglátjuk.

El sem merem hinni. Most teszteltem egy nagyon erős két csíkosat Lillyvel (1-es pontosságú). Mennyire pontos ez a Lilly? Elhihetem?

PCO-s vagyok és már több mint egy éve tervezzük a terhességet. Mensim csak 2-3 havonta volt, peteérésem meg szinte egyáltalán nem. Utolsó mensim szept. végén volt. Azért nem is teszteltem, mert mindig szokott késni pár hónapot!De nagyon aggaszt valami.A doki felírt nekem Merckformint PCO-ra, amit már 5 napja szedek.Most nem tudom mit csináljak. Hagyjam abba vagy nem? Ha nem hagyom abba, nem lesz t?le baja a babámnak? Mikor elkezdtem ezt a Merckformint, már akkor terhes voltam, csak nem tudtam róla. Légyszíves segítsetek Nekem!

Legjobb válasz: A legbiztosabb, ha fölhívod az orvost és elmondod neki ezt, úgyis õ kezel. Ha nem tudod õt elérni, egy gyógyszerész is tud talán segíteni. Csak minél elõbb derítsd ki! És gratulálok! :)

A legbiztosabb, ha fölhívod az orvost és elmondod neki ezt, úgyis õ kezel. Ha nem tudod õt elérni, egy gyógyszerész is tud talán segíteni. Csak minél elõbb derítsd ki! És gratulálok! :)
A Merckformint ne hagyd abba, ha PCOS vagy, mert megnõ a vetélés esélye. Olvass utánna, a 12. hétig szedni kell, és utánna sem hirtelen kell leállni.
Szia , szerintem nagyon jó teszt a Lilly, én is mindíg ezzel teszteltem és soha nem tévedett. Gratulálok a babádhoz, a gyógyszerrel kapcsolatban pedig mindenképp kérdezz meg egy orvost vagy gyógyszerészt.
Szia! Szerintem is minél hamarabb menj orvoshoz! MAjd õ megmondja , hogy mit kell tenned! Lehet, hogy elég, ha telefonon beszéltek, ha esetleg nem érsz rá, hogy személyesen felkeresd! Sok sikert és írj, hogy mi újság!
Szia! GRATULÁLOK!!! Akkor pihenj sokat!Remélem meg tudod tenni! Vigyázz magatokra! Sok boldogságot, és probléma mentes babavárást!! "É"
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök, mert látszódott már a petezsák. A doki azt mondta, hogy nagyon vigyázzak magamra, mert nálam (vagyis PCO-oknál)nagyon nagy a vetélés kockázata. Szóval napi 180g szénhidrátot engedélyezett és azt mondta, hogy mégis csak szednemm kell tovább a Merckformint.Jövõ7 vas.megyek hozzá UH-ra, remélem akkor már szívhangot is lehet majd hallani!
Szia! Mi volt uh-n? Mit mondott a doki???
Szia! EZ NAGYON JÓÓÓ! Sok sikert az uh-ra! Akkor ott a baba, ha már erõs pozitív volt! Meg így többet tudtok majd az orvossal is beszélni személyesen! MAjd írj mit látott a doki!Petezsákot vagy már szívhang is van esetleg :) :) :) !!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Sikerült a dokimat elérni telefonon és azt mondta, hogy hagyjam abba a merckformint.Hát nem tudom, azért elég bizonytalan volt.Egyébként most du. is teszteltem egy nagyon erõs pozitívat.:-)Holnap du. megyek hozzá UH-ra.Puszi nektek!
Nagyon nagy gratula!

Megbízhatóak a lilly terhességi tesztek?

több fajtája is van?

Legjobb válasz: Én a lilly-t nem ismerem! A Gabrielt már viszont használtam és szerintem az elég megbizhato! Sok jot hallottam már erröl!

Én a lilly-t nem ismerem! A Gabrielt már viszont használtam és szerintem az elég megbizhato! Sok jot hallottam már erröl!

Melyik a jobb, a lilly pipe vagy az esőztető?

300l-es aksihoz melyiket ajánljátok jobban?

Legjobb válasz: A lilly pipe növényezéshez szükséges, jobban elosztja az áramlást. Mivel tiszta üveg, kevésbé zavar bele a látványba. Ellenben jó drága. Átlagos halas akváriumhoz fölösleges.

A lilly pipe növényezéshez szükséges, jobban elosztja az áramlást. Mivel tiszta üveg, kevésbé zavar bele a látványba. Ellenben jó drága. Átlagos halas akváriumhoz fölösleges.
Szimpla esõztetõt. Nekem lilly pipe van, de csak a baj van vele.

A Lilly terhességi teszt kimutatja a mensi napján?

Holnap nem kellene megjönnie. Nagyon reménykedem...

Legjobb válasz: A Lilly elég elavult, általában csak a mesni után mutatja ki a terhességet. Szerintem vegyél Gabrielt, az már most is kimutatja, ha terhes vagy.

A Lilly elég elavult, általában csak a mesni után mutatja ki a terhességet. Szerintem vegyél Gabrielt, az már most is kimutatja, ha terhes vagy.
Nekem menstr. elõtt 1 nappal halványan kimutatta, valójában szerintem az számít mikor volt peteérés ill. beágyazódás. (nekem az már a kb. 14-15. nap volt peteéréstõl)
Jó a lily. Semmi baj nincs vele. Attól függ az eredmény, hogy hányadik napon volt a beágyazódás...ha volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, habár végül One Step-et vettem. Arról azt írták, hogy a mensi napján már jó.
one steppel csináltam és a mensi idõpontja után 3.napon poz lett, elõtte már a lily is mutatta, de még halvány volt és akartam egy olyat ami konkrét. Reggel tesztelj mindenképp.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, reggel fogok tesztelni, de lehet hogy csak a mensi után egy nappal. Ha nem jön meg...remélem...

A Lilly terhességi teszt milyen érzékenységű?

Sehol sem találom rajta...

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt napján még nem mutatott semmit a Lilly, aztán a nemvárt után 4. napon lett határozott +. Nem egyforma a HCG a szervezetünkben, ezért ha esetleg az eslõ -, érdemes megismételni késõbb! Sok sikert :) !

Nekem a nemvárt napján még nem mutatott semmit a Lilly, aztán a nemvárt után 4. napon lett határozott +. Nem egyforma a HCG a szervezetünkben, ezért ha esetleg az eslõ -, érdemes megismételni késõbb! Sok sikert :) !
25
A kérdező hozzászólása: Holnap kéne megjönnie. Teszteljek reggel vele?
Azt szokták mondani, hogy jobb várni és csak a nem várt után 1-2 nappal megcsinálni.
25-ös, én a nem várt elõtt teszteltem vele délután és már kimutatta nem is halványan (közepesen erõs pirosan). Reggel tesztelhetsz vele, de ha nega akkor se keseredj, amíg nem jön meg van remény és pár nap múlva ismételd meg. Mindenkinek másképp termelõdik a hcg és lehet, hogy késõbb volt pé. Drukkolok, majd írj reggel! Egy kismami

A Lilly nevű, Rossmannban kapható terhességi teszt milyen érzékenységű?

Körülbelül kedden kellene megjönnie, így ma beszereztem egy dobozzal. Persze meg még nem akarom csinálni, nem volna értelme, de jó lenne tudni, hogy mikor kellene tesztelni.

Legjobb válasz: Szia! 25-ös érzékenységû.

Szia! 25-ös érzékenységû.
Nekem ez a teszt a nem várt nap elõtt egy nappal, reggel már pozitív volt (mind két terhességemnél).
10-es érzékenységû pl. a walentin 1000ft körül van az ára, nekem már pé után 10 nappal pozitív lett. A Lilly is halvány pozi volt a 10. dpo-n, de nagyon nagyon halványka. Kedden reggel tesztelj elsõ vizeletbõl mert a Lilly nekem is késés után lett igazán erõs. Sok sikert!
És mikor kell megjönnie?
Én Lilyvel teszteltem.Az elmaradt után 3 nappal kimutatta, de lehet hogy elõbb is kimutatta volna ha elõbb tesztelek.Nem halaszthatod a röntgenedet?
Szia! Nekem a 25-ös medi lab és medi preg tesztek mutatták ki leghamarább, hogy babát várok, már a 11. dpo-n (mensi elõtt 3 nappal)! Az összes többin alig látható halvány csík volt, vagy egyáltalán nem volt csík. Lilyt nem próbáltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, akkor bõven várni kell még vele. Azt esetleg nem tudod, hogy milyen 10-es érzékenységû teszt van esetleg? Eddig mindegyik vagy 25-ös vagy 50-es volt, amit találtam. Nagyon fontos lenne jövõ hét végén elmennem fogászati röntgenre. De így meg nem merek, hogy nem tudom mi van.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn vagy kedden kellene megjönnie. Sajnos régóta halogatom a röntgent, de nagyon fontos lenne elmennem. Holnap reggel megpróbálkozom az egyikkel (2 db van a dobozban). Azt tudom biztosan, hogy a peteérés 25-én volt. Elvileg akkor akár már pozitív is lehet, ha 25-ös érzékenységû.
Na teszteltél?????
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem volt rá szükség, mert megjött.

Mennyire megbízható a Lilly teszt? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: nem igazén, ha rákeresel sok fals pozitív eredményt találsz ezen az oldalon...

nem igazén, ha rákeresel sok fals pozitív eredményt találsz ezen az oldalon...
Én a nem várt napján teszteltem Gabriellel, ami kimutatta a terhességet, erõs két csikos lett. Rá 3 napra a Lily még semmit nem mutatott ki... Én nem vennék az biztos.
Nekem erõs pozitív lett egy héttel a nemvárt után. Korábban is ezt a típust használtam, akkor mindig negatív lett. Szóval nem értem, honnan az a sok fals pozitív eredmény... 17h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Szia nekem anno + at mutatott 2 db is és babás vagyok üdv 25 heteske ja és a nemvárt napja után volt két csikom nekem bevált.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: bocsi, 32. napon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem azt már nem vezetek!Azt tudom, hogy eddig mindig 28 naposak voltak a ciklusaim!Ma már 31. napon vagyok!
Szia! Görbét vezetsz?
A kérdező hozzászólása: Én most ezzel teszteltem.Sajna nega lett.E hét szerdára nem vártam!Nem is jött!Remélem babóca!
Sziasztok!Hát nekem nem volt jó.(-ik napon csináltam és 1 csíkos volt aztán másik nap egy másikkal csináltam az meg + volt és valóban terhes is voltam.

Hol tudnám letölteni a Lilly baba c. dvd?

vagy esetleg hol lehet megrendelni és mennyibe kerül?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!