Találatok a következő kifejezésre: A Life márkán (32 db)

Akinél beragadt már a lift, miként zajlott az ismerkedés?

Legjobb válasz: Sajna nálam ez csak akkor történt meg mikor egyedül voltam :(

Sajna nálam ez csak akkor történt meg mikor egyedül voltam :(
#15: Írtam, hogy nem állt a lift, mentünk felfelé, de csak pár emeletet. Lehet, hogy nem volt egyértelmû. De igen, a kulcscsomómmal matattam inkább, mert zavarban voltam.
A kérdező hozzászólása: Az meg külön pluszpont lehet, ha valaki olyankor is nyugodt tud maradni, "megvédi" megnyugtatja a csajt. (a csókjelenet, szex csak hálivúdi fitcsõr)
A kérdező hozzászólása: Nem kell, hanem ígyis-úgyis ismerkedés lesz belõle, és a váratlan helyzetet mindenki másképp reagálja le. Van aki bepánikol, van aki szintén élvezi, és van aki birkamód semmit sem csinál.
Én azt értem, hogy nem könnyû neked, de akkor is. Végig, amíg állt a lift a lábadat bámultad és még rá sem mertél nézni? Ez azért elég komikus. Régebben én is bátortalanabb voltam, de ilyen helyzetben biztos legalább ránéztem volna és próbáltam volna legalább a szituációról elkezdeni beszélgetni.
Én már szexeltem liftben.
#9: Tudom, hogy lúzer vagyok, de fogalmam sincs, hogyan lehetne vadidegenekhez szólni. Plusz mielõtt bementem volna az épületbe, a csaj egy kocsiból szállt ki, és még beszélt befelé valakinek, lehet, hogy a barátja volt, nem tudom, mert elég sötét volt. Én hamarabb beértem az épületbe, csak várni kellett a liftre, így õ is beért még, ezért mentünk együtt. Egyébként meg ritkán vagyok az albérletben, szóval még ha meg is ismerem, akkor is ritkán tudtunk volna találkozni. Másrészt meg nem vagyok nagydumás, inkább szorongásos alkat, nekem idõ kell a feloldódáshoz, és nem tudok vadidegenekkel fesztelenül beszélgetni, és mint írtam az elején, fogalmam se volt, hogy mit mondjak. Amikor persze mentem kifelé a liftbõl, gondolkodtam azon, hogy visszafordulok, és megpróbálok tenni valamit, de nem tudtam, hogy mit csináljak, így inkább elmentem.
Ne idegesítsetek már, hogy a liftben is ismerkedni és beszélgetni kell!!
A kérdező hozzászólása: Akkor miért úgy írod, hogy "sajnos megállt"? Az mindig buli.
Én egyszer jártam így amikor gyakorlati helyemen voltunk éppen. Egyik csoporttárs nõmmel mentünk megkeresni másik csoporttársunkat valami miatt, de beragadt sajnos a lift, rövid áramszünet végett. Ismertük egymást nagyjából, bár így ez remek alkalom volt rá hogy jobban megismerjük egymást. Elég jól eldumálgattunk meg is kedveltük egymást. De nem nyomultam a csajra mert van barátja akit látásból ismerek is, jófej csávó sok közös haverunk van ezért nem hajtottam rá a csajára, meg én tiszteletben tartom más kapcsolatát, nem piszkálok bele bármennyire is tetszik az illetõ. De jól eltudtuk tölteni az idõnket poénkodtunk, bókoltunk egymásnak, meg ijedtében a csaj hozzám bújt. Élmény az jó volt de nem volt több ennél. Elég is volt ez.
7-es: Mekkora lúzer vagy :/
A kérdező hozzászólása: Részvétem a szinglinek és a GILF-esnek
Az én esetemben nem ragadt be, de nem tudtam mit szólni a csajhoz, csak zavartan bámultam lefelé, aztán mikor kiszálltam, elköszöntem, õ is köszönt, és mosolygott. A fölöttünk lévõ emeletre ment, ennyit tudok. :(
Mivel épp rájött a kedves hölgyre a szapora, a sarokban telenyomott 2 teszkós szatyrot, de sajnos az egyik 2 óra után kidurrant, és elárasztott a penetráns gombapörköltszag.
Nem vagyok panelos.
Elõször levágtam a lábait egy csontfûrésszel, majd megkérdeztem a nevét. Aztán mikor nem válaszolt ideges lettem és a lábai helyére varrtam két zöld bábot, Karit és Ödönkét, majd kimásztam a vészkijáraton.
Ne nézz annyi pornót meg romantikus filmet.
szarul mert egy 70 év körüli nénike volt ott.
A kérdező hozzászólása: Az nem számít ide. Most direkte egy beragadt lift esete az alapszitu.
Az nem a Kaptárban volt? Mondjuk ott a csajnak a feje szakadt le ... -.-
Igen, sokszor. Alapból van egy kis rossz érzésem a liftben, mert sok olyan filmet láttam, hogy leszakad. Meg hát bezártság, kis hely, magasan vagyok..parázok benne kicsit.:)
egyébként szerintem nem történne semmi, mert lendületben vagy, és súlyod a kilépõ lábadon van, szóval csak frászt kapnál a hangtól:)
Nem, de tudom ha leszakad a lift akkor legfeljebb 10 cm-et zuhan. Valszeg meg ilyednék.
Kizárt dolog, hogy ilyen bekövetkezzen.

Hogyan oldjátok meg a levegőzést, ha a nagy még nem jár, de a picivel már terhes vagy és nincs lift a házban?

Mi a 4.-en lakunk, a kicsi (12 hónapos) még nem jár, és szeretnénk babát. Ha nincs itthon a férjem, le sem tudunk menni! Nem bírjuk a bezártságot! :( Közös tároló nincs. Eserny?kocsi 3,5 kg, gyerek 11 kg! Hogy csináljam????? Valaki volt hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Öledben a gyerekkel kezedben az esernyõkocsival lesétálsz! Ennyitõl semmi baja nem lesz egy kismamának! De mire terhes leszel jár majd a babád, megtanítod neki hogy kell menni a lépcsõn, és csak a kezét kell majd fogni, a másik kezedben pedig a babakocsi lefele. Felfele meg négykézláb simán felmászik már most is szerintem!

Öledben a gyerekkel kezedben az esernyõkocsival lesétálsz! Ennyitõl semmi baja nem lesz egy kismamának! De mire terhes leszel jár majd a babád, megtanítod neki hogy kell menni a lépcsõn, és csak a kezét kell majd fogni, a másik kezedben pedig a babakocsi lefele. Felfele meg négykézláb simán felmászik már most is szerintem!
Még csak szeretnétek a kisbabát, de már elõre problémát gyártasz .))) A meglévõ babád néhány héten belül megtanul járni, utána lassan õ is le tud sétálni. Ha meg mégsem, akkor úgy csinálod, ahogy az elõzõ válaszoló írta. Hány kismama csinálja nap mint nap ugyanezt... egészséges terhességnek nem árt, ha ennyit megcsinálsz :) )
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy már ebben a hónapban terhes leszek... A gyerekem pedig jelenlegi állás szerint nem fog jövõhéten járni. De tegyük fel, hogy 7 hónapos, köze nincs még a járáshoz. Lefele még csak leviszem, de felfele nagyon necces.Nem kényeskedni akarok, de én pici vagyok, és a gyerek nehéz. Félteném a magzatot, ez van. Ha van valakinek ötlete, valami tipp, szívesen fogadnám!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de akkor inkább így kérdezem: Volt valaki hasonló helyzetben, hasonló gondolatokkal???
egyszerû a kocsit összecsukod a hátsó kerekén leengeded. És a másikban a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. és 4. válaszoló, ha még itt vagytok! Babát várok, már nagy a pocakom, 20 hetes vagyok, kislány lesz :) A kisfiam 21 hónapos, és még nem jár!!! :( Emiatt viszont hetente 2x gyógytornára kell járnunk, a férjemnek már lassan erre megy el az összes szabadnapja, de van, hogy anyukám be tud segíteni, és akkor nem kell szabadnapot kivennie. Szóval segítség nélkül továbbra is csak fent tudunk csücsülni. De úgy néz ki, pár hónap, és megoldódik a helyzetünk: kiadjuk a lakásunkat és kertes albérletbe megyünk!!!
A kérdező hozzászólása: Most látom, hogy 12 hónaposnak írtam szeptemberben, pedig június végén volt annyi :) Csak hogy ne kapjak olyan válaszokat, hogy úgyis mindjárt járni fog (mégis kaptam)... A gyerekem meg továbbra sem jár, és már 14, 5 kg, bár a napokban a torna hatására már tett 1 lépést egyedül!!! :) ))
Hát nem irígyellek, de büszke lehetsz magadra, hogy meg tudjátok oldani, ezt a nehéz helyzetet is! Minden jót nektek!!!

A LifeT! Lt-es diétákat próbálta már valaki?

Nyilván a srác által az oldalon megosztott képek látványos változásról tanúskodnak, de azok személyre szabott diéták voltak általánosságban. Érdekelne, hogy a sablon diéták is olyan hatásosak-e? Én konkrétan a vega diétát szeretném elkezdeni, valaki próbálta már? Itt vannak a diéták amúgy:

Legjobb válasz: Nekem akkor elment a kedvem tõle, mikor megláttam, hogy spar müzli. Nem jó a gyári müzli, mert tele van cukorral és hozzá adott dolgokkal. Nem biztonságos. Aztán burgonya saláta diéta alatt? Hát nem tudom, én nem fûznék hozzá reményt. Tele van felesleges szénhidráttal az étrend.

Nekem akkor elment a kedvem tõle, mikor megláttam, hogy spar müzli. Nem jó a gyári müzli, mert tele van cukorral és hozzá adott dolgokkal. Nem biztonságos. Aztán burgonya saláta diéta alatt? Hát nem tudom, én nem fûznék hozzá reményt. Tele van felesleges szénhidráttal az étrend.
ja és 40 év mire lefogysz..meg tiszta flegmák.
" 5db búzacsírás abonettel 50g spar tk. Müzli 30g fehérjepor (Micellar casein) 15g micellar casein 15g törökmogyoró 4db búzacsírás abonett 30g micellar casein " Egy rakás felesleg. Láthatóan a micellar casein jól befizetett a reklámért, emellett aki abonett, müzli és bármilyen fehérjepor párti, az dobja a diplomáját jó messzire.
Igen, Tilttel fogytam, a honlapon található leírások alapján. -9 kg, tartom a súlyom egészséges étrenddel, és heti 3-4 órát sportolok.
A feltételes mód folyamatos alakja: "Mi a csudát csinálna George egy életnagyságú bábuval?"
A kérdező hozzászólása: Ezt angolul, hogy mondják? Szeretnék erre a Grammer in use könyvbe rákeresni, de nem tudom, hogy kell. Ezzel a nyelvtannal szerintem még nem találkoztam.
Azt hiszem Present Participle a cím szó. Pl segédige + be V-ing. You might be doing others than cooking. She might be cooking.
Talán a feltételes módnál (Conditional) lehet ezt megtalálni. De alakilag ugyanaz, mint a Future continuous-in-the-past, amit egyesek külön igeidõnek fognak fel, ezért lehet, hogy ott írnak róla. Vagy lehet, hogy a folyamatos igeszemléletnél (continuous/progressive aspect) jön elõ.

A Life Styles márkán belül melyik a legjobb óvszer?

Legjobb válasz: Mi a Ribbedet használjuk és megmondom:elég jó!Mondjuk az új,azthiszem Intenzity a neve(nem bizti!),ami elõl érdes hátul pedig bordás az sem rossz!-és eléggé megbízható. :)

Mi a Ribbedet használjuk és megmondom:elég jó!Mondjuk az új, azthiszem Intenzity a neve(nem bizti!), ami elõl érdes hátul pedig bordás az sem rossz!-és eléggé megbízható. :)
Háát szerintem az új márka amit említettél (a bordázott meg érdes) az nem túl jó! nekem a sima síkosítóval ellátott mindig jó volt :D
Ezt férfija és nõje válogatja. VAn a ki a spermicideset szereti, mert jobban véd, van aki a vékonyat, mert hát vékony, van aki az erõset, mert nem bízik meg benne, van aki a bordázottat, mert plusz ingert ad. Ezt neked és párodnak kell kipróbálni, minõségben nincs különbség, mindegyikben bízhatsz.
Szerintem a Life Style ovszerek között az Ultra Thine szürke színû a doboza, az a jó, de hát ki kell probálni és amielyikkel megvagytok elégedve azt használjátok. Ez a típús azért jó, mert vékony és síkosított.
Én is ezt a márkát használtam, igaz rövid ideig, ugyanis kiszakadt... Meg kicsit irritált ott lent...
Life Styles 1 szar.... Durex et használj az a legjobb és abba is az extra vékony:P:) azzal a legjobb:)
A lifestyles nem szar. :D Nekünk a Durexszel voltak gondok - páromat szorította nagyon. Szóval lifestyles. Amúgy mi használtuk az originalt is (sötétkék doboz), az ultra thin-t is (szürke doboz), és a latexet egyáltalán nem tartalmazó, marhadrága új SKYN-t is (fekete-arany doboz). Mindegyik tökéletes volt, egyik sem szakadt el.

Az OPUS együttes Live is life című számában tudja már valaki, hogy mit jelent a "levelet kaptam lájf"?

Legjobb válasz: Már réges rég volt riport a tévében róla. Nem jelent semmit, csak azt énekli, hogy "labadalaptam life". Szóval csak lalalázik ott.

Már réges rég volt riport a tévében róla. Nem jelent semmit, csak azt énekli, hogy "labadalaptam life". Szóval csak lalalázik ott.
"tárráptáttám":) Azt hittem, egyértelmû, hogy annak a résznek nincs jelentése:P :) :) )
Igen, nagy csalódás volt számomra is, azt énekli, labadabdab life. Errõl volt interjú?
Amúgy YouTube--> Opus Live is life --> lyrics
Már a cégnév alapján kamunak tûnik
Ha rengeteg kidobni való pénzed van, vágj bele bátran.
szinte minden nap kérdez valaki hasonlót, kivétel nélkül mindig megválaszolják, hogy KFT NEM ADHAT KÖLCSÖNT, azt csak pénzintézetek tehetik.
Ezek ilyen vásárlói közösség lehetnek, akik akkor jó esetben is évek múlva adnak hozzáférést a pénzhez, amire közben havonta fizeted a "törlesztést". Az ilyenek mind átverések.
Ma voltam egy irodájukban.Hosszú évekig dolgoztam hitelügyintézõként, nem kamu cég. Ha az lenne, vagy nem lenne érvényes mûködési engedélye, akkor nem lenne ennyi képviselete ma is, szerte az ország ban. Magántõkét használnak és forgatnak, van PSZÁF- engedélyük, ki van függesztve a szabályzat, abszolut korrekt a tájékoztatás az irodában.Mivel foglalkozásomból eredõen tudom, hogyha valami nem megy elsõ látásra, akkor azt is meg lehet oldani - kiskapu mindig van - erre azonnal nemet mondtak: "ez már majdnem svindli" megjegyzéssel. Nem kell azonnal farkast kiáltani... ami bajonm volt velük, az a következõ: 1. Sajnos hitelkiváltást nem végezhetnek, erre nincs engedélyük. 2. Ami a hirdetésben nincs, és nekem nem is tetszik!!!! Pozitív hitelbírálat után (2-5 nap, ami kiváló!) le kel tenni az igényelt hitel 4%-át + ÁFA. Basszus! A pénzügyi tevékenység áfamentes... akkor? Mikor kapom vissza? Azt soha, merthogy az megy a költségekre. Tudjuk, mik a költségek: az ügyintézõ jutaléka, meg valami maradjon is azért.... ugyan ebbõl fizetik a közjegyzõt, ez dicséretükre legyen mondva. 2. Le kell tenni két havi részletnek megfelelõ kauciót. Ezzel sincs semmi baj, mert ezzel nyilán rövidûl két hóval a futamidõ. Csak miért kell nekem ezért 100 km-t utaznom, hogy megudjam???!!! Ugyanis telefonba nem mondanak szinte semmit. 3. Ami még nem tetszik, de vagy elfogadod, vagy nem: a jutalékuk. 10 évre és 15 évre vetítve. Ez sajnos minden évben, amig fizeted, a felvett tõkére vonatkozik. Én Hét M-t akartam a gyereknek, hitelkiváltásra, ez 190.000, - Ft/év. Szépen kiszámoltam, hogy évente mennyit csökken a tõke, és arra a jutalék.Nem, nem. Végig a 7M-ra, elosztva 12-vel/év, és beépítik a részletben. A hirdetésben szereplõ törlesztõrészleben ez nincs benne, de még igy is jóval alacsonyabb, mint a banki hiteleink. Nem kell félni tõlük, a kért pénzösszeg folyósitva éesz, és ha 30 napon belül meggondolod magad, és nem veszed fel a hitelt, akkor a jóváhagyás után befizett pénzösszeget visszakapod. Ja, és 3M-ig ingatlanfedezet sem kell, viszont a felhaszált pénzt le kell igazolnod. Meghatározott célokra lehet felvenni, és még egyszer mondom, hogy hitelkiváltásra nem! Üdv, legyetek jók, ha tudtok...

KApott már valaki pénzt vissza a Best life centertől?

Arra szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni ,hogy ne kössenek velük szerződést merte egy csalók . az egyik ismerősőm is megjárta velük kamu az egész!! meg at ügyintéző is egy hantás ( Bordás Zsolt ) nem szabad neki hinni !! a szerződés kötés után egy honnappal igérte a pénzt az ismerősőméknek és azóta 4 hónap telt el és semmi!! csaka zért írom ki hogy legyetek ovatosak!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!